Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Armahun #108608 üzenetére
Végül is alig 6-7 éve csinálta valaki ezt a trailert több filmből összevágva.
"Created in 2006 by Robert Blankenheim under the pseudonym Derek Johnson, it's an incredible piece of work that apparently took 4 years to create. Unfortunately the only copies still left online are low quality rips (standard for 2006), or muted due to copyright issues."
-
vond
MODERÁTOR
-
Eagle16
addikt
-
törölt tag
-
Kassadin
addikt
válasz
Armahun #7649 üzenetére
Jogos, az tényleg az. Nem biztos, hogy megakarom megnézni, nem bírom az ilyen filmeket gyomorral.
Integra: Lehet, hogy kevertem valamivel. Felvettem a megnézendő listára.
No Country for Old Men
Anno elkezdtem olvasni a könyvet, de nem fejeztem be. A film miatt újra előfogom venni, ez biztos. Szuper film, elgondolkodtató, hogy hasonló helyzetben az ember mit csinálna. Harcolna vagy inkább feladná?
Megér ez a film 8 pontot számomra.
SPOILER
Érdekes, hogy nem tudunk meg semmi konkrétumot a pszichopatáról azon kívül, hogy hogyan hívják. Vagy én voltam figyelmetlen, majd kiigazít valaki. Furcsa, hogy Moss nem mentette meg a feleségét, pedig Chigurh felajánlotta a lehetőséget, persze azzal aláírta volna a saját halálos ítéletét.
Szerk: Megnéztem a Parfüm előzetesét, hm, ez bejövős. Akkor ennek is nekiugrunk.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest