Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Én nem úgy értettem, hogy a Tiédnél bitangabb gépet!
Úgy értettem, hogy az enyémet meghúzni ha vennék bele friss RAM-ot és lapot (azért nálam az a kettő vagy 3 éves már).X-Plane-t én még nem is probáltam de az tuti, hogy be kell még nekik hozni egy pár év lemaradást ez minden játéknál (vagy éppen más területen) így van. Ami biztos, hogy ha valóban komolyan veszik azt, hogy ők most megcsinálják a tutit és sikerül az FS hiábiból tanulva egy teljesen úgy felépítést kreálniuk (ahogy Te is írtad a motort), akkor nagyot fognak tudni alkotni. Ami kérdés, hogy feccölnek-e bele ennyi energiát, merthogy azért a polgári szimulátorok nem annyira kelendőek mint pl. egy arcade szimulátor vagy lövöldözős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- EAFC 26
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Autós kamerák
- AMD FX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Byintek Love U14 Projektor
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Úgy értettem, hogy az enyémet meghúzni ha vennék bele friss RAM-ot és lapot (azért nálam az a kettő vagy 3 éves már).