Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tigomigocika

senior tag

Akkor egy kis összegzés közkívánatra!

Az új logo tetszik,bár kerestem benne a magyar nyelvet, de nyilván nem találtam...
    A szokásos Messi van a kezdő képernyőn, mint azt már oly sok éve megszokhattuk.
    Rögtön egy Real-Barca meccsbe csöppenünk ahol elég jó a hangulat.
    Már az első képkockán feltűnik egy apró változtatás a játékost körbevevő segédlet (amit R3-mal ki tudunk kapcsolni) ,mit kell az adott szituációban használni....ez építő jellegű, de hosszu távon zavaró lehet!

Játékmenet gyosabb, passzok élethűbbek, animációk jól kidolgozottak illetve kezd egy picit focira hasonlítani a dolog,de ezt láthattátok a fentebbi videómban!
    A menüt picit ratyinak találom , olyan semmitmondónak.
    Ha belemegyünk a csapat kezelésbe , akkor az INSTRUCTIONS fül alatt máris észre vehetünk egy újabb opciót az : INTERCEPTIONS elnevezésűt!
    Elnézést kérek , de ennek még nem olvastm utána! 3 opció van: Normal-Conservative-Agressive...no majd kitapasztljuk!
    Ha vége a mérkőzésnek akkor bele kóstolhatunk a DRAFT módba , de ezt már mindenki tudja mit is takar ezt most nem taglalom!
    Illetve picit igen: akármennyiszer beleléptem mindig uj formációkat tudtok megnyitni .
    Ami hasznos lehet majd teljes játékban, hogy ne csak a 0-rol kezdjük!

Összességében a játékmenet javult, de messzemenő következtetéseket nem vonjunk le hiszen ez egy demo és mint tudjuk nem ugyan azt kapjuk a teljes játékban mint a demoban...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés