Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ali75

aktív tag

Üdv.!

Fifa 16 demó próba megtörtént!Hát szerintem gyengére sikerült!( ez az én véleményem, jobbat vártam sokkal)!Menü szerintem nem nagy durranás nekem elég kezdetleges. Az első meccsen ( el classico) sima győzelem semmi meglepő, de nekem a játékosok mozgása sokkal gyengébb darabosabb mint tavaly nem élethű!
    Innen irány draft mód. Játékosok választásánál próbáltam egy ligából össze szedni a csapatot.Sikerült egy bbva ligát össze szedni jó csapat lett jó játékosokkal ami egy helyen 4-1-2-1-2(2) CM poszton nem sikerült spanyol ligás játékost berakni( Kovacic-ot választottam csak elnéztem mert még az Interes lapját adta a gép) így CM poszton Kovacic lett 4 chemmel! Ezért érdekes mert mindenki 9-10 chemmel játszott mellette! A meccs Chelsea ellen ment 6-0 ide , a meccs legjobbja Kovacic lett 4 chemmel 4 gól 2 gólpassz! 4 chemmel érdekes nem?! A meccsről darabos mozgás nem élethű szerintem.6 gólomból 4 gól a rövidbe ment.Sok pozitívumot nem találtam én jobbra számítottam.(mondjuk én tavaly váltottam x360-ról xone-ra nekem akkor sokkal nagyobb volt a minőségi váltás,lehet ezért látom az ideit gyengébbnek.
    Na de ez még csak a demó és szerintem ennél jobb lesz a végleges játék( remélem)!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés