- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
ez egy baromság, a fifa07 xbox/xbox360 exkluzív lesz egy rövid ideg a konzol piacon, de ez nem érinti a pc-t.
a pes-nél is volt ilyen tervben, de abból úgy tűnik nem lesz semmi.
[Szerkesztve] -
DeSanto
őstag
Igaz az hogy a M$ lefizette az EA-t meg a Konamit hogy PC-n ne legyen Nextgen (fű,stb) csak xbox360 -on?
Mert ha igaz akkor szakadjon meg az a kib@szott M$.

-
Bencus88
nagyúr
Válts gyorsabb netre

-
R.Carlos
tag
Nyomja már vki a demo-t?Tapasztalatok?

-
Bencus88
nagyúr
Elég jó a game most kaptam egy progit ahol be lehet állítani egy két dolgot a demoban grafika ne szakadjon meg a játék addig megy amíg akarjuk stb mindent szinte.
-
Bencus88
nagyúr
rar-al

-
Bencus88
nagyúr
98% kevesebb mint 4 perc és meglesz
-
Lionhe4rt
tag
hát szerintem nem rossz a game... de nekem sok uj nincs benne
talán az hogy szebb gólokat lehet rugni 
-
S_E_R_I
aktív tag
Emberek a#70-es hozzászólásom az tapasztalat.
Ja és nincs benne magyar kommentár, majd csak a teljesbe.
[Szerkesztve] -
Bencus88
nagyúr
Bakker reggel arra keltem, hogy megmaradt a 20% mindenestere letöltöttem egy Flash Get-et mert szarakodott a firefox és most már 13% lent van gyorsabb is megbízhatóbb is szóval ma tok tapasztalatot mondani.
-
R.Carlos
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már nyomulnék vele, nem akarok már a 2006-tal bénázni!

Nekem nem jött le a demo.Gondolom mindenki rácuppant.
A végén már 8k-val jött...
Aki játszott a demoval írja már meg lszi hogy milyen?Magyar kommentárral van? -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A #70-es hsz-som az egy kis kritika, infó, vagy vélemény egyben, én ilyennek tapasztaltam. Számomra....

-
Bencus88
nagyúr
Már 20% asszem a gépet nem kapcsolom ki
-
S_E_R_I
aktív tag
A Vérbeli Fifasoktol elöre is bocsánatot kérek, de számomra, nem így kezdődik van a foci.
-Mecs kezdet szokásos, de hát itt nem alapul semmi Aztán elindult a mecs, szokás szerint az ellenfél rohan elöre megkezdés után mint a hülyegyerek, ez még nem olyan nagy baj, de rendesen rühellem, hogy nem mozognak az emberek, ez valami idegroncsoló, nálam az. Se egy bal, vagy jobb oldali felhúzás nincs benne, egy normális saját elképzelésű ivelést nem tok adni, mert az auto pass nagyon keményre lett állítva. Ha a gól közelében vok, hát még a hülye is beutdja rugni, semmi rutin nincs benne feltüntetve akapusok terén, olyan, hogy rendesen látszik a kapus nem vetődik, elugrik egy kicsit jobbra vagy balra, sőtmég van olyan a kezét sem nyújtja, ki igaz a Fifa 06-ban ez keményen le volt korlátozva az tul nehéz és uncsi gólokat rugott, de itt szép és egyben olyan gólok esnek amik a világon nincs, na jó lehet van, de ritka az ilyen. A mozgáshát olyannyira nem ütemszerű, hogy az már fáj. És csel hát ötültem, hogyha Ronaldinhoval egy biciklit tudtam csinálni, semmi sem adott meg amit ''reklámoztak'', bár lehet ez konzolrva volt, nem tom, ennyi így elsőnek leszürve a Fifa 07-ből ami egyeltalán nem jó.
-Most jön az ami tetszik, jó lett a szinkontaktus, a szintstílus aképernyőn visszadja azt amit el vár egy ember egy mecstől. És hát ha lesz magyar kommentátor, akkor meg hát az dobb rajta, egy jókorát, de nem feletetti a rossz dolgokat, és az a Foci, sajna ami ebböl is kimaradt számomra.
Majd megnézem még a Teljest, hogy milyen lesz, de ez számomra, nem javulás, hanem.... a magyar kommentár az értékelhető ebben.
Itt a Foci dominál azaz PES 4ever.
helyesírásért ellénzést.
(siettem vele) -
R.Carlos
tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Köszi!

Már töltöm is ezerrel!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
sosperecek18
üzenetére
thx

-
zsulboy
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Végre!

Nagyon KÖSZI!
-
sosperecek18
őstag
[link]Itt a demo, fogyasszátok egészséggel!

-
R.Carlos
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A cdgalaxis-on szeptember 29-et írnak várható megjelenésnek, abból gondoltam...

Aztán lehet hogy neked frissebbek az értesüléseid.
-
Dj Sügi
őstag
nagy fejlődés a magyar kommentár az biztos!!!De eléggé gyatrácska szinte ugyanazokat ismétli, nem mindig reagáll egyes helyzetekre,későn reagáll
ennyi hibát találtam egszerre!!! 
[Szerkesztve] -
R.Carlos
tag
Így a demo-nak nem lesz sok értelme ha 29-én megjelenik a teljes...

-
Bencus88
nagyúr
Pontos megjelenés???
szerk:mármint a demonak
[Szerkesztve] -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tessék itt van ez: [link] Itt majd ahol elvileg lenne kép az alatt van az, hogy Szerverek ott katt a szerver1-re és letöltöd.

-
Sirandrish
legenda
azt a videót töltse már fel valaki..kiváncsi vagyok rááá

-
Exakt
aktív tag

bizonyos szituaciokat tobbfelekeppen kommentaljanakak, ne ugyanazt hajtogassak. nagyobb legyen a szokincs amit hasznalnak, egy kicsit erettebb legyen....
ha alapul veszem mondjuk 2006, vagy az utolso kiadast a world cup-ot, nem kellett sokat jatszani vele hogy az ember kivulrol kitanulja a kommentatorok szoveget, eleg volt elkezdenie a kommentatornak egy bizonyos mondatot es mar lehetett is tudni hogy fog vegzodni...
nem tom, hogy ebbol le e jon mit is akakrok erzekeltetni valojabban, de az teny, h nem ugy kellett volna irni hogy: ''nagyobb szabadsagot''

zsulboy: persze mas lesz ha mar az ember jatszik vele, de szerintem csak annyi torten, hogy az eddigi meglevo kommentatori ''beszedeken'' egy kcisit csiszoltak + atultettek magyarra... de most kerdem en minden fele rosszindulat nelkul, mondjuk lenyomsz 1 evadot, ami kb 38 mecs plusz kupamecsek, ha olyan csapatod van akkor nemzetkozi porond, esetleg baratsagos mecsek, nem fog idegessiteni hogy kb meccsenkent ugyanazt tobbszor elhangzik?
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
na megneztem ezt a magyar kommentaros bemutato videot, szerintem botranyos, mert nem adnak nagyon szabadsagot a kommentatoroknak?
ez igy siralmas es idegesito..... gyerekszint.....
igazan felnohetnenek már...... -
Syncmaster
csendes tag
hy.sztem is igen brutál lessz......főleg a maygar kommentár és hallotam is és láttam is demo asszem ma éjjel de kitudja..
-
Drizzt
nagyúr
[link]
Magyar kommentár... -
Djuree
félisten
Mikor jön ki a game?
-
SEMTEX
senior tag
Én is várom már a demot, a magyar kommentár miatt..Komoly lesz

Mondjuk vmi igazi fejlesztés ráférne a fifa sorozatra, mert már két éve szintes semmi komolyabb újítás
-
Fla$hly
aktív tag
Úgy néz ki most a hétvégén sem lesz demo? vagy csak én vagyok túl türelmetlen?

De télleg most lenne már esedékes a demo, mert a megjelenés elött 2 héttel szokták kiadni. -
Sirandrish
legenda
ht az nagyon ász lessz...már csak az fog hiányozni hogy sok mindent beszéljen..ugy értem rengetegszer ismétlődik akár egy meccsen ugyanaz a szöveg amipicit zavaró...főleg ha magyar lessz akkor lessz igazán zavaró de mindenképp állat lessz..a demo engem meg nem igazán érdekel mert azon mindig csak bosszankodom hogy csak ennyi?

-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen igaz, ha minden igaz akkor valahogy most kellene kijönnie a demonak. Én eddig semmit észrevételt nem láttam ez ügyben.
Hát furán van ez így, hogy lassan már a teljes jön, de még Demo nincs
. Már szivesen megnézném, hogy is alakult az idei Fifa sorozat uj tagja.
Szerk: Én úgy tudom, hogy a Demo nem lesz magyar kommentárral.
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
Tényleg lessz magyar kommentár? eskü?

-
Dj Sügi
őstag
[link]vidik!!!

-
Bullet_
tag
A feelinget énis éreztem a 4. részben, hónapokig toltam főleg a HEPpel, jócucc, csak az 5. rész nem tudott sok ujat mutatni nekem.
A gamepad meg alap, szegény padom már haldoklik, a gumiboritás lekopva mindenhonnan, kéne venni már egy ujat
Viszont a magyar kommentárral nemtudja felvenni a pes a versenyt....
Van most ezaz interaktiv liga az uj fifában, ami viszont fölösleges, fejlesztettek volna inkább új grafikát, mint ezt. -
ronaldo
őstag
Nem használ új motort természetesen. Sőt, valóban kicsit jobb a grafikája a Fifának de sokkal művibbnek érzem mind megjelenésben mint mozgásmodellezésben. Az új mozgások meg... 2004 óta mást se hallani, mint hogy fél évig csak mozgásokat modelleztek. Aztán? A harmadik meccs után (ami úgy nagyjából az utolsó is volt nekem) már a kapusok visszatérően ugyanazokat a mozdulatokat teszik. A lövések is egyhangúak. PESben az nyűgözött le, hogy két egyforma gólt nem rúgtam. (Jó rúgtam, de körülbelül 50 meccs eltéréssel). Sokkal élethűbb mozgások és ha valaki egyszer ráérez a fílingjére akkor nem tudja letenni. Hiába kicsit rosszabb grafika, gyengébb menürendszer, mégis. (Persze gamepadon a zsír, billentyűvel nehéz jól pesezni).
Sasáék tesztelték? A rossebb a bokájukat, rég nem beszéltem velük. Elveszi a csajozás az eszünket
-
Bullet_
tag
Énis mindkettővel játszok,
mikor a PES4-gyel játszottam kiröhögtem aki fifás...mert az aláztaaz akkora fifát,
de a pes5 nekem nem hozott annyi újítást, hogy oda legyek érte, a 06 fifa jobban bejött
ha a 07ben nem lenne magyar kommentár valószinűleg megint a pes nyerne nálam, sőt még lehet, hogy fog is, meglátjuk.
Viszont ne felejtsük el a fifa úgymond ''have fun''-ra megy, a pes meg a foci élményére.
Igazából olyan mint az NfS-t és a Colin-t összehasonlítani, sztem...
Addig is: Sensible Soccer 2006
csak vicc -
zsulboy
senior tag
Én a magyar kommentárra leszek kíváncsi,kicsit fura lesz majd az eljén az biztos!

-
S_E_R_I
aktív tag
Egyébként, én mind 2 game-t nyomom, és ezt is fogom, de van ami ebben van ami abban fog meg jobban, de ha az EA és a Konami összeálna, hát
, egy biztos ez a Fifa nagyon jó lesz, és minek köszönhető, hogy van egy vetéjtárs a PES.
Szerk: Ja és nagyon örülök, hogy uj cseleket és hogy ifiket lehet nevelni a Fifa 07-ben, ezek számomra igen örömteljes hír.
[Szerkesztve] -
S_E_R_I
aktív tag
Miután valamilyen szinten elkészítenek egy FIFA játékot, próbálták- e már megmutatni egy olyan játékosnak, aki nem a rokonuk, vagy nem fizetett EA munkatárs? A PES sorozat például nem érzik, hogy sokkal előttük jár?
Igen, ez bevett szokás nálunk. Több száz külsős teszteli a játékot, a rokonainkat pedig nem szoktuk ilyenre kérni.
A Pro Evo sorozattal mi is szoktunk játszani. Az ember sokat tanulhat a konkurenciától, ám nem érzem, hogy mindenben előttünk járna. Biztos vannak dolgok, ami a PES-ben van jól megoldva, mi azon dolgozunk, hogy minél több dolgot csináljunk jobban, mint ők. Ez szerintem minden ilyen verseny alapja.
A vastegbetűs részben van valmi sztem, tehát akkor csak olyasmi rejtőzik a PES-ben ami, most az EA szerkesztői figyelmét elnyerte, szal... Az mozgás szted még mindig jobb a mint a PES-é, na ne nevetess
, te ismered a csapatjátékot, hmm? mert ami a Fifa-ban volt (van), azt még nem tapasztaltam mi lesz, de a játékoasid összetömörülnek egy pontba, és nem mennek üres helyekre, ijenkor kinek adjam a labdát, senkinek, na és hol marad a foci, mert nem ez 
Erröl beszéltem:
~A sorozat új részében sokkal gyorsabb lesz a játékmenet, az irányítás pedig még kifinomultabb. Nagyban fejlesztik a játékban a mesterséges intelligenciát. A játékosok labda nélküli helyeszkedésére gondolnak itt első sorban, akik nem mindig a labda köré csoportosulnak, hanem például támadásoknál befutnak az üres területekbe, így könnyebb lesz őket megtalálni egy okos passzal. Persze a védők helyezkedésén is módosítottak, így még realisztikusabb lesz az egész játék. A lövéseken is várható változtatás, kicsit finomítanak rajta, az biztos, hogy sokkal több kapás lövéssel lehet majd számolni, ami azért nem rossz.
Ha szabad kérdeznem, ez meik részében volt megtalálható a Fifa-ban, hmm? mert, egyikben sem. Figy olyat ne állíts ami nem igaz, graf, menü, meg ilyesmi, jobb a Fifa-ban, DE NEM AZ A FOCI!!! -
Bullet_
tag
Miért, talán a PES minden évben uj motort használ? ugyan....ők is csak jövőre váltanak és a fifa is...elméletileg
Az FH-n meg aztmondják, hogy amit kipróbáltak SaSa-ék, nagyon hasonlít mozgásban a PESére, ha ez tényleg így van, akkor magyar komm+graf(mert még mindig jobb mint a PESé)+uj mozgás verheti a Konami játékát.
Azzal se gyertek, hogy elfogult agyatlan FIFA fan vagyok, aki aztse tudja mi a foci,mert énis elsők között dobtam el annó a fifát a PES4-ért.
Peace -
Lionhe4rt
tag
-
S_E_R_I
aktív tag
Ronaldinho Gaúcho, a Barça zsenije abban a megtiszteltetésben részesül, hogy idén is az egyik legismertebb számítógépes játékokat gyártó cég, az Electronic Arts arca lesz a legújabb fociszimulátoruk, a Fifa sorozat 2007-es darabjának dobozain - akárcsak a 2006-os szériában. A brazil csillag mellett minden országban más-más játékos fog a vásárlókra mosolyogni, Angliában például Wayne Rooney, Spanyolországban David Villa, Németországban pedig Lukas Podolski. A Fifa07 ráadásul magyar szinkronnal fog a boltokba kerülni idén ősszel, a kommentátor Hajdú B. István lesz, míg szakkommentátorként Faragó Richárd fog tündökölni.
Hát nekem tök ász, hogy ki van a borítón, hisz az csak kép a java abban rejlik ami a dobozban van
, és hát magyar kommentátorral, és a videókból leszürt ''elemzéseímből'' nagyon jóra fog sikeredeni, a PES 6 némi csússzással, még az is lehet hogy 2007-re jön csak (Január), de hát addig ezt fullra kivégzem. 
-
ronaldo
őstag
Remélem tényleg jó lesz. A 2004-es résszel fejeztem be a netes pályafutásom, azóta Fifához sem nyúltam. PES egyszerűen agyonveri. Főleg a HEP feltétele után, amit már akkor volt szerencsém tesztelni, amikor még nem jelent meg
Mondjuk engem a 2006-os trailerek sem fogtak meg, tudtam én előre hogy milyen lesz a játék. 2004 óta ugyanazt a motort nyüstölik. Nagyon darabos és nem közvetlen az irányítás - a pessel ellentétben - és ez engem mindíg kiábrándít. -
Henker2
addikt
Nemtom ki mennyire nézegeti a FIFA07-es videókat, mert most megjelent egy irtó jó kis vidi. A cselek bemutatása van benne. Nézze meg mindenki
[link]

-
peterszky
őstag
ilyet nem lehet kijelenteni egy videó alapján! a 06-ot is úgy reklámozták, hogy ilyen fasza - olyan fasza lesz, aztán nem lett semmilyen
az EA-nek és a KONAMInak össze kéne állnia és egy közös programot összedobnia, mindketten a jó dolgokat beletehetnék és megszületne egy igazán jó focis játék. fifa részről jönnének a licencek, kommentátorok, stadionok, körítések, PEStől pedig a focis rész. Ha lenne egy ilyen, akkor a földhöz verném a s*ggemet
de most már inkább felébredek és nem álmodozom tovább
jah: Hajdú B és Faragó az isten
[Szerkesztve] -
-
duong
tag
Tényleg veri a PES a FIFA-t?
Még nem próbáltam a pes-t... -
S_E_R_I
aktív tag
Igen és erre a forradalomra kellet várni 4 évet?
Mert 2003 Fifa óta ujdonság nem mutatkozott. És igen sok ujdonság várható, és ez minek köszönhető, mert hál istennek van egy vetéjtárs a PES. Mindeképpen kifogom próbálni ezt is, ha tetszik akkor persze nyomom, ha nem akkor meg jön a PES 6 és azt tutira. -
Henker2
addikt
Hát srácok, igazi ''forradalom'' várható a FIFA sorozat terén! Lehet a graf nem sokat fog változni, de rengeteg újítás fog napvilágot látni!!! És a legfontosabb, végre elértük azt, hogy ha magyar bajnokság nem is lesz alapban a játékban, magyar kommentár viszont igen!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS, UTOLSÓ DARAB!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a carbonnak is így kéne lenni!Egyik nap még semmi és egyszer csak megtalálja valaki a demót a gamestar oldalán. 

ennyi hibát találtam egszerre!!!
)