Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 17

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu

FIFA 17 topikösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3851) pethYeti válasza 77Guba (#3850) üzenetére


pethYeti
addikt

IF Benteke viszont egy állat! :Y

(#3852) trapedli válasza vegitossj7 (#3822) üzenetére


trapedli
csendes tag

No látom ezzel akkor nem vagyok egyedül... Nekem weekend ligueben a legrosszabb (már a selejtezőt sem tudom megcsinálni). Ott gyakori, hogy 3!!! mps-t késik (főleg szöglet után).

Én is már mindent szanaszét állítottam, de nem lett jó. Elég dühítő, hogy nem tudsz jó lenni, mert nem lehetsz jó!!! :W

(#3853) ProEvoFan válasza 77Guba (#3850) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ezek a lapok miből eshetnek?Meg a többi tunningolt lap? Megjelenés óta játszok, de ezek a drága lapok még nem jöttek velem szembe. A TOTW csapat ellen lehet játszani.Van valami jutalom érte ha megverem?

(#3854) Tomenko


Tomenko
tag

Látom szinte mindenki szenved a lag miatt. Már össze-vissza nyitogattam a portokat de semmit nem ér.
Akkor megismétlem ez egy f...talicska. Végre örültem,hogy elkerülöm a pc-s csalókat most meg a játék játszhatatlan. Ma nem volt egy normális mérkőzésem sem. Csak sima seasont játszottam és feljutottam az 5. osztályba ( szinte mindig Arsenal a csapatom ) de irtózatos késések voltak. Nem tudom van-e értelme az UT-nek jelen állapotban.

(#3855) kicsako


kicsako
őstag

Remelem tudjatok hog CSAK a profi klubbnak es a weekend leaguenak van sajat szervere. A tobbi az p2p. Azaz csak a sajat neted es az ellenfelede szamit.
Amugy probaljatok meg kikapcsolni a vsyncet. Az alapbol keslelteti az inputot, fel-egy masodpercet nyerhettek vele talan.

[ Szerkesztve ]

(#3856) majnkopf válasza kicsako (#3855) üzenetére


majnkopf
tag

Viszont sajnos azzal nem tudsz mit tenni ha 10/8 ukrán vagy orosz ellenfél :( és nem a távolság a legfontosabb sajnos. Én már játszottam nem egy spanyol meg olasz ellenféllel akiknél tükörsima volt a meccs. Sajnos a kenyérpirítók ellen nem tudsz mit tenni. Én alapból nem engednék online rossz nettel meg géppel rendelkezőt ilyen p2p megoldás esetén.. nem az basz fel, hogy kikapok hanem ahogyan kikapok és ahogyan esélyem sincs a legjobb formám hozni, mert a játék nem alkalmas rá :(

Egyébként csak én vettem észre, hogy a MU túl van húzva a játékban? Eddigi vereségeim nagy része ez ellen a csapat ellen jött össze. Minden odapattan hozzájuk, Rooney lefut mindenkit, Bailly a világ legjobb középső védője (azt se tudom ki ez igazából meg honnan jött, bár ez engem minősít). Szabálytalanság, mint olyan nem létezik ellenük ha felrúgnak. Mkhitaryan meg Depay pedig.. 18ról úgy lövöldözgeti a hosszú sarokba a lasztit mintha ez egy természetes dolog lenne

(#3857) szupersanyi


szupersanyi
aktív tag

Mostmár tényleg elhiszem, hogy draft után kaphatnunk pénzt is, mert 3 győzelemért 20k-t és két gold players packet (egyik premium) kaptam. :DD

(#3858) _adaml21_ válasza majnkopf (#3856) üzenetére


_adaml21_
őstag

Egyetértek, a minap olyan ellenféltől kaptam ki, akinek vélhetőleg gyenge gépe volt. Alapvetően nem volt lag, viszont a két kapu előtt (ahol ugye sokkal több játékost kell egyszerre megjeleníteni a képen) rendre beszaggatott.
És hát én nem vagyok egy jól alkalmazkodó élőlény, én nem tudtam normálisan védekezni/támadni, ő viszont 3-szor is betalált ellenem. Erre szoktam a mocsár-disznó hasonlatot alkalmazni - először reméled, hogy neki is gusztustalan, aztán rájössz, hogy ő még élvezi is...

Az ilyenek mérhetetlenül elszomorítanak, és felidegesítenek, tényleg sokmindent tettem már, hogy fejlődjek, rengeteg játékost próbáltam ki, sokfajta felállást, évek óta először elhagytam a szélsőket, hátha az a baj, turkáltam custom tacticsban, player instructionsban, de mégis, egy óriási szerencsejátéknak érzem az egészet. Ha azt dobja a gép, bejön minden passz-csel-lövés, ha nem, akkor még az ág is húz.
1,5-szer annyi vereségem van, mint győzelmem, gólkülönbségem -20 ~50 meccs után, Div6-ba feljutottam, jelenleg 0-0-5 a statom...

Tudom, hogy bennem is van hiba, de ekkora mértékű szopatást még nem éreztem 2,5 év alatt, mint most.

(#3859) zarakisan08


zarakisan08
tag

Sziasztok!

UT-ben elkezdtem játékosokkal kereskedni. Nem könnyű, de sikerül lassan hasznot húzni a dologból. Mivel nincs nagy tapasztalatom, megkérdeznélek titeket, hogy milyen játékosokat érdemes leginkább elhozni licittel akik aztán nagyobb valószínűséggel kelnek el, lehet pontos személyeket is írni. Illetve milyen értékhatárok között érdemes keresgélni. (ps4-en játszom amúgy)

Köszi!

(#3860) 77Guba válasza ProEvoFan (#3853) üzenetére


77Guba
aktív tag

Azokból a packokból amiket nyersz vagy megvehetsz. A coinon kívül semmi plusz jutalom.

(#3861) chop


chop
őstag

Azt mar korabban megbeszeltuk, hogy hendikep marpedig NINCS...

(#3862) getdizzy


getdizzy
aktív tag

Sziasztok,

Nyomom a weekend leaguet minden jóó volt a mai napig, tegnap ha kis is kaptam akkor azért mert jobb volt az ellen.
De ma már tényleg kicsit vicces mikor sterling lefejeli a pepemet vagy épp mikor subotic futja le 5 méteres hátrányból vardyt..
12 meccsem volt hátra 19 gyözelemmel, ebből sikerült 11vereséget szenvednem, hihetetlen gólokkal..
Továbbá azt vettem észre hogy mintha az emberváltás megvoltozott volna az elmúlt napokban és a passzok is mások lennének, vagy csak nálam van ez a probléma most?

(#3863) majnkopf válasza _adaml21_ (#3858) üzenetére


majnkopf
tag

Én a passzos játéknak vagyok a híve ezért is érint kényesen ez a téma, sajnos a 15ben sokat szívtam, mert random kóboroltak a védőim és rendre 4-3-3 felállással beívelték mögém a labdát, de még így is elvoltam a 4-1-2-1-2 2szélsős felállással, a 16ban már nehezebb volt, sőt váltanom kellett a szélsők nélküli 4-1-2-1-2re és átállnom a 3 középpályással+1cdm-mel rendelkező felállásra. Idén nem igazán találom a felállásom még.. 2 szélsős 1 csatáros felállás kizárt, túl messze van a kaputól a játékos és nem tudok középen előnyt kialakítani passzokkal. 4-1-2-1-2 sem az igazi, jelenleg kicsit tanácstalan vagyok, néha még a prof bot is megszorongat annyira tömörül, ráadásul a belső védők maguktól is közbelépnek, kirohannak rád, szerelnek amit kicsit gáznak érzek, mert értem, hogy ne legyen segghülye, de azért ennyire se legyen már magától profi, hogy a másik játékosnak nem kell semmit sem csinálja csak 1 teammate contain és már szerel is..

(#3864) pethYeti válasza _adaml21_ (#3858) üzenetére


pethYeti
addikt

Gyakorolni kell sajnos, nekem is vannak jobb meccseim meg rosszabbak, néha küldöm az Alt+tabot mert felmérgel.. .:D De azért ha kitartó vagy észre lehet venni a fejlődést magadon.

(#3865) _adaml21_ válasza pethYeti (#3864) üzenetére


_adaml21_
őstag

Ez most szigorúan magánvélemény lesz, kérem, hogy ezért senki ne támadjon be...

Na ezzel az alapfeltevéssel nekem több bajom is van, hogy gyakorolni kell. Elvileg azért ülök le a gép elé, hogy "kikapcsolódjak", játszom egy-két meccset.* Persze, ebben benne van az is, hogy összemérem a tudásomat másokéval, ezért szeretek pingpongozni is, teqballozni, vagy akár focizni, bennem van a versenyszellem, mint minden egészséges férfiben szerintem. Soha nem is volt bajom azzal, ha el kellett ismernem, a másik jobb, és azért kapok ki. Engem az akaszt ki, hogy mondjuk 10 vereségemből átlagosan 1, vagy nagyon maximum 2 ilyen. A maradék az a típusú, amikor az ember látja "összeomlani a birodalmát", és semmit sem tehet ellene - látom, hogy azok a helyzetek, amik nálam kapufára pattannak, mellé mennek, kapus hihetetlen bravúrral fogja, azokat az ellenfelem könnyűszerrel értékesíti. Látom, hogy ami passz az előző meccsen simán emberhez ment, következő meccsen nem; elpattan, nem oda megy, gyenge/erős, rosszul helyezkedik, stb. A védőim, amiket nem én irányítok, egymásnak futnak, és akkora sávot hagynak, hogy képtelenség nem gólt lőni. Hogy hiába szerelem 2-3x egymásután, visszapattan elé, ráadásul a kapusomba belepüfölve is becsordogál a hálóba. Arról nem is beszélve, hogy azért kapok ki, mert képtelen vagyok laggal együtt élni, és minden gombnyomásom 5-600 miliszekundomokat késik. Pedig mindent megteszek, 99 fitness, 10chem, többféle taktika, custom tactics, instructions, ennél többet nem nagyon lehet, hogy "kizárjuk" a hátráltató tényezőket.

Egyszerűen nem vágyom másra, csak arra, hogy kikapcsolódhassak, jó meccseket játszhassak, és kijöjjön a játékosok közötti valós különbség, mindenféle befolyás nélkül, de ilyen kis esély erre, mint idén, még sosem volt. Annál kevésbé nem tudok semmit sem elviselni, hogy érzem, hogy mindent megtettem, és rajtam kívül álló okok miatt teljesen lenulláznak. De OK, legyen így néha, hiszen van szerencse is, a való életben is két irányba tud pattanni a kapufáról, de ha ezt "szerencsének" hívjuk, hát, akkor azt hiszem, ha az élet más területén is hasonló százalékban lennék szerencsétlen (munka,család, stb.), keresnék egy szimpatikus fát, meg egy jó erős kötelet...

*Tudom, mi egyébként a másik megoldás, hagyni az UT-t a francba, és kevésbé stresszes játékmóddal kikapcsolódni

[ Szerkesztve ]

(#3866) vjacintka


vjacintka
tag

Sziasztok !

FIFA 17 változó időjárás beállítás?

Mindig délután 3kor kezdődik a mérkőzés és mindig Clear az időjárás(karrier módban játszom), régen ez mindig változott a szezon során. Most mindig ilyen és csak akkor változik ha külön beállítom, hogy ne mindig délután háromkor kelljen játszanom.

klikk

Valaki ötlet?

(#3867) MdewC válasza getdizzy (#3862) üzenetére


MdewC
nagyúr

Nekem is volt 2-3 belassult meccsem a héten, ott az emberváltás is be volt lassulva, ott tényleg olyan volt, mintha változtattak volna rajta, pedig csak olyan volt, mint a 16-ban... Tré. De azóta nem éreztem ilyen problémát.

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#3868) Meghivott


Meghivott
addikt

Martialt érdemes pos.change kártyával LM-ből LW-be tenni, vagy anélkül is rendben van azon a poszton?
Köszi

(#3869) LendvaiFeri1 válasza Meghivott (#3868) üzenetére


LendvaiFeri1
addikt

Felesleges.

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#3870) getdizzy válasza MdewC (#3867) üzenetére


getdizzy
aktív tag

akkor hozzám ez a hullám csak a hétvégére jutott el :D

Továbbá akit érdekel: Twitch video

Itt egy orosz srác, abszolút profi 32/32 győzelem eddig a fut champen.
Van nem egy nem kettő dolog amit el lehet tőle lesni :D

(#3871) ali75


ali75
aktív tag

Üdv.!

Olvasgatom a hozzászólásokat,és a minimális laggolással az irányításban,tehát a késéseket én is tapasztalom!
Próbáltam több felállást,több játékost,mindíg törekedtem eddig arra,hogy minden játékos 10 chemmel legyen a csapatomban!
Egészen eddig!Ma sokat játszottam a premier ligás csapatommal ahol Mkhitaryan(RM) nálam CM pozícióban 6 chemmel szerepel!15meccs 26 gól 11 gólpassz! (Most nem azt mondom hogy 10 chemmel nem jó,hanem nálam 6 chemmel a legjobb játékos)Még annyit hogy nálam RM pozícióban gyenge gólképtelen volt! Soha nem volt a helyén,CM pozícióban viszont megállíthatatlan!Olyan szinten túl van húzva szerintem a játékos hogy hihetetlen!Ajánlom mindenkinek!

Mahrez-t próbálta valaki RM pozícióban?Véleményt ha kérhetek!

Köszi! Jó játékot mindenkinek!

(#3872) j.peter65


j.peter65
tag

Sziasztok szeretnék összerakni egy csapatot de nem tudom milyen legyen . Van rá 58K-m és pár játékos(Kagawa,Carrasco,Sakho,Savic,Koke,Callejón,Kurzawa,Areola.Abdennour SBC-ből) ehhez kérnék egy kis segítséget.(XBOX ONE)

(#3873) ProEvoFan válasza _adaml21_ (#3858) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Én DIV7 szopok:)5 meccs, 5 vereség.Most már ott vagyok hogy fingom nincs milyen felállással játszak.Kipróbáltam a te taktikádat is, a 4-3-1-2t, no meg a még egy párat, de ez a kettő volt a legtöbbször.Ami nekem nem jön össze, az az ellenfelemnek folyamat igen...nem tudok mit csinálni, a védőm leteszi neki mellel a labdát, és gól...kapok 3 lövést, abból természetesen 3 gól...persze nekem minden kapufa/blokk/kapusbravúr.Sőt, van olyan is hogy 99 fitnessel a játékosom nem tud egy normális átadást adni kb 3 méterre...
Ez van.Nem értem ezeket a dolgokat.
Gyakorlás, majd lesz jobb is.(?)

(#3874) szpal17


szpal17
őstag

Mára nekem rendbe kapta magát a játék, szép sima volt minden. Változtattam felállást és 6-2-1-es stattal Title győzelem DIV 4-ben.

Ez a francia középpálya pedig beton stabil:
[link]

Kante a legjobb vásárlás volt eddig a játékban. Brutálisan jó. :K

(#3875) chop válasza _adaml21_ (#3865) üzenetére


chop
őstag

Kivaloan osszefoglaltad, amit nagyjabol en is gondolok errol az egeszrol. A Tactical defending bevezetese ota (ami egyebkent onmagaban egy nagyon jo otlet lenne) azonban a Fifa nem a kikapcsolodasrol, hanem masszivan a koncentraciorol szol. Egy pillanatra sem lankadhat a figyelem, nem valthatsz melle az emberrel, mert egybol buntetnek, meg az alsobb osztalyokban is.

Es ami miatt ez az egesz bicskinyitogato, az az, hogy amellett, hogy gyakran szejjel szivat az ellenfel, ugyanilyen NYILVANVALO amikor te vagy a nyero oldalon es barmit csinalsz, sikerul, barhogy lovod gol, nem is vedekezel, de szerel es egesz egyszeruen minden sikerul. Es meg nem is a Tactical defending ellen beszelnek, mert rendben, legyen akkor nagyresze manualis, de akkor MINDKET oldalon legyen az! De - sajnos - egyaltalan nem errol van szo es mondom, ez foleg annak fenyeben bosszanto, hogy azt is erzed, amikor teged tol a gep.

Es hivhatjatok mindezt barminek, akar hendikepnek, rossz napnak, szerencsenek, a lenyeg az, hogy a tendenciak masszivan benne vannak a jatekban, magyarul a gameplay-be KIVULROL belenyulnak es ez ubergaz.

(#3876) Meghivott


Meghivott
addikt

Ma már a 2. Carrascot viszik el tőlem a max. 10K-ért...
Biztos valami véletlen leütés, vagy türelmetlen az ember :)

[ Szerkesztve ]

(#3877) ProEvoFan válasza chop (#3875) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

"Tactical defending "
Mi is ez pontosan?Magától szerel a játékosod?Hol lehet ez ki-be kapcsolni?

(#3878) trapedli válasza trapedli (#3852) üzenetére


trapedli
csendes tag

Na az egész weekend challenge laggot "megkerülve" csak sikerült kijutni a következőre, igaz kicsit másképp :DDD :))



Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyi coin hecker lesz div1 -ben..... :F

(#3879) Meghivott válasza szpal17 (#3874) üzenetére


Meghivott
addikt

Kantera érdemes lecserélni IF Arnautovicot, ő is elég beton?

(#3880) MdewC válasza ProEvoFan (#3877) üzenetére


MdewC
nagyúr

Sehol nincs ilyen, hogy magától szerel a játékosod. Ilyen beállítás nincs, ugye ezt nem gondoltad komolyan? :N

A tactical defending egy szintlépés volt a játékban pár éve, amikor a védekezésben minden funkció külön gombot kapott, nem pedig 2-3 dolgot csináltak egyszerre a védők 1 gombbal... Ennél jobb dolog nem történhetett a játékkal.

Az pedig, hogy vannak olyan meccsek, amik nem tiszták, az más kérdés, de sok gyakorlással és odafigyeléssel a lehető legjobb eséllyel lehet nekimenni az ellenfeleknek.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#3881) HdRew


HdRew
őstag

PS4 játékosok írnának nekem, hogy ez az input lag konzolon mennyire számottevő? Holnap venném meg a játékot, de ha nagyon gáz, akkor azt hiszem egy ideig eltekintenék a játék megvételétől :)

(#3882) MdewC válasza HdRew (#3881) üzenetére


MdewC
nagyúr

Változó. Vannak meccsek, amikor nagyon szuper a játék, vannak olyanok, amikor be van lassulva. Utóbbi nálam a mozgásokban és az ember váltásban jelentkezett, mint probléma. Összességében engem még annyira nem zavart, bár ment el fontos meccsem rajta. Ha DIV 2-ben lennék, komolyabb ellenfelek ellen, biztos, hogy jobban akadályozna. Talán a mostani patch hoz javulást nálunk és amúgy is vannak jó meccsek, de mindenkinek más a tapasztalata. Örülnék, ha más is írna. :)

Sztem vedd meg és próbáld ki, de ha van más alternatíva, ami jobban leköt, akkor ... Majd eldöntöd.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#3883) LedyGyuszi


LedyGyuszi
addikt

hétvégi kupa fokozat: silver 2... maradt még bőven meccs, de 40meccset letolni sztem nem egészséges...
elég jó meccsek voltak, de néha megmagyarázhatatlan dolgok történtek: volt belassulás is sajnos
tapasztalat:
-rengeteg buta gólt lehet kapni
-sprint királyok újra fénykorukat élik
-legtöbb játékos betesz 2 gyors szélsőt ívelgetik az impotens szélső hátvédek mögé a labdát vagy simán sprintelnek az oldalvonal mellett és vagy beadás vagy az az alapvonalon beviszik és élesen belövik középre a labdát - hihetelen, hoyg vkinek mindössze ennyi esze van
-ovvy és krassi corner glitchét előszeretettel alkalmazzák, szerencsére csak egy gólt kaptam ilyenből
-azért volt pár egészen jól játszó játékos is
-rengeteg a sérülés, 3 meccs után kb 7-8 játékosom volt sérült a 2 keretben
-emberváltás még nem az igazi
-sokszor hiába nyomom a gombot, nem reagál a játékos

Új, tesztelt játékosok:
-Totti egy állat CAM-ben
-Niang, Menez is baromi jó

Egy kis ötlet jövő heti kereskedésre, a következő rangadók lesznek jövő hétvégén:
-Rangers-Celtic
-Feyenoord-Ajax
-Bruges-Anderlecht
-Milan-Juventus
-PSG-Marseilles

[ Szerkesztve ]

XONE: LedyGyusziHU

(#3884) MdewC


MdewC
nagyúr

Szerintetek mennyi esély van Dybala IF lapjára? Kevés jó csatárteljesítmény volt a héten, legalább is 2 gólosnál több. (Carrasco szélső)

Vélemények? Befektetés miatt venném meg, mert akkor drágul a sima lapja, csak egy kicsit keveslem a 2 gólt. (persze a hype miatt simán benne van)

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#3885) HdRew válasza MdewC (#3882) üzenetére


HdRew
őstag

Ja, végül is, ha nagyon nem kell, el tudom adni.

Hát, éppenséggel mondjuk egy Madden NFL 17-nek is tudnék örülni, ami szintén EA. :D

(#3886) kicsako válasza MdewC (#3884) üzenetére


kicsako
őstag

Szokasos tizigol meg egy szabadrugas szerintem nem er totw-t.

(#3887) MdewC válasza kicsako (#3886) üzenetére


MdewC
nagyúr

Hát ez az. Ezzel egyet értek. Mérleg másik oldala, hogy ezzel a két góllal nyert a Juve, plusz a hype, plusz az, hogy más nagy teljesítmény nem volt olaszban... (kivéve Salah, aki most is IF) szóval ezért a dilemma. :)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#3888) fidorr


fidorr
csendes tag

Sziasztok!

Hogyan mutatkozik meg a FUT-ban a segédedzők hatása?
Pl. megveszem az összes erőnléti edzőt, és a klubban vannak, akkor lassabban csökken az erőnlét, vagy gyorsabban regenerálódnak a játékosok?

Hol találok róluk leírást, hogy melyik segédedződből mennyi van...... Egyáltalán megéri költeni rá? :R

Egyébként feliratkoznék én is Xbox one: Fidorrr75 nick.

[ Szerkesztve ]

(#3889) getdizzy


getdizzy
aktív tag

Lehet volt már, akkor elnézést érte, de a hétvégén Embolo a bokáját törte és két szalagja is elszakadt, 4-6 hónapos kihagyás vár rá, szóval lehet az OTW lapjából még most érdemes kiszállni.

Ezek a lapok nem hoztak szerencsét eddig a gazdáiknak, Milik majd ő is...

[ Szerkesztve ]

(#3890) bdave16 válasza getdizzy (#3889) üzenetére


bdave16
senior tag

Ha még egy kicsit lejjebb megy az ára lehet,hogy megveszem :D . Ilyen 40ezer körül meg is érné,mert lehet,hogy év végén még kap valamit,ha visszatér .

(#3891) gabigyerek válasza MdewC (#3880) üzenetére


gabigyerek
senior tag

Beállításként nincs, de létezik ilyen :)
Többször csinálom csak, hogy közel megyek az LW-RW-hez és csak kísérni akarom a vonal mellett, de a védőm magától leszereli :) Vicces

Kicsit komolyabb BPL gárdát összeraktam (Yaya, Rooney, IF LLoris, Smalling, Kompany stb), és 4 meccsen 3 zakót kaptam :) Egyből mentek is piacra, és szerencsére nyertem is rajtuk 30K-t.

Viszont tanulság...IF LLoris 2 meccsen olyan potyákat kapott hogy vicc 10 chemmel :), hiába szedett Smalling Kompany páros előtte mindent. Lábközt, saját sarkáról bepattanó labdától a csatár elé ütöttig minden volt a repeprtoárban :)

Ronney jó, sokat fut, Yaya 1 meccs és 70 Fitness, Fernandinho már nem a 16-ban látható Fernandinho, szal most hanyagolom a BPL-t és rámegyek valami más ligás csapatra.

PS4

(#3892) F1rstK1nq válasza HdRew (#3881) üzenetére


F1rstK1nq
aktív tag

Én is megírom, hogyan élem meg PS4-en az input lagot.
Engem eléggé zavar, hogy késik egészében a játék és ez demoban biztos, hogy nem volt. Passzolok, lövök, mozgok, skill moves, kb fél mp-et késik. Sokan azt mondják itt, hogy szerver oldali, én attól félek, hogy az új motor szopat. (igen-igen, de demo-ban mégsem késett) Szóval remélem egyik patch helyrerakja, ha nem is a mostani...
Egyébként input lag ellenére, szerintem nagyon jó lett ez a rész. Már az Ultimate Team tartalmi bővítése miatt megéri megvenni. PS4-en és XBOX-on meg nincsenek coin hackerek. Szóval simán megéri megvenni. :K

Másabb, mint 16, szokni kell, ne légy türelmetlen vele, nyilván lesz egy tanulási görbe itt is.

[ Szerkesztve ]

Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'

(#3893) HdRew válasza F1rstK1nq (#3892) üzenetére


HdRew
őstag

Köszi szépen, valószínű, hogy nem fogok tudni ellenállni a csábításnak, és meg fogom venni.. :)

De már egy patch kijött amúgy, nem?

(#3894) _adaml21_ válasza HdRew (#3893) üzenetére


_adaml21_
őstag

Kijött, sok javítást fel is soroltak a hivatalos leírásában, de a valóságban a felét sem (sőt...) sikerült megvalósítani. Kicsit olyan nesze semmi, fogd meg jól.

(#3895) szcsaba95


szcsaba95
tag

Srácok, 300 000 coint, hogy lehet minél gyorsabban megduplázni? Csak játékos kereskedéssel, nem?

PSN ID: szcsabi95

(#3896) #TOTTI


#TOTTI
őstag

The Journey kérdés: Huntert mindenképpen megkapom Ultimate Teamben a végén? Mert akkor végigtolom mielőbb.

(#3897) Rypejakten válasza #TOTTI (#3896) üzenetére


Rypejakten
addikt

igen, de nagyon gyenge kártya, semmi haszna.

(#3898) #TOTTI válasza Rypejakten (#3897) üzenetére


#TOTTI
őstag

Köszi, bízok egy kis scriptszerencse faktorban. :) Meg már megvan a hibrid csapat, ahova (kölcsön)Dele Alli helyére beteszem.

(#3899) trapedli


trapedli
csendes tag

Sikerült elsőre megcsinálni a DIV1-et :)

Ebből 2 volt öngólos coin hecker (és persze vagy 10 nem öngólos coin hecker...)

[ Szerkesztve ]

(#3900) rvn_10 válasza Rypejakten (#3671) üzenetére


rvn_10
senior tag

Hello! Megcsináltam a League and Nation Hybrid: Hardot de a chemisty csak 80, játszani kell velük 10 meccset?

Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 17
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.