- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
Sry, hogy csak most válaszolok, de ugye első a család, na meg este melóznom kellett.
Miből gondolod, hogy nem érdekel a Juve?
Én egy szóval se írtam, hogy Real FAN vagyok, csak megosztottam ezt a hírt, mert én biztos vagyok benne, hogy ettől csak jobb lesz a csapat.(#8867) LedyGyuszi:
És ha jobban teljesítenek, akkor több IF-re is lehet számítani, és itt most nem a támadókra gondolok.(#8915) adamlukacs :
„Enrique pedig kapott egy hihetetlenül egységes keretet, amilyen talán a Barca történetében soha nem is volt.”Pont az, hogy Guardiola kapott egy egységes keretet, mert olyan játékosokra, akik EB győztesek lettek tudott építeni. Busquets, Xavi, Iniesta, Illetve a sokak által elfeledett trió: Eto’o, Henry és Messi. Így nem volt nehéz játszatni velük a Tiki-Takát.
Egyébként Guardiola és Enrique is jól ismerte a csapatot, hiszen aktívan játszottak is benne, illetve mind a ketten a B csapatban kezdték az edzőséget, csak Luis Enrique még edzősködött előtte pár csapatnál.
Persze nincs bizonyíték arra, hogy Zizou hozza az eredményeket, de a két úriembernél se volt meg ez, amikor kinevezték őket.
(#8899) T1zenhármaS
Még csak 390.
„mexi” mexikói
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- iPhone 11 Pro 64Gb
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs