Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
mondjuk ahogy nézem a fodder árakat lehet megbánom hogy elkezdtem Mbappet. Mondjuk nem nagyon raktam bele tradeble nagy játékost mert csak a a 84 meg egy 86os van meg.
Benzema 37k vettem most 49 lassan 50 (persze ebből van csak 3)
KBD 66k 75 lassan megint, igaz szintén csak 4 -et vettem Mbappehoz
Haaland 26k most 34 lassan. Ebből van mondjuk 37 db.Az Walkersekből is ki lehetne most már jönni már darabján van 5k körül
Kristóf a futbin szerint pc-n 27k.. Mennyiért vetted?
nyilván készül a piac a ikon pick lejártára. Aztán nem lesz semmi lesz nagy beszakadás
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Madn!ght
addikt
válasz Robertoredo #15684 üzenetére
Nálam is ez volt tegnapig, én is div3-ba estem vissza. Egyszerűen két győzelmet kèptelen voltam egymás utàn lehozni, többnyire teljesen irányíthatatlan volt a csapat. Keresve az okát rájöttem, hogy a múltkor elbuzeráltam a taktikát az inception féle beállításokkal. Tegnap nyomtam egy taktika resetet (full balance, csak 1-2 utasítás maradt bent) és láss csodát megtáltosodott a csapat, zsinórban 5 win. Mondjuk ez is undorító, mikor ilyen full “árkádra” vált, hogy kb mèg annyi fizika sincs, mint egyébként… háttal a kapunak 15 méterről villanás-gólok tömkelege. Teljesen inkonzisztens és megfejthetetlen, hogy ezt miért csinálja.
Megjegyezném mèg a vereség maraton közepette ràírtam egy srácra, mert már betelt a pohár… hogy komolyan nem lehet egy “normális” glitchmentes meccset játszani?! Tettem ezt azért, mert kombinativ játékkal behúztam egy gólt, erre kickoff glitch Origivel begyalogol a kapumba. Szemmel láthatóan lehetetlen volt a csapatomat kontrollálni, megy örül. Ismét vezetèst szereztem, ismét kickoff glitch. (Pedig általában sikerül levèdekezni, most kb másodpercekkel később balerinázott a védelmem minden próbálkozásomra.)
Aztáb alapvonalas begurítós gól. Írok neki, megszakadt a játék. Erre a válasza, hogy ő próbál fairplay játszani, de nem vagyok valami erős. Gyakoroljak és jöjjek vissza.
okcső’ -
Woodslave
félisten
válasz bodnarbenede #15709 üzenetére
gondolod? Megvárom még hogy jön-e ikon pick mondjuk akkor már késő lesz. Faxom
-
-
bodnarbenede
tag
válasz Madn!ght #15708 üzenetére
Jaj ezek mókásak. Néhány napja nekem is írt valaki, miután 5:1nél kilépett a 70. percben, hogy végig hátul passzolgatok passzívan, ezért kénytelen volt presselni, és ezért 5:1. A szép az volt hogy végig két góllal vezettem kb a 15.perctől, és valahol 3:1nél nyomta be a presszt. Érdekes, ha csak hátul passzolgatok, hogyan lőttem 3at press nélkül... Nem tudott érdemi választ adni.
-
Woodslave
félisten
válasz bodnarbenede #15713 üzenetére
mindegy most kiraktam párat olyan áron amit nem bánok. Persze ilyenkor megint nem tudtam 75 Benzemát tárolni 37-s áron.
szczesnyn meg konkrétan 10 nap alatt meg lehetett duplázni a coint. 18k-ért vettem most 36
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Van még valaki aki TOTY Donnat a kapuban tartja? Én most már erősen MBappe foddernek gondolom..már rég gold Areola van a nagy csapatban, de eddig AFK védett még squad battlesben, de mostmár teljesen megállt működni, fossák a gólokat a 60as token swap lapok. Ez a 96os rating viszont a 89es csapatban remekül jönne...
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
-
Woodslave
félisten
Azt nézem a Haalandok amiből a legtöbb van mennek felfelé. Várjak még vagy adogassam el. Így is van darabján 6.3k coin haszon. Mbappeba meg úgyse tudok csak 9-et belerakni ű
Most az lenne a legjobb nekem ha nem jönne semmi ikon sbc. Elég hypos a fodder aztán csütörtökön meg lehetne a koppanás
[ Szerkesztve ]
-
-
sz_abika
addikt
11. meccsemen sincs meg még a 6. silver win , szét vayok borulva, már mindent összetörtem az asztal közelében. Jó ez a squad battle, mert tényleg csatatérré varázsolja a környezetet!
Ja és GibbsWhite a legrosszabb spéci lap akivel a 6évnyi FUT alatt találkoztam. QS.
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
miro.
senior tag
válasz Woodslave #15721 üzenetére
En ugy tudom kicsit elobb lesznek a bajnoksagoknak vege,ergo a fifa is kicsit elobb befejezodik,marmint a lenyegi resze.
Ergo van2 honap kb meg belole,huzod az idot,varsz,majd szepen mire mindennel megleszel,eladsz mindenkit stb,utana par het es jon a mindenbol mindent packok,meg a fun time.
Szvsz ugy tartogass meg varjal,hogy szepen mire elerned amit akarsz,mar par het lesz aztan vege az egesznek.
Egy ideig szvsz jo dolog ez a tradeles,de ha tartogatod a semmire a coinod hetekig meg honapokig..Szepen elmegy az ido ugy hogy valojaban nagyon kis ido miatt bojtolsz,es kurvara nem eri meg.
Csak a becsvagy itt is bekapcsol,csak itt a semmiert.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
-
HdRew
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz sz_abika #15732 üzenetére
a Save the World XI. Kiemelt squad csak kapusok. Ha nem érdekel a pont akkor újrajátszhatod ahányszor akarod és finoman szólva se túl acélosak a pályán
jó nyilván cserélsz de kb a efl silver untrade csapattal leverhetőek simán. 10-0 meg ilyenek közben meg videóztam. Mondjuk Alisson vágott meccsenként 1-2 gól ha letettem a kontrollert
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
A siveres sb ikon swappet még nem érdemes elkezdeni, ha jól gondolom. Jönni szokott ilyenkor a silver beast is, ahhoz meg megint csak silver sb meccs kell.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
thebigK
addikt
jajj jelentem PC-n 2.73gb frissites erkezett ismet...
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Woodslave
félisten
jön fut fantasy Atal hihetetlen ez a cég komolyan. Mondjuk mi is
-
Gaborz1
senior tag
válasz sz_abika #15738 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni. A sok feltankolt 100ks packból a mai első kettőben nem sikerült 83 fölé menni…
Mbappéhoz meg jól jönni némi segítség a kb 30 félretett nagy pakkomból. Mondjuk a 82+osok eddig egész jól adogatják, ahová a sok felesleges dupla untrade szemetet beszórom a kinyitott pakkokból.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Mrdevil
addikt
Mai sima preview-bol jött egy promos Inaki, végre valami.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
toxicjew
addikt
válasz sz_abika #15740 üzenetére
Halott sbc, tartsd meg a lapokat majd vmi pickre inkább, én is azt csinálom.
Nagyon adnám, ha EA végre felébredne és elkezdene komolyabb sbcket kiadogatni, most egész jó áron van KDB, de még mindig kevés. Alig van kint icon sbc, nem értem mi a faszomra várnak... Így sosem lesz Prime Cruyffom
-
HdRew
őstag
válasz Kristof_94 #15745 üzenetére
Ma valószínű nem, majd holnap, amikor lejár a mid or prime.
-
thebigK
addikt
Srácok ha valaki Mid Van der Sar-t akar venni kapuba, ne, ne, nehogy, Ne! Véletlenul se hihetetlen mennyire egy hulladék nálam areola, lafont, maignan mind sokkal sokkal jobbak
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
HdRew
őstag
válasz Kristof_94 #15747 üzenetére
-
thebigK
addikt
Lehet nalam van a hiba, de chemstyletol, mozgatastol, mindentol fuggetlenul szar nem emlekszem bravurra tole, 2 meccsenkent olyan golokat kap, amiket elotte barmelyik masik kapusom megfogott, lassu animaciok, nem értem sajnos miert ilyen gyenge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest