Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Vieron
tag
Sziasztok lenne némi problémám SSD ügyileg.
Van egy Gigabyte GA-MA770-UD3 alaplapon, AMD SataII vezérlővel.
Eddig egy Kingmax 64GB SSD-t használtam, de voltak problémáim a sebességgel, illetve random időközönként megállt 10-15 másodperce a gép. Először a szoftveres Raid 0-ra gyanakodtam, de levettem a vinyókat a vezérlőről, de a hiba megmaradt.
Ezért kicseréltem egy OCZ Agility 3 60GB eszközre, de a probléma újfent megmradt, ezért kezdek az alaplapi sata vezérlőre gyanakodni.Beüzemelést a itt a fórumon leírtak alapján csináltam, de nem vagyok elájulva az eredményektől:
AHCI + TRIM elvileg működik:
Valami ötlet, hogy ez a véletlenszerű időnként előbukkanó 10-15 másodperces fagyás mitől van és mivel orvosolható?
Windows hibanaplóban nincs sem hardveres sem szoftveres hiba bejegyzés a fagyás időpontjaiban.A vezérlőn mind a 6 Sata port használva van.
OCZ 60GB SSD, 2*250Gb Samsung HDD RAID 0, 320 GB HDD, Plextor dvd író, Sata - eSata átalakító, ebben a sorrendben vannak az alaplapra dugva az eszközök.
Aktív témák
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest