- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenkoG
csendes tag
Cintula apukának gratula, a fiatalembernek pedig sok boldog repült órát kívánok a magam nevében!
Lenne egy fogós-ravasz kérdésem, hátha találkoztatok már a jelenséggel (az a baj, hogy sehol nem találtam választ erre e kérdésre). Nagyon nagyra becsülöm az LHSimulations csapat munkáját, csodálatosak a sceneryjeik. Csak nem az én gépemen. Hozzá kell tegyem, másik FSX verzióval és másik gépen is pontosan ugyanerre az eredményre jutottam, sőt, többször le is töltöttem a telepítőkészleteket, kikapcsolt vírusvédelem mellett is.
A jelenség: felteszem az LHS Base Packet (1208), arra a Hungary Landmarks csomagot, minden OK. Abban a pillanatban, hogy felteszem a megvásárolt LHPR csomagomat, abban már nem lesznek jók az objektumok. Konkrétan a magas fű a taxiway szélén, az épületek oldalfalai helyett feketeség, a bokrok helyén fekete négyszögek, a szélkerekek feketék, a TV-toronyból, Pannonhalmából eltűnnek szintek, ami megmarad, az is fekete. Tudom, hogy BGL fájlok szintján van a gond, mert az FSX megzavarodik és nem tudja megjeleníteni. Nem akarom a csomagok sok-sok BGL file-ját megmozgatni, mivel tenger idő, kísérletezés és nem utolsó sorban a szerzők jogait is hátha megsértem vele (egykoron fejlesztőként kezdtem a pályát - azt hiszem, ezt nem kell tovább ragoznom).
Ami érdekelne: találkoztatok-e már a jelenséggel, illetve az FSX-ben van-e bármi olyan jellegű beállítás, ami segíthet a problémán? Előre is köszönöm.BenkoG
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Valami baja van a tápomnak
- Google Chrome
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- 3 TB WD RED 100/100
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest