Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
Aktív témák
-
Crias
senior tag
válasz
Jack@l
üzenetére
Hát mindig is tudtam hogy nem vagyok normális

De amúgy csak xp menne rá ezért is gondoltam azt hogy egy olcsó tizenpárezer forintos 30GB-os SSD bőven megtenné, de ha ezzel nem sokat nyerek akkor tényleg felejtős, az úgy már sokba kerülne ha vennék ssd-t is (96-os tényleg a minimum mert sok projekt fut egymás mellett amikhez rengeteg cucc kell) + külsőt (mert az a vinyo ami a notiban van azt azért nem lehetne hurcikálni biztonságosan) ez így cirka 50k körül lenne, annyit meg céges gépre nem áldozok, pedig elég tetű lassú már szegénykém, az újratelepítés is csak ideig óráig oldja meg a helyzetet
De ha majd kapunk új laptopokat amin lesz USB3 arra érdemes lehet egy kis ssd-t venni csak rendszernek és ezen csatlakozni? vagy igazából az is felejtős, mert itt is lassú lenne a reakció idő (mondjuk egy HDD-hez viszonyítva nem normálisan csatlakoztatott SSD-hez) ?
De akkor hogy a topic-hoz is hozzászóljak asztali gépbe inkább azért ajánlotok sata2-eseket mert ezek megbízhatóbbak mint az újonnan megjelent sata3-as SSD-k?
Pl.: A Corsair Force/GT SATA3-as SSD-it azért nem ajánljátok mert kiforratlan/nem tudni van-e hibája vagy csak szimplán a SATA2-esek ár/érték aránya jobb, illetve nem lehet annyira észrevenni a különbséget? Mert én az asztalimba ezekkel szemeztem.Jah és köszi szépen az eddigi segítséget és türelmet hozzám

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PC RAM AKCIÓ 8/16GB DDR4, DDR5 // Számla, Garancia //
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest