Új hozzászólás Aktív témák

• Z'Z"

őstag

válasz MdewC #8871 üzenetére

Sry, hogy csak most válaszolok, de ugye első a család, na meg este melóznom kellett.
    Miből gondolod, hogy nem érdekel a Juve?
    Én egy szóval se írtam, hogy Real FAN vagyok, csak megosztottam ezt a hírt, mert én biztos vagyok benne, hogy ettől csak jobb lesz a csapat.

(#8867) LedyGyuszi:
    És ha jobban teljesítenek, akkor több IF-re is lehet számítani, és itt most nem a támadókra gondolok.

(#8915) adamlukacs :
    „Enrique pedig kapott egy hihetetlenül egységes keretet, amilyen talán a Barca történetében soha nem is volt.”

Pont az, hogy Guardiola kapott egy egységes keretet, mert olyan játékosokra, akik EB győztesek lettek tudott építeni. Busquets, Xavi, Iniesta, Illetve a sokak által elfeledett trió: Eto’o, Henry és Messi. Így nem volt nehéz játszatni velük a Tiki-Takát.
    Egyébként Guardiola és Enrique is jól ismerte a csapatot, hiszen aktívan játszottak is benne, illetve mind a ketten a B csapatban kezdték az edzőséget, csak Luis Enrique még edzősködött előtte pár csapatnál.
    Persze nincs bizonyíték arra, hogy Zizou hozza az eredményeket, de a két úriembernél se volt meg ez, amikor kinevezték őket.

(#8899) T1zenhármaS
    Még csak 390. :O
    „mexi” mexikói :F

Új hozzászólás Aktív témák