Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Az elmúlt 5 félrerakott Ultimate packembol szerintem nem volt walkout. Ezúttal MORATA a teteje.
Two playersböl meg hero muniain...PSN: xszabikax
-
thebigK
addikt
prime Dinho vagy prime Cruyff lenne jobb CAM? Dinhonál ott ugye a fun factor a tesstipusa miatt
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
thebigK
addikt
Schweini ma este jon SBC-be
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
-
elod22
senior tag
Hoppá! Közben Perisic 2 assist is megvan, aminek annyira most nem örülök, de remélem Tonali is megkapja holnap este a győzelemért járó +1-et és akkor nincs para egyelőre
-
raven84
senior tag
Ezt a Fernandinhot ennyiért biztos nem rakom ki, inkább visszavettem Allant 430ért. Easy profit.
-
scholl
tag
Mid Dalgish mellett most Prime Puskas van.
Kire cseréljem Dalgisht? második csatárt keresek.
Captain Yedder, Captain Reus, vagy Moments Dalgish? Captain Insigne? -
gjoe
addikt
válasz scholl #16962 üzenetére
moments dalglish semmivel nem volt jobb nálam mint a mid. kb 10 meccsen észrevehetetlen volt. Még jó, hogy a midet nem adtam el addig. Nálam most captain QUAGLIARELLA nagyot megy. Filléres jó lap. Egy próbát megér, ha vissza el is adod csak pár ezer coint bukhatsz.
Én 100k coint buktam egy nap alatt moment dalglishon. -
HdRew
őstag
válasz raven84 #16961 üzenetére
Hihetetlen, hogy így esik egy játékos ára, mikor semmivel sem jobb Fernandinho, ráadásul 415K.
CDM-nek lean body type nem biztos, hogy a legjobb, még ha egész jó a strength-je is. Én most Allant párosítottam össze Fofanával, és királyság van.
De én is jó játékost tudok venni, megvettem Allant 670K-ért, azóta esett 250K-t az ára.
Ja, ma lejátszottam az eddigi legpatkányabb játékos ellen a meccset, szerencsére nyertem.
Kezdőben egy CB sem volt, Alex Sandro, Theo Hernández, Atal, Clauss hátsó négyes volt. gratulálok neki. Majd in-game váltotta Vieira Atalt CB-CDM poszton.
Jaj istenem..
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Na, idáig ha minden igaz ez a legjobb kezdésem.
9 meccs, 9 győzelem.
-
|AP|
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 12/8, lehetne jobb is, de nem panaszkodom. A 11 győzelem a cél most is, még 3 kell.
A játékmenet természetesen botrány. Ekkora anyagi háttérrel és erőforrásokkal röhej, hogy ezzel tudnak előrukkolni. -
|AP|
veterán
hát nem egy Gullit
Ha fontos neked az erő, akkor nem ő lesz a te embered.
Viszont jól mozog, jól cselez és jól is fejez be..
Ezen a hétvégén lőtte eddig a legtöbb gólt.Ha tényleg jön az Iniesta lap, akkor a Busquets-Xavi-Pedri-Iniesta középpályát akarom összerakni. Na mondjuk fizikálisan az sem lesz túl erős, de biztos nagyon fun lesz
-
toxicjew
addikt
válasz Digestive #16970 üzenetére
Lekestem sajnos, már tegnap ilyen áron mozogtak PC-n Max párat tudtam volna snipeolni, de nagy mennyiségben biztos nem. 86os if delortot néztem, 26k volt, messze a legolcsóbb 86os if most. De úgy tűnik ebből a körből most kimaradok
Na jó veszek pár delortot
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
Tegnap volt 31 packom,termeszetesen promo nem volt benne,de jott egy
Suarez,Benzema,Di Maria,Casteels,Ramos,Alba,Dybala,Ederson, es ket totw.
Szoval abszolut nem volt rossz.
Arany Mbappenak megkoszontem,borzalom lett,es elhoztam helyette Balet,nekem regen nagy kedvencem volt.
Hat a csavo egy Isten. Ez kellett nekem Messi es Neymar melle. Fejjel es ballal egy gep. Vegre ha nincs mit kitalalni,akkor van kire beivelni,mindenhonnan megelozi az ellenfelet.
Remelem a Real tovabbmegy es fejlodik meg erre.
Nagyon ajanlom mindenkinek.Ez most am a garda,ingame 41212(2) Neymar-Bale elol mogottuk Messi. Neha atallok 442-re max.
[kép]Paquetat meg Guendouzit akarom majd lecserelni.
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Woodslave
félisten
Na 14/9. Nagyon gyűjtenem kell a lelkierőt hogy tovább jatszak és ne adjam le a picsába pedig annyira nem xar a játékmenet meg innentől le is tudom tojni meg az az ultimate pack mindig nulla
Halisten egy bronz csapatos free win jött
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
Egyébként annyi a jobb csapat hogy ugyanazt az eredményt könnyebben vagy legalábbis hamarabb érem el de a 14 nincs benne
-
Woodslave
félisten
Na Puskás 4 góljával meg is lett a következőn a 11. Brutál a pali imádom. Kicsi zacc csak hogy 1 milliót buktam rajta de ez se érdekel .
-
Kristof_94
nagyúr
11 itt is meglett.
Pickek: Sterling, Guendouzi, Morales.
A két normál csomagban volt egy Goretzka, ennyiben ki is merült a dolog.
A totw csomagban meg 84 volt a legmagasabb.(#16976) toxicjew : Én is pont most néztem, kemény... De egyelőre várok még egy kicsit. Most befektetni sem volt kedvem, nem akartam vele annyi időt elcseszni. Mire 300 lapot megveszek ki is égek...
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #16977 üzenetére
Konkrétan görcsben van már a hüvelykujjam... Vettem pár de Bruyne t is 60-62ert. De lassan megtelik a transfer lista és telon nem lehet unassignedbe menn8 Faszom, Digi mindig ramhozza a trade lázt
-
toxicjew
addikt
Raul meg Defoe sbc jön ma, holnap meg vmi olasz. Dollarjeleket látok a szemem előtt
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #16977 üzenetére
Miután 5-2-rol kikaptam 7-5-re elment minden motiváció. Mindegy nem is számítottam többre
Az miért van ha en nyomom a constant akkor szétesik az egész csapat ha az ellenfél aklor supermanek lesznek és 30 perc 5 gól
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
válasz Woodslave #16980 üzenetére
Na mindegy legalább vki pickelt egy red Neymart. Én mondjuk nem de egyébként 11 win kozepxar teljesítmény éppen adekvát a "jutalom" is.
Figyelem a nice meccset aztán adom el Atalt. Kutyaxar. Megveszem Hakimit
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Na az ilyen vereség miatt mondják mentálisan nem egészséges ez a játék. Annyira felqrt aztán lehet csak azért fociztam le mert nálam volt a dda
-
toxicjew
addikt
válasz Woodslave #16984 üzenetére
Ja elég nagy aids, de mostmar kitartok, szerencsére csendes nap van, így tudom nyomkodni a telot R9 egy státusz szimbólum, ha ne adj isten le egy 4mig, de legalább ennyi marad, én sztem megveszem. Csak előbb telerakom a listet de Bruyneekkel
Na ez Kristófnak ment, bocs
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
Guendouzinal Fofana vagy Renato Sanchez jobb esetleg?
16/11be meg is alltam,eleg volt mara.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
raven84
senior tag
Sikerült elbaszni a 16-4-et és a 10-0 is... viszont Fernandinhon még mindig agyalok. Megcsinálta valaki? Stay back cdm lenne nálam.
-
BenXL
tag
ti arra mennyire figyeltek h mindenki 10es chemen legyen? Érezhető ha valaki 6-7esen játszik?
-
Mrguba
őstag
Hu gyerekek ez az uj LLORIS egy falhozvertlofasz
MEgvettem ment is vissza piacra...ezt barmelyik lap lehozza. -
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #16992 üzenetére
Igen amúgy fura, hogy sok rosszat írnak róla Persze tokmind1, hát prime Zidane is képes 3 méteres passz elbaszni... Én annyira nem lennék zavarban, most is megvan az elképzelésem, csak simán várom, hogy essen tovább az ára, illetve próbálom feljebb tradelni a büdzsét Nem mindenki nyithat 3 milliós lapot preview packbol
-
eM'82
addikt
Játékostól is függ, hogy az alapértékei elég jók-e?
Nálam sok az off chem, de máshogy nem tudom megoldani az aktuális kerettel. De egy Pavard 7es chem-en, vagy egy Caligiuri egyáltalán nem rossz (pont annyit még boostol rajtuk a chem style hogy jobb játékosok lehessenek). Sergino Dest is remek akár cserepadról 5ös chemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs