Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Nem kell hogy adjon bármit is. Kiraktam a Márkit lehetőleg untrade lapokból.
Fogtam aztán eladtam az összes gold eladható játékost +az összes silvert meg bronzot ami ment valamibe. Aki nyitott értelmeset az bőven fél millás csapat felett van már ahogy itt látszik is. Úgy sincs promo szóval semmit nem érsz a rengeteg gold lappal jövőhétre meg már lesz megint.
Ha szétnéznél a klubban rengeteg olyan játékos van pl. a szaudi argentin CAM vagy Bruno Peres aki lófaszjóska lap 0 stattal de kell sbcbe szóval 8-10kba megy. Ugyanez Musa még talán 13-14k-ért. Mellé a silver meg bronz lapokból óriási hiány van mert senki nem nyit olyan packokat de viszont sbcbe meg kell szóval nekik is szép áruk van.Így szedtem össze coint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Formula-1
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Facebook és Messenger
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 2 x Nothing Phone 3(a) 12/256 fekete és fehér sok kiegészítővel
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Lenovo L27i-4A FHD/IPS/100HZ (052)
- Asus ZenBook 13", OLED, Ryzen 7 5800U, 16gb/1tb
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest