Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 17

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu

FIFA 17 topikösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2851) Rypejakten válasza Citroware (#2850) üzenetére


Rypejakten
addikt

autobuyernek hívják amúgy a dolgot, amiről beszélsz.

(#2853) _adaml21_ válasza Citroware (#2844) üzenetére


_adaml21_
őstag

Egyet kell értsek a többiekkel, ennyi erővel azannyukat azoknak, akik miatt mindig el kell pörgetnem 80-90 oldalt, hogy 350-ért vehessek rare gold contractot :)
Én örülök neki, hogy felpezsdíti a piacot, és értelmet ad az olyan lapoknak is, amiket amúgy tucatjával quick selleltem korábban.

Francesco003: Ha tudsz jobb jövedelmezőbb kereskedési módszert, ne tartsd magadban, oszd meg velünk is, én biztosan kíváncsi vagyok rá! :)

[ Szerkesztve ]

(#2854) MdewC válasza Citroware (#2848) üzenetére


MdewC
nagyúr

Köszönjük a véleményed, elmondtad, de nem kell tovább ragozni és anyázni. Különben törlöm a kommentet.

Kérlek tartsd tiszteletben mások legális kereskedési szokásait, más se "anyáz" téged, hogy felvered a szerződés árait. :U

Akinek van ideje, energiája, úgy kereskedik, ahogy akar. Vagy aki akar, az csak fejes gólra játszik, vagy csak 30-ról lövöldöz, ez ugyan az, a játék része és kész. Tiszteletben tartom a véleményed, csak kérlek ne anyázz többet. ;)

Köszi!

:R

(#2852) Citroghost: Ezt a kommentet töröltem is, ne vedd magadra, nem személyeskedés, de szépen megkértelek.

:R

(#2851) Rypejakten: PS4-en ez sztem más egy picit, de valami itt is lehet, mert ha vki már pontban 1 óra állásnál, nem 59:59-nél, megveszi a lapot, az gyanús.

:R

(#2847) Francesco003: Grat a csapathoz. ;)

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2855) MdewC válasza _adaml21_ (#2853) üzenetére


MdewC
nagyúr

Teljesen egyet értek. Valaki nem csak a játékot vágja, hanem profin kereskedik. Ez ugyan úgy az UT része. Fransescoo kolléga pedig ebben az egyik legjobb.

Meg lehet nézni a csapatát.

Ha pedig megoszt 1-2 tippet, akkor csak örülhetünk neki.

:R

Citroghost: Remélem nem sértődsz meg, de szépen megkértelek. Majd cserébe jól elkalapálsz UT-ben. ;)

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2856) Francesco003 válasza _adaml21_ (#2853) üzenetére


Francesco003
aktív tag

A lényeg úgye vedd ólcson add drágán.Persze hozzá teszem 3 év ps3 és most ps4 tapasztalat.(pc halal fing...sincs milyen a piac de ott lehet sok csaló)Ami eddig évekig ment az a címer és játékos de idén kis pénz....Nagyobb van visszont a mezekben és a játékosokban.Jobb stadionok.(piacot sose verek fel taktikámban benne van hogy egy dologból nem veszek 10-15 nél többet).Általába licitel veszek de ha bedobnak ólcson azt is.Chek 3: mez inter third,korea-shang ju ,bordeux csicsás.És a nagy ágyúk hazai meze.A következő játékost venni ólcson:ez nehezebb de jobb lé .Venni cm ,rw lw pozicios játékost vagy shadow huntert normál árba.(ezek többet érnek de sokan nem tudják)A másik drága játékosra vadászni(ez idő igényes)de ha mázli van több ezer haszon .Pl Ibra 530 ment este 499 sikerült megvenem az adó 26500 (ezt mindig bele kell kalkulálni)De ez ment De Gea nal is 136 ért ment 124 vettem.Az adó 6800...De sokan nem tudnak nagyban számolni.Alapokban ennyi ...Érezni kell a piacot .sok sikert

[ Szerkesztve ]

(#2857) Sirandrish válasza Citroware (#2850) üzenetére


Sirandrish
legenda

Szóval én miattad nem tudom 200ért megvenni a szerződést, csak 400ért. Jó egy b*zi vagy!
Amúgy nem, de érted a lényeget gondolom...

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2858) Darabokra


Darabokra
senior tag

Üdv!

a 10 órás Trial verzióban a karrier módot meddig lehet játszani kb? nem a The Journey-re gondolok, hanem a hagyományos karrier módra :D

(#2859) MdewC válasza Francesco003 (#2856) üzenetére


MdewC
nagyúr

Köszi a tippeket! ;)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2860) HdRew válasza Francesco003 (#2856) üzenetére


HdRew
őstag

Igen, én is köszönöm a tippeket, 2000 aranyért vettem 2 db Real Madrid hazai mezt, azt hiszem lesz belőle némi hasznom. :) Kicsit már a tököm is tele van a szerződések vételével, ami tuti pénz, csak nagyon pepecselős, mert sok kell, és csak 150-200 aranyat lehet sajnos nyerni rajta. De az elején mindenképpen csak azzal lehet kezdeni.

(#2861) Sirandrish válasza Francesco003 (#2856) üzenetére


Sirandrish
legenda

Biztos sok help van a mondandódban, de én egy árva szót nem értek :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2862) Darabokra


Darabokra
senior tag

senki nem nyomta a Trialt vagy mi? :D Origin Acces keretein belül 4 euró. Senki nem tud segíteni?:D

(#2863) Sirandrish válasza Darabokra (#2862) üzenetére


Sirandrish
legenda

Gondolom amennyi a 10órába belefér.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2864) MdewC válasza HdRew (#2860) üzenetére


MdewC
nagyúr

Az mondjuk nem vmi olcsó. Figyelted előtte a piacot, hogy el tudod-e adni mondjuk 2500-ért? Mert az nem árt. ;)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2865) HdRew válasza MdewC (#2864) üzenetére


HdRew
őstag

Ja, ezek szerint rosszul fogalmaztam. :)

A 2db Real hazai szerelést vettem összesen 2000 aranyért, egyet 1100-ért, egyet meg 900-ért. :)

1500 licitre és 1800-1900 buy nowra gondoltam, az már hoz rendesen, de szerintem többért is elmegy.

[ Szerkesztve ]

(#2866) vegitossj7 válasza Sirandrish (#2861) üzenetére


vegitossj7
addikt

Pedig még csak bonyolult sem volt. :D

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#2867) Francesco003 válasza Sirandrish (#2857) üzenetére


Francesco003
aktív tag

Ott a pont 😂😂😂

(#2868) Citroware válasza Francesco003 (#2856) üzenetére


Citroware
addikt

És ebből lett ekkora vagyonod, hogy kitelt egy Ibra? :Y Én ebben nem látok olyan sok pénzt, csak ha nagyon sokat ad-vesz az ember, de ahhoz rengeteg idő kell.

Én is tudok adni egy jó kereskedési tippet, és heti 1 percébe telik az embernek, cserébe minden héten kb megduplázódik a vagyona.
Kijön egy új TOTW, vársz pár napot, általában valamikor péntek és hétfő között szokott lenni legalacsonyabban a játékos ára. Ekkor megveszed az aktuális TOTW egyik jó játékosát, és szerdától kezdve, mikortól már nem lehet nyitni, rohamosan megy fel az ára.

Pl Promest múlt héten megvettem 19500-ért és úgy általában 20-22k-ért ment. Mióta nem lehet nyitni (múlt szerda óta), rohamosan elkezdett növekedni az ára, pár nap múlva már 40k volt, most pedig már 50k fölött megy. Persze ha több zsetonom lett volna, többet is vehettem volna belőle és ez mind megduplázódhatna.
És semmi időbe nem telik, mert csak egyetlen játékost veszek meg egy héten.

Most hétfőn Chicharitót vettem meg 80k-ért. (sajnos péntek-szombat körül 75k-ért meg tudtam volna, azt hittem, lesz még lejjebb, de így is jól járok majd).
80-ért megvan, még el sem kezdődött a következő TOTW de már most 90-ért megy csak, de megtartom még minimum pár napig vagy több, amíg emelkedik, és bőven-bőven 100k fölött el fogom tudni majd adni. Amikor megint veszek majd egy aktuális TOTW játékost, és megint eladom majd egy hét múlva sokkal drágábban, talán duplaáron...
És így hetente meg tud duplázódni a vagyonom. Vagy másfélszereződni. De a legjobb az egészben, hogy tényleg semmi időmbe nem telik, és Web App előtt ülés helyett is játszhatok - ami egyébként szintén zsetonforrás.

[ Szerkesztve ]

(#2869) Darabokra válasza Sirandrish (#2863) üzenetére


Darabokra
senior tag

hát nem éppen, mert állítólag a The Journey-t sem lehetett 2 óránál tovább nyomni :D szerinted akkor kijön a BF 1 és a 10 órás trialba kinyomhatod a singlet? :D

(#2870) HdRew válasza Citroware (#2868) üzenetére


HdRew
őstag

Citroghost kolléga, először el kéne jutnunk 20-30K aranyig :D :))

Amúgy jó nagyon a stratégiád, tetszik!

(#2871) MdewC válasza Citroware (#2868) üzenetére


MdewC
nagyúr

Péntek óta játszik, hétfőre megvolt a csapat. Ezt akár, hogyan számolom, 4 nap. Ez azért nem sok idő. Bár közben játékra nincs idő. ;)

Az IF móka jó módszer, évekig toltuk, nem újdonság, de ott is észnél kell lenni, mert nem minden lapra igaz, plusz bukta is lehet néha, ha majd beesik 1-2 MOTM. Tavaly sokat nyertem ezzel a módszerrel, de vesztettem is. Most egyelőre a lassú víz partot mos technikát alkalmazom. ;)

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2872) Citroware


Citroware
addikt

Ja még egy tipp: ha valaki nagyon jól akarja időzíteni a vásárlását, az új TOTW kijövetelekor is aktuális lehet, ugyanis akkor hirtelen sokan nyitnak csomagot és teszik ki a vett játékosokat ár alatt, hogy rögtön elmenjen, így szerda délután 4-6 körül eléggé leverik az árakat, meg azok is, akiknek csak szimplán megtetszik egy új TOTW játékos aki miatt eladják a mostani játékosaikat...
Megnézem hogy akkor mennyiért fog menni Csicsó. Bár nem hiszem, hogy kevesebb, mint 80k-ért. Jövő hétfőre pedig már lehet, hogy 120-150k is lesz :)) .

(#2873) Sirandrish válasza MdewC (#2871) üzenetére


Sirandrish
legenda

Sajnállak ám benneteket!
Én még az UT részt el sem tudtam indítani, mert néhány asszony elleni meccsen kívül nem volt rá időm.
Persze én gyakorlatilag ezért vettem meg a játékot ugyebár :K

Nagyon tetszett a 16ban (ott ismerkedtem meg vele) az UT, de ahhoz sajna sokkal több idő kell mint amennyi nekem valaha lesz Fifára. Persze nyilván idén is összepakolok majd 1-2 low cost csapatot, de kb annyi is.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2874) kicsako


kicsako
őstag

Ragepost incoming.

Nem lehet valahogy beállítani winfosba hogy SEMMI se dobhasson le asztalra? MSI afterburneren kívül semmi sem futott a háttérben, 6-1re vezetek 90. percben ledob asztalra megszakad a meccs és vereség :W

(#2875) Citroware válasza MdewC (#2871) üzenetére


Citroware
addikt

Hát szerintem volt abban egy-egy jobbféle pakknyitás pl SBC-ből, vagy pár FIFA pont, mert 10k-ból nem lehet kikereskedni 700-800k-t 4 nap alatt.... :))

Az én csapatom vagyona most kb 300-400k, ami kb feleannyi és még csak nem is nyitottam olyan jó csomagokat (egyszer Godín ment 22k-ért meg még volt valaki), de én nem élvezném a kereskedést, viszont azt, hogy ez idő alatt játszottam-amivel sok zsetont kerestem-, azt élveztem is.

[ Szerkesztve ]

(#2876) Darabokra válasza Sirandrish (#2873) üzenetére


Darabokra
senior tag

én meg összesen 2 órát játszottam ezzel a funkcióval, sosem érdekelt :D

(#2877) Sirandrish válasza Darabokra (#2876) üzenetére


Sirandrish
legenda

Jó lenne ez, csak sajnos engem a csapat összerakás jobban leköt mint hogy mások ellen viaskodjak.
Ezzel nincs is baj, de mivel nem játszok annyit így zsetonom sincs sosem a legjobb játékosokra, szóval mindig megmaradok kb a játék elején :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2878) F1rstK1nq válasza Francesco003 (#2856) üzenetére


F1rstK1nq
aktív tag

Köszi a tippet! Tetszik. :K

Meg tudod mutatni csapatodat/csapataid? Kíváncsi vagyok mit hoztál össze, így ebből pár nap alatt. :R

Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'

(#2879) Darabokra válasza Sirandrish (#2877) üzenetére


Darabokra
senior tag

kb ezért nem folytattam én sem, nekem nincs ilyenekre időm..

(#2880) adise válasza Darabokra (#2862) üzenetére


adise
őstag

hát 10 óráig nem ? :)

(#2881) Darabokra válasza adise (#2880) üzenetére


Darabokra
senior tag

látom Te sem érted, pár sorral feljebb írtam, hogy biztosan korlátozva van, melyik móddal mennyit játszhatsz. BF 1 nek is lesz ilyen Trial verziója, szerinted végigjátszhatod benne a singlet? nem.

(#2882) Francesco003 válasza Citroware (#2875) üzenetére


Francesco003
aktív tag

Na szóval vegyél fel ps4 en kferi0033.Csekold a transzfer listám.Amúgy pakokból 500k esett.és 600 k amit kereskedtem.Kezdésnek mindig veszek pointot alap tőke miatt.Egy reus.és egy one t watch dembelé esett.többi max 8-10 játékos.Amúgy amit írsz kiszámithatatlan és mindenkit óva intek a heti totwok vásárlásától mert bedobnak egy jó packot minden lecsökken.

(#2883) MdewC válasza Citroware (#2875) üzenetére


MdewC
nagyúr

Persze hogy van, ez nem vitás. :)
De van kereskedés is bőven. :)

Szerencsére több jó módszer van, előttünk van 1 év és a játék is aránylag renben, ez az igazán jó dolog. A többi meg alakul, előbb utóbb mindenkinek jó csapata lesz, csak vkinek előbb. Ennyi.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2884) Francesco003 válasza F1rstK1nq (#2878) üzenetére


Francesco003
aktív tag

[link]
Most ez lett belőle de kante mától nyitható ezért várok még vele hogy ólcsobb legyen.

(#2885) Citroware válasza Francesco003 (#2882) üzenetére


Citroware
addikt

Ja hát akkor ezért van ennyi zseton, mert volt pár point meg két nagyon jó nyitás. :DD
Hát így nekem is lehetne 1 milliós csapatom. Akkor nem a stadion és mez kereskedésből lett ennyi. :DDD Meglévő tőkéből könnyebb jó hasznot húzni, befektetni, mint nem meglévőt sokszorozni fel annyira.

Ha abból az alaptőkéből veszel 20 IF Promest, ugyanúgy lett volna vele félmilliós hasznod mostanra mert 20 Promes 1 millióért menne most el.

[ Szerkesztve ]

(#2886) Citroware válasza MdewC (#2883) üzenetére


Citroware
addikt

Ez a jó a mostani részben, hogy az SBC is megszínezte az egészet és tényleg fel van lendülve az egész transfer market és jól lehet gazdálkodni, nem mellesleg a játékmenet is jó. Lehet hogy az idei UT a legjobb.
(viszont a karrier mód borzasztó :DDD , tavaly meg az volt a legjobb)

(#2887) MdewC válasza Citroware (#2885) üzenetére


MdewC
nagyúr

Ha nem lett volna szerencsés nyitás, akkor 1 héttel később lett volna ugyan ez a csapat. A tippek működnek.

Nekem is tetszik a game, a lövések is alakulgatnak, még hagyok ki persze, de jobb mint 2 napja. :)
Érdemes csinálni a skill gamest is.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2888) Citroware válasza MdewC (#2887) üzenetére


Citroware
addikt

És akkor még 1 hétig nincs játék, mivelhogy az egész zseton csapatépítés helyett kereskedésre van befektetve?

Ezért (is) vagyok az IF lapok híve. Addig, amíg befektetek rájuk, és nálam vannak, nemcsak, hogy megduplázott áron tudom majd eladni, de közben játszani is tudok vele.

[ Szerkesztve ]

(#2889) szpal17


szpal17
őstag

Jöjjön egy kis rövid szösszenet a játékról.

Az UT része nagyon bejön. Nagyon élvezem a meccseket. DIV 6-ban vagyok, olyan 25-30 meccset nyomtam.Talán egyszer éreztem, hogy valami nem stimmel, mert minden az ellenfélhez pattant. Egyébként izgalmas, küzdelmes meccseket játszottam. Még most ugye nincs szétszóródva a mezőny és igen komoly ellenfeleket is dobott.
Szögleteket nagyon jól ki lehet használni. Kis szögletet bemutatod és a rövidre húzod a kurzort, onnan a hosszúba a fejes. Sok gólt szereztem ebből.
Viszont figyelni kell a kontrákra is mert a védők nagyon feltudnak lépni akcióknál. (nem állítok taktikát)
Védekezést azért nem kell újra tanulni. A belépő szerelést kellett kicsit újrahangolni...nem veszi el azonnal ahogy rányomsz a gombra, ha nem vagy olyan pozícióban.
Tetszik, hogy sok passzal kell felépíteni a támadást, de néha egy-egy szép indítással is a védelem mögé lehet kerülni.

Két olasz csapatom már most hibátlan. Muriel, Niang, Medel, Baldé Diao, Felipe Anderson, Zapata akiket így hirtelen ki tudok emelni.
Két különböző felállásban játszom. 4-4-2 és 4-3-3.

Egyelőre nekem nagyon pozitív a játék és nem találkoztam csalóval. A Journey is király, bár ott még az elején tartok időhiány miatt. Remélem nem cseszik el valami patchel. (van egy kis lagg a menüben, azt jó lenne orvosolni)

[ Szerkesztve ]

(#2891) MdewC válasza Citroware (#2888) üzenetére


MdewC
nagyúr

Ha neked ez jön be, akkor nem is kell mást eröltetni.

Szpal: +1

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2892) Citroware válasza MdewC (#2891) üzenetére


Citroware
addikt

Igen. :))

Kár, hogy Promest még nem tapasztaltad meg ellenem. :DDD Lehet, hogy olyan sokáig már nem lesz meg, egyébként brutálisan jó szélső, Cuadradonál jobb, mert sokkal jobban lő és viszonylag erős is. :))

Csak hát... nem sok csapatba lehet beépíteni. Mondjuk az orosz bajnokság középpályáján Noboa és Witsel elég OP, még jól is fejelnek. Csak egy nyamvadt csatár kéne. Meg komolyabb középhátvédek. De hátha kap még IF-t valamelyik orosz ligás, előbb-utóbb meg lesznek töltve a rések. :C

Addig pedig várom ma délután IF Ben Yeddert és/vagy IF Manolast... esetleg IF Embolót ST-ben.

(#2893) Citroware


Citroware
addikt

Ibarbo nagy beast. :C Strength ott van.

Az előbb olyan gólt szereztem, hogy beadásnál Ibarbo érkezett fejeshez és odébb rakta a vele felugró hátvédet aki ennek következtében befejelte a labdát a saját kapujába. ;]

[ Szerkesztve ]

(#2894) Geradossz


Geradossz
aktív tag

Srácok most ez komoly, hogy nincs eső online részen, mindig süt az a hülye nap, vagy csak nálam van a hiba? Tök unalmas így letoltam ut, 2v2 season 1v1 season meccset egy csomót legalább 30 at de még egyszer nem esett a játékban.

A másik problémám, ha egyedi alakzatot csinálsz, azt hogy a francba lehet online meccsekre betenni? Mi értelme az egésznek, ha elmozgatod a játékosokat elmented és nem lehet használni. Vagyis pontosabban lehet, ha az online meccs előtt csinálod mindezt, meg is jegyzi, de csak addig, amíg nem álítasz be újat utána nem lehet visszatenni. Logikát nem látom benne, hogy így mi értelme az egésznek, vagy csak nálam nem működik jól?

Az meg komoly, hogy a visszajátszásban a gólokat nem lehet elmenteni?

(#2895) F1rstK1nq


F1rstK1nq
aktív tag

Érdeklődnék, hogy ti ezt a csapatot mikor vennétek meg?
Ha most venném, kicsivel kevesebb, mint 500K coinból megúsznám.
Maximum jövő hét elejéig várnék. Érdemes ? :U

PS4 a platform

[ Szerkesztve ]

Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'

(#2896) Kristof_94


Kristof_94
nagyúr

Na, draft győzelemért kaptam egy sima gold és egy rare players csomagot. Coint eddig még nem adott... :(
Még nem nyitottam ki. Mit tippeltek, lesz valami jó benne? :D

(#2897) A.M.D.


A.M.D.
csendes tag

Hi.

Szeretném megkérdezni, hogy találkozott-e már valaki olyannal, hogy a fifa 16 -os ultimate-es profilt nem látom a 17-be?
Bejelentkezik a felh.nevemmel, de se a pénzem, se a játékosaim nincsenek meg.

Köszi!

(#2898) zsolti72837 válasza A.M.D. (#2897) üzenetére


zsolti72837
őstag

Mert újból kezded? :U

MÁS: Beakarok lépni a web appba, de bejelentkezés 3-4 órával küldi el a kódot. Mi a teendő?

[ Szerkesztve ]

ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837

(#2899) A.M.D. válasza zsolti72837 (#2898) üzenetére


A.M.D.
csendes tag

A 16-ba megszerzett és megvásárolt játékosok eltűnnek?

(#2900) LedyGyuszi válasza Kristof_94 (#2896) üzenetére


LedyGyuszi
addikt

ez online?
mert eddig akkor ez a legrosszabb csomag, amit hallottam...

(#2899) A.M.D.
:K

[ Szerkesztve ]

XONE: LedyGyusziHU

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 17
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.