Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #16101 üzenetére
Az mondjuk erős lenne már most de igy legyen
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #16101 üzenetére
87-88 lapok ugrottak is 3-4k-t azonnal.
Gyorsan rászűrtem. 92+ prime és moments lapok közül több, mint 40db az 500k-t sem éri el, de a következő 30-40 darabból sem kellene még egyik sem.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #16103 üzenetére
Nyomjad Haaland már 29k . Én szolidan maradtam a 150+ klub foddernél. Bár a mai két játékos vásárlást sikerült a legxarabban időzíteni . Vicc hogy tradelek meg már contractokat árultam aztán lazán 100kval többért veszek játékost mint fél óra múlva tudtam volna
-
thebigK
addikt
Ki is adták 88 88 89 89 kovetelmenyekkel
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Nandinagy
addikt
válasz thebigK #16106 üzenetére
Valaki elmagyarázhatná milyen matematikai egyenlet alapján számolták ki ezt a követelményt
Lenyomtam a wl-t. Egy szót tudok erre mondani: hányinger Maldini annyira rossz cb, hogy az utolsó meccseken lecseréltem az elején Ricera. Én nem tudom ez az ember mindenidők legjobb védője de szánalmasan rossz a játékban. Mindenki elnyomja fizikálisa, folyamat rosszul helyezkedik, 5 szerelésből 1 jó. Nem értem...
Azért rúgtam néha 1-2 szép gólt [link] [link][ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Bateson biztos
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
Tuti valami keménydrogot tolnak...
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #16113 üzenetére
Én nem értem meg ezeket. Ezért még packot se vesz senki
-
sz_abika
addikt
8as icon pack = Blanc. Hát vegulis Mid Rio helyett talán upgrade...
PSN: xszabikax
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #16117 üzenetére
Miért nem tudtak kiadni egy prime picket ugyanazzal mint a múltkori mid/prime. Az lenne korrekt
-
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #16109 üzenetére
Szerencsére csak nálad ennyire szar a játék legjobb védője Nálam már a mid is kurvajó volt, a prime meg gyakorlatilag hibátlan. Egyedül a gyorsulása gyengébb egy egész picit, de fizikálisan talán egyszer sem verték még meg, a helyezkedése hibátlan, földön remekül szerel, a levegőben pedig verhetetlen.
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem én is...
Végül 960k maradt bent, nem volt már időm licitálgatni, nem olyan vészes.
Hátha bejön az üzlet és akkor még több zsetonunk lesz, amit aztán nem költünk el.[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Hát megtörtent a csoda, KDB ára megerkezett 74500nal kezdtem el kilistazni, a végén már 78500 volt Köszi Digi Na mi legyen a következő trade?
-
-
Kristof_94
nagyúr
Minden fodder nőtt, a 88 meg majdnem stagnál...
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #16132 üzenetére
88 alatt minden csökkent!
-
Nandinagy
addikt
válasz EA's hit #16121 üzenetére
Úgy érted, hogy szerinted a játék legjobb védője nem? Nem tudok azzal mit csinálni, hogy POTM Mbappe meg TOTY cr-k jönnek szembe aztán úgy dobálják Maldinit mintha valami rongybaba lenne. Vettem egy ilyen új Stonest. Na ő bomba lap és sokkal jobbnak érzem ingame mint Maldinit sajnos.
-
-
HdRew
őstag
Na, 14/11-ig teljesen okés volt, kb. ez a plafonom.
Utána jöttek a tryhardolók komoly csapatokkal meg a toxic játékosok.
Egy srácnál 3-1-ről jöttem fel 3-3-ra, kiugrottam Mbappéval és felrúgott, megkapta a piros lapot és kilépett. Grat.
Utána lévő meccsen 1-0-ra vezetek, sok ziccerem van de a kapusát mozgatja az ellenfél, eléggé felbosszantott, hogy mennyi ziccert hagytam ki. Egyenlített aztán én léptem ki inkább döntetlennél.
Toxic toxicot szül. (Először léptek ki ellenem majd én ellene, szóval az előző még eléggé bennem volt.)
Francért nem lehet megcsinálni, ha valaki kilép abból a kurva meccsből, kapja meg a wint a másik. Sehol az életben nincs olyan, hogyha az egyik csapat nem akar tovább játszani, akkor az egyik elkönyveli a vereséget a másik pedig döntetlenezik.. És akkor jön a szöveg, amikor xg alapján szana szét lövöd az ellenfelet, és 1 kapuralövésből a másik nyer, hogy dE hÁt a ValÓ ÉleTBen is VaN IlYen...
Édes istenem, és minden héten ezzel a fostalicska játékkal játszani.
Bár most este 9 után legalább lényegesen jobb volt a gameplay, mint délelőtt.
-
Digestive
veterán
Ennyi. Meg is válaszoltad.
Olasz, spanyol a legjobb linkelhetőség szempontjából. CB-ből minimum kettő kell bármelyik formációt is kérik. CM/CAM/CDM-ből is minimum 2-3. Én ezért nem veszek ST és Winger posztokra 84-87 ratingben.
Chiellini Bonucci Donnaruma nagyon jól linkelnek az sbckben.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
WL befejezve, mindenképpen le akartam tudni szombaton.
Rank 5, pickekből Clauss, Bartra és Aubameyang.
Csomagokat majd ha kiárultam a foddert. -
miro.
senior tag
41212(2)be jatszottam tegnap draftot,mar azert is mondom kiprobalom,es basszus nagyon tetszett.
Van valakinek hozza egy fasza taktikaja? Erdekel csapatbes jatekos is.
Plusz Matthaust erdemes kiszedni ma gyors? Fodderbol meglenne kb.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
-
raven84
senior tag
Ti amúgy eladjátok a csapatot TOTS előtt vagy leszarjátok? Futbin szerint tavaly volt egy 30%-os crash április közepén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest