Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Mert egyrészt mi mást kezdjek a 14 csapatnyi fodderrel, amikor unlimited mennyiségben kapom vissza őket a 84x10-ekből? Minden egyes játékos és ikon sbc-t kiraktam már, amit csak lehetett, az olyan feleslegeseket is, mint Kaka, Cantona, Rodrygo, stb. Másrészt pedig mert trade packokat ad, amik hátha adnak valami értelmes eladható lapot.
Kristóf: a base lapja kb. az idei legjobb cb-m volt, nem sokat számít idén a cb-k magassága, egy rakás baromi jó cb kimondottan alacsony idén, pl. Koundé is.
Sirandrish: attól függ, hogy csinálod. Ha a 84x10-eket pörgeted, akkor a leggyorsabb a squad builder -> newest (plusz ha telefonon csinálod, be tudod állítani, hogy exclude active squad players). Akkor bebuildel általában egy kb. 85-90 közötti teamet, amit a padra rakott emberekkel 2-3 cserével ki tudsz hozni 87-esre, és kész is. Kb. 1 perc így egy sbc, lehet vele haladni.
-
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
A pace a végsebesség és a gyorsulás vegyes értéke.Mondjuk lehet a max tempojuk kb azonos csak ugye Diaby alacsony és robbanékonyabb meg mozgékonyabb.Lehet hogy mondjuk egy 50 méteres futásnál ahol ne álló helyzetből kell rajtolni hanem mondjuk kocogásból ritmusváltás kb egyformán mennének.Az első Liverpool felmérésen is Dominik verte a csapat nagyrészét megis lepődtek rajta milyen fizikuma van azért a rb nél rendberakták
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
De meddig húzható ez? Én már vagy 3 éve minden évben úgy gondolom, hogy “mostmár tényleg mutatniuk kell valamit”. És azontúl, hogy az apró részletek a végletekig kivannak csiszolva, még is összességében bugyuta a játékmenet.
Szerintem egy teljesen új meccsmotor kellene a szériának. Ez mikor valósulhat meg vajon?

-
-
stilo18
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Már csak olyan lapba érdemes tenni pénzt, akit a való életben is szeretsz... (nyilván ha már megvan az embernek a teamje és nincs fejleszteni való terület)
A játék lőj 2 gólt és kapsz egy 94-es lapot szintjén szerintem már nincs olyan , hogy OP lap. (Nyilván némi túlzással)
-
Woodslave
félisten
válasz
Aguinaga
üzenetére
szerintem nem tudsz olyat venni aki mélyebb benyomást tenne rád, legalábbis magamból kiindulva tavaly ugyanígy voltam. Mondjuk akkor Puskás talán de őt elég frissen tudtam megvenni, nyáron amikor az sbc-t kiraktam már nem ugyanaz volt.
Petit megvan a nagy accon és nagyon tetszik a fazonja, bár nem tudom milyen nem nagyon játszom már azzal a csapattal.
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Balde jó lap ajánlom, használtam egy hétig Kb de rendben végezte a dolgát. Plusz több linket ad pedrinek mint capdevilla.
Öcsibá nálam sajnos kispados lett a chem rendszer miatt. Meg már a tots lapok jobbak.
Megcsinaltam az ikon pikket de minek, ma vége lett a hétvégi jó nyitásoknak. Asszem megy a kovetkezobe sbcbe. Drága fodder.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Wl en kimpembe mellett nekem loan Marq volt a kezdő majd Tobido elég jók volt aztán Mbemba mikor meglettek a winek megnéztem megis ragadt nálam igen-igen jól mozgott nem lassú légi párharcokat simán hozza tetszik amit tud kupa meccseken meg a maradék wlen is jó teljesítményt hozott Tobidonál jobb ha van Ramosod vagy Marquinhos akkor nálam nem jobb szerintem ha nincs akkor főleg mivel ingyenes kártya csak winelni kell hozzá simán jó.
-
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
9winnel már nincs maximum limit.
Én is a törlés határán vagyok. Az hogy nulla jutalom az már nagyon frusztral. És minden ellenfelnel több prémium tots lap volt a csapatban, én meg még mindig csak sbc és objektív playerekel tolom. Még egy olcsó kane sem tud kiesni.
És a nagy nehezen osszeszedett gold foddereket is elszivja az ilyen szar pikkekkel ez a játék.
Mások meg hetente nagyobb értéket nyitnak mint én eddig a 30 hét alatt összesen. -
|AP|
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
"Azt nem tudom, hogy volt neked 9 winre pick Trippier? Az 92-es lap, nem max 90-est lehet pickeni 9 winért?"
Nem, nincs ilyen. Most nekem is csak 9 win jött össze, és Casemirot pickeltem (foddernek jó lesz).
Kimaradt több mint egy hét a játékból és elég nehezen tudtam felvenni a fonalat. Úgy érzem mióta nem játszottam kétszeresére gyorsult a játék, a csapatom totálisan kiöregedett, szerelni képtelen vagyok. Utolsó meccsen lett meg a 9. win, pedig korábban a 11. után még mindig maradt pár meccsem leadni is.
Egyelőre rivalsban is szenvedek, a TOTS kupában 10 meccsből 3 win, szóval nem mondanám, hogy nagyon beszippantott újra a játék
ui.: ez a kék Payet óriási csalódás eddig. Nem tudom, hogy csak a gameplay miatt van-e, de jelenleg több kaput tévesztő lövése van, mint gólja.
-
eM'82
addikt
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Kante szerintem túl van arazva. Nkunku ptg lapját mindig kivettem draftban. Az nagyon jó lap, de ezért a butitott lapert én nem adnék foddert. Sajna egyik sem visz előrébb engem. Még mindig valami normális sbcre várok. És nyitni sem tudok duplak miatt. Januárban jobb sbck voltak. Jairzinho, zidane, stoichkov, ramos, xabi a stb. Ha mondjuk maldini sbc lett volna mondjuk 4 5 milla azt elkezdenem. Kiadhatnanak valami nagy vadat drágán akár hosszú időre aztán lenne mindig mibe pakolni a foddert.
-
Mrguba
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
3 hete jatszom hogy direkt nem jutok fel div 3-ba,,
Leszarom h mas a reward..
Semmilyen kibaszott pakk nem ad semmit szoval mindegy.
Utolso zaszlonal div 4 ben megalltam..
2 gyozelem utan 2 kilepes.
Maradok div4 ben.
Itt is neha tenyleg olyan csapatok jonnek hogy lexopom magam ha meglatom. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Énis kiraktam este mikor nyertek tizikkel elvileg így 90es lesz.Beraktam csereként hihetetlen gyors..Van egy Chiesam is ő is fejlődik szerencsére mondjuk in game nekem ő annyira nem tetszik de Diaby nagyon extra Fradi ellen lehet lesz még továbbjutás így a végére egy egész jó kis kártya lesz majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Neha betonfal, de az a ritkabb.