Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
a te juventusos lövős gifjeid 20 fps-esek, nem olyan nagy különbség a 20 vs 15.
3 sec kb a gif, áll 60 képből, és így másfél mega. Nem olyan hűde nagy dolog ez, nem értem, hogy miért tekinted olyan nagynak
felveszem én is 30-cal úgy, hogy lejátszáskor 1x-es a sebesség, és amikor a gif-et csinálom, akkor beállítom, hogy a sebesség 0,6 legyen, és akkor enyém is 20 fps lesz, és nem lesz se nagyobb, se csúnyább. De ha megnézed, az én gifem vagy sokkal hosszabb, és ugyanolyan méretű, vagy ha rövid, akkor nincs 1 mb sem. Ne hidd, hogy olyan nagy tudomány a gif készítés...origin id-d micsoda?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
felveszem én is 30-cal úgy, hogy lejátszáskor 1x-es a sebesség, és amikor a gif-et csinálom, akkor beállítom, hogy a sebesség 0,6 legyen, és akkor enyém is 20 fps lesz, és nem lesz se nagyobb, se csúnyább. De ha megnézed, az én gifem vagy sokkal hosszabb, és ugyanolyan méretű, vagy ha rövid, akkor nincs 1 mb sem. Ne hidd, hogy olyan nagy tudomány a gif készítés...