- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Aktív témák
-
Crias
senior tag
válasz
Jack@l
üzenetére
Hát mindig is tudtam hogy nem vagyok normális

De amúgy csak xp menne rá ezért is gondoltam azt hogy egy olcsó tizenpárezer forintos 30GB-os SSD bőven megtenné, de ha ezzel nem sokat nyerek akkor tényleg felejtős, az úgy már sokba kerülne ha vennék ssd-t is (96-os tényleg a minimum mert sok projekt fut egymás mellett amikhez rengeteg cucc kell) + külsőt (mert az a vinyo ami a notiban van azt azért nem lehetne hurcikálni biztonságosan) ez így cirka 50k körül lenne, annyit meg céges gépre nem áldozok, pedig elég tetű lassú már szegénykém, az újratelepítés is csak ideig óráig oldja meg a helyzetet
De ha majd kapunk új laptopokat amin lesz USB3 arra érdemes lehet egy kis ssd-t venni csak rendszernek és ezen csatlakozni? vagy igazából az is felejtős, mert itt is lassú lenne a reakció idő (mondjuk egy HDD-hez viszonyítva nem normálisan csatlakoztatott SSD-hez) ?
De akkor hogy a topic-hoz is hozzászóljak asztali gépbe inkább azért ajánlotok sata2-eseket mert ezek megbízhatóbbak mint az újonnan megjelent sata3-as SSD-k?
Pl.: A Corsair Force/GT SATA3-as SSD-it azért nem ajánljátok mert kiforratlan/nem tudni van-e hibája vagy csak szimplán a SATA2-esek ár/érték aránya jobb, illetve nem lehet annyira észrevenni a különbséget? Mert én az asztalimba ezekkel szemeztem.Jah és köszi szépen az eddigi segítséget és türelmet hozzám

Aktív témák
- Könyvajánló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest