Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
Mikor kapjak mar ezek a fejlodos lapok az upot?
-
toxicjew
addikt
Geci, hogy 1 wint 1 órába telik összehozni ebben a szájbabaszott talicskaszar játékban, mert haldoklik a gameplay és 2x gyorsabban mozognak az ellenfél játékosai... A pofám leszakad.
-
Nandinagy
addikt
Kösz srácok Ja kicsit úgy érzem, hogy megérdemeltem már ezt, bár nem panaszkodtam volna egy untrade ASM/Dembelére sem vagy ha kapok toty alatt egy cancelot
Ez lett az új csapat: Neymar,Mbappe aki cserére szorulna de Neymar helyett úgyis jön Quaresma,Mbappe helyett meg Mkhitaryan aztán majd tots alatt cserélem őket
-
|AP|
veterán
van egy ilyen pletyka is:
Allan nagyon jó nálam, de azért na.... ezt nem hiszem, hogy kihagynám -
sz_abika
addikt
Ilyen BL meccsen nem lehet rivalsozni. Teljesen fogalmatlanokkal X-elgetek itt sorjában. De folyamat áll a cerka itt a meccsen, Bale 93as lapjára gondolatban
PSN: xszabikax
-
Kristof_94
nagyúr
5 rivalst nyertem ma sorozatban, utána mintha az egészet elcseszték volna. Olyan delay volt, hogy normális emberváltást nem tudtam megcsinálni. Ott rohadjon meg az egész, az EA által megtolt németekkel együtt.
Csak így mondjuk bukok 2 untrade 100k csomagot, ami a 8 győzelemért járt volna. -
v-man
őstag
Aurier akkor most kap +2-t, ugye? Visszavágó nem számít itt semmit.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Digestive
veterán
Tipp
Pénteken figyelni kell Benzema árát! Ha bezuhan, akkor venni kell. Elvileg kellene jönni UCL MOTM lapoknak szombaton. Ha nem lehet nyitni egy héten át a gold lapját és minden nap ikon sbck lesznek, akkor elszállhat az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Digestive #16769 üzenetére
Mire beletolnék 9,5 milliót már jönne a 23.
De amúgy jó tipp! Ha tényleg jönnek ikonok, akkor hiába lesz sok nyitott csomag, nem fognak lejjebb menni a fodderek, legalábbis szerintem. Pedig a 88 eddig mindig jó biznisz volt.Más. Szerintetek prime és a moments Pelé tényleg jó? Az ára miatt kérdem, ahhoz képest hogy látszólag milyen lapról van szó a prime például olcsónak tűnik. Ennyire nem adná idén?
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
én SIF Neymarra repülnék majd rá olyan millió körül, ha beesik annyira a promo/nyitogatások miatt
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Woodslave
félisten
válasz thebigK #16774 üzenetére
érdekesek ezek az informok. Az IF 480k ez meg 1.3m. A statok meg +1 shootingnál +2. Ezek alapján azt mondanám hogy qrvára túl van árazva. Aztán SIF Mbappe is sokkal jobb volt mint az IF... a ww lapnál meg inkább a pozíciót fizeted meg...
Di Natale nálam már valszeg nem fog jönni. Gondolom nem 1m lesz Bár ha lenne rá, akkor lehet Mbappet kiraknám szélre, mert moments Puskás marad brutál a pali tényleg.
Bár ugyanúgy 6 win lett tegnap kvalin ezen agyaltam, hogy ott van 2,2m POTM Mbappe, 5m Puskás aztán ugyanott vagyok. Szeretek tervezgetni meg agyalni, de idén ezt kinyírták ezzel hogy teljesen mindegy milyen csapatom van. Igaz lehet ha nem ők lennének akkor nem lenne 4 win se.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
amúgy szerintetek mit jelent ez a daily moments sbc? Játékosok? vagy gambling pack. Mindkettő elég drága
-
HdRew
őstag
válasz Woodslave #16777 üzenetére
Nem tudom, elég szánalmas az EA-től, hogy mid Butra és Prime Butra között statokban alig van különbség, pedig 2 ratinggel magasabb a Prime, a Moments Butra pedig 2-3-4 pontokkal kapott jobbat, mint a Prime, pedig ott csak 1 rating a különbség.
Elmehetnek a fenébe.
Szvsz most már nincs olyan Moments lap, ami ne lenne valamilyen formában használható. Majd valamikor egy Nestát szerintem kipróbálok szórakozásképp.
-
Woodslave
félisten
azért az kemény hogy moments Puskás már 4,7m.. Ok lexarom de akkor is hogy ennek a játéknak komolyan mondom egyetlen eleme nincs ami ne xar érzést okozna
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #16776 üzenetére
Hát úgy általában mindig erősebb csapatod volt, mint az átlag. Viszont szerintem a sorsolásnál van valami olyan mechanika, ami arra predesztinál, hogy mindig hasonló eredményt hozz. Jó kérdés, hogy mi lehet az. Forma, csapat erősség szerintem együtt. Bár tegnap végül kikaptam egy hulla gyenge csapat ellen, mert a kapusommal utolsó pillanatban kidobtam szélre a labdát, és ő kapásból belőtte, szélről blokkoló láb alatt, kapus keze mellett 1mm-re, így hosszabbítás lett, majd lőtt még egy gólt, ami 16 méterről két blokkoló játékosom között, a kapus kezét kifacsarva, így is 11es párbaj lett. Na számomra ez az érthetetlen. Nem tudok, nyerni, és olyan mintha mindenki mindig tudná mit akarok. Utolsó pillanatban valamelyik irány, utolsó pillanatban jobb helyett bal, teljesen mindegy. Mindig kikapok. Itt is kikaptam, de a srác jól játszott, csalt neki a gép ennél a két helyzetnél (több meg nem igen volt), de védekezésbe jó volt. Szóval lehet elérni, de átlagba ha nézzük, akkor egy csapat erősség és formával tud olyat dobni, amitől szinte biztos (hát még ha rá is segít) kikapsz, és tud amit szinte biztos megnyersz.
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #16781 üzenetére
mondanám hogy biztos meg lehet magyarázni meg nem vagyok jó játékos szóval szavam se lehet a 6 winnel. De akkor is bosszantó kicsit hogy be vagyok betonozva max 11 win max 6 winre.
Pláne ha arra gondolok hogy ugyanezt tuti lehoznám Avila Mkhitiraryan duóval is. Bár máshol se gondolom hogy az erősítés számítana szóval mindegy legalább Puskás jelent valamit.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
A fantasy lapok viszont fejlődtek, az utolsó megmaradt Eriksenem 92-esként már hamar repülni fog valami sbc-be
-
Woodslave
félisten
na csak az jutott eszembem hogy Jorginho helyett megveszem moments Essient. Na őt még soha nem próbáltam.
a másik akin agyalok az Schweinsteiger. Eléggé dícsérik futbinen
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #16770 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mennyire jó, de pont tegnap nézegettem, hogy prime Pelet nem érdemes megvenni, mert a mid is ugyanolyan jó hawkkal. A moments meg már lehet overkill. Szóval én ha Pelet vennék, akkor biztos a mindet választanám.
Digi: ajj most megint fektessek be milliókat?
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Durva hogy esnek az árak, mid Pele is 2.6m pedig pár napja még 3.3m volt Most komolyan elgondolkoztam egy utolsó befektetésen
-
Woodslave
félisten
-
thebigK
addikt
na SIF Neymar már be is ugrott 1 millára, kiváncsi leszek hol lesz az ára holnap este
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
thebigK
addikt
Tavernier 86os lapja vajon fog kapni price range emelést? Amúgy se rossz RB, most meg a Kent link miatt mehetne egy 60-70ezerért igazán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest