- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
jaja....hiab van ugye a kifutás gomb...mit is mondjak kapusok inteligenciája még mindig a 0-hoz közelít....multkor rárugom lepattan rola és már futok a labda mögötte kicsurgott a kezéből feláll és ugy akarja megfogni.....vagy kedvencem 20m a bal sarokba rugják a kapus meg alszik....
-
littleNorbi
aktív tag
Van egy olyan opció, h csapat exportálása, utánna hova birom importálni, mire jó ez ?
-
P.Dude
őstag
Öcsém! nincs benne magyar csapat!
-
doeme_A64
csendes tag
UP!
-
doeme_A64
csendes tag
Direct IP-n vagy hálózaton keresztül a joypad beállításaimat visszarakja agyári beállításokra, ami elég zavaró, mert így össze vissza keverem nyilván a gombokat.
Vki nem tudja hogy mitől lehet, ill mit lehetne tenni ellene?
(Eddig mindig én csatlakoztam.) -
ftc
nagyúr
valaki neten majd 1x ? szeretném tudni kb hol tartok...
-
ftc
nagyúr
válasz
Tomiboy 50
üzenetére
jah sokszor amikor már rég a máasik oldalon vagyok akkor esik le neki,hogy kapura is rugtam 3 percel ezelőtt...
az egyik hu ez közel volt a másik felküldte a marsra meg ilyesmik....
idegesitő,hogy csapat nevek kimondás szinte 0..neveké szintén 0 ennyiből jobb az angol.. -
Tomiboy 50
csendes tag
dehogy nem

-
fabika
tag
válasz
Tomiboy 50
üzenetére
Szerintem meg nem jó játék, csak van benne magyar kommentár

-
Tomiboy 50
csendes tag
jo játék csak néha idegesít a kommentátor

[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
nincs ilyen, nekem is ez a gond, az alábbi notival, töltőről kell bekapcsolni a géoet, és utána lehuzod, max ennyi...
-
Ck.
addikt
Mi ez a nagy pangás? Mindenki a PES 6-ot tolja?

-
Ck.
addikt
Sziasztok!
Olvastam a korábbi notebookos problémákat... Nos, nekem is az a gondom, hogy akksiról futtatva iszonyat gyors a játék, teljesen élvezhetetlen, nagyon fel van pörögve.
Sikerült már vmi megoldást találni, hogy akksiról is normálisan lehessen futtatni? Esetleg patch, driver, vagy vmi különleges beállítás?
Thnx
-
Norbo03
őstag
Üdv!
Tudtok már javító patch-et a fifa2007-hez?
Előre is köszi mindnekinek!!!!!! -
DeSanto
őstag
Volt már?
[link] -
ftc
nagyúr
válasz
littleNorbi
üzenetére
sztem azért mert pl egy 2 000 000 érő játkost ne tudj megvenni 4x-t.....
Bár engem a vezetői elvárások idegesitettek...
megnyertem FA kupát,bajnokásgot...bejutottam ugye BL köv szezonban elvárások csökkentsd a kiadásokat 300 000 font alá majdnem idegbajt kaptam.... -
littleNorbi
aktív tag
Miért nem bírok annyit licitálni egy játékosra amennyit csak akarok?Nincs vmi megoldás erre ?
-
Bencus88
nagyúr
Töltöm a patch-t.

-
kneedeep
tag
Hol lehet most legolcsóbban fifa07-et venni ??

-
cettlee
őstag
hát srácok én egyböl world classal kezdtem ppár ora játék után má elvertem az azonos képességü csapatokat
-
Breki
veterán
A hivatalosról
[link]
És ezt javítja
FIFA 07 PC JAVÍTÓCSOMAG
Frissítve 2006-10-10
=================
PATCH FIXES
==========================================================
1. A kapusok nyesett passzai és átlövései pontatlanabbak.
2. Frissített csapat adatbázis:
- 257 új játékos
- 13 játékos szerkesztve
- kb. 2500 felállás, mezszám, poszt frissítve
- Csapatkapitányok, rúgók és alakzat információ frissítve 51 csapatnál.
3. EASO Klub címer feltöltésénél előforduló fagyási hiba javítva.
4. Iram vezérléssel kapufának hátráló kapus okozta fagyási hiba javítva.
[Szerkesztve] -
Släsh
csendes tag
Mit javít a patch ???
-
Breki
veterán
kijött a patch
-
-
gabó
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy manager módban játszom, és az összes edzőm maxon van...nem kell Őket fejleszteni
-
fabika
tag
2. a router menüjében (böngészőbe beírjátok a belső IP címet) kiválasztjátok a NAT-ot,
ott pedig a virtual server-t, vagy Special Application-t (nálam a virtual serverben kellet, haveromnál a másikban, a routertől függ) ott nyittok egy portot a FIFA07-nek. A port száma: 3658 -
athomi
veterán
Hali!
Jó a játék csak idegesítő hogy az ellenfél szeret forgolódni és cipelni a labdát (akár a félpályától a saját 16-osáig). Én is focizok de ilyet nem szoktunk csinálni. -
Kicker
őstag
az nem tetszik a Pisti és Ricsi dumájában, hogy csapatneveket nem mondanak, és például a két Colenak nem mondja a keresztnevét, bezzeg Shevanak mondja.... kicsit lehetne jobb is, sokkal több van a magyar kommentárba mint amennnyit megoldottak... hol lehet kérni hogy pontosítsanak?
-
Jimmike
tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Hali!
A FIFA kézikönyvben azt írták, hogy ha nyomva tartod a Q-t szabadrugás közben akkor az a célzott lövés.
Én ezt szoktam alkalmazni, de az eredménye csupán az, hogy laposan lövi meg, viszont célkereszt vagy valami hasonló ilyenkor sincs.
Ami jó, hogy ilyenkor maximum erőt beleadhatsz, mert nem lövi fölé. -
dragonfx
veterán
lécia szabadrugásokról írjaok bővebben, hogy kell.
mert nekem semmit enm csinál csak ''D'' és elrugja francba.
akibill.el jáccik és vágja ő írja hogyna kellene.
Anno a 2000ben oylna klassz volt, kár volt ezena részen változtatni. -
buci_
tag
hirtelen lenne ket kerdesem:
1. hogyan lehet visszajatszasokat flashes animacioba kimenteni ?
2. egy haveromnak otthon van routere es emiatt nem tudok ra csatlakozni, o viszont igen. nekem viszont lassu dslem van es jo lenne ha meg tudnank oldani hogy o ra csatlakozzak en. (tudom ezt nem pont ide kene, de fifarol lenne szo
) -
Breki
veterán
válasz
Retropoint
üzenetére
Hát lássuk
Dumálni könnyű
Sokan csak azt tudják.... -
dragonfx
veterán
hi!
3 kérdésem lenne:
1., szabadrúgást hogy lehet irányítani milyne erővel helyre rúgja?
2., van már patch a játékhoz amia replayek lasulsát okozza??tudom van megoldás rá, ugy hazsnálom de a patch mégis jobb lenne
3., van már rev2es amygarítás?mert ami van jó de azért nem ártana csiszolni rajta

[Szerkesztve] -
Matt-OPT
aktív tag
Valakinek sikerült széles képarányú felbontásra bírnia a játékot? Nekem nem sikerült 1440x900-ra belőni sajna ...
-
littleNorbi
aktív tag
Lehet valahonnan letölteni szebb dizájnu eredmény kijelzőt a játékba ?
-
Breki
veterán
Szavazzatok a gólomra
[link] -
Xelo
addikt
ez sajnos így van.. amatőrben már én is pro vagyok, semi-pron most nyomtam éppen Magyarország VS. Ausztria 2-1 -re győztek, de csak azért mert Gerát kiállították pirossal, mert véletlenül becsúsztam a kapusnak..
szal már ez is elég jól megy.. ha ez annak mondható.. tegnap meg semi-pron már nem emléxem 2 nagy csapattal játszottam és 1-0-ra győztem -
ugri21
tag
Sziasztok!
Szerintém jó a game
nekem csak a furcsa, hogy amatőr szinten 10-0ra nyerek, semi-pron meg kikapok bármit is csinálok... Valaki tapasztalt hasonlót. Barcaval játszom manager módban s pl. Ronaldinhotól úgy veszik el a bogyót semi-pron, hogy csak állok és nézem....Furcsa nagyon... -
zolynet
veterán
fapados, jó játéklémény, no commentes grafika...
Csapi007 nekem is volt ilyen, drivert cserélgettem előszöt de aztán mégsem az lett a megoldás. Csak minimal install volt fenn, aztán a maxosat tettem fel 3,7gigát install ki, ezek után már nem szaggatott a visszajátszás, érthetetlen
optimalizált játék a javából v csak nekem ilyen körülményes
mfranky sztem Pisti és Ricsi pótolva lesz
[Szerkesztve] -
mfranky
őstag
Hi
hmmm...
én is valami ilyesmire patch-re várok. Átirtam pár file beállítást amit javasoltatok, de még így sem az igazi...
Viszont próbáltam egy barca mezt beimportálni a Kit 2.0-val, és kicsit elcseszte a játékot, nem tölti be a meccset. Eleinte két FIFA volt a gépemen, a 06 és 07 egyszerre, mondom leszedem a 06-ot, már nem kell, erre az is belekavart rendesen.
Leszedte a 07 uninstallját is, nem hagyott semmit a win asztalon, se ikon, se semmit.
Rakhatok újra mindent....
Az a baj, hogy közben a PES6 PS2-es demojáról elég jókat hallottam....kicsit meginogtam, de Pistit és Ricsit azért semmi nem pótolhatja..
-
Henker2
addikt
Tud már valaki - valamit, hogy van-e már valami grafikai hibát javító patch???
gondolok itt a bug-okra -
buci_
tag
jaja.
elegge gamepadra lett irva az egesz, ezert nem szereti ha egerrel kattintgatsz. szoval enterezni kell es ''beenged'' mindenhova
szerk.: valasz #415re...
[Szerkesztve] -
Balu14
csendes tag
szisztok milyen a fifa 07,
-
Breki
veterán
Elkészült a fűből elepítős változat is
http://rapidshare.de/files/37117653/UKP07.exe.html
Folks, I've made for my friends this little importer and since it works for more over a 10 people and game doesn't crash here is the link for downloading it.
File is ~3.5 mb and includes frenkie's great turfs and Pipol's grafic patch which combination currently was so hard to import correct into the game. Simple executable - just run it and enjoy.
Thanks to Frenkie, Pipol and everybody I've forgot to mention for the great work.
P.S.: Hope this little tool won't offend anybody of the people which resources I've used.
Az eredeti telepítős pack több mint 500 letöltése sem azt jelzi, hogy értelmetlen lenne
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
sziasztok, ha megváltoztatom egy játékos képességeit, akkor azt a spílert nem lesz hajlandó nevén hívni többé a kommentár, jól látom?
-
Breki
veterán
képként
gif a lelkem -
Jimmike
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Hali!
Bemész a Teammanagment-be, majd ott billenytyűzettel kijelölöd akit le akarsz cserélni, utána enter. Megint kijelölöd, akit be akarsz cserélni, majd enter. A végén még a kép alján nyomj egy done-t, és kész.
Nekem, akkor csinálta a gondokat, ha egérrel jelöltem ki az embert, vagy bármilyen opciót.
Azóta mindent billentyűzettel csinálok, és nincs gondom. -
Breki
veterán
![[kép] [kép]](http://img1.myimg.de/fifa0720061016221239ca5.gif)
-
Bencus88
nagyúr
Hogy lehet cserélni a mecs közbe??
-
SLYM
veterán
itt nekem megáll a game. másnak nincs ilyen problémája?[link]
-
peterszky
őstag
Kicsit késve, de kipróbáltam a FIFA 07-et és bevallom, hogy pozitívan csalódtam! A játék sokkal életszerűbb lett, már PES4 ( csak ezzel játszottam, 5öt nem próbáltam ) szerű. A magyar kommentár nekem nagyon tetszik, igaz elég döcögős, nem olyan kiforrott, mint az angol, de kezdésnek mindenképpen jó.
Végre az EA fejlesztett is valamit a sorozaton és ez nagyon dícséretes. -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek DX9 problémája lenne mint ahogy nekem is volt,itt a megoldás rá:
Csinálni kell egy új parancsikont az autorun-nal és a kompatibilitási részben windows 2k-el kell elndítani.Láss csudát és müxik a progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, nem is elékszenek meg az EA-s fiukkal az emberek zöme. Én sem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://imgserv2.imagehigh.com/imgss/4174570_fifa07%202006-10-16%2022-55-20-62.gif)
koszi, azon mar tul vagyok