- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Nem tudom, ezt nem is értem.
De most, hogy jobban belegondolok, lehet még anno gyerekként láttam (mikor tévében leadták), csak már megkoptak az emlékeim. Egyébként sosem voltam nagy gengszter-film rajongó, valószínűleg ezért sem néztem meg felnőtt fejjel.
Rövid az élet sok a film, ez van...
(#66232) devil-k
Azért most, hogy így jobban megerőltettem az agyam, egy-két jelenetet össze tudnék belőle szedni, de egy disszertációnak azért nem állnék neki a trióligából.
Brandon arca előttem van, meg az, hogy úgy beszél, mint akinek a fogászaton bennfelejtették a tampont a bal alsó hatos mellett.
Az agyam úgy működik, mint egy véges puffer, sajnos a sok marveles mocsok foglalta el a helyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged