Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
-
miro.
senior tag
Jatszottam ket magyarral,gold lap hegyek,porognek,teszik-veszik,nalam meg az osszesnek olom labai vannak.
Mocskos nemeteknek mindig jobb..Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
toxicjew
addikt
3mt fektettem be Chiellini - Fabinho - Busquets - Verrattiba, remélem nem bánom meg Egész jó árokon sikerült snipeolni őket.
-
Woodslave
félisten
12-8 (komolyan soha nem fogom megjegyezni hogy irjuk ) Mattheus Cancelo kp egész jó bár nekem Mattheus kicsit darabos még enginnel is) Kukuriku is egész jó rbben a high def wr segit azért. Mbappe Avila duo is hozza. Gyuri Bercsi se rossz amúgy Fatinál továbbra se értem a 700ks árat és rw-ben annyira Gerzsontol se vagyok elajulva de valszeg nem jól használom a széleket pedig 4-4-2ben jatszok.
Az első négy meccs után voltak ambicióim jelenleg a 9 ok az azért meglesz a 11 meg jó lenne de az kb a max
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
eM'82
addikt
válasz ThuG4LifE #16153 üzenetére
Célozni tudni kell
Én amúgy az 5., de legkésőbb a 6. gólnál kileptem volna a pic$ába. Oké hogy erősebb játékosok ellen lehetne fejlődni, de szembeszélben ez nem igaz.
Qrva gáz ez a játék, rohadtul érdekelne hogy mi befolyásolja a kapu előtti helyzetkihasználás pontosságát.Woody: nekem összesen lett 8 win
Lehet nem pénteken csúcsidőben kellett volna belevagni, hanem vasárnap délután, este. Akkor talán le is adtak volna meccseket. Mondjuk nem értem hogy az átlag 11/12 winről hogyan butultam ennyire el, de az is igaz, hogy már csak az ikon swap érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Nálam két meccsen sapkás Yashin védte ki a szemem.
Teljesen nem számít nem mutat semmit nem kellene érdekelje az embert. Nyilván pénteken játszanak akiknek a legnagyobb az önbizalmuk
A 4 lose amúgy rendben volt mondhatom jobbak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
itt jelenleg 10-4 de kurvaszar a gameplay a hétvégén, másnapos is vagyok, sehogyse jó ez most
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Woodslave
félisten
11 win egyet ajándékba amíg számított után még egy de azt én akartam leadni utolsót leadtam.
Reward kutyaxar. 84-84-82 pick. Can a packból. Ulti pack Lloris
Annyira nem volt xar a wl. Kickoffoztam a gyerekkel ugyanilyen lassú fos szóval ez nem szerver probléma
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Na, ez egészen jó volt.
WL-kvali 10/10 győzelem, idáig ilyenem nem is volt.
Butra bekerült a csapatba, Aouar kiment, a kp-ra ment Grizi CAM-ba pedig Mbappé. Egészen élvezhetően mozog így a csapat.
Kíváncsi vagyok kiket kapok a pakkokból.
Szerk.: na hagyjuk is, adott 1 walkoutot és 1 85-ös Bartra informot. Pff.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Milyen ez a potm Mbappe? Gondolkodom rajta, ha már az ikon sbc ennyire irreális lett. Talán linkelni sem lenne olyan vészes.
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #16167 üzenetére
Használtál már? Olyan most mint kb játék elején a gold.
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #16169 üzenetére
Szerintem jó. Mondjuk ha a mostani wlt nézem akkor könnyebben lett meg ugyanaz de előrelépés nem volt vele se. De én béna vagyok
-
Kristof_94
nagyúr
-
eM'82
addikt
1M coinom van ob fodderekben, de jelenleg inkább olyan 800k-t ér... Jól kicseszett mindenkivel EA bácsi, ezekkel a time-limit ismételhető SbC-kkel.
Mondjuk lehet most lenne érdemes dupla vagy semmit játszani és bevásárolni, de nyitni lenne jó, és 4 magas untrade fodder miatt megint nem tudok -
bodnar123
őstag
Mostmár én sem értelek titeket. A 85ös lapok az elmúlt 10 hétben a vasárnapi árhoz képest valamelyik nap vasárnap hétfő kedd szerda este 7-9ig legalább 30-40%al drágábban eladható volt. Kivétel egy hét, talán a fut birthday első hete. Bár én ott eladtam 150ből 100at kb 5-10%haszonnal, hogy aztán olcsóbban vasarolhassak hétvégén. Szóval 10ből 9 héten működött. Mikor mi vitte fel. Icon pick, neymar, 85+,party bag.... Ha jön egy kicsit is értelmes valami akkor a 9-10ezres védő 13,5-16ig elmegy. Min majréztok?
-
toxicjew
addikt
Na leadogattam a meccseket, a pick pedig beadta a ratkinget Tavaly is megvolt pont ez a 87es ugyanígy pirosban. Bár idén használni már nem fogom.
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #16181 üzenetére
Én is unassigned mentem. Lexarom már a nyitást kutyaxar az is. Csapat ok. Már tényleg annyi jöjjön hogy legalább egy prime Pelet tudjak venni. Vagy inkább egy moments Puskast. Aztán ennyi. Többet nem tradelek lexarom
-
Woodslave
félisten
Hosszú távon lehet érdekes lenne Sirigu. Ahogy néztem volt pár clean sheet. Talán egy wint is találnak meg kezdő kapus is. Legalábbis ha jól láttam
-
EA's hit
őstag
Elkezdtem minden liga sbc-ből kirakosgatni azokat, amik klubból kijöttek (eddig csak a nagyobb ligákat rakosgattam néha, de most megnéztem és egy rakás belga, holland és hasonló ligás bronz-silver lapom volt, ezért kezdtem el). Eddig nem is tudtam róla, hogy van szaúdi ligás sbc, de most kiraktam a legnagyobb teamjét, ami adott egy fantasy Martialt Kár, hogy használhatatlan fos a low-low miatt, és még nagyobb kár, hogy nem trade pack volt, mert vannak olyan agyatlan barmok, akik ezért a lapért kifizetnek 700k-t... Mindegy, foddernek jó lesz majd.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Itt a szokasos 14-6, pickekbol 84,85,86, packokbol jott egy Fantasy Merino, ennyi
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #16186 üzenetére
Ja amúgy semmi szükségem rá, ha high-low lenne, akkor sem használnám, max cserének. Az igazi bánatom az, hogy nem trade
Viszont ez is mutatja, mennyire felesleges hajkurászni a jobbnál jobb packokat. PL liga sbc-ből kiraktam már vagy 30-40-et a játék során, ami a végén ugye 50k-s packot ad. Hát így utólag már meg nem mondom, mi volt belőle a legjobb nyitásom, néhány wo-t biztos beadott, de hogy promo lapot, pláne 91-es promo lapot (mint ugye Martial) egyszer sem, az biztos. Ehhez képest az egyik legszarabb liga sbc egyik random packja meg ad egy 700k-s promo lapot, még ha untrade is.
De mondhatnám azt is, hogy 1,5 hete a rivals+milestone rewardokból volt összesen 5 db 100k-s packom, amiből 3-ban még board sem volt, a maradék 2-ben meg valami fos board. Vagy mondjuk hogy életem legjobb nyitása 2 éve shapeshifter alatt egy 7500-as packból shape CR volt, aki a nyitás pillanatában kb. 4 milláért ment a piacon Nevetséges.
-
|AP|
veterán
DR-ben van valami RQ limit, vagy miaf@sz?
Rohadtul felhúzott a játék, képtelen voltam DR-ben nyerni, nyomtam vagy legalább 10-20 RQ-t.
Aztán nagy nehezen sikerüt egyet nyerni, de se a winek nem nőttek, se a lejátszott meccsek a seasonn progressben -
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #16189 üzenetére
Ja faxa mondjuk Pedri nem tudom mennyire jó camba. De AP meg tudja mondani. Sztem innen akkor már Kdb
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #16196 üzenetére
nem tudok én már semmit
Az utóbbi pár napban 10-ből ha egy DR meccset tudok megnyerni, el sem tudtam mozdulni a DIV1 legalsó pontjáról.
Kvali szokásos 6, WL szokásos 11, de rivalsban még várnom kell amíg lesüllyed a szintemre a DIV1Nálam Pedri amúgy CM, talán ezért is halványabb. 594 meccsen van 74 gólja, azért az nem olyan különleges. Firmino a CAM nálam, nagyon jó lap, de ha sz@r a gameplay, akkor ő sem váltja meg a világot.
-
Woodslave
félisten
péntek előtt agyaltam ilyen out of packs befektetésen, csak sajnos nem vagyok elég guru hozzá és nincsenek is 10millióim hogy ne fájjon a bukás.
De ez a Gelson 500 alatt volt pénteken vagy 650-ért megy. Én már 595k-ért vettem jó drágán gondoltam is hogy ezen is bukok majd rendesen. Ha 3millióból vettem volna 6-ot pénteken...
-
elod22
senior tag
Azt tudja valaki pontosan, hogy ez a Lucas Hernandez lap hogy fog fejlődni? Ugye már lement egy kör a kieséses szakaszból, de gondolom érvényes nála a +1 fejlődés ha az első meccset megnyerik a Villareal ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest