Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Crias
senior tag
válasz
Jack@l
üzenetére
Hát mindig is tudtam hogy nem vagyok normális

De amúgy csak xp menne rá ezért is gondoltam azt hogy egy olcsó tizenpárezer forintos 30GB-os SSD bőven megtenné, de ha ezzel nem sokat nyerek akkor tényleg felejtős, az úgy már sokba kerülne ha vennék ssd-t is (96-os tényleg a minimum mert sok projekt fut egymás mellett amikhez rengeteg cucc kell) + külsőt (mert az a vinyo ami a notiban van azt azért nem lehetne hurcikálni biztonságosan) ez így cirka 50k körül lenne, annyit meg céges gépre nem áldozok, pedig elég tetű lassú már szegénykém, az újratelepítés is csak ideig óráig oldja meg a helyzetet
De ha majd kapunk új laptopokat amin lesz USB3 arra érdemes lehet egy kis ssd-t venni csak rendszernek és ezen csatlakozni? vagy igazából az is felejtős, mert itt is lassú lenne a reakció idő (mondjuk egy HDD-hez viszonyítva nem normálisan csatlakoztatott SSD-hez) ?
De akkor hogy a topic-hoz is hozzászóljak asztali gépbe inkább azért ajánlotok sata2-eseket mert ezek megbízhatóbbak mint az újonnan megjelent sata3-as SSD-k?
Pl.: A Corsair Force/GT SATA3-as SSD-it azért nem ajánljátok mert kiforratlan/nem tudni van-e hibája vagy csak szimplán a SATA2-esek ár/érték aránya jobb, illetve nem lehet annyira észrevenni a különbséget? Mert én az asztalimba ezekkel szemeztem.Jah és köszi szépen az eddigi segítséget és türelmet hozzám

Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- TP-LINK routerek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BMW topik
- Óra topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- További aktív témák...
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Eladó SSD-k 128-256 GB tárhellyel 2280 m.sata és 2230 pcie verziók
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest