Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
senkit nem tudok full chemen csak Benzemat de Benzem Lukaku elöl az nekem már túl sok
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
taylorp
senior tag
Nincs előrendelve a játék. Appban, vagy weben a transfer okt. 1 után fog csak működni?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Nyigu
csendes tag
https://m.youtube.com/watch?v=UUAvrF_oFnU&feature=youtu.be
Pályázhatok a hónap góljára? 😂😂😂😂
Prestigio Multipad 8.0 Pro Duo PMP5580C
-
HdRew
őstag
válasz EA's hit #1059 üzenetére
Mondjuk LB köré nem szokás csapatot építeni, de egy ilyen jó játékost akkor nem tudok kihagyni Majd max később cserélem ezt a spanyol keretet, ha lesz elég zseton Varane-ra meg Pogbára.
Más:
Na, végül sikerült 85+ ratingre hoznom a csapatot, Valverde ment, Modric jött, és hupsz. A korábbi squad battles meccseken gyengébb csatáraim voltak, volt 33-34 gólos meccs, illetve a max. olyan 42-43 körül volt addig. Most sikerült 54 gólt rámolnom. De még ebben is maradt gól, olyan 57-58 körül lehet talán a max.
-
bubuska10
senior tag
Bár csak pénteken veszem meg, de ilyesmibe gondolkozok: [link] Zakaria az új Kessié.
-
Szjoci27
tag
Sziasztok! Ones to watch lapok mikor jönnek ki? Érdemes várni a csomagokkal addig?
-
Woodslave
félisten
Borast leszivatják div 5-ben nem tudom én mit várok
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #1068 üzenetére
én majd a szezon vége előtt pár nappal reménykedem max. egy div 6-ban, amikor a jobbak már feljebb lesznek
A WL-t nem is tudom erőltessem-e, egyelőre sem a csapatot sem magam nem érzem elég jónak hozzá. Kéne még 1000 pont a selejtezőkhöz is, az sem lesz meg mostanában, hétvégén még játszani sem tudok.
Szóval az első WL-ből biztos kimaradok, majd meghallgatom a tapasztalatokat -
Woodslave
félisten
ha olyan lesz a játék eredményessége mint tegnap akkor kizárt nálam is hogy összeszedjem az 1000 pontot.. Kiváncsi vagyok ha majd már megy a játék full gőzzel mennyi idő lesz szezononként amíg úgymond letisztul a mezőny.
Az miért van ha nézek mondjuk egy Boras meccset azt látom, hogy nyugodtan tartja a labdát nem megy rá a másik gurigázik a 16-osnál. Amikor meg én játszom ezt úgy érzékelem mintha vérgőzös hiénák támadnának rám minden pillanatban
[ Szerkesztve ]
-
balisz
senior tag
Ha van valakinek kedve early access co-op vagy bronze és silver objectivet csinálni PS4-en az nyugodtan vegyen fel PSN-en: balisszia a nevem.
-
Woodslave
félisten
Anders is elindult éppen div 9-ben van mid R9-al
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #1071 üzenetére
"Az miért van ha nézek mondjuk egy Boras meccset azt látom, hogy nyugodtan tartja a labdát nem megy rá a másik gurigázik a 16-osnál. Amikor meg én játszom ezt úgy érzékelem mintha vérgőzös hiénák támadnának rám minden pillanatban"
Ezt én is pont így érzem
Szerintem azért lehet amit leírtam itt.
Valószínűleg jól mozog a labdával a középpályán, jól veszi át, az első érintésekkel mindig jó irányba mozdul. -
K.J
senior tag
válasz Nandinagy #1076 üzenetére
Ez roppant érdekes! Ezek szerint nekem magasabb div-ben lenne a helyem , mert én sem a letamadással érvényesülök, hanem adok egy kis teret, engedem játszani az ellenfelet is.
Csak igen, az odavezető út elég rögös. Valamit mindig elbénázok. Ha vezetek, hajlamos vagyok visszavenni a játékból, de nem az arc nő meg, csak lanyhul a figyelem(sajnos), így meg nehéz nyerni.Egyébként nem tartok sehol, mert nem vettem meg a játékot, nem váltottam miatta generációt, de a tapasztalatok alapján nem is éri meg.
-
Gaborz1
senior tag
3 coop meccs kéne az early access pakkért.
Be tudna valaki segíteni xboxon?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bubuska10
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #1079 üzenetére
A felső sorból bárkit elfogadnék majd
-
Bohus84
tag
válasz blizzrd #1080 üzenetére
Teljesen élhető. Taktika, szimpátia kérdései is a dolog. Én pl drágának tartom a két szélső hatvédet. A keret felét elviszik, valamint Benzema sem biztos, hogy a legjobb választás. De van alternatíva oda, ha nem jön be, Griezman és Fekir is jó oda chemben (és szerintem mindkettő jobb is). De ha igy tetszik, gyakorolj ezzel, használható mindenki.
-
blizzrd
aktív tag
válasz Bohus84 #1082 üzenetére
Köszi ')
Nem ragaszkodom hozzájuk. Van egy untrade Son-om, de Pl csapat drága. Évekig LaLigával toltam, de PL-t dobált az elején. Viszont ennél a csapatnál kötöttem ki. Valverdet neztem még De Jomg helyett fele snnyiért. Két szélsö hátvéd en nem tudom ki lehetne alternativa.Ingame 433 vagy pedig ez a felállás. Esetleg 4212
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Gaborz1 #1083 üzenetére
Most van 37 de qrva sokat ragequiteltem. Div 7-bem most 10-bol 2-t tudtam nyerni. De ilyen 4-1 5-2-re vernek el.
Nagyon nem élem ezt. Unalmas vontatott lassú idegesítő.
Komolyan full depressziós leszek ettől a xar játéktól[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Gaborz1 #1083 üzenetére
Most értem el még csak a div8-at, továbbra sem sokat riveztem, meg nem is igazán érzem még én sem ezt az idei részt Eddig is a rossz helyzetkihasználás volt a legkomolyabb baja a játékomnak, hát erre idén a kapusok rátettek még egy pár lapáttal Volt ma is olyan meccsem, ahol a 8. perctől vezettem, de a 2.-at nem sikerült meglőni egy rakás ziccerből, a gyerek végül a 89. percben persze kiegyenlített a 2. lövéséből Nekem volt asszem 12.
-
Woodslave
félisten
válasz Woodslave #1085 üzenetére
Ja és tök jó az új rendszer amúgy de még azt se tudom hogy visszarankolok div 10-be hátha nem maradok itt szopni. Wl reward szevasz div 7-ben meg jó kis small gold player vár hetente.. nagyon faxa.
De ok lenne ha legalább élvezetes lenne de úgy érzem mintha jégen kormanyoznek egy csuklós buszt.
Azt mondtam nem rinyalok többet. Hazudtam
-
thebigK
addikt
válasz Woodslave #1087 üzenetére
Nyugi Woody, azt mindenki tudta mar akkor, mikor visszatertel a 20 vegere, hogy a 21 kezdetekor legalabb napi 10-15 hozzaszolasod lesz itt kitartas btw, szokni kell a jatekot meg boven
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
A mezes hybrid sbc-ből jött egy IF Osimhen. Ajándék 88k volt, nem sokat kellett rajta agyalni.
Már van 200 ezer zsetonom! Road to Cahill! -
Woodslave
félisten
válasz thebigK #1088 üzenetére
Ok. De akik xarrá vernek azoknak nem?
Nagyon rage sell hangulatom van. Mármint játékos mert a játékot sajnos nem tudom Benzema xar. Hazardot észre se veszem. Úgy remlett ez egy gyors agilis pali hát nem. Lukaku típust soha nem szerettem.
Ezért xar ez a kdb untrade is. Annyira jó hogy ne játszak vele de annyira nem hogy sokat hozzategyen a jatekomhoz
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #1092 üzenetére
KDB-t cmben kell használni. Tökéletes oda mert szeme van minden hosszú labdájának és a védekezése is kielégítő. Kell mellé egy full cdm mint Allan,Valverde,Kessie,Kante például. Arról nem is beszélve, hogy 20ról timed tekerés vele instant gól.
Hazard meg max a meghízás előtt volt agilis Benzin camba lehet jó mert elég jól passzol illetve lő messziről de akinek nem ez volt a játékstílusa az baszhatja.Ahogy látom egyébként azoknak van a legnagyobb baja az idei résszel akik a 21-t nagyon sokáig nyomták. Gondolom berögzült az a játékmenet így nehezebb átszokni erre. Valami hasonló megfontolásból szoktam abbahagyni 1-2 hónappal korábban az utolsó részt mert így nem olyan nyehéz átszokni
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Csodálatos, hogy ma már 2x fagyott ki a FIFA amikor a töltőképernyőn az ellenfél csapata látható. Annyira jó, hogy végre egyszer meg tudták csinálni rendesen. Nyilván DNF a vége, izgalmas lesz majd a WL-ben.
Csessze meg az egész.[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Legutóbbi meccs:
xG: 1,5 az ellenfélnél míg 8,8 nálam. Az eredmény? 1-2 lett ide, úgy, hogy a 90. percben szereztem meg a győztes gólt... Siralmas.
Egyébként amióta beépítettem Mendyt, nem találom a csapatom. Annyira nem érzem balanszosnak, 4-5-1-ben csináltam egy csapatot, de őket 4-4-2-ben szeretném játszani, vagy szélsőim nincsenek így, vagy védekező középpályásom.
-
Szigma70
addikt
Üdv!
A 15 óta ez lesz az első FIFA amit kihagyok. Jól döntöttem?
Nézve netet, olvasva a fórumokat, látva a videókat
IGEN
Hiányozni fog?
IGEN
A FIFA22 fog hiányozni?
NEM ,a játék, az fog hiányozniMiért lett ez a döntés?
-Nem baszok el az életemből napi szinten 2-5 órát
-Nem adok ki 30 x ezret egy újabb DLC-ért
-Nem azért fogok játszani mert kell, nehogy lemaradjak, hanem azért nem fogok játszani mert már nem ad játékélményt.
Csak a grundolás, a kötelező eventek, SBC-k, kötelező meccsek.
Tudom, nem kötelező, de nahh, nem kötelező? Na ne már.....-Megint minden a ruletten dől el. Meg sem jelent, még csak a triál ment, már ikonokkal rohangálnak, millió coinok vannak embereknél, megjelenés elött megalapozott klubok tömkelege.
Kösz nem. Az, hogy meddig jutsz, mikor megy el a kedved, vagy mikor jön meg, ne azon múljon már, hogy kinek van szerencséje
Nektek jó játékot
bár a FIFA már sose lesz jó sztemMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Kristof_94
nagyúr
Feljutottam DIV6-ba, most a meccs után fagyott le a játék a rivals képernyő előtt. Remélem így is megvan...
Nagyon irritáló... PC-n valaki esetleg találkozott ilyen fagyásokkal? -
marcess
senior tag
Nos, 4 nap 12 órázás után fifaztam egy kicsit, nem nagyon adja ez a rész, de azért tetszik. Most belenéztem Gabo streambe, 16 belül csak a driven, és elég jó arányba be is megy. Akinek nem adja a befejezés próbálgassa azt, holnap én is ráfekszem gyakorolni. 16-on kívül pedig csak a finessz, mindkettő lábbal.
-
bubuska10
senior tag
A Player Trait-eket hogy kell értelmezni? Van pl. olyan, h Finesse Shot, hát nem te lövöd rá Finesse-szel amikor azt a gombot nyomod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest