Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
De nagyon jó, hogy ez szóba került. Nekem is I7-2600 K 4,6 GHZ húzva és mind a 8 mag használatban van. RCH663 a te instrukciódnak, segítségednek köszönhetően sikerült úgy beállítani az FSX emet, hogy nyertem +10 FPS-t és álom lett a szimuláció a leghúzósabb kiegészítőkkel, de megmondom őszintén amit leírtál a magokról kapisgálom, de mégegyszer én is megkérdezem ha visszavesszük 4 magra akkor milyen eredménye lesz, amit mi is tapasztalunk a szimuláció során?
Komolyan mondom azt sem értem, hogy az FSX –nek miért nem nyúlt eddig hozzá valaki a motorjához, annak érdekében, hogy kihasználja az adott felhasználó technikáját maximálisan a program. Minden szar van az FSX –hez de a lényeghez nem nyúl senki, érthetetlen…. Lehet tudni arról, hogy az FSX –t valaki fejleszteni fogja vagy kap egy új motort?
Most gondolkozom bővítésen Intel Core i7-3770K proci illetve nVidia GTX670 2Gb VGA ez kb 200.000 Ft –os fejlesztés, de attól tartok csoda ettől sem fog történi tekintettel arra, hogy nem használja ki az FSX. Ami probléma, hogy Magyarországon nem igazán tudok senkiről aki jelenleg ilyen technikán futatja az fsx –et. Jó lenne egy két vélemény, tapasztalat, teszt eredmény, a helyzet az, hogy nem merek beruházni.
Atys25
" Felhúztam a procimat 3.8 GHz-re"
kevés a tuning, legalább 4,5 GHZ húzd fel, az a minimum. Az FSX proci tuning nélkül halott ügy! Én most tervezem 5 GHZ való húzást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest