Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibiajax

nagyúr

válasz hoffman_ #121689 üzenetére

:D nem, nem evett végül meg a fotelos hölgy, de tény, jóllakottan folyt szét a fotelben ő is
    amúgy tényleg tiszta wall-e után érzet volt, jót röhögtem, mondom, ezt megörökítem nektek
    erahurka elég kellemesen teli ettük már magunkat előtte tandori szószos csirkeforgáccsal, sajtszószos szíciliai tésztával, 4fajta pizzával, bazsalikomos feta/paradicsomos salátákkal, lazac-májjal, köszi

szóval a VIP még mindig nagyon rendben van, a látogató közeg nagyon normális, attól függetlenül hogy aréna rézbőrűek, hangoskodók, szimpla 16éves ratyik-tól hála istennek abszolút mentes az all-inclusive szekció. a kaja szuper, folyamatosan utánpótolt. és igen, alkohol is van, brownus meg is lepte magát egy nagyon finom pohár fehér rizlinggel. szó nélkül kínálják, az árban ilyenek is benne vannak
    a terem jó, a vászon nem nagy, de legalább nincs nyomasztó hatása, hiszen csak 5 sornyi luxusfotel van.
    a fotelek közti táv is kellemes, hiába emésztett mellettem a dagadt lány, nem volt zavaró, csak egy pillanatnyi sokkhatást okozott az elején. brownusnak is úgy kellett átkiabálnom, hogy tetszik a terem Barna, jól érzed magad?.. tele szájjal válaszolta, hogy igen...pöpec a kégli!
    :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés