- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenkoG
csendes tag
Cintula apukának gratula, a fiatalembernek pedig sok boldog repült órát kívánok a magam nevében!
Lenne egy fogós-ravasz kérdésem, hátha találkoztatok már a jelenséggel (az a baj, hogy sehol nem találtam választ erre e kérdésre). Nagyon nagyra becsülöm az LHSimulations csapat munkáját, csodálatosak a sceneryjeik. Csak nem az én gépemen. Hozzá kell tegyem, másik FSX verzióval és másik gépen is pontosan ugyanerre az eredményre jutottam, sőt, többször le is töltöttem a telepítőkészleteket, kikapcsolt vírusvédelem mellett is.
A jelenség: felteszem az LHS Base Packet (1208), arra a Hungary Landmarks csomagot, minden OK. Abban a pillanatban, hogy felteszem a megvásárolt LHPR csomagomat, abban már nem lesznek jók az objektumok. Konkrétan a magas fű a taxiway szélén, az épületek oldalfalai helyett feketeség, a bokrok helyén fekete négyszögek, a szélkerekek feketék, a TV-toronyból, Pannonhalmából eltűnnek szintek, ami megmarad, az is fekete. Tudom, hogy BGL fájlok szintján van a gond, mert az FSX megzavarodik és nem tudja megjeleníteni. Nem akarom a csomagok sok-sok BGL file-ját megmozgatni, mivel tenger idő, kísérletezés és nem utolsó sorban a szerzők jogait is hátha megsértem vele (egykoron fejlesztőként kezdtem a pályát - azt hiszem, ezt nem kell tovább ragoznom).
Ami érdekelne: találkoztatok-e már a jelenséggel, illetve az FSX-ben van-e bármi olyan jellegű beállítás, ami segíthet a problémán? Előre is köszönöm.BenkoG
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest