Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Crias
senior tag
válasz
Jack@l
üzenetére
Hát mindig is tudtam hogy nem vagyok normális

De amúgy csak xp menne rá ezért is gondoltam azt hogy egy olcsó tizenpárezer forintos 30GB-os SSD bőven megtenné, de ha ezzel nem sokat nyerek akkor tényleg felejtős, az úgy már sokba kerülne ha vennék ssd-t is (96-os tényleg a minimum mert sok projekt fut egymás mellett amikhez rengeteg cucc kell) + külsőt (mert az a vinyo ami a notiban van azt azért nem lehetne hurcikálni biztonságosan) ez így cirka 50k körül lenne, annyit meg céges gépre nem áldozok, pedig elég tetű lassú már szegénykém, az újratelepítés is csak ideig óráig oldja meg a helyzetet
De ha majd kapunk új laptopokat amin lesz USB3 arra érdemes lehet egy kis ssd-t venni csak rendszernek és ezen csatlakozni? vagy igazából az is felejtős, mert itt is lassú lenne a reakció idő (mondjuk egy HDD-hez viszonyítva nem normálisan csatlakoztatott SSD-hez) ?
De akkor hogy a topic-hoz is hozzászóljak asztali gépbe inkább azért ajánlotok sata2-eseket mert ezek megbízhatóbbak mint az újonnan megjelent sata3-as SSD-k?
Pl.: A Corsair Force/GT SATA3-as SSD-it azért nem ajánljátok mert kiforratlan/nem tudni van-e hibája vagy csak szimplán a SATA2-esek ár/érték aránya jobb, illetve nem lehet annyira észrevenni a különbséget? Mert én az asztalimba ezekkel szemeztem.Jah és köszi szépen az eddigi segítséget és türelmet hozzám

Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest