- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Nekem meg pont a forditott a bajom. Sempron proci van a laptoban és egyszerüen úgy fel van pörögve a játék hogy játszhatatlan. Olyan mintha nem lenne megfelelő szinkron. Ha slowra veszem a játékot akor is kétszer olyan gyorsan futnak a játékosok mintha nyomnám a sprintet. Valami ötlet? a 2006 is ugyan ezt produkálta ezen a laptopon

-
tuctuc
aktív tag
Megoldottam! Akinek Athlon64-es procija van, és minden felbontás és beállítás mellett borzasztóan szaggat a játék, az kapcsolja ki biosban vagy szoftveresen (A64 cpu driver uninstall) a Cool and Quiet funkciót, mert a FIFA 07 alatt nem pörög fel a proci, hanem csökkentett órajelen megy. Nálam ez 1330Mhz volt, amit eléggé kevésnek talált. Most már jó. Remélem egy patch-el azért segítenek ezen a problémán az EA-sok, hogy ne kelljen restart, majd biosban turkálni, ha akarok játszani egy meccset.
Mivel úgy érzem, esetleg érinthet másokat is, emiatt kivastagítottam a szöveget.
üdv: tuctuc -
Zsöpapa
tag
Utána néztem a dolognak. A fifahungary.com oldalon van vmi amivel elméletileg működni fog a dolog, nos ezt találtam:
''!!!Akinek DirectX baja van!!!:Autorun mappa-->autorun.cfg(jegyzettömb)-->keresel egy olyan sort hogy''DirectXVersion=9.0 c''-->ezt átírod''DirectXVersion=0''-ra-->és mehet a telepítés !''
Remélem segít, én magam nem próbáltam, ki mivel nekem nem volt DX gond.
-
tuctuc
aktív tag
#273-ra valaki?
-
Exakt
aktív tag
sracok van valaki akinel mukodik az elsimitás?
en ha bealitom driverbe vagy nem mukodik, vagy mukodik es akkor szaggat, illetve nem is szaggat mert 0 es 1 fps mocorog..
valakinek hasonlo?
-
fueled18
tag
Hi All !!!
valaki meg tudja mondani, hogy lehetne beállítani a gombkat?? engem zavar hogy a sprint az E gomd:S 06-ban még lehetett beálítani. Jóh lenne ha valaki meg tudná mondani -
peetside
csendes tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem h hova tünt, a bajnokok ligája a játékból?mármint én nem találtam a bajnokságok menüpont alatt
vagy csak online regelés után lehet játszani vele?!

válaszokat előre is thx -
Bencus88
nagyúr
Hát mit mondjak egyre rosszabb ez a komentár

-
Exakt
aktív tag
adj nekik több zsetont, es jatszadozz a szerzodes hosszaval, vagy rovidebb legyen vagy hosszabb..
nekem is van olyan jatekosom hogy tinikent vettem meg valami pár száz ezerert,
kotottem vele egy 5 eves szerzodest 15 ezret kapott mecsenkent asszem, kozben befutott a szrác 12 milla korul érhet most de meg mindig 15 ezret kap
nem is akkar hosszabitani pedig ajanlottam neki 30 ezret de tobbet nem fogok, inkabb eladom veszek pár tinit helyette![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Släsh
csendes tag
karrier módban játszok fifa 07-et és egyjópár játékosomnak a csapatban nincs meghosszabítva a szerződése.viszont az ajánlatomat nemfogadják el

valaki mondja el hogy mit kéne tenni hogy szerződést tudjak hosszabbítani
-
Bencus88
nagyúr
Remélem lesz majd olyan patch, hogy a kommentárok szókincse bővül

-
Icedevil
aktív tag
Hát ez a magyar kommentár ténleg nem valami jó de hát ez van.
-
gahan
csendes tag
sziasztok
fanatikus fifas voltam amig megnem ismertem a PES-t, azt hittem a 07 ''visszahodit'', de csalodnom kellett, a játszhatósága rossz, a játékvezető+partjelző iszonyu béna, és egyszer-egyszer amikor laposan szöktetem a csatárt az oldalazva fut!! egyetlen pozitivum a magyar kommentár, szerintem elsőre nem rossz (bár van még mit csiszolni rajta).
A másik dolog, amit a fifabol (az előzőekből is) hiányolok, az az olyan játékélmény, mint pl: a PES-ben a nézők kidolgozottabbak, cserénél is sokkal élethubb a helyzet, s amikor a cs.k. emeli magasba a serleget, télleg ugy érzem mintha élőben nézném a tv-ben.
Ezek ugyan kis apróságok, de sztem sokkal élvezhetőbbé teszi a játékot! -
Brian_GT
őstag
Igen valahogy én is így vagyok vele.
Az első betöltéskor csak ámultam-bámultam, hogy mennyire brutál jó a magyar kommentár de mikor menedzser módban már a 20. meccsemet játszottam le akkor kissé idegesített néhány beszólás:
fejében az ereje-jó lövés lett volna de túl nagy sebeséggel érkezett...anyád

Jó meg minden de van benne 1-2 olyan dolog ami miatt eléggé hamar meglehet unni.
Modnjuk az mikor elkezdett faszán esni és elkezdett beszélni arról, vagy mikor a másik lábammal lőttem el akkor megdicsérte, hogy a gyengébbik lábával is tök jól ment neki stb..nah ez kb 20 meccsenként ha 1. előjön.
Mindegy most ez a fifa van ezt kell szeretni...de azért gratula a készítőknek mert tetszik. -
Norbi14
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
elsőre szerintem nagyon jó lett...majd jövőre még jobb lesz...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a véleményem, hogy sokaknak ez lesz a gond amilyen jóra akarták olyan gagyi lett mindenesetre én élvezem de néha meg tudnám a faragót gyilkolni

-
Sirandrish
legenda
hát nemtudom ki hogy van vele de igy magyar kommentátorral élvezhetetlen a game...1.meccs...váoo de kira...2.meccs...fasza...3 meccs...jó...10meccs...és már uno..vissza is lőttem angolra...semmiátélés..mintha mesélné az egészet
(
HATALMAS CSALÓDÁS!!!
-
Bencus88
nagyúr
a 88-adik percbe ilyt beszól a kommentár alig ha behozható ez a mecs már 9-0 volt

Van egy két félrebeszélése egyszer azt mondja rossz napja van a kapusnak máskor meg azt, hogy ha más kapus lett volna a kapuba nem biztos kivédte volna mind1 jó játék
Kül a mecs vége 11-0 lett. -
tuctuc
aktív tag
Valami nem stimmel nálam. Borzasztóan szaggat bármhogyan is állítom a grafikát, 800x600-on low-on ugyanúgy, mint 1280x1024 high-on. Mi lehet a baja?
Konfig: A64 s939 3000+ @3800+, 2x512MB ram, 7600gst@gt. Nem értem.
GTR2, CS:Source és más erős hardvert igénylő játékok simán futnak maxon AA/AF-el.
[Szerkesztve] -
Zsöpapa
tag
Egyet értek veled, szerintem is ez lehet a baj. Azt azért el kell ismerni, hogy eléggé kiábrándító tud lenni pl: ''Elrúgta a labdát; Szép lövés, de menteni tudott; Szépen szerelt;'' beszólások. Ezekből hiányzik az alany, ami szerintem rendkívül zavaró. Legalább azt meg lehetett volna oldani, hogy mittomén ''Szépen védett a kapus'' vagy ''Szépen szerelt a védő'', ha már neveket nem tud mondani ugye...
[Szerkesztve] -
Bencus88
nagyúr
Hát kicsit zavar, hogy elörre rögzített szöveget mondja nem elég életű de kül. nem lett rossz.
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Valaki help!
Miután beírtam a cd-key a Fifa 07-ben,azt mondja DX9.0c kell neki és leáll a telepítés.Nekem biztos,hogy a legújabb van fent és a configom is jó hozzá.
Mi lehet a baja.
-
cettlee
őstag
csaaaa. na énis felraktam nemrég szerintem nagy elörelépés. world classon nem nagyon sikerül még nyerni mer mindig kapok egy két makker golt, lőni meg ellég nehéz

amugy a cselek nem nagyon jönnek össze -
Zsöpapa
tag
igen, ezzel a widescreen dologgal én is szívok rendesen az 1280x800-as felbontású laptopomon, két fekete csík van a képernyő két oldalán, elég kiábrándító, ezt igazán megcsinálhatták volna, példaképp hoznám fel a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay játékot, amely 2004 végén jelent meg és támogatta a widescreent, és problémamentesen fut
egyet kell értenem veled a grafikával kapcsolatban is veled, most egy jó pár meccs után nekem is hiányozni kezdtek a szép zöld gyepek...
különben észrevettétek, hogy milyen gagyi a bíró + a 2 partjelző? a bíró csak fut, nem látszik amikor sípo, de a partjelzők a legdurvábbak, mellettük megy ki a labda a pályáról és ahelyett hogy intenének, ki dob csak állnak, mint a ... sztem ez azért szánalmas, mert ugyanez a hiba megvolt a 06-ban is, talán a 2005-ben is, ami azt jelenti hogy egy az egyben átmentették a partjelzőket a 07-be, ez van ezt kell szeretni, viszont... (sóhaj) a 2004-ben JÓL MŰKÖDTEK a partjelzők, igaz nem voltak tökéletesek, hiszen nem a zászlóval jelezték ki dob, hanem a karjukkal, ez mégis több a semminél, egyszerűen nem tudom felfogni, ha már nem csiszoltak a partjelzőkön, akkor miért nem a 2004-eseket emelték át a későbbi változatokba??? ehelyett ''élvezhetjük'' a mostaniakat
tényleg, írnhatnátok egy pár szót a PES-ről is, még életemben nem játszottam vele, mégis milyen??
[Szerkesztve] -
fabika
tag
Próbálta már valamelyikőtök, hogy multiban milyen?
-
Bencus88
nagyúr
Végre holnap már tolhatom az egész gamet.Már várom nagyon remélem a kommentár sem lesz olyan borzasztó mint amit ilyen sokan állítanak.
-
S_E_R_I
aktív tag
Hát számomra a magyar kommentár a legfőbb és a legjobb újítás a játékban, örülök, hogy ilyen lett, mert hisz ez az első ilyen fajta extra amit mi csináltunk a Fifankba, és elsőnel tökéletes. És talán túloztam az elöbb, annyiranem rossz a játszhatósága, de még mindig lenne min javítani, összeségéban fényévek a Fifa 06 között.
-
S_E_R_I
aktív tag
Nálad a pont én is így vagyok ezzel, nem is számítottam jobbra, nekem 2002-2003 óta a Fifa csak csalódás, így maradok az igazi focinál a PES-nél, ott legalább a fociról szól a játék, nem hogy jaj, ezt a táblát be kell tenni, ezt a kapufát kicsit világosabbra, áh nem én focizni akarok egy játékban nem ezeket figyelni, mert az nem játszik, az merőben más dolgot csinál. Tesóm játszik rajta, én ritkán, csakhogy néhány mecset, de azt is csak mert magyar kommentár van, és jó érzés amikor megszólal
. -
Exakt
aktív tag
végre megszunt a ''lefutok szelen beadom es gol'' effekt, sokkal valtozatossabbak a golszerzesek...
szerintem a kommentator resze a dolognak meg böven gyerekcipoben jar, ugyhogy meg ki kell nönie magat.
a jatek tele van buggal, kapuraloves kapufarol a golvonalra csordogal a labda, jon a vedo aki bevetodik es besodorja a labdat pont egy superkupa donto volt elkezdtem orulni erre szoglet..

beallitottam 4*AA-t es nekem is elkezdett villogni 1 darab fps-el a videok es a visszajatszasok idejen
stb...
de amugy nem rossz, de azert joggal varhattunk volna egy kis grafikai fejlodest
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Sztem nagyon rossz lett a 2007es verzió!
Az még hagyján hogy nincs widescreen felbontás,na de 1280X1024 a legnagyobb....
És amiért gyilkolni tudnék:
Hol vannak a szép gyönyörü zöld játékterek amiket a 2006ban megszoktam???
Csak undoritó sötét, és szürke pályák vannak, a hangulat olyan mint egy kriptában!!!
Szörnyű!!

Nyugtassatok meg hogy nem vagyok egyedül ezzel! -
R.Carlos
tag
Szerintem is f*sza lett a játék.A szabadrúgás szerintem is gagyi, bár lehet csak én nem vagyok profi még.Viszont a manager modeban már legalább az első idényben is lehet választani nagy csapatot.(Real,Barca,stb.
) -
mfranky
őstag
Akkor ezek szerint nem csak ATI kártyákon szaggat, hanem Nvidia-s kártyákon sem tökéletes.Remélem a Catalystban is vannak ilyen beállítási lehetőségek.
Egyébként a melóhelyemen kipróbáltam még a demo-t, és az itteni konfigon (3.0Ghz P4, 1GB ram, ATI X300-as kártya) jobban fut 1280*1024-be, mint otthon az X800XT PE-n.
Magyarázza már ezt is meg valaki.....

-
gofry
senior tag
Na itt a megoldás, most jöttem ki alt+tabbal a játékból túrtam forcewareben: teljesítményre kapcsol, vonalsimítás alk vezérelt, antiszkópikus szűrés is, Vsync off és máris minden normális lett nem szaggat, van egy olyan érzésem,hogy egyelőre nem szeretik egymást a meghajtó progival de most már teljesen ok a progi. Remélem másnak is segít
Azt is hozzáteszem, hogy 12080×1024 ben.
[Szerkesztve] -
mm00
aktív tag
Elindult a Magyar Fifa07 1on1 ladder! Jelentkezni lehet a [link] oldalon!
Üdv: mm00 -
Lionhe4rt
tag
hát én most szereztem be a fifa 07-et magyar kommentátorral... isteni a játék, szerintem elég sokat javult az előzőhöz képest

-
Zsöpapa
tag
nah, mostmár nekem is magyar a játék

vélemények??
sztem a magyar kommentár nem a legjobb, de még így is 100x jobb mint az angol
sztem lehet a baj vele hogy érezni azt hogy Faragó + Hajdú nem tudták beleélni magukat, de lehet csak nekem nagyok az elvárásaim, ettől függetlenül még ezt fogom használni...
viszont sztem a szabadrúgás nagyon gagyi lett, próbáltátok már?? -
dragonfx
veterán
sziasztok!
mikor van egy replay a játékban mér esik le 1fps-re a gém???
Nekem 80-100 fpsel emgy highon és amikor a kapus kirúg vagy mondjuk gólt rugok és visszajátszás megy vagy a menübe lépke akkor 1 fps lesz.
ez mitől van???
-
zsulboy
senior tag
Nekem már tökéletes,mégsem kellett Péntekig várni!

-
Norbi14
senior tag
A RapidShare nem engedi letölteni a az audio.big fájlt

Aki letöltette átküldhetné nekem MSN-en
nagyon megköszönném -
Zsöpapa
tag
Srácok, megvan a full progi! Nekem nagyon tetszik, de se magyar felirat + kommentár nincs benne!!!!
Mi a fene ez????
MOD: most látom h előttem kettővel valaki adott egy rapidshares linket a magyar kommentátorról + feliratokról, most kezdtem tölteni. Ez a hivatalos progiból lett kiszedve? Ugye nem vmi házilag barkácsolt cucc??
És nem lesz olyan változat, amiben alapban benne van a magyar hang? Mert az én változatomban csak angol + svéd + nemtommi nyelv van, nuku magyar...
[Szerkesztve] -
Breki
veterán
Sammy-nak és Bepeenek köszönhetően magyar kommentár
http://rapidshare.de/files/34605035/fifa07_langhun.zip.html -
dragonfx
veterán
sziasztok!
Nemsokára meghozza a netposta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekema demo nem indult el valami dx9 gebaxx miatt mindig hiányolt aközbe mega élegujabb volt fenn???
ezen hogy lehetne segíteni? -
mfranky
őstag
Sziasztok Skaccok!
Tegnap nekem is volt szerencsém beszerezni egyet a 07-ből, és nagyon bejön a sok poén amit ez a két b..m a meccs közbe dumál. Szerencsére összegyűjtötte Hajdu B. a jobb beszólásait és azt le is osztja rendesen.
Amit viszont nem értek - és remélem itt választ is kapok erre - hogy hogy a francba ugrott meg ennyire a gépigény, vagy esetleg tényleg bugos a játék. A demo-ban is már feltünt, hogy ''iszonyatosan'' átdolgozták a grafikát. Az nem lehet, hogy a WC06 1280*1024 full felbontásban szaladgál vígan, ez a 07 meg szintén ilyen felbontás mellett élvezhetetlen az átvezető animációk terén. Mintha diavetítésen lennénk...áá..az még ennél is gyorsabb...Vagy csak a Shader Model 3.0-ra írták az egész játékot??? Nem lehet igaz, hogy egy Radeon x800xt PE -n (ami SM 2.0 támogat csak) ennyire beszaggasson, és 1024*768-ba medium beállítások mellett is sz*r legyen. A konfigom nem olyan rossz szerintem, de hogy már egy FIFA07 is ''követel'' egy X1900XTX-et, azért az röhejes. Azt hittem majd az EA-s Crisys lesz a vízválasztó....
még annyi, hogy a catalyst 6.9-et is felraktam tegnap, hátha ez lehetett a baj, de csalódnom kellett sajnos...
ezek szerint a depth of field -re jön majd egy patch??
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Norbi14
senior tag
Nekem tetszik csak graf ne lenne ennyire csúf
-
Legolas
senior tag
Már évek óta fontolgatom, hogy írok egy emailt az EA-s arcoknak. Nem igaz, hogy senki sem veszi észre azt az ordító bugot, hogy a partjelző nem mutatja, hogy ki dob, ahelyett folyton arra fordul amerre a labda van. Ha kimegy a labda, ahelyett, hogy bedobást jelezne hátat fordítva a pályának követi azt a szemével.
Ez csak engem zavar ennyire, vagy mást is idegesít? Egyáltalán észre vette már valaki?
Amúgy nem rossz a 07, de ATI kártyákon a depth of field bugos. Visszajátszásoknál nappali meccseken mindenkinek totálisan beszaggat, csúcskártyákon is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Highguard
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(
Nekem nagyon tetszik ez.

1280×1024 természetesen