Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Köszi. Működik.
Gondoltam a maradék két sbc-t amihez loyalty kell lenyomom. 2*10 vereség, (jó pár whisky után másnak úgy sincs értelme) de ninccs fjúcsöred csapat sb-ben. ??? Mi ez már?
Ja és a 4600 pont sincs.
Azt mikor adják? Nem mintha kellene most de azért ami jár az jár. -
Nandinagy
addikt
válasz athlete #1262 üzenetére
Várjunk ezzel. 7kor új promo a legtöbb ember készül arra, hogy majd most vásárol be mert sok pont fog ma fogyni így kisebb panic sell lesz. Jövőheti wl előtt valószínű megemelkedik mindenki ára. Legalábbis a normálisabb lapoké. Vásárolni most érdemes de eladni semmi képp.
-
marcess
senior tag
válasz athlete #1861 üzenetére
Viszont, ha az 1 pontot csak akkor kapnák meg, ha végigülik a meccset, akkor jönnének a gumizós emberek, neked viszont figyelni kell végig, nehogy felvegye a kontrollert, szvsz az sem jobb. Vagy jöhetne megint az, hogy a lose 0 pont, de akkor szintén kilépnek ha nagyon vezetsz.
-
eM'82
addikt
válasz athlete #6284 üzenetére
Kiraktam a japán SbC Duót, hogy legyen helyem a transfer listen. Ezután vettem pár Kroost, Ter Stegent, Kane-t, Neuert, B.Fernandest, Lukakut, meg Sterlinget. 900k értékben. Alig maradt coin
Ha túl durva lesz a követelmény, akkor a profitból veszek inkább valaki jobbat.|AP|: kb ugyanígy lett meg nekem is a playoff. Full random, hogy kiket kapsz.
-
-
gjoe
addikt
válasz athlete #6553 üzenetére
Na attól a rasitól már most hányok. Ha olyan bugos szar lesz mint az eddigi gold lapja.
Woody: Én már ott tartok, hogy online módot nem indítok. Bevettem a lesz@rom tablettát.
Nincs még egy ilyen manipulatív játék. Semmi élményt nem ad. Nincs két meccs ahol a csapatom ugyanazt a szintet tudná. Játszhatatlan az egész. Nálam jobb játokosokat verek meg mert engem segít a nagy testvér, aztán meg kikapok tőlem gyengébbektől. Sajnos szánalmas az egész.
Max letolok néha unalmamban pár sb-t és ennyi. ( Bár az is undorító amiket a gép művel.)
Múlt héten 74000 pontom volt és még volt hátra 8 meccs. Elvileg meg lehetett volna a top200, de az utolsó nyolc csapat mind 87-100as csapatot dobott be valami elite playerektől. -
Woodslave
félisten
válasz athlete #6964 üzenetére
Ezt fogom akkor továbbra én is nyilván xarabb szinten de tök mindegy. December végéig kivarok jatszom a minimalt de én se fogok többet ebbe a xarba tenni
Gondolhattam volna hogy megint hülyeséget csinálok de már megszoktam
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
bubuska10
senior tag
válasz athlete #7477 üzenetére
Az a Luká Mordik lap jó volna.
Tegnap éjjel leteszteltem, és arra jutottam, h 15+ RQ friendly meccs után tilt ki 1 órára. Tavaly 25+ volt. Így egy kicsit hosszabb a friendlys swap, de belefér.
-
Woodslave
félisten
válasz athlete #8219 üzenetére
Nem gondolom hogy egy zöld link nélküli semmi extra játékos idén többért menne. 4*4* average bodytype. Statok jól néznek ki bár én egyik évben se szerettem bármilyen spec lapot kapott. De lehet 50k-ért jó lesz cserének.
Persze én még jobban benézem a dolgokat szóval lehet 300k lesz
-
mcwolf79
veterán
válasz athlete #8407 üzenetére
Másik szempontból nézve viszont szerintem nem
rossz , hogy most olcsóbban össze lehet hozni egy használhatóbb csapatot . Tavaly azért kellett jópár milla összerakni egy jobb csapatot . Most már 1 millióból össze lehet rakni egy olyan csapatot , amivel nem ver xarrá egy telibuksza játékos . Nekem most futbin szerint 800000-et ér a csapatom (az egyik ) , de ezekkel már fel tudom tartóztatni az ilyen 3-4 milliót erő “meta” csapatokat. Pontosabban nem tudnak úgy “erőből ledózerolni” , mint tavaly ilyenkor .[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Woodslave
félisten
válasz athlete #8775 üzenetére
valszeg uk time azt néztem be. Ennyit számít egy óra a piacon. Meg az is lehet amit írsz így azért nem lehet rá nagyon alapozni.
na érdekes. Most megjelent az enyém is az eladásban, vagy legalábbis pont ennyiért elvitték. Akkor tuti emelkedni fog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest