- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankok56
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudna valki nekem segíteni interneten jáccani a fifával ? -
atesss
addikt
Üdv !
Nincs valaki itt a fórumon, akinek Intel GMA4500-al szerelt notija van, és ki tudná próbálni, hogy hogy fut rajta a Fifa 09, vagy esetleg a Fifa 08 ?
Laptop vásárlásában lenne döntő szempont, hogy elmegy-e rajta, vagy mindenképp erősebb VGA-jú noti kell. -
ugux
tag
Sziasztok,
én tegnap vettem meg az eredetit. Ma gondoltam jatszom egyet online, de nem jött össze, pedig minden regisztrációt megcsináltam, meg sikeres is volt, de mikor belépek az EA online részbe, akkor azt írja, hogy valami frissítés még elérhető és frissítsek mielőtt belépek, na ez már nem sikerül, mert kapok egy üzentet alul, hogy
"FTP kapcsolat létrehozása...
Lista letöltése sikertelen: easo_path_4.txt"aztán ennyi....tűzfalat is kikapcsoltam hátha az a baj, de az sem segített.
Lehet még a Fifa 07-el online játszani egyaltalan?Köszi előre is, remélem még néha ránéz valaki erre a témára is

-
fpeter07
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Hollandokat mi is kerestük.. úgy látszik nincs

-
(Darkwood)
őstag
Itt is megkérdezem: Miért nincsenek a csehek és a hollandok a nemzetközi csapatokban?

-
(Darkwood)
őstag
Senki nem fifázik?

-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Hát nagyon úgy tűnik, hogy az összeset meg kell csinálni, mert különben nem lehet az EFA kupát megnyitni!

-
(Darkwood)
őstag
Ja igen most már megvan. Zóna, mint pl.: skandinávia, ami még nincs megcsinálva! Ha azt most megcsinálom, akkor megnyílik a EFA kupa. Gondolom!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nem nagyon értem ezt a zónás dolgot, de meg fogom nézni! A mentést meg köszi!

-
Dr. Romano
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Viktor(uöcsem):
"Több zóna van a játékban, válassz egy másik zónát. Hármat kell megcsinálni ahhoz, hogy felszabduljon a Legenda szint.De egyszerűbb ha letöltöd a mentésemet, attól te még végigjátszhatod a te profilodon, csak így legalább látod én melyiket csináltamn."
Romano:
Remélem érted a lényegét

-
(Darkwood)
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Már alig várom...!

-
Dr. Romano
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Már nincs nálunk, de amint találkozok vele megkérdezem

-
(Darkwood)
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Én nem akarom letölteni, csak azt mondja meg, hogy world classic szinten, hogy lőtt a kapussal gólt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Unökaöcsém végigtolta fullon az egész játékot. Látom sokaknak ez itt még nem sikerült
Aki játszani akar a Fifa07-el legendás szinten az töltse le az ő mentését:
http://krisz5.uw.hu/FIFA07.rarés köszönje meg neki!

-
(Darkwood)
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nekem ott alapba szürke a kapusom, tehát nem tudom beállítani. Vagy ez csak nálam lenne így?

-
RoyalFlush
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Be lehet állítani, hogy ki rúgja a szabadot, szögletet (jobb vagy bal oldalról), stb. Ott kellene megnézni, hogy a kapust ki lehet e választani ..
-
(Darkwood)
őstag
Haldoklik a topic!

-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Bár gondolkoztam azon is, hogy van egy olyan csapat (amiről sajnos nem tudok), melynek kapusa rúgja vagy a szabit vagy a 11-est. Amíg ezt nem csinálom meg addig nem mehetek tovább a próbákban!

-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Én csak egy kérdésre szeretnék választ kapni: Hogy lehet a kapussal gólt lőni, mert nem engedi, hogy kapussal lőjjek tizenegyest, vagy szabadrúgást és ha kimegyek a kapussal max a félpályáig jutok!

-
(Darkwood)
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Az útobbi! Valaki biztos végig vitte, csak nem jelentkezik!
-
RoyalFlush
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nem hiszed el, hogy nem ír a topicba senki, vagy hogy senki sem vitte végig a mester fokozatot?
Én biztosan nem ... -
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Naaa, senki?
Nem hiszem el!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ha a próbákat csinálom, akkor azt ő állapítja meg, hogy milyen szinten kell teljesítenem!
-
RoyalFlush
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Te milyen fokozaton játszol?
-
(Darkwood)
őstag
Valaki végig vitte már a mester fokozatot?
-
Makaveli
senior tag
UP!
-
Makaveli
senior tag
Tud valaki olyan peccset hozzá amiben már a 2007.08.25-ös felállás van benne? Mert a 08 nem jön be annyira, mint a 07. Szal tud valaki ilyen patch-et?
-
Makaveli
senior tag
Patch-et miért nem bírom felrakni? 45%-nál megakad a telepítése.
-
Makaveli
senior tag
UP! a kérdésemnek!
-
Makaveli
senior tag
Amit megveszek a boltba labdát azt hogy bírom aktiválni menedzser módban? Hogy azzal játszanak?
-
Chili7
őstag
válasz
Makaveli
üzenetére
Nincs konkrét megoldás. Ésszel kell csökkenteni. Valaki ha emelsz akkor sem hosszabbít, valaki simán elfogadja az 50%-ot is. Függ a játékos korától, moráljától.
Gyakorlatilag ez a játék lényege, hogy elérd, hogy plusszos vagy. Szponzorpénzekből kell kigazdálkodni a játékosok fizetését és egyebeket. Tipp: Lejárt szerződésű játékosokhoz ingyen lehet hozzájutni és később jópénzért eladni. Meg eleve kis fizetésű embereket kell venni, amig nem fejlesztetted fel a "karakteredet".
-
Makaveli
senior tag
Bocs, de sürgős lenne, uncsitesóimnak kéne...
-
Makaveli
senior tag
Hogy kell úgy levinni a játékosok fizetését, hogy ne utasítsák vissza, viszont a költségvetés pluszba legyen???
Leviszem a fizetésüket, de van amelyik nem fogadja el, ha meg el is fogadják a költségvetés úgyis minuszban van!
-
magic7
tag
Megoldódott a gond.
-
márk991
csendes tag
ez szztem nem olyan jó gém
-
magic7
tag
hamachin létrehoztam egy Nevet jelszóval, a bnarátnőm rá is csatlakozott, ki is írta az ő ip-jét. A kérdésem: innen hogyan tovább? Hogyan tudunk direkt a 2 gépen egymással játszani? Mit és hová kell beírni? Ha tudsz segíteni, azzal 2 embernek okozol örömöt. Szép napot kívánok.
-
manutdzoli
senior tag
Hi!
Engem egy dolog bosszant a játékban,akárhogy állítgatom a csapatomat a kapusom mindig kijön és ebből kapok gólt!Ottvan hátul mindenki,még a csatárok is,de akkor is kijön!
Már nagyon idegesít,letöröltem és várom a 2008-at!Remélem abba nem lesz ilyen hiba!! -
D/*v!d
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A következő súlyos problémával állok szemben: otthon lanon próbálunk játszani a két gépen és játék közbe az egyik gépen szaggat a játék éppen annyira hogy hosszú távon nagyon zavaró legyen. A durva dolog az hogy a két gép közül azon szaggat amelyik jobb, erősebb.
A rosszabb gép konfigja: AMD athlon Xp 2500+ 1.84 Ghz; 768 mb ram; ATi radeon 9600 pro; msi k7n2 delta series. ----->ezen a gépen nincs semmiféle szaggatás
A jobbik: AMD Athlon 64 X2 3800+ 2 Ghz; 2 Gb ram; ATi X700; vmi asus alap ----; ezen meg van
Próbálkoztunk már azzal h minimum felbontáson játszottunk úgy se ment. Akkor nem a videokártyával van a baj. Frissitettünk videokártya drivert: semmi. Próbáltunk hálózati módban is és direkt ipvel is és egyikkel se ment.
Akkor valyon mi lehet a baj?!
Előre is kössz. -
-
((Piro))
tag
Nem tudja valaki hogy honnan lehet magyarosítást leszedni hozzá. Én sehol se találtam hozzá.
-
kovi
senior tag
srácok,
Tud valaki megoldást windows xp x64 alatt fellépő directX problémára, hogy nem megy át a win logo tesztelésen. S nem lehet telepíteni a gamet. -
einstein
senior tag
de ahogy látom még senki nem tapasztalta a Direct Ip-s problémátmat...

-
Gtxtt
tag
Hello!
Honnan lehetne magyar bajnokságot letölteni? -
einstein
senior tag
Sziasztok,
kiváncsi vagyok találkoztatok e már ezzel: Ha direkt IP-n akarok játszani haverommal a játék elkezd szaggatni. Nem hiszem h grafikai probléma lenne, mert single-ben megy tökéltesen 1280x1024-ben is, még így 800x600-on is akadozik. Azt se gondolom h a net sávszélessége a baj, chello standardem van, és MSN-en kívül nem ment más a háttérben..
Lehet h a verziók különböznek és ez lehet az oka? Ezt hol lehet csekkolni?
[Szerkesztve] -
viktor82
őstag

-
viktor82
őstag
Lenne egy problémám,lehet ,hogy driver hiba de mar sok meghajtót kipróbáltam a Fifához vista alatt de valahogy nem fut tökéletessen(szaggat,belassul)Xp alatt ilyen nemvolt,és feltettem a javitást hátha segit .de a game megbolondult,alig tudtam bezárni,valaki tud rá magyarázatot,észrevételeg ,tapasztalat előfordul másnak is?
-
littlelion21
addikt
Na igen, elég rapszodikus a drága, gamepadra lett tervezve nem pedig egérre. A +oldás mindössze annyi, hogy a nyilakat használd navigálásképp, ne a kurzort így működni fog/kell. Tehát, ha a gyakorlást válsztod, +várod míg bejön a menü, lefele nyíl, bal nyíl, jobb nyíl a változtatás, enter az elfogadás. Ennyi.

-
XmogX
tag
Üdv! Lenne egy problémám. A gyakorlásnál kiválasztom, hogy gyakorlás típusa erre azt írja ki, hogy csak az aktív vezérlő kezelheti ezeet a beállításokat. Kép: [link]
Mi erre a megoldás? (Ja és amikor nálam van a labda akkor se engedi)
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
Visszaolvasva ez jelentheti a megoldást az én problémámra is, miszerint szűz rendszeren ha telepíteni akarom akkor azt írja hogy nincs is dx9 a gépemen, pedig de

''!!!Akinek DirectX baja van!!!:Autorun mappa-->autorun.cfg(jegyzettömb)-->keresel egy olyan sort hogy''DirectXVersion=9.0 c''-->ezt átírod''DirectXVersion=0''-ra-->és mehet a telepítés !''
Ezzel kapcsolatban kérdés: ezt hogyan???? mert a cd-n én nem tudok módosítani a fájlban nem???? Vagy ehhez fel kell másolni mindent és úgy telepíteni? A win2000-es kompatiblitás mód nekem nem müxik, mert ha csak bepipálom, már úgy sem indul el az autorun. Windows xp 64biten próbálom, de a 32biten is előugrik ez a prob. Mindez csak most jött elő, korábban minden probléma nélkül ment a dolog.
Fúúú, most nézem csak hogy már ideje nem igazán van ebben a topicban aktivítás, azért remélem erre jár vki aki tud segíteni.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Andreew77
üzenetére
Egyes játékoknak előfordulhatnak kompatibiltási gondjai bizonyos kártyákkal, ez általában le van írva a readme-ben. Mivel a kártyád hasonló mint az előző, amin futott, így valószinű, hogy driver gond.
Egyes esetekben megesik olyan is, hogy pont nem a legujabb driver a megfelelő 1-1 játékhoz.
Úgyhogy szerintem is ezen a vonalon keresgélj, érdeklődj, próbálkozz. -
-
Racecam
nagyúr
válasz
Andreew77
üzenetére
Szia!
Ne írj csupa nagybetűvel, mert az olyan, mintha kiabálnál. Ennyi kiabálás pedig már sértheti a füleket. Fogalmazd meg egyszerűen a problémádat és biztosan segíteni fognak.
u.i.: Szerintem egy játék, vagy egy ilyen probléma miatt ne tedd tönkre az egészségedet, nyugodj meg. Annyit nem ér az egész, hogy annyira a hatása alá kerülj, hogy aludni sem tudsz. A 40K-t biztosan nem dobtad ki az ablakon, szerintem itt más gond lesz. Mielőtt még újra videokártyát veszel, szerintem várd meg, hátha tud valaki segíteni.
(Egyébként a kártyának van saját topicja: [link], esetleg itt is felteheted a kérdésedet. -
Andreew77
csendes tag
SZIASZTOK!
MÉG ÚJ VAGYOK ITT,DE MÁR NEM BÍROM SOKÁIG EZT AZ ÁLLAPOTOT.
RÖVIDEN VÁZOLNÁM. ABIT IC7 LAP PENTIUM 3,4 GHZ PROCI 1GB DUAL RAM,ATI X800XL HIS FÉLE
EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA AZ ATI ELFÜSTÖLTE MAGÁT,DE ADDIG NAGYON MEGVOLTAM VELE ELÉGEDVE!MINDEN JÁTÉK MENT FULLON!
KÁRTYA CSERE X800XL MÁR NINCS LEGYEN X850 XT.
NAGY ÖRÖM,HOGY VÉGRE LESZ GÉPEM,BESZERELEM XP INSTALL,MINDEN OK.
JÖHETNEK A JÁTÉKOK,FAR CRY FULLON,HITMAN 4 FULLON,NEED FOR SPEED CARBON FULLON,CSAK AZT A BIZONYOS MOTION BLURT NEM LEHET ENGEDÉLYEZNI......elgondolkodtam....
AZUTÁN KEDVENC JÁTÉKOM A FIFA 2007+MOST MÁR UEFA 2007 INST.. ELINDUL,FELRAKOK MINDENT ÉS AZ ANIMÁCIÓKNÁL,LASSITÁSOKNÁL ÚGY SZAGGAT,HOGY ÉLVEZHETETLEN,UEFA UGYANEZ...
SZÉTVERT AZ IDEG,HOGY 40K ABLAK EFFEKTUS...
OLVASGATTAM FÓRUMOKAT ÉS RAJTAM KÍVÜL VAN 1 PÁR EMBER AKINEK SZINTÉN EZ VAN...
KÉRDEM ÉN,HOGY 1 X800 TÁMOGAT + EFFEKTEKET 1 X850XT+NEM??
MILYEN KÁRTYÁT VEGYEK,MERT ÍGY NEM HAGYOM....
ÉRDEMES X1950T VENNI VAGY UGYANÍGY FOGOK JÁRNI??????
AKI SZÁNNA RÁM 1 KIS IDÖT ÉS SEGITENE,ANNAK AKÁR MÉG MEG IS FIZETNÉM A FÁRADTSÁGÁT,DE ANNYIRA KÉSZ VAGYOK ETTÖL,HOGY 1 HETE NEM ALSZOM.... -
b.gery22
csendes tag
Hello fiúk!4Nem tudjátok hogy kell a Fifa 07-et neten játszani?Előre is kössz!

-
FresH
csendes tag
Hali mindenki, nem tudjátok hogyan kell cseleket csinálni a játékban?

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Most toljátok a gamet? Ha igen akkor kivel? Kicsit kezd unalmas lenni ez a game is

-
Ateesz
tag
Ez a kö**ög fifa játék közben kikapcsol és elmegy a monitor pedig minden játék megy és a winfos is új miért lehet??THX
-
Kicker
őstag
üdv
hétvégén néztem az Arsenal meccsét, és a reklémtáblán láttam egy uefa champions league reklámot, ami március 23-án jelenik meg... vagy valamit félreértettem, vagy az uefa CH-L folyatása?????
tud valaki valamit? -
fradi81
veterán
Megtaláltam a megoldást egy másik fórumon az animációk alatti szaggatásra, itt van annak akit érint:
''meg kell nyitni jegyzettömbbel a \FIFA 07\data\cmn\cfg_pc_h.ini file-t (a fifa 07 értelemszerűen a könytár ahová telepítve lett a játék)
megkeresni ezt a két sort:
DISABLE_DOF = 0
DISABLE_POSTFX = 0
Majd a nullákat átírva 1-re elmenteni a file-t és voila' a probléma megoldódik..'' -
Kicker
őstag
mi is chelseavel toltuk, aztán csináltunk saját playereket, beraktuk a watfordba, meg egy két ígéretes fiatalt, akik eladásából lett is lóvé... így a PL-ben a watford az új star team, jómagammal és cimboráimmal... saját arcunkat probáltuk megformálni, kisebb nagyobb sikerrel, de más módót nem találtunk, hogybajnokságban induljunk, mint hogy egy csapatot kitúrjunk...

amúgy a jelen helyzetet nem lehet letölteni vhonnan? /átigazolásokkal, játékos adatok módosulásával stb?/ -
-
cvn69
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lehet visszaállítani az átigazolásokat, vagyis minden játékost az eredeti csapatába visszarakni? Sajnos, nem tudom mindegyikről, hogy eredetileg melyik csapatban volt.
-
kp78
veterán
Üdv!
Visszaolvastam elég sokat, láttam, hogy linkeltek korábban magyar nyelvű kézikönyvet, meg magyarítást (kommentárral) is az angol verzióhoz, de sajnos egyik link sem jó már.
Nincs valakinek vmi újabb forrása?
Sajnos nekem is csak angol nyelvű a program, és egy leírás is jó lenne.
Köszi előre is

-
fradi81
veterán
Hali
Az normális hogy az átvezető animok akadnak a gépemen? (1024-ben van a felbontás)
Vettem egy saitek p880 gamepadot, 3990 kicsit jó ár érte (edigital)
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
hali,
nincs valakinek aktuális játékosállomány file-ja? egyrészt nem is tudom, hogy ki merre van épp másrészt nincs is kedvem magam átrakni egyesével, harmadrészt az lenne a legjobb, ha jelenlegi állapotot tükrözné...
van ilyen esetleg a fifa honlapján? én nem emléxem hogy lett volna, mikor kerestem...
-
brazilok
csendes tag
válasz
STC Speed
üzenetére
Hali
Az nagy szerü lenne csak aza baj,hogy nem tudom mert már egy szer meg is kérdezte a haverom,hogy kell multiban játszani de még senkise irt ara az üzenetre.Ha tuc írni akkor léci ird le,hogy hogy kel vagy mit kell feltelepiteni hozzá.Aztán meg csak a játék marat hátra.
Elöre is köszi szépen.
-
STC Speed
őstag
Valaki nyomja multin?
Vagy hamachin nyomhatnánk egyszer
-
Chili7
őstag
Feltelepítettem a fifa07-et a gépemre. 2 napig gond nélkül játszottam vele, aztán harmadnap belassultak a meccsek, felvettem a játék sebességét is gyorsra, de baromi lassan cammognak a játékosok, és későn reagálnak a kezelőgombokra.
Ez egy acer notin van 2.0MHz, 1GB, 128/512 kb hypermemory. Virtuális meghajtóról indítom.
Tudja valaki, hogy mi a probléma?
thx -
ftc
nagyúr
az.lénygében semmi uj nincs a FIFA sorozatban pár éve....az utolsó amit élvetem az a 2000-es volt....
a 98 volt a legjobb..
a 99-ben lehetett 5 csatárral nyomni..
Én hiányolom a legfőbb funkciókat ...pl kevés a bajnokság, bírók még mindig tök balfékek...
Tehetnének bele mondjuk olyat mint NHL-ben egy bizonyos poszton lennél csak a többi a gép lenne...És nem mint edző karriert nyomnád hanem mint játékos...
Arról nem is szólok ,hogy az egyre jobban terjedő monitor fajtákat nem bírja a game...
100FPS-re van limitálva.... -
Larry303
addikt
mit értesz ezalatt??
Mi nem fogadja el a játék vagy a megjelenítő eszköz???
Csak azért mert az én lcd tv is aszondja erre a felbontásra hogy nem támogatott
De oztán visszaálítottam 1024x768 ra
Fogtam egy hexeditort és átírtam a widescreen opciót 1 re aho ezt pár hozzászolással előbb elmagyaráztam...azóta 16:9 ben jáccok a fifával és hát mit mondhatnék van különbség nem is kicsi..arról nem is beszélve ho ha ezt nem kapcsolod be akkor torz a kép 1024es felbontásban ;) -
Harti
senior tag
Van egy olyan gondom már megint ezzel a nagy rakás sz@rral hogy nem fogadja el a widescreen üzemmódot ami gyárilag benne van!

1280X720-ról van szó!
Valaki tud segíteni???
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Larry303
addikt
ŐŐŐŐ remélem nem rooszul értelmezetm a kérdést......
Manutd a csapatom, de nemtolom a singleplayert...haverokkal csapkodjuk egymást....multiplaya rulz....de amu számomra kicsit kib@szás ez a 07....98 óta tolom a fifát szte mind1 részével jácccottam és ez a 07 irányításban nagyon nem jön be nekem, a régi gombjaimat ''elvették'' a hülye gép ő döünt el, hogy én kinek akarok passzolni... :S
Nálam még mindig a 2002 a winner..... -
bazsi888
csendes tag
tudom hogy nem kedvelitek az újjonc kódkéregetőket, de nagyon megköszönném ha mégis valaki megadná a FIFA 07 serial kódját. Nagyon szeretnék már játszani a világ legjobb játékával. KÖSZI

-
brazilok
csendes tag
két kérdésem lenne.
Elsö kérdés.
Ha saját csapatot csinálok akkor nem lehet el kezdeni vele egy carielt?Mert nagyon jo csapatot csináltam.
Második kérdés.
Elég fura de mindig egy meccs után ad 400000 ezret és a követ kezön pedig elvesz 400000ezret,és a követ kezö kétt mecs nél ugyónez a szitu.Mi lehet a baja?
Elöre is köszi. -
Harti
senior tag
Szerencsére sikerült kijavitanom a hibát!
Újra kellett telepítenem és kitörölnöm egy file-t amit a widescreen felbontás miatt kellett készíteni!
Ez zavart be!
Érdekes hogy ez a hangot befolyásolta na mindegy, most már tökéletesen működik!
Másik negativum meg ugye a nagyobb wide felbontások hiánya, csakugy mint a NFS szériák!
EA
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan érdekes gondom hogy recseg a hang!
A menüben semmi baj, játék közben semmi baj, csak akkor jön elő amikor a meccs közbeni átvezető animációk mennek!
Pl: szabadrúgás, sárgalap, szöglet
Tudja esetleg valaki hogy mi a gond???
Hangkártyám Audigy LS, de még soha nem történt ilyen! -
Larry303
addikt
válasz
hangfalcsapd
üzenetére
hexeditort gondolom használtad...nekem elég volt ha ott áttettem a widscreent 1 re...és azóta kb 20% többet látok a pályából
és már a menüben is látni a hatását..a főmenű szinte középen van most!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gitáros topic
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fifába kivel tolod?