Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenkoG

csendes tag

Cintula apukának gratula, a fiatalembernek pedig sok boldog repült órát kívánok a magam nevében!

Lenne egy fogós-ravasz kérdésem, hátha találkoztatok már a jelenséggel (az a baj, hogy sehol nem találtam választ erre e kérdésre). Nagyon nagyra becsülöm az LHSimulations csapat munkáját, csodálatosak a sceneryjeik. Csak nem az én gépemen. Hozzá kell tegyem, másik FSX verzióval és másik gépen is pontosan ugyanerre az eredményre jutottam, sőt, többször le is töltöttem a telepítőkészleteket, kikapcsolt vírusvédelem mellett is.
    A jelenség: felteszem az LHS Base Packet (1208), arra a Hungary Landmarks csomagot, minden OK. Abban a pillanatban, hogy felteszem a megvásárolt LHPR csomagomat, abban már nem lesznek jók az objektumok. Konkrétan a magas fű a taxiway szélén, az épületek oldalfalai helyett feketeség, a bokrok helyén fekete négyszögek, a szélkerekek feketék, a TV-toronyból, Pannonhalmából eltűnnek szintek, ami megmarad, az is fekete. Tudom, hogy BGL fájlok szintján van a gond, mert az FSX megzavarodik és nem tudja megjeleníteni. Nem akarom a csomagok sok-sok BGL file-ját megmozgatni, mivel tenger idő, kísérletezés és nem utolsó sorban a szerzők jogait is hátha megsértem vele (egykoron fejlesztőként kezdtem a pályát - azt hiszem, ezt nem kell tovább ragoznom).
    Ami érdekelne: találkoztatok-e már a jelenséggel, illetve az FSX-ben van-e bármi olyan jellegű beállítás, ami segíthet a problémán? Előre is köszönöm.

BenkoG

Új hozzászólás Aktív témák