- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Hacsek
üzenetére
Szia!
Nem értem a logikádat.
Lapozófájlt csak akkor használ a Windows, ha kevés a memória, ( illetve vannak bizonyos programok és játékok, amelyeknek szükséges a megléte, de akkor sem kell nagy méret) 8 giga ram-nál ritkán fordul ez elő, de ha lecsípsz 4 gb-ot ramdisknek, akkor már előfordulhat.
Magyarán ne csinálj ekkora ramdisket, főleg ne lapozófájlnak, és akkor nem lesz szükség a lapozófájlra.
Ha nagyon kímélni akarod az ssd-t, akkor egy másik meghajtóra állíts be egy jelképes ( 300 MB) méretű lapozófáljt, 8 giga ramnál úgy sem fogja használni.
Én is ramdisk plus-t használok a következőképpen. Firefox cache volt oda irányítva, de újabban rájöttem, hogy sokkal gyorsabb, ha a C
rogramFiles helyett a ramdisk-re telepítem a böngészőt, akkor hihetetlenül megtáltosodik, és így nem kell szórakozni a cache áthelyezéssel sem, azonkívül gyorsabb, mint az ssd-n, amelyet így megkíméltél.
Superspeed RamDisk Plusban, mikor létrehozod a disk-et, akkor a telepítés közben tegyél pipát a Save at system shutdown elé, és akkor nem törlődik semmi , amit oda telepítettél.Egy kis ramdisk sebesség a gépemröl: ( Érdemes megnézni az ssd-nél annyira fontos 4k olvasási paramétereket, odaver neki rendesen)

Aktív témák
- Új Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZEX) HDD
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rogramFiles helyett a ramdisk-re telepítem a böngészőt, akkor hihetetlenül megtáltosodik, és így nem kell szórakozni a cache áthelyezéssel sem, azonkívül gyorsabb, mint az ssd-n, amelyet így megkíméltél.