- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
Widescreen megoldás: [link]
Nálam a locale.ini nélkül működött igaz meg nem mondanám millen felbontásban mert elég nagy volt az egér mutató meg az élsimítás is elfeledett működni rendesen...viszont widescreen volt :ddd -
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
ftc
nagyúr
Barnet ..Angol 2. liga szal 4.osztályu csapat 2 év alatt felvittem őket a Championshibe azt úgy gondoltam tovább állok...elmentem spanyol liga..össze vásároltam magam és egy bug végett kidobtak az állásomból...azt ideges lettem és leszedtem...talán ujra felrakom..
nincs élvezet nagy csapatokkal lenni...pl egy spanyol 2. ligás csapattal megnyerni a spanyol kupát az élvezet...több örömöt lelek benne minthogy itt van egy erős csapat egy tonna pénzel.
Szeretek taktikákat kipróbálni mivel minden csapatra ást lehet használni...én ha kezdem akkor azért is viszem pl 4.ligából mert a 18-20 éves srácok max 40-es átlaggal vannak..mire felkerülünk a championshipbe ott egy jó középcsapat lesz 1 évig azt onnét a feljutás s F.A.-ban azért mégis más egy kis csapattal ks költségvetéssel mint hogy azt veszek meg kit akarok -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ti kivel toljátok?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
A chelsea a legjobb csapat! Neki van az egyik legtöbb pénze ezért aránylag könnyű vele játszani,mert nagyon jó játékosai vannak!
Ha kis csapattal kezdem túl sokat szarakszok vele és elég hamar megunom,de a chelsea-vel a sok győzelmet nem lehet megunni....
-
Larry303
addikt
Igen én is észrevettem, ho mintha be lenne kapcsolva a vsync úgy viselkedik...pedig driverben ki van kapcsolva....nah mind1 engem annyir anem zavar, hogy folyamatosan 85..sőt néha ugye amiko más játéknál 100fps felett nyom a károly ugye a ''csíkozás'' idegesítő tud lenni....
Más: engem is érdekelne bármillen megoldás a widescreenre.....egy kabaré ho consolra készült játék nem támogatja az új lcd tvk felbontásait.... -
brazilok
csendes tag
Nem tudja valaki meg monda ni mikkor van vége a játéknak mert én már egy jo ideje jácok vele de már kezd uncsi lenni.
-
Fla$hly
aktív tag
válasz
blaswork
üzenetére
HUN windowsba asztalon jobb egérgomb -> tulajdonságok -> beállítások fül -> speciális -> aztán az nvidia logós fül -> teljesítmény és minőségi beállítások
és itt van az anizotróp élsimítás meg ezek, amiket vagy kikapcsolsz vagy auoimatikusra állítasz
nem biztos hogy ugyanezek mert nekem angol a windowsom és most így fejből nemtom hogy a magyarnál télleg ilyen név alatt futnak e az opciók
angol windowsba asztalon jobb egérgomb -> properties -> settings fül -> advanced -> aztán az nvidia logós fül -> performance & quality settings -
-
Csapi007
veterán
Hello
Olyan problémám lenne hogy az átvezető animációk (mikor lapot kapok, a bevezetés, 11-es, kirugás, ha játék közben megynyomom az esc-et akkor a menü is akad ,stb...) akadnak, de a játék megy rendesen.
Mi lehet a gond, van megoldás? -
Ery
tag
Hy!!! Az lenne a kérdésem hogy az hogy oldhato meg hogy ha csinálok egy játékost akkor ahoz betudjak rakni adidas,nike stb. tehát olyan csukákat amik eredetileg nemlehet? Válaszokat köszönöm előre is
-
neilszab
őstag
Szasztok!
Valószínűleg egy elég idióta kérdéssel állok elétek:
Próbált már vmelyikőtök kormánnyal FIFA-ázni?
Nekem egy ilyenem van [link] és mint látjátok tökéletesen fel van szerelve GamePad funkciókkal. (pláne, hogy PS2-höz gyártják elvileg, de tökélets PC-hez is
)
A játék fel is imeri, be is tudom állítani a gombokat, de sehogy se bírom rábírni a srácokat a futkosásra ( atöbbi dolog megy). Bal oldalon látható Joystick rész (a leírás POV-nak nevezi) nem a játékosokat vezérli, hanem vmi TT, ET, SZ és 3K izéket kapcsolgat ki be, ami látható is játék közben a képernyőn. (analóg és Digitális módban egyaránt)
Persze a progijában hozzá lehet rendelni a nyilakat a gombokhoz, de akkor viszont nem tudunk ketten játszani és ez lenne a lényeg...
Van vkinek vmi ötlete?
Köszííí
-
Hogyan lehet multiban saját csapatokkal egymás ellen jáccani?
-
kneedeep
tag
még mindig nincs widescreen patch???

-
kovi
senior tag
srácok,
van hozzá valami olyan progi amivel akadásmentesen lehet egymás ellen IP-n játszani?
Mert már haverral 800x600-as full alacsocs felbontásban játszunk, de így is nagyon akad.
Neki 1 Mbit-es nekem 512-es DSL-em van.
Elég lehet neki az 512-es net? -
ftc
nagyúr
most kapok idegbajt vazze....megvettem Hajnalt jó kis összegért... erre kináltam neki 20 000 ejurós fizetést...ok elfogadta csapatomban köv meccs után minuszban vok elég rendessen...
a gép valamiért 1 000 000 000 fizetést ad neki mondom ez nem lehet igaz -
R.Carlos
tag
Sziasztok!
Tudtok mondani vmi cheatet amivel elő lehet hozni a +1 erősségi fokozatot?
Mert Worldclass-on már alázom a gépet és elég uncsi mindig 4-0-ra nyerni...
Előre is köszi! -
brazilok
csendes tag
A fifa07-ben lehet multiba jácani?A neten.Mert ha igen léci mondjátok meg a oldal cimét.
Ja meg kén hozá progi ha tutok adni.
Elöre is köszi
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
én x360on tolom a next-gen fifát, aranyos
nekem PCn is tetszett, ez meg főleg -
superfinest
tag
nem lesz
-
superfinest
tag
lesz igen te kötsög
-
Hálozat mivel másabb mintha Direkt IP-vel nyomnánk? Ugyan az, csak lanra jó mi?
-
brazilok
csendes tag
válasz
Darth Mumus
üzenetére
Szia
Ez elég fura,mert nekem soha nem csinál ijent de másik problémádra levan irva a válasz amit b. gerinek irtam mert öse tuta hogy kelcsinálni. -
Darth Mumus
tag
Ja még azt sem értem hogy miért van az hogy egy kátékost sokszor a 3×-osáért kapok meg?
(a piaci ár háromszorosáért) -
brazilok
csendes tag
válasz
b.gery22
üzenetére
Szia
Elöszöris a fö menübe meny bele és ott a játék kezelésbe és ot meny le telsesen a leg utolsora.A hon a birót meg a part jelzötkel be álitani na ott lesz,hogy pontosan nem tudom ,hogy mivan odairva de az biztos hogy közepesre van be állit va és azt kell magasra beállitani.Ha nem találod akkor a grafika alatlesz ez irva eztuti.
-
b.gery22
csendes tag
Sziasztok.Nekem so sincs teltház a fifa 07-ben .nem tudjátok miért?Ja és hogy ,hogy kell interneten a fifa 07-en játszani.előre is köszönöm a válaszokat .

-
Beee91
csendes tag
Hello!!
Nekem nagyon tetszik a FIFA07!! A kommentár nem rossz, a grafika szer jó, a mozgások szer nagyon sokat javultak a 06hoz képest.
Engem csak az idegesít a 07ben hogy valami szabálytalanságot követett el a 11esen belül az ellenfél és nem fújja le a bíró!!
Nekem a PES6 megvan de szer az sokkal rosszabb mint a FIFA!! A Fifában sokkal élvezetesebb a játék, több csapat van benne, szebb gólokat lehet rúgni, stb....!!
Eddig nekem megvolt a FIFA 2000, FIFA 2001, FIFA 2004, FIFA 06, FIFA 07
.
Van valamien hamachi server amin lanon keresztül lehet játszani??
Előre is köszi!!
-
b.gery22
csendes tag
Sziasztok tudnátok adni valami tanácsot hogy,hogy kell játszani a Fifa 07-en.
Előre is köszi.

-
brazilok
csendes tag
Hali

Nem tudjátok minek irja ki azt,hogy profil választása a mikkor elinditom a játékot.
Aztán mindig elálicsa magát pl:kétt percröl hat percre meg félprofirol vilákasszlisra.Aztán ha viszaálitom egy böl az elömeccsen visza álitja magát valamikor. Ez nem értem
Minek van ez. Pedig nem csináltam semit.Csak egy profilmentést csináltam,az miat lehet?
Én ezt már teljesen nem értem.bele vagyok gabajodva.

Elöreis köszönöm.
[Szerkesztve] -
b.gery1
csendes tag
Sziasztok valamékőtök tud a Fifa 07 -en interneten játszani?mert én is szeretnék és elkelne egy kis segítség.Előre is köszönöm.

-
brazilok
csendes tag
-
Zoza24
senior tag
elkezdek egy menedzsermódot,de a meccsek közben nem tudok cserélni...miért?
azt irja ,hogy csak a megfelelő eszközzel vezérelve lehet a csapatkezelés részbe belépni...
-
brazilok
csendes tag
Szevasztok
Én nagyon kiváncsi vagyok hogy a fifának leszetöbi része.Én nagyon örülnék ha lenne
pl egy olyan,hogy vb lehet kezdeni benne.Az nagyon jolene.
Remélem lesz egy ijen fifa.
Ti hogy képzelitek el? -
gege22
csendes tag
Szerintem jól sikerült a fifa 07 főleg mint ahogy ti emlitettétek a komentár ,igaz az is lehetne változatosabb mert ismételik a szövegeket . De a játékosok is jobban kilehetnének dolgozva de igy is tetszik. vége

-
IronMike
tag
Hali All!
Játékvezérlövel játszok és ezen nem irja h melyik a Shift gomb? (mármint a beállitásoknál), ill ha analoggal irányitom a bábut
és megynyomom a sima le-fel-jobb-ball irányitott akkor megjelenik egy kör négy részre osztva röviditéssekkel pl TT stb! Ezek meg mire jók? -
b.gery1
csendes tag
nem tudok fifa 07 hálon játszani mert valami frissítést kérnek . a largedown.....! oldalról le is töltöttem és el is kezdtem telepíteni . de nem tudom hogy hova kell
és mindíg megáll 30%-nál :
-
nike10
csendes tag
Hali
Azt szeretném kérdezni,hogy valami kódot tudtok adni.
elöre is köszönöm .

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
B.Gery
csendes tag
Van egy patch a fifa07-hez amit szeretnék berakni hálóban való játékhoz. Ezt hova kell installálni? Volt egy alap hozzá a telepítésnél, de az már lejárt ezért kéne ez.
-
Juve
aktív tag
Egyetlen pozitívuma a 07-nek, az a kommentár...bár az nagyon jó lett.
A Fifa 2005 óta ismét visszafelé fejlődik a gém játszhatóság szempontjából. -
torogyuri
aktív tag
valaki nem ismeri ezt a CEP07-et? Magyar bajnokság, meg NBII keleti nyugati csak angol nyelvű lesz tőle a játék... csak épp uninstallálni nemtom

-
Darth Mumus
tag
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Szerintem még nem jött ki.
-
Fekete Fény
tag
válasz
Darth Mumus
üzenetére
valaki tud hozzá valami frissitést ja és nem magyart

-
Darth Mumus
tag
Valaki el tudná nekem magyarázni hogy hogyan lehet interneten
keresztül fifázni?
(valami nem tom mit ír ki amikor föl akarok menni sz online játékra.) -
Rent
senior tag
ja nekem meg mar kozel az X. edik

-
Rent
senior tag
nemtudom kb egy felidot jatszottam vele mikor kijott, nem fogott meg.

-
athomi
veterán
Nevetséges! Mire ez a nagy gépigény?
Aki 07-ezni akar az valami durvább géppel tolja, már ha élvezni akarja a bemelegítést, a felvezetést és a visszajátszásokat.
800*600-ba is darabosos, nem hogy 1024*768-ba. A játék közbe egyébként semmi probléma. -
ftc
nagyúr
válasz
Darth Mumus
üzenetére
shift kombináciok nézd meg a game beállitás bill beállitásoknál levan irva
-
Darth Mumus
tag
válasz
Darth Mumus
üzenetére
Valaki légysz árulja már el hogy az ellenfél hogy a francba tud minden féle cseleket csinálni?
-
ftc
nagyúr
válasz
Darth Mumus
üzenetére
esc csapat kezelése kiválasztani a csere játékost enter azt akire akarod ott enter ennyi
-
Darth Mumus
tag
Egy valamit nem értek az összes fifában:
Játék közben hogy a francba lehet játékost cserélni???
(Mármint egy játékos helyére egy másik játékost behozni)
A garfikája nem egy csúcs de nem baj. A visszajátszások idegesítenek néha.
Kommentátor néha ellentmond magának, vagy nem helyesbíti azt amit elkezdett mondani.Semmi baj ilyen az élet

[Szerkesztve] -
-
LordDundy
csendes tag
Sziasztok!
Fifa 2007-et szeretnénk multiplayer üzemmódban játszani.
Amíg egy hálózaton belül vagyunk (értsd pl: ugyanazon a routerhez csatlakozó gépekkel próbálkozunk) akkor megy. Amit nem tudtunk megoldani az az, hogy a két gép a város két pontján van. Történetesen az egyik egy koleszban, a másik otthon egy router mögött.
A readmeben megadott portokat érzésem szerint jól beállítottam a routeremen, de sehogy nem akarja látni egymást a két gép.
Hallottam olyanról, hogy egy proggival vmi virtuális hálózatot kell/lehet létrehozni és akkor a két távoli gép úgy látja egymást, mintha LANon lennének. Erről tudtok valamit?
Minden infót, ötletet, kérdést hálásan köszönök!
Dundy -
Petko2
csendes tag
Császtok tudtok valami jó kis cselt a fifa 2007-hez mert nagyon kéne előre is köszi csá Petko2

-
Djuree
félisten
amúgy jó a gém
-
Djuree
félisten
hogy lehet cserélni, csak azzal a csapattal enged amelyiket az elején kedvencnek választottam (Chelsea)

-
ftc
nagyúr
Még 1 valamit hiányolok az egészből az ami a 99-ben benne volt...és az hogy olyan taktitá választol amilyet akarsz...anno 5 csatárral nyomultam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Apple Watch SE(2020) 44mm Cellular 74%
- Egyedi autós matricák szélvédőre, üvegre, fényezésre
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én a Chelsea-val összeraktam a lehető legerősebb és legfiatalabb csapatot amit lehet 

Ha kis csapattal kezdem túl sokat szarakszok vele és elég hamar megunom,de a chelsea-vel a sok győzelmet nem lehet megunni....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)