Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
Valakinek nincs kedve PS5-on a bronze es silver objectives-t megcsinalni kilepkedessel friendliben?
szerk.: holnap
[ Szerkesztve ]
-
taylorp
senior tag
Weben és appban csak akkor működik a transfer ha előrendelem ezt a remekművet?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
|AP|
veterán
(és nem először fordult elő)
-
Woodslave
félisten
Olyan mintha 2 mp delay lenne minden sb meccsen
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
taylorp
senior tag
SB-ben World Classon itt is működik a glitch, kicsit másabb mint a 21-ben, de működik. Itt egymásnak feszül a két játékos, nem futkározik oda-vissza a védő, mint a 21-ben.
[ Szerkesztve ]
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom mi volt ma de délután/este borzalmas játékmenet volt. A passzok 2 méterről mellé mentek, a védők átugráltak a passzok felett(de tényleg terpeszugrásban kerülték ki a passzokat) és mellé mindent kihagytak.
Azt már most látom, hogy az olasz/német játékosoknak megint nem kell megtanulniuk védekezni mert folyamat aiban védekezik helyettük a gép.
Azt meg ne feledjük, hogy az r1+háromszög idén még rosszabb mint tavaly Azon felül, hogy már r1+négyzet is van legalább három ellenfelem csinálta azt, hogy félpályáról izomból beindította a csatárát és a védőim szétfutottak. Ezt remélem kijavítják.Ez a hyperlófasz eddig szép meg jó volt egyébként de a mai szervertúlterheltségben(remélem emiatt volt szar ) ugyanazt csinálták a játékosok mint tavaly. Elnagyolt passz, labdaátvétel meg lövés animációk amire nem, hogy odaért az ellenfél de szabályosan kivezette a labdát előlem. A fejelés üditő az előző 2 évhez képest de hátul a védőim még mindig azt játszák, hogy minden lefejelt labdát az ellenfél elé tesznek le. Próbáltam a körrel meg az x-el is kifejelni. Ez csak azért baj mert van aki folyamat erre játszik és meccsenként 1-2 hibát ki is használ.
A timed finishinget mindenképp meg kell tanulni ismét mert 25ről is hatásos. Mondjuk az meg vicc, hogy 5 méterről nem tudnak betalálni de 25ről igen
Nálam 2 felállás működött: A 4231 ma délutánig de utána ez "elromlott" aztán váltottam 4222-re. Azzal meglett a div7 rögtön.Összességében 75%-ban mondjuk azt jó volt a játék de a mai nap tönkrevágta a friss élményt Maradt kb. 45 percem a trialból. Abból tolok 2 rivalst holnap aztán várom a hétfőt. Ajánlani nem feltétlen tudnám a játékot. De ha valaki még is megveszi az ne prev genre tegye szerintem. Ott szörnyű a játék...
-
K.J
senior tag
Lehet, h még játszanod kell vele, ha eddig nem ment.
Amúgy még egy dolog. Vannak a settingsben olyan dolgok, mint pl az, h a ravasz lenyomásával a labdát vezető játékosod nem begyorsul, hanem szinte azonnal maximális sebességen fut, abban a pillanatban, ahogyan működésre bírtad azt.
Illetőleg ott van a labdaátvétel is, miszerint gyorsabban passzolja tovább a labdát, mert nincs meg egy plusz animáció.
(Nézzétek el, nem tudom pontosan melyek ezek vagy mi a pontos nevük régen állítottam be a fifa 20ban még!)A kérdés arra vonatkozik, hogyan befolyásolja ez az online játékot, mennyire kerül előnybe az a fél, aki ezeket a beállításokat használja? Hiszen ez mind könnyítés, a játék gyorsabbá tétele. Nem?
-
Kristof_94
nagyúr
Befejeztem most az egyik advanced sbc-t és jött Davies, Bailey illetve Adama Traore.
Davies jól linkelne az untrade Upamecanoval, de ennyiért nem eladni nagy hülyeség lenne. -
Digestive
veterán
Srácok, írj már meg valaki, h miként kell nyerni ebben az idei moslékban! Eleve kiég az agyam ettől a leszedált, nyugdíjas tempótól. De még olyan delay és szaggatás, akadozások is vannak, mintha mobilnetről próbálnám tolni egy bányából.
-
educhi73
csendes tag
Hali!
Kérdésem lenne,vki vett steamen ultimate 22-őt? A plusz 4600 fifa pontot látja esetleg webappba? Haver originen vette ugyanúgy ultimate-t és ő kapta azonnal webappba is,én steamen és nálam 0-t jelez Előre is köszi a választ! -
Woodslave
félisten
Hányinger amit a kapusok művelnek remélem ezt patchelik elsőnek
Professional"nehézségen" Donnaruma 88%-os védés
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
Na 36.5k pont elvileg még 10 meccs van meg vagy 4 órám...most már kiszenvedem ezt a qrva elite1-et ha beledöglök is..
-
dudu5130
őstag
Sziasztok! A FIFÁknak kb mikor szokott elkezdeni lemenni az áruk? Vagy nem érdemes várni?
-
Woodslave
félisten
Na 39k és 38k egyelőre. Gyerek elbizta magát indított egyet wordclasson . Na mindegy hátha nem megy fel ennyit
-
Nandinagy
addikt
Ami fifában ilyen van mindent érdemes kikapcsolni. Nekem valamelyik meccsen végig rezgett a kontroller valamitől. Ráadásul ez volt amit mondtál, hogy annál gyorsabban futott a játékos minél erősebben nyomtam. Igen ám csak az előző meccsen ez nem volt bekapcsolva... Fogtam azt kilőttem mindent PS-en.
Az a baj, hogy más játékban pl. Exodus vagy GoT meg nagyon király meg hasznos mondjuk új felhúzásnál meg hasonlók de a fifát csak megnehezíti.
Remélem lesz olyan frissités amivel külön belehet állítani játékonként hogy mi legyen ki-be kapcsolva. -
gjoe
addikt
Na elite2 adott egy bruno fernandest
-
|AP|
veterán
nekem meg az elite1 egy nagy ló@@szt a s@ggembe
Na mindegy, a 26k azért jól jött.
Holnapig nem nagyon fejlesztek csapatot, ha megjönnek a pontok azért elnyitok pár pakkot aztán majd utána meglátjuk merre induljak tovább. Addig bekukkantok rivalsba a maradék 2-3 órámmal.Nagyon remélem, hogy holnaptó már tudom használni a webappot, mert ez így nagyon nem jó...
-
Nandinagy
addikt
Ugyanott játszol ahol tavaly nem? Tehát kaptál welcome packot + volt trialod. Az, hogy 20k-d van arról nem a játék tehet Én ugyanúgy egy nagy büdös lófaszt nem nyitottam idén. A 20k-s maxika a legjobb lapom, még is van 300-400km. Megkell csinálni a 3 advanced sbc-t+van kismillió milestones ami 50-100k-s packot ad.
Ha meg nem trialoztál nyilván nincs pénzed#787|AP
Arra figyelj, hogy holnaptól drágábbak lesznek a játékosok majd valószínűleg.[ Szerkesztve ]
-
athlete
kezdő
Srácok aki akar játszani már most. Az állítsa át a Régiót Új Zelandra. Én nekem már sikerült és bent vagyok. De! Ne felejtsétek majd visszaállítani éjfélig.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Két discard if lap. Egy Fred kb ami 2k-nal többet ér. Érdemes volt még ha legalább jól szórakoztam volna de qrvara nem.
Annyira jó lenne vmi game changer lap. Lexarom már hogy jövő szeptemberben nyitok Neymart
-
-
Mrguba
őstag
válasz Nandinagy #788 üzenetére
Trialoztam kepzeld...
De en nem cumival a szamban szulettem.
Az osszes faszom pakk nem adott ertelmeset..
Az egyik eg LO CELSOT ennyi...
Te nyilvan ugyes gyerek vagy van 3-400 ezret..gratulalok.
Egyedul a ket 100 k milestone nincs meg kesz.
MAjd lesz egyszer..
De mit csinaljak ha jon belole lofasz? -
freddyadu
senior tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni egy 80k körüli kezdő csapat összerakásában?
Pope a kapuban, elől pedig Morales lenne.Köszönöm
-
gjoe
addikt
Köszi. Működik.
Gondoltam a maradék két sbc-t amihez loyalty kell lenyomom. 2*10 vereség, (jó pár whisky után másnak úgy sincs értelme) de ninccs fjúcsöred csapat sb-ben. ??? Mi ez már?
Ja és a 4600 pont sincs.
Azt mikor adják? Nem mintha kellene most de azért ami jár az jár. -
Nandinagy
addikt
Nem kell hogy adjon bármit is. Kiraktam a Márkit lehetőleg untrade lapokból.
Fogtam aztán eladtam az összes gold eladható játékost +az összes silvert meg bronzot ami ment valamibe. Aki nyitott értelmeset az bőven fél millás csapat felett van már ahogy itt látszik is. Úgy sincs promo szóval semmit nem érsz a rengeteg gold lappal jövőhétre meg már lesz megint.
Ha szétnéznél a klubban rengeteg olyan játékos van pl. a szaudi argentin CAM vagy Bruno Peres aki lófaszjóska lap 0 stattal de kell sbcbe szóval 8-10kba megy. Ugyanez Musa még talán 13-14k-ért. Mellé a silver meg bronz lapokból óriási hiány van mert senki nem nyit olyan packokat de viszont sbcbe meg kell szóval nekik is szép áruk van.Így szedtem össze coint...
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Nandinagy #797 üzenetére
+Azt még hozzátenném, hogy szerdától-szombatig a gold non-rare lapok ára min. 600ra volt belőve szóval 650-be kényelmesen ellehetett adogatni. Tudtam, hogy elbaszták mert a QS ára bezzeg 220 körül volt mint tavaly. Szombatra már sajnos kijavították így azon nem lesz annyi hasznod de ígyis több mint a semmi elindulásnak.
-
|AP|
veterán
válasz Nandinagy #788 üzenetére
nem tudom hogy fog mozogni a piac, vásároltam még pár lapot a trial utolsó 5 percében
Most így áll a csapat, coin zéró, ennyire tudtam jutni welcome pack és webapp (tehát sbc-k) nélkül:
Ebből nyitás csak Benzema, Navas Diego Carlos és Alaba volt, a többieket mind a piacról kellett beszerezni. Most szándékosan a hibrid csapat irányába megyek, van benne Lali, PL, brazil és francia különítmény is... talán így könnyebb lesz majd variálni attól függően kik jönnek még.
Holnap este szerintem elpakkozom a pontok legalább felét, utána nagyon remélem hogy a webapp is fog már működni, hogy az sbc-kre is ránézhessek.Kérdés a rivals rendszerhez: azt jól lűtom, hogy ha mondjuk egy checkpointon állsz, akkor simán lehet nyomni az RQ-kat? Lejjebb esni úgysem tud az ember, pontok már nincsenek mint tavaly, meccsszám korlát sincs.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megvásárolni a játékot (ultimate verzió) Xbox-ra mi a legkedvezőbb módja? Fifa 21-en belül EA tagsággal a bestbuy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest