Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven84
senior tag
WL kvalitól ne fossatok. Div5ben bénázok jelenleg ( többet vesztek mint nyerek ) de 4-1-el simán bemásztam.
-
raven84
senior tag
A tradeable kártyáim estek 15%-ot. Rakás szar cég ez. Persze aki nem ül ott minden nap 19kor az megint kimaradt a buliból.
-
raven84
senior tag
válasz nitro16 #1096 üzenetére
Hehe, én pont most adtam el 700k coint(u7buy oldalon). Egyszerűen nem éri meg ez a játék, hogy időt és energiát pakoljak bele. De Bruyne nem tud passzolni, Messi nem tud megfordulni, Vini nem tud futni, akkor meg mi a fasz értelme van a drága lapnak? RTG-t fogok tolni, azzal játszom akit húzok és csak rivals/wl-ezek, semmi objective meg semmi swaps, squad battle meg hasonló fos.
-
raven84
senior tag
A fifa22 preseason cuccokat mikor adják ide? Vagy már megkaptuk? Sztem csak az 50k pakkot szedtem ki.
-
raven84
senior tag
ohh:
"The FUT 22 Pre Season Reward Packs incorrectly contained Gold versions of Player Items that currently have Special Items active. This pack rollout has been temporarily disabled and impacted players will be sent a corrected pack in-game in the coming days."Csak a szokásos EA
-
raven84
senior tag
Nekem rivalsból a legjobb egy Gulácsi dupe volt... Beleraktam a totw updatebe amiből jött egy IF Haaland, i am not even mad.
-
raven84
senior tag
Peccs után ugyan olyan foshalmaz a gameplay mint eddig.
-
raven84
senior tag
Hehe MMből esett 200k, micsoda öröm és boldogság.
-
raven84
senior tag
Ez a már szerelnek kb mielőtt átvettem a labdát ez a kapcsolati különbségből adódik ugye?
Mert ha ez vmi kusztom taktik valaki árulja el pls. -
raven84
senior tag
Preseason cuccokat más se kapta még meg.?
-
raven84
senior tag
Vieiri vagy ki a geci, megy az első sbcbe.
-
raven84
senior tag
A preseason cuccokat továbbra se kapjuk meg? Bohóc cég ez...
-
raven84
senior tag
Vieri után Dudek, fuck me
-
raven84
senior tag
válasz bodnar123 #1685 üzenetére
Itt én most nem az ellenfelek nehézségére célzok, hanem a gameplayre. Rivalson közel azonos a gameplay a squad battleshez, nyilván ha bekapok valakit valami török zsákfaluból akkor az is egy rakás szar, de WL egyszerűen botrány. Nem lehet konkrétan megfordulni, passzolni, lőni, semmit és nem értem más magyaroknak meg hogy játszható. Próbáltam este, reggel, router reset után stb. F22-ben is csak a végén volt jó, amikor már alig voltak a szervereken.
-
raven84
senior tag
Ha ps5ön egy meccs után megnézem valaki profilját ott a nemzetnél az mit jelent? Az utolsó 10 meccsemből 3 egyesült államok volt( többi német+angol), ez csak azt jelenti hogy US ps accja van az ipsének nem?
-
raven84
senior tag
Nagyot hígult a mezőny, 11-3at mentem elég simán. Jött egy Bellingham, cdmben őt próbálta valaki? Goretzákval tele a tököm és amúgy is eladható.
-
raven84
senior tag
Csináltam 15 80+-t 0 wo. Az MMben pedig volt egy Muniain. Van itt még rajtam kívül valaki aki nem nyitott promó lapot idén?
-
raven84
senior tag
82+ pickben 3db 82es lap volt
Aztán megnéztem ezt a 1st owner objectivet, nyilvánvalóan rossz pakkokat nyitogatok mert 2 meccsből 2 Ginolával találkoztam, utána ki is kapcsoltam a konzolt. -
raven84
senior tag
OTW lapok fejlődnek ha a vb csoportkörben nyer az adott játékos csapata egyet? Vagy rosszul emlékszem?
-
raven84
senior tag
Elvittem a kvalit 8 winig és jött egy Bastoni, ha nem storeból veszed a pakkot akkor sose lesz benne semmi...
-
raven84
senior tag
válasz Sandros112 #2035 üzenetére
Direkt szopat, mindig is így volt mindig is így lesz.
-
raven84
senior tag
Nah elnyitottam vagy 1,5 millát és jött egy tradeable De Bruyne, promó kártyát továbbra sem nyitottam még idén. Hero pakkot meg se kaptam, megyek is vissza GoW ozni.
-
raven84
senior tag
Kb mindenki nyitott már itt Herot nekem meg még a garantált pack se jött meg, GG
-
raven84
senior tag
75+ pickből megjött az idei első promo lapom. 11k-t ér az ipse, thx EA
-
raven84
senior tag
Kiraktam az ikont, Baggio jött, hál istennek kezem elveszteni a motivációm a játékra, sztem idén a TOTYot sem érem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest