Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz janos666 #38743 üzenetére

Na a helyzet a következő, jövőre vagy két év múlva ez az SSD már szimbolikus értékű lesz ebben gondolom egyetértünk. Ám én nem szeretném, hogy ezzel egy időben használhatatlanná is váljon, én sohasem szoktam a hardvereimet eladni. Semmit sem. Így egy csomó HW-m van dobozban, mert már nem használom, tökéletesen működik, de nem fogom odaadni azt a 3850 -est pl 3000 Ft- ért amit 40 000-ért vettem 2008-ban. Akkor inkébb a kis magán HW múzeumomban legyen :)

Több gépem is van itthon. Az öregebb gép kapja meg azokat a hardvereket, amelyeket az újabb levedlett. Az újabból lesz majd az öregebb amikor megérkezik a még újabb.

Itt lesz egy olyan SSD ami nem ér már szinte semmit, az újabb mellett meg pláne nem de teljesen jól működik. Mit lehet vele csinálni? Eladni? Frászt. Tegyem be a dobozába? Elképzelhető lenne, ha nem lenne egy másik gépem amiben csak HDD van. A képlet egyszerű, amikor megérkezik majd az új SSD ez a régi szépen átkerül az akkori régebbi gépemben, amelyben az alaplap az az alaplap lesz procival rammal és VGA-val, ami most a fő gépben van. A mostani másodlagos gépem 7 éves 2 magos Procival szerelt AMD , ASUS A8N-SLI lappal mely még nem ismeri az AHCI-t, tehát ebbe csak nem tennék SSD-t. Ugyanakkor lassan időszerű, egy új Alaplap+CPU+RAM újítás, így elvileg lesz itthon három gép, de esélyesebb az, hogy marad a kettő a legöregebb meg megy a dobozába... Ennyi. Remélem érthető már így, hogy miért óvom ennyire :)

Aktív témák

Hirdetés