Új hozzászólás Aktív témák

• Gudi

tag

válasz Cypresss #14314 üzenetére

Szia!
    Köszi a választ!
    A LAN kapcsolatnál azt nem értem, hogy mi az hogy "egy épületen belül"? Csak azért kéne rendbe tenni a fejemben ezeket a kifejezéseket, mert ezt a LAN-os módszert korábban sokan használtuk multiplayer repülésekre.. Azt értem, hogy azonos hálózaton belül, gondolom ehhez vannak állítva a portok, de ez nincs helyhez kötve, ha azon belül kapcsolódunk. De ugyebár ez is interneten keresztül történik, mint a WAN. Ha a WAN gombot választom a multiplayer játéknál akkor mások által üzemeltetett "szobákba" tudok belépni, ahol egyrészt idegenek vannak, másrészt csak az ő beállításaikkal lehetne repülni..(pl hely, time, stb). Egy kicsit restelkedem, hogy ilyen alapvető kérdésekkel zaklatlak, de jó lenne végre tisztában lennem ezekkel a dolgokkal, nekem, aki 10 évvel ezelőtt a VATSIM-en is repült..-) Akkor betöltöttem az FSINN-t, és ment minden mint a karikacsapás, és ha akartam, akkor plazy házi szerverén is tudtunk közösen repülni.
    De most nem akar működni az FSINN sem (újbóli letöltések ellenére sem) és a megszokott LAN kapcsolat sem..
    Úgyhogy egyelőre maradnak a magányos repülések...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés