- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
De nagyon jó, hogy ez szóba került. Nekem is I7-2600 K 4,6 GHZ húzva és mind a 8 mag használatban van. RCH663 a te instrukciódnak, segítségednek köszönhetően sikerült úgy beállítani az FSX emet, hogy nyertem +10 FPS-t és álom lett a szimuláció a leghúzósabb kiegészítőkkel, de megmondom őszintén amit leírtál a magokról kapisgálom, de mégegyszer én is megkérdezem ha visszavesszük 4 magra akkor milyen eredménye lesz, amit mi is tapasztalunk a szimuláció során?
Komolyan mondom azt sem értem, hogy az FSX –nek miért nem nyúlt eddig hozzá valaki a motorjához, annak érdekében, hogy kihasználja az adott felhasználó technikáját maximálisan a program. Minden szar van az FSX –hez de a lényeghez nem nyúl senki, érthetetlen…. Lehet tudni arról, hogy az FSX –t valaki fejleszteni fogja vagy kap egy új motort?
Most gondolkozom bővítésen Intel Core i7-3770K proci illetve nVidia GTX670 2Gb VGA ez kb 200.000 Ft –os fejlesztés, de attól tartok csoda ettől sem fog történi tekintettel arra, hogy nem használja ki az FSX. Ami probléma, hogy Magyarországon nem igazán tudok senkiről aki jelenleg ilyen technikán futatja az fsx –et. Jó lenne egy két vélemény, tapasztalat, teszt eredmény, a helyzet az, hogy nem merek beruházni.
Atys25
" Felhúztam a procimat 3.8 GHz-re"
kevés a tuning, legalább 4,5 GHZ húzd fel, az a minimum. Az FSX proci tuning nélkül halott ügy! Én most tervezem 5 GHZ való húzást.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Hűtés beállitása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest