Új hozzászólás Aktív témák

• S_E_R_I

aktív tag

A Vérbeli Fifasoktol elöre is bocsánatot kérek, de számomra, nem így kezdődik van a foci.

-Mecs kezdet szokásos, de hát itt nem alapul semmi Aztán elindult a mecs, szokás szerint az ellenfél rohan elöre megkezdés után mint a hülyegyerek, ez még nem olyan nagy baj, de rendesen rühellem, hogy nem mozognak az emberek, ez valami idegroncsoló, nálam az. Se egy bal, vagy jobb oldali felhúzás nincs benne, egy normális saját elképzelésű ivelést nem tok adni, mert az auto pass nagyon keményre lett állítva. Ha a gól közelében vok, hát még a hülye is beutdja rugni, semmi rutin nincs benne feltüntetve akapusok terén, olyan, hogy rendesen látszik a kapus nem vetődik, elugrik egy kicsit jobbra vagy balra, sőtmég van olyan a kezét sem nyújtja, ki igaz a Fifa 06-ban ez keményen le volt korlátozva az tul nehéz és uncsi gólokat rugott, de itt szép és egyben olyan gólok esnek amik a világon nincs, na jó lehet van, de ritka az ilyen. A mozgáshát olyannyira nem ütemszerű, hogy az már fáj. És csel hát ötültem, hogyha Ronaldinhoval egy biciklit tudtam csinálni, semmi sem adott meg amit ''reklámoztak'', bár lehet ez konzolrva volt, nem tom, ennyi így elsőnek leszürve a Fifa 07-ből ami egyeltalán nem jó.

-Most jön az ami tetszik, jó lett a szinkontaktus, a szintstílus aképernyőn visszadja azt amit el vár egy ember egy mecstől. És hát ha lesz magyar kommentátor, akkor meg hát az dobb rajta, egy jókorát, de nem feletetti a rossz dolgokat, és az a Foci, sajna ami ebböl is kimaradt számomra.

Majd megnézem még a Teljest, hogy milyen lesz, de ez számomra, nem javulás, hanem.... a magyar kommentár az értékelhető ebben.

Itt a Foci dominál azaz PES 4ever.

helyesírásért ellénzést. :) (siettem vele)

Új hozzászólás Aktív témák