Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
lezso6 #161405 üzenetére
ám a jelenlegi helyzet szerintem rosszabb, mint bármikor.
es meg anekdotikus erveles is?azert en ebben annyira nem lennek biztos, bar teny, hogy a topikban a szovjet haborus propagandafilmek es az amerikai kereszteny csaladi TVfilmeknek valoszinuleg minimalis a kovetotabora. ugyanugy a Birth of a Nationnek.
muveszi szandekokkal egyebkent ovatosnak kell lenni. en a posztmodern muveszeti szemlelettel vagyok, egy mu megelese a mu es a megfigyelo interakcioja, maga a muvesz nem erdekes. a muvesz szandeka itt igazabol mindegy, sot a dadaistakkal vagyok abban a tekintetben, hogy maga a muvesz se feltetlenul erdekes (ld Duchamp es a Fountain). ugyanugy a (post)dadaistakkal vagyok olyan tekintetben, hogy a nezoben erzest kivaltani muveszeti szempontbol jo. az mas kerdes, hogy mennyire lesz kellemes ez az erzes, de nem veletlenul imadom es utalom egyszerre Noé filmjeit.
És ilyen sose volt, hogy már orwelli módon a hófehérke se fehér.
[link] o dehogynem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G935 Wireless
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest