- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bad Pritt #100920 üzenetére
Dehát pont ezt írtam.... hogy többet vártok tőle, pedig nem kellene. Az, hogy mit mondanak róla a készítők azt le kell szaaaaaarni. Mivel már FFből is van 7, TFből is van nemtudom mennyi.. így saját tapasztalat alapján már tudod mit kell várni tőle.
Igazából az az epic fail amikor még ennyi idő is még oscar-t vártok tőle. Én alapból úgy ülök le ezek elé, hogy 2óra agyatlan látványos baromság, de ennyi. Nem várok többet tőle, így nem is csalódok akkorát.Mi, rendszeres filmnézők, mozizók, stb a legtöbb filmnél nagyjából már be tudjuk lőni azt a bizonyos lécet.. ezért is nem értem miért vártok megváltást FF vagy TF féle filmektől. Leszarozni azért még nem kellene, közepesnek mondani már annál inkább...de az igazán szartól azért messze vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest