Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Fang
aktív tag
Teszteket még nem igazán volt időm csinálni mert még csak hétfőn raktam össze és windows is csak kedden került rá mert este 7ig dolgozok és idő nem nagyon van ilyesmire hétköznap. de a proci kb 32-36 fokon működik a gyári hűtőjével (ami nekem meglepően kicsi, mármint a mérete). Hozzá kell tenni, hogy nálunk Hamburgban csak kb 15 fok van, nem 35 mint otthon....
Játékot eddig csak az F1 2011-et és Cities XL 2011-et próbáltam de azok villámgyorsak "ulatraveryf@ckinghigh" grafikán
ui: korábban everest-et használtam a rendszeradatok, hőmérsékletek ellenőrzésére, tudtok vmi hasonló komplex, de frissebb progit ilyen célokra?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- Seagate Exos X24 24TB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest