Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
Pár észrevétel:
1. A játékos jelölő... szerintem nagyon király, hogy a jelölő színe fogy, mikor kezd fáradni az ember. Legalább látom, hogy kivel ne kezdjem üldözni az ellenfelet és nem kell folyton lepillantgatni a név sávhoz.
2. Visszajött a "trükkös passz" (L2+passz). Legalábbis nekem a 15-ben ez nem akart működni (vagy csak nem ez a kombo!?), mondjuk nem is nagyon kerestem de régen a 14-ben pl sokat használtam.
3. A játékosok mozgása és kinézete jelenleg elég gyenge. Cselezésnél meg passzolásnál nagyon jó, de sprintelni nagyon nem tudnak. Értem én hogy vissza kellett venni a 15-höz képest de azért ennél egy kicsit nagyobb kontraszt lehetne a lassú és nagyon gyors játékosok között (Bale-lel nem tudtam lefutni se Terry-t, se Ivanovic-ot....a valóságban meg szélső védőket kerülget). Valahol a kettő közt lenne az ideális.
A játékosok külsőre meg olyanok (nem mind) mintha felszedtek volna 10-15 kg-t. Először azt hittem rossz felbontáson játszom, de nem. Meglehet szokni, de kicsit irreális szerintem.
4. A menü botrányos. Ez a világos kék nem nagyon jön be. Világos kék alapon fehér betűk....nem a legkényelmesebb, nem túl átlátható stb. A 15-ös fekete mondjuk ilyen szempontból az eddigi legjobb volt szerintem.
-
ohcard
tag
Pár meccs alapján nem tűnik ez rossznak... De az igazi próba az online játék lesz...
-
thebigK
addikt
Elso benyomasra nekem szimpi, legalabb is jatekmenetre jobbnak tunik, mint a 15. Viszont erosebb gep kell hozza, az mar latszik. De tetszik!
-
Stylerr
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Azt a félpályás gól glitchet 100%, hogy javítják. Ez a demo úgymond a Fifa16 bétája, mire kijön a játék, ezeket a hibákat fixelik.
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
bajzal
őstag
Fifa működése leáll...
Valaki? -
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
vegitossj7
addikt
Beszámoló tőlem:
Letöltöttam, elindítottam, persze a 2 divatcsapatot tették be.
1. mozdulatom félpályánál, a passzos glitch volt, 1-0 szal ez 1 minusz. Összeségében jobbak a passzok, a lövések emberibbek, a mozgás darabosabb lett, de ezt meg is kellett lépni, hogy a pace-abuse-t megakadályozzák, vagy legalábbis megpróbálják...
A passzok életszerűbbek, picit nehezebb lett is mindenki, de nekem okés.
A védekezés okés, nem tapasztaltam hülyeséget, mindenki tette a dolgát a zónánál.A FUT Draft fasza, elég jó csapatokat lehet velük csinálni

Nálam 8.5/10 a félpályás gól miatt.
-
Yodamest
veterán
Na sikerült, már toltam is egy meccset. Most a draftot fogom próbálgatni.
Ami már lejött, hogy a csavart labda OP-nak tűnik, de nem azért mert nem védi a kapus, hanem mert kiüti pont a kapu elé. A draft mód baromi jó lesz, viszont elég ritkák lesznek a 50 chemnél jobb csapatok szerintem. Kapásból nekem kb 1 olyan játékos kombinációt adott fel, ahol zöld köteléket tudtam összehozni, a többi az piros. Viszont nagyon jó, hogy van előnézet, odatudod próbálni a játékost, hogy lásd milyen lesz a chem! nem kell fejben kikalkulálni mindent, ez tök jó.
-
Yodamest
veterán
Jajdejó fifa működése leállt...... bazz nem tudom elindítani...
-
Yodamest
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ja megtaláltam, cseles a demok menüpont alatt még nincs fent. De már jön lefelé 240megával!

kb 2 perc és már tolom is -
G viktor
tag
Nálam se

-
Nazara
őstag
Tölthető a demó PC-re Originről!
-
MdewC
nagyúr
Egy kis off: Am kezemben a Péjjes...

-
bucketb0b
őstag
Azon kívül, hogy ez a videó nevetséges amit valószínűleg javítani fognak, legalábbis remélem, mert bár van ilyen valóságban is azért itt azon van a hangsúly megint, hogy milyen arányban jönnek elő ezek a dolgok amik úgy látom itt irreálisan magasak megint. Na szóval vissza oda ahová ki akartam lyukadni

ez a fifa legnagyobb baja a szánalmas scripteltség
ami előjön sajnos az íveléseknél és cseleknél. Ha a játék úgy akarja és általában úgy akarja akkor csinálhatsz bármit, megszívod
Itt tökéletesen látszik a videóban, hogy többféle játékossal fullra kihúzva a lövést kb. ugyanoda érkezik a labda, ami valljuk be.. közel sincs a realitáshoz hiszen egy Ronaldo ha fullra belerúgna a labdába nem hiszem, hogy 2-3 méteres eltéréssel rúgna olyat, mint pl. Carvajal. Ez megint csak a scripteltség a játékban, ezekkel kellene valamit gyökeresen csinálniuk, hogy ha egy játékosnak ennyi a lövése akkor egy bizonyos szintig húzva oda is menjen és ne azon múljon, hogy így meg úgy van leprogramozva aztán az adatok csak kamuk, mert a script úgyis megoldja
Mint pl. a 15ben az ívelgetős barmok akik belövik a védelmed mögé, mert az ő csatára már sprintel tökéletesen a labdára, de a te védőd még gondolkozik, hogy ez most tényleg ívelés meg biztos, hogy odarepül a labda.. majd utána elgondolkozik, hogy elfejelje-e vagy ne, meg amúgy is nem volt-e les?! Közben a csatár meg 3x belőtte a labdát.
De ilyen is kell, mert a kis 13 éves Ronaldo fan a rózsaszín nike teremcipőjébe szarul érezné magát télen a benti tesiórán ha ezt nem tudná megcsinálni legalább gépen Ronaldo után
szomorú, hogy kiknek készülnek a játékok manapság. -
vegitossj7
addikt
10/10 A játékkal az első két hétben foglalkoznak, ez a demót is belefoglalja.

Lásd. Tavaly a kapusok a demoban Skynet terminátorokat meghazudtoló pontosággal ugráltak jobbra-balra.
(#368) bucketb0b:
Nana, azért a Ronaldo fanokat sem szabad lekicsinyíteni. Végülis csak 99%-a kis taknyos, de ugyanez a helyzet Lassie-nél is, furcsa mód nem látni Drogba és Ballack fanokat a neten, csak ami éppen trendi.Én toltam a 14 WC-vel még ps3-on, na ott meg volt csinálva, ha nem egyenesen rúgtad a labdát, vagy nem a jó lábaddal, olyan kiflit tettél bele, hogy a pék haverom majdnem berakta sütni. Ott rendesen meg volt csinálva, sőt ha az a játékmenet/fizika maradt volna most, akkor minden idők legjobb fifájával játszanánk...
-
IzI
senior tag
Remélem javítják
félpályás gól
[link] -
Genji
őstag
Valamelyik youtubernek volt egy tesztje a chemről amiben Ibarbo futását vette videora 3 7 meg 10 chemen és lehetett látni a futás sebességén a romlást arányosan a chemmel. Nyilván azért a futáson lett tesztelve mert az az egyetlen mérhető/látható változás. Szóval azért nem kis szerepe van mert elég nagy különbség volt a 3 és 10 között.
-
-
Pcgamers
tag
Én még várok a pc demóra
-
Nazara
őstag
Akkor nem vagyok egyedül, aki szerint nem nagy durranás

Egyébként nincs semmi meglepő a kémia dologban, kap egy kis stat csökkenést, azt jóvan, az, hogy hogyan teljesit, úgyis tőled függ.

(#355) dtrms: PC-s topik, és a legtbben gépen tolják, habár a konzolosok is sokan képviseltetik magukat.

-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Fifa 16 demó próba megtörtént!Hát szerintem gyengére sikerült!( ez az én véleményem, jobbat vártam sokkal)!Menü szerintem nem nagy durranás nekem elég kezdetleges. Az első meccsen ( el classico) sima győzelem semmi meglepő, de nekem a játékosok mozgása sokkal gyengébb darabosabb mint tavaly nem élethű!
Innen irány draft mód. Játékosok választásánál próbáltam egy ligából össze szedni a csapatot.Sikerült egy bbva ligát össze szedni jó csapat lett jó játékosokkal ami egy helyen 4-1-2-1-2(2) CM poszton nem sikerült spanyol ligás játékost berakni( Kovacic-ot választottam csak elnéztem mert még az Interes lapját adta a gép) így CM poszton Kovacic lett 4 chemmel! Ezért érdekes mert mindenki 9-10 chemmel játszott mellette! A meccs Chelsea ellen ment 6-0 ide , a meccs legjobbja Kovacic lett 4 chemmel 4 gól 2 gólpassz! 4 chemmel érdekes nem?! A meccsről darabos mozgás nem élethű szerintem.6 gólomból 4 gól a rövidbe ment.Sok pozitívumot nem találtam én jobbra számítottam.(mondjuk én tavaly váltottam x360-ról xone-ra nekem akkor sokkal nagyobb volt a minőségi váltás,lehet ezért látom az ideit gyengébbnek.
Na de ez még csak a demó és szerintem ennél jobb lesz a végleges játék( remélem)! -
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ok köszi.

A többi hajaz valódi meccsekre is...

-
dtrms
aktív tag
Köszönöm a választ!
Pont most nézegetem Futhead-en és már látom is. Csak a nagy benga négerek kaptam 90 körüli értéket
(meg Memphis is, ami kicsit fura....de ennek csak örülök mert az egyik kedvencem).Ui.: ...akkor már rendelem is elő, ha tetszett a demó.
Amúgy itt sokan játszanak PC-n?
Ha gondoljátok vegyetek fel: dtrms
Nemrég kezdtem csak, de anno nagyon sokat fifáztam (most FUT-ba div2-ben vagyok) -
Nazara
őstag
Szia!
Igen, a dobozos verzió kódját regisztralod originen és toltheted is a teljes játékot, nincs szükség a lemezre.

Beast rating: mennyire vadállat az adott játékos: leginkább a fizikalis tualjdonsagokra vonatkozik, mint erő, agresszivitás, sebesség, stamina ilyenek. Nyilván egy nagy benga néger magas értéket fog itt kapni, ellentétben mondjuk Iniestaval.

-
tigomigocika
senior tag
Demo offline csak...
Más:
Ez a legendary szint picit hajaz az UT-re ami a 15ben volt...
Vezetek 1-0 gyönyörű szabadrűgás góllal, erre bemakkol egyet a gép
Második félidőt végig nyomom erre semmi....
Extra time meg olyan kamu fejessel nyer h asztittem befosok...
igy is labdabirtoklás 48-52 volt a gép javára de több ziccerem volt....
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
A demo csak offline ugye? Mert eddig az volt. Vagy itt már van online része is a demonak?

-
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
Én még új vagyok fifában, vagyis csak a FUT-ban. (most nyáron kezdtem el játszani vele)
És azt szeretném kérdezni, hogy a játékosoknál a "Beast Rating" mit takar? Miben nyilvánul meg, hogy ki milyen szinten van és ez a játékukban mennyire mutatkozik meg?Meg lenne még egy olyan kérdésem, hogy ha én előrendelek rá ill. megveszem boltban, akkor tudom e originről esetleg CD nélkül telepíteni? Ugyanis nincs dvd lejátszó a gépemben :/ (eddig soha nem volt rá szükségem, a fifa 15öt is originen vettem, de a 16-ot szeretném materiálisan is megkapni/venni
) -
elod22
senior tag
Nagyon kíváncsi leszek hány ismert játékos kapott igazi arcot, akiknek eddig nem volt. Attól félek elég kevés, gondolok itt főleg az olasz bajnokság nevesebb játékosaira, mint Nainggolan, Guarin, Candreva, Bacca, Mertens, Hernanes, Caseres, Lichtsteiner és még sorolhatnám. Egy kicsit jobban figyelhetnének erre is, ha már minden angol kiscsapat játékosait be tudják szkennelni, akkor más bajnokságok top játékosainak arcát is megcsinálhatnák legalább manuálisan, mint a legend lapoknak vagy ahogyan a PES-ben is megoldják.
Lehet csak nekem fontos, hogy igazi arca legyen egy játékosnak, de nálam ez többet dob a játékélményen, mint a szögletzászló lobogása vagy a becsúszás utáni nyomok.
Persze legfontosabb még mindig a jó gameplay lenne, de régi motorosként már úgyis tudom, hogy valami megint nagyon OP lesz és a játékosok többsége vissza is fog élni vele.
-
tigomigocika
senior tag
Akkor egy kis összegzés közkívánatra!
Az új logo tetszik,bár kerestem benne a magyar nyelvet, de nyilván nem találtam...
A szokásos Messi van a kezdő képernyőn, mint azt már oly sok éve megszokhattuk.
Rögtön egy Real-Barca meccsbe csöppenünk ahol elég jó a hangulat.
Már az első képkockán feltűnik egy apró változtatás a játékost körbevevő segédlet (amit R3-mal ki tudunk kapcsolni) ,mit kell az adott szituációban használni....ez építő jellegű, de hosszu távon zavaró lehet!Játékmenet gyosabb, passzok élethűbbek, animációk jól kidolgozottak illetve kezd egy picit focira hasonlítani a dolog,de ezt láthattátok a fentebbi videómban!
A menüt picit ratyinak találom , olyan semmitmondónak.
Ha belemegyünk a csapat kezelésbe , akkor az INSTRUCTIONS fül alatt máris észre vehetünk egy újabb opciót az : INTERCEPTIONS elnevezésűt!
Elnézést kérek , de ennek még nem olvastm utána! 3 opció van: Normal-Conservative-Agressive...no majd kitapasztljuk!
Ha vége a mérkőzésnek akkor bele kóstolhatunk a DRAFT módba , de ezt már mindenki tudja mit is takar ezt most nem taglalom!
Illetve picit igen: akármennyiszer beleléptem mindig uj formációkat tudtok megnyitni .
Ami hasznos lehet majd teljes játékban, hogy ne csak a 0-rol kezdjük!Összességében a játékmenet javult, de messzemenő következtetéseket nem vonjunk le hiszen ez egy demo és mint tudjuk nem ugyan azt kapjuk a teljes játékban mint a demoban...
-
Genji
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hamar megvan az

-
Borusito
tag
PC-n elérhető már a demo?

-
Genji
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Argentina --> ez sem tűnik egy utolsónak.

-
vegitossj7
addikt
1. csapatom valszeg.

-
ali75
aktív tag
Xbox one Fifa 16 demo tölthető
-
vegitossj7
addikt
Na, valami ilyesmire számítok, a contain kalap fos lett.

-
Yodamest
veterán
Na eljött a nagy nap emberek, estefelé elvileg jön a tölthető demo aztán okosabbak leszünk

-
Borusito
tag
Teixeira

-
dracox
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Varane 79-es Pace-t keveslem nagyon.. Volt meccs amikor Messit is lefutotta.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
thx

-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ilyen a FUT Draft
-
LedyGyuszi
addikt
vki leírná röviden, tömören ennek a DRaft módnak a lényegét?
adott posztra adott játékosból válogathatunk vagy vmi ilyesmi? -
bucketb0b
őstag
De egyébként ezt hogyan gondolja értelmesen az ea? Ez a 23 pace kb. olyan mintha sétálna valaki a pályán. Azt meg kétlem, hogy úgy futna, mint egy mozgássérült 2 mankóval.. bár nem tudom ki ez, nézek róla pár videót, lehet tényleg mozgássérült

(#327) LedyGyuszi: én még nem játszattam csak seasonsben, a Citynél nem találtam a megfelelő felállást így nem is hoztam ki belőle a maximumot szerintem, de olyannak tűnt, mint egy tuningolt Vargas ő pedig..
jó kis lap volt idén 
-
Nazara
őstag
Szerintem 1az1-ben ugyanaz lesz, mint ezek a kupák eddig. 4 meccs, ha jó vagy és nem csesz ki veled a gép, akkor nyersz, egyéb esetben pedig kapod a kompenzációt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Jogos. Bíztam a coin nyereményben, de necces... :/
Remélem párat azért sikerül behúzni.
-
MdewC
nagyúr
Kicsit tartok attól, hogy a DRAFT módban is csak "hülye" pakkokat fogunk kapni, kérdés, hogy milyenek lesznek a nyitások...

Vélemények?
-
dracox
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
A cselekről is írjál már pár szót ha nem gond.
Remélem nem változtattak rajta semmit 
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
A super deluxe edisönt hol tudtad előrendelni? G2A?
Itthon is meg lehet oldani??

tigomigocika: Tudnál írni te is egy kis összefoglalót? Még is csak te próbáltad, így ránézésre nehéz megítélni. Nekem legalább is.

Mondjuk a demóból végleges következtetéseket nem vonnék le, csak érdekel.
Köszi!
-
Nazara
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
"Sajna" PC-s vagyok.

-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Gondolom csak azért kell kétszer, hogy ha véletlenül egy gyenge pillanatodban eladnád az egyiket idegességedben, még mindig ott legyen kéznél a másik.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Helyes.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nekem elsőre olyan érzésem volt mintha a PES gameplay-t látnám

-
Nazara
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
A tavalyi demo első meccse a Liverpool-Manchester City volt, idén megtartották a formát ezek szerint, hogy inditást követően egyből mérkőzésbe dob, érthető okból azonban változtattak a csapatokon.
Animációk: Látszik, hogy a dribblingen nagyon sokat dolgoztak, leginkább Bale labdavezetése az, ami látványos, viszont pl. a a darabosabb mozgású játékosok (Mathieu, Piqué, Pepe) nagyon-nagyon hülyén fordulnak, nevetséges az egész. A passzmozdulatok néhol nagyon jól ki vannak dolgozva, máshol röhejes az egész. A lövés jól megvan csinálva, tetszik, ahogy pattogva gurul el a labda a földön, olyan mintha valóságos lenne.
Grafika: Érdemi előrelépést közvetitős nézetből nem érzékeltem, viszont a közeli kameraképeken látszik, hogy dolgoztak rajta.
Játékmenet: Úgy érzem sikerült nerfelni egy kissé a sebességet, persze erről végleges véleményt, majd csak kipróbálás után mernék mondani. Mindenesetre nem rossz.
AI: Egy szó: szörnyű.
Összességében: Tetszik, tetszik, de közel sincs akkora különbség, mint a 14 és a 15 között volt (Ebben nyilván közrejátszik az is, hogy akkor volt egy old gen-next gen ugrás). Az epic fail kategória meg, amikor Messi kapja magas keresztlabdát, begyalogolhatna a kapuba, de a 95 Dribblinggel képtelen átvenni, elpattan és elveszti... Nekem kicsit csalódásnak tűnik eddig, többet vártam volna.
-
Azog the Orc
őstag
Én ezzel kibékülnék 1-2 hét játék után
[link] -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Pastoret én is néztem, nagyon OP lett idén.

-
Rypejakten
addikt
-
Nazara
őstag
Huh, nájsz, a Lyon idén nagyon-nagyon fasza zsugásokat tartalmaz.

(#303) vegitossj7: Igazat kell adnom Rypejaktennek, senki nem fog ilyen játékosokat használni. A szomorú valóság az, hogy minél több pész kell a pályára, különben képtelenek nyerni az emberek. Nagyon kevés olyan ember van, aki képes egy Tottival, Tonival, Cassanóval kiugró eredményt elérni.
(#304) thebigK: Köszönöm Kolléga!

-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Jól néz ki, írhatnál 1-2 első tapasztalatot/benyomást.

(Elméletileg holnap nekem is jön a PS4, meg nemsokára jön a teljes játék is. Kell majd jó pár nap mire megszokom, de aztán kösd fel a gatyeszt.)

-
tigomigocika
senior tag
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Kitudja.

Tottival se jöttek, pedig mocsok op...
-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
durván 0 darab Luca Tonival fogsz szembekerülni a FIFA17 kijöveteléig.
-
IzI
senior tag
Az elején megpróbálok valami ilyesmit [link] összerakni.Gondolom ezek nem lesznek túl drágák.Lacazette-re nagyon kíváncsi vagyok,nem is raktam be,mert tuti drága lesz.
Keresek a demóhoz játszópartnereket,akik legalább div4 szinten voltak fifa 15-ben.
PC ,origin: Csont1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung LCD és LED TV-k
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)