- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabika
tag
Hello!
Valaki el tudná mondani, hogy menedzser módban mire kapom a szintlépéshez való pontokat, és ez az egész pontrendszer hogy is müködik?
-
Csapi007
veterán
Hello
Kb. két hete nem játszottam a játékkal, már ideje volt. Elindítom és akadt mint állat. Régebben simán ment, semmit sem állítottam át. Miért lehet? -
SLYM
veterán
-
Norbi14
senior tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Csak egy kicsit kéne vissza olvasni
-
SLYM
veterán
válasz
Fekete Fény
üzenetére
a fifák sose voltak szépek
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Sziasztok
Nekem nem régota van mag a fifa 2007(pc) Én most a 21''monitoron játszom(unk)1600x1200 felbontásban és hihetetlenűl nagy
.Ám úgy vélem a mai gépek alapján, jobb grafikával is megcsinálhatták volna.(nem a bejátszásokra gomdoltam,felvezetés után igen meglepőttem hogy nem lett jobb mint 2006. Ráadásúl nagy felbontás és a monitor miatt kijön.)Ám a játékélmény csillagos ötös.Word classban alaposan megízzasztanak.De nekem nincs benne magyar komentár.Le lehet valahol tölteni??
[Szerkesztve] -
fabika
tag
Egy kis segítség [link] magyar kézikönyv
Ebből megtudhatod, hogyan kell cselezni, szabadot rugni ... -
fabika
tag
válasz
Scorpion
üzenetére
Az időjárás még meccs közben is változhat (eláll az eső, elkezd esni), amre a kommentár mindig fel is hívja a figyelmed ( Azt hiszem az eső a technikásabb játékosoknak kedvez, Szegény vendég drukkerek, a csapat se játszik jól és még as eső is elkezd esni) ilyesmi szövegekkel.
-
Scorpion
tag
Sziasztok.
Időjárás és napszakok vannak a játékban??? Én nálam mindig délután van. Barátságos meccsnél asem tudtam időjárást beállítani. Ki tud erről mondani valamit?
THX. -
dante3
addikt
Legtöbbször a szaggatás az Ati videokártyatulajdonosknál fordulhat elő.Ilyenkor a következőket kell tenni:
Nyisd meg a 3 cfg_pc_ fájlt külön-külön jegyzettömbbel van más szövegszerkesztő programmal.Keresd meg ezt a sort:
DISABLE_DOF = 0
DISABLE_POSTFX = 0
Változtasd meg a nullákat egyesre.
Mentsd el és zárd be az ablakokat.
Kicsivel rosszabb lesz a játék grafikája(pl.: a fű),de legalább akadálytalan lesz a játék.
Ajánlott még az AA és az AF tiltása.
-
SLYM
veterán
hogy lehet átigazolni?
-
mfranky
őstag
Skaccok valami patch nem jött még ki erre az grafikai problem-re?
Baró, hogy egy x800-as kártyán 800*600-ba kell játszani, mert akkor nem akadnak az átvezető animok.
[Szerkesztve] -
gabó
tag
Sziasztok!
Eddig én is bill-el játszottam, de vettem egy gamepad-et hozzá....2 napja avval gyűröm, de kicsit szokatlan még. Cselezni pedig nehezebben tudok vele mint bill-el
De a sok gyakorlás remélem majd segít
-
Zsöpapa
tag
Karrier módban mék, a játékosaim 75%-a ''pirosban'' van, vagyis szinte menni sem tudnak. Az erőnléti edző 8-as. A játékosok állapota nem javul...
Mit lehet tenni? -
Jimmike
tag
Szevasztok!
Valakinek előfordult olyan, hogy gyorsan előre majd visszarúgott labdánál minimális reccenéseket érzékelt a játékmenetben?
Normal sebbeségi fokozaton kevésbé éreztem, de azért idegesítő. Szerintem a gépemen mindenféle röccenés nélkül kéne mennie.
Van esetleg valami javítás?
Előre is kösz! -
Breki
veterán
válasz
Retropoint
üzenetére
énis ezt mondtam, mostmeg látom milyen hülyeség

bill-el játszani brrrrrrrrrrrrrrrrrr -
Norbi14
senior tag
válasz
Retropoint
üzenetére
ezzel én is így vagyok

-
Retropoint
tag
válasz
Briant87
üzenetére
én is sokat szívtam a cselezéssel.. valahogy az az érzésem, hogy csak sztárjátékosoknál jönnek elő a spec. trükkök...
a magyar kommentár iszonyat jó, főleg a felvezetések.. de meccs közben is vannak eszméletlen beszólások...
nincsenek összeszokva, látszik, hogy nem házasok.. pl....
-
Briant87
csendes tag
Hello mindenkinek.
Most hogy megjelent a fifa 07 nekem nagyon bejön.Eddig valóban egy nagy szar volt de a magyar kommentár nagyon sokat dob a játékon.És ami nekem nagyon teccik hogy végre sikerült átalakítani a mozgást, lövést...stb.Nagyon jó lett csak az a baj hogy pont ebböl adódóan van egy kis gondom.Ebben a gaméban nem tudok cselezni.Nem értem miért, eddig mindig a shiftel kelett de most semmi.Tudom hogy nem ez a lényege a játéknak de az is sokat dob rajta, mellesleg nagyon látványos is.
Szoval azt szeretném kérni hogy ha valaki tudja hogy kell beállítani a cselezést, vagy egyeltalán mivel és hogyan kell az légyszi írja már le pontosan mert így ze nem valami jó.
Köcce: Briant87------>The fifa star
-
perempe
veterán
Kipróbálnám a multit. Írjatok priviben IP-t, vagy én írok. Chello előny.
Azt leírhatnátok, hogy milyen portokat kell engedélyezni. -
fabika
tag
Ti milyen kamera nézetben játszotok?
Szerk:Én partvonal.
[Szerkesztve] -
Zsöpapa
tag
Idézet Norbi14 223-as hozzászólásából:
''a data_hun -t nevezd át data_eng -re
a hung.db eng.db -re
hun_memc.loc eng_memc.loc -ra''
ezeket másold be, felülírva a régieket
a letöltött audio.big fájllal felülírod a régit,
a játék indításakor az angol nyelvet választod, nekem és mindenki másnak így ment, ha vmiért nem megy, akkor nálad van a probléma... -
Zsöpapa
tag
Idézet Breki 215-ös válaszából:
''Csak a kommentár, de kell hozzá ez is még
http://rapidshare.de/files/34612867/audio.big (Hedgének köszönet)
Tehát a KOMMENTÁR FÁJLOK (190 MB) - Readme.txt szerint betenni őket
http://rapidshare.de/files/34605035/fifa07_langhun.zip.html''
Ajánlanám figyelmedbe az első rapidshares linket -
rumos14
nagyúr
akinek sikerült az angol verzióba utólag berakni a magyar kommentárt, segítsen lsz.
letöltöttem a file-okat, berakom ahogy a readme.txt írja, de nem tudom kiválasztani a magyar nyelvet.
ha átírom a magyar fileok nevét az angol fileokra, akkor megy a magyar nyelv, de kommentár nincs semmi, csak hajdúbé benyögi a meccs elején hogy jörgenzen peszottó, aztán utána néma csend. -
sekli
addikt
erre valaki? [link]
-
perempe
veterán
Hogyan lehet multizni ezzel?
-
Släsh
csendes tag
üdv
szerintetek az hiba a játékban hogy némely stadionfajtáknál nincs teltház
főleg a kezdetlegesebbekre gondolok.
titeket nem zavar?? -
buci_
tag
hell,
nekem az angol verzio van meg, de kivancsi lennek, hogy milyen a magyar kommentatorokkal. azt kulon nem lehet letolteni nem tudjatok? (marmint csak a magyar reszt)
[Szerkesztve] -
Vapor
aktív tag
Megtudná valaki mondani hol/hogyan kell a játékos szerződését meghosszabítani?
Köszi! -
DarkSmile
tag
Vazz! Jó ez a magyak kommentár, de vannak hibái! Talán kicsit egyszinű! Nem?
-
rumos14
nagyúr
na, ez jó. Roma-ban ottvan még Nonda, Mido, Cufré, Real-ban Gravesen és P. Garcia. gratulálok EA!!!

-
fabika
tag
hello
Ha valaki elvesztette volna a kézi könyvet
, vagy csak angol van neki akkor itt van egy magyar változat. Remélem segíteni fog valakinek.[link]
persze NO WAREZ
-
zsulboy
senior tag
válasz
Kamikaze19
üzenetére
ez érdekes!

-
Zsöpapa
tag
válasz
Kamikaze19
üzenetére
ez most komoly?

-
R.Carlos
tag
válasz
ThugLife82
üzenetére
Szia!
Az első idényben még nincs BL meccs.Csak a következőben lesz ha olyan helyen végzel persze.
-
ThugLife82
csendes tag
Szevasztok nekem is az a problémám mint itt sokaknak. Szoval Menedzser modot nyomok Real Margittal és nem értem hogy miért nincsenek BL meccsek. Ez miért van? Valaki aki ért hozzá adhatna valami értelmes magyarázatot. Elöre is köszi. Yoo játékot mindenkinek.
PEACE -
Kamikaze19
csendes tag
Hali tudna nekem segiteni valaki?
Olyan hibám vana fifa 2007 el hoyg felmegyek onlinera és regiztem már meg minden de amikor ligát akarok játszni onlinen akkor akkor azt irja ki hogy fizessek be 2 eurot mi lehet a gond?
ÁÉs előre is kössz!

-
sekli
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
Nekem ugy se megy...

-
zolynet
veterán
na én is megnéztem a gámát....
Nagyon furcsa h magyar kommentár tolja, de nekem bejött arra a 30percre amedig nyomtam egy lájtosat. Ami tetszik: irdatlan nagy gólokat lehet rúni! A játékmenet okés.
De hogy 2006-ot írunk még, lassan 2007-et, és előjönnek egy ilyen hadneminősítsem grafikával, egy síma no comment és akkor jól jártak a fejlesztők ezzel nagyon
rugdolóddzzzzáásra jó lesz egy ideig, kb hónap végéig, pes6ig
-
sekli
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
megpróbálom azt is, csak az a baj, hogy nekem minden alkalommal resetelni kell...
mod: hol állítod 16bitre? a kompatibilitásnál csak 256 szin van
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
nekem ugy se megy...

-
Kicker
őstag
-
hyperspace
őstag
hehe, megvan. 640x480. es ugy elindul.

-
hyperspace
őstag
nekem is ilyen gondom van, elinditom a jatekot es utana kikapcsol a monitor. aztan semmi. csak les. ctrl+alt+del es feladat befejezese. kiprobaltam azt hogy 16bitre allitom a szint, mert 2005nel az teccett neki, de azzal is semmi. vki mondja meg mi lehet a gaz.
-
sekli
addikt
[link] ?

-
mm00
aktív tag
Erre az a megoldás, hogy újrateszed a windowst! más megoldást én sem találtam! Nekem is ez volt!
A laptopos gondra: Az lehet a probléma, hogyha elindítod a fifát akkor felkapcsolja a laptopod az órajelét, és a fifa ezért gyorsul fel, mert a játék induláskor másképp érzékelte a megaherzeket! Laptopon én is ütköztem ebbe a hibába!
Ha valaki szeretne online játszani, jöjjön fel a [link] oldalra és jelentkezzen 1on1 ligába!
Üdv: mm00 -
R.Carlos
tag
Sziasztok!
Lehet én vagyok láma, de a 11-esnél hiába nyomom balra-jobbra ''D'' betű előtt vagy után mindig középre rúgja...
-
peetside
csendes tag
sziasztok!
egyik haverom szeretne bajnokok ligája, bundesligát játszani a fifa 2007-en de nem találja (meg én sem) a játékban.
hol ltalálható meg? az interaktív ligák menüpont alatt meg regelni kell
megoldható ez vhogy? mert semmilyen serial számot nem fogad el 
-
Släsh
csendes tag
Segítsetek már
játékos szerződéseket kell hosszabítanom de nem fogadják el

tehetetlen vagyok sokat meg nemakarok nekik felajánlani
talán fejlesztenem kéne valamit :S -
sekli
addikt
Elindtom a játékot és fekete képernyő jön be, felvillan az egér, de utána ugy meghal a gép, hogy csak reset...
Kipróbáltam minimum és full telepítéssel is...
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://img1.myimg.de/newturf22f4.jpg)
![[kép] [kép]](http://tinypic.com/2dqikk7.jpg)