Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én is a Deluxe editiont tudom, hogy kiváltság.

-
szpal17
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Sima változathoz mindenki kap 15 csomag aranyt (15 héten keresztül). A Deluxe edition-nek jár a 40 gold csomag.
Ezért nem kell előre megrendelni...mindenki megkapja. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Akkor bizony erősen be lettünk vágva a hintába mert ezt bizony mint előrendelői ajándéknak tüntették fel kiemelten ha bármelyik mezei user bemegy és megkapja az onnantól nem kiváltság.
oneak7
Onnan rendeltem és már tegnap délután megkaptam, be is regeltem le is töltöttem. A futár azt mondta több Budapesti is hasonlóan örülhetett már tegnap.Szerk:
bucketb0b Én úgy tudtam a standard "előrendelős" változathoz 15 hetes gold csomag járt. ..de már ez is kérdőjel. -
bucketb0b
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Aki előrendelte az 40 pakkot kap nem?

-
oneak7
tag
Üdv, Sziasztok!!
Van itt olyan aki előrendelte a Fifa16-ot a Konzolvilágból és mára már meg is kapta?? (futárszolgálattal)
-
vegitossj7
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nem lettetek becsapva, ez mindenkinek jár alapból, akár novemberben is megveheted, akkor is jár a 15 pakk.
-
HartgeH3-2.8
addikt
dracox Olyan infot kaptam, hogy minden standard verzióhoz jár a 15 hetes gold csomag. Akkor kvázi be lettünk csapva, hogy ez előrendelői ajándék? Mert ott bizony úgy volt feltüntetve.

-
getdizzy
aktív tag
egy FIFA16 Deluxe edition bontatlan, akár mai naptól átvehető pesten, ár megegyezésre
hajrááá -
Carvus
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mire hazaérek szedjétek le szépen magatoknak, és hagyjatok nekem is valami kis sávszélt!

-
Yodamest
veterán
Nyugodjatok meg a szerverek úgy is összefossák magukat az első fél napban, szóval nem sietős.
-
veterángeri
tag
Na gyerekek friss hír! 576 ból kaptam sms-t, hogy hamarabb érkezett meg a játék ezért már a mai napon átvehető!!!
-
Carvus
senior tag
G2A az imént küldte ki nekem a kulcsot, jeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Meló után, akkor mehet is az előtöltés!

-
MdewC
nagyúr
Kezemben a GAME! (PS4)
Konzolok szervize király vagy!
Köszi az infót skacok!
-
Yodamest
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
Hát az alap, hogy nem ilyen Terryket fogok odatenni
BPL-ben azért van választék bőven szerencsére, Richards, Koschielny, Mangala, Vertonghen, Rojo, fú és még sokan mások, de fejből most így ezek tutira. Lehet válogatni 
Aztán szélekre megy Depay, Willian, középen lesz 2 jó kis földműves iparos + valami támadóbb szellemű szervező emberke, elöl Rooney és Welbeck várja majd az áldást, valami ilyesmi lesz.
-
Blashe
aktív tag
Eddig bírtam. Muszáj voltam rájuk csörögni mert maguktól semmire se hajlandóak azt vettem észre.
Július végén rendeltem elő és azóta a megrendelői státuszom sem változott, e-mailt sem küldtek, de még csak hívni sem hívtak. Bezzeg amikor 1 éves plus szolgáltatást akartak rám sózni 2x is fel tudták emelni a kagylót. Innen sem rendelek többet azt hiszem. (konzolokszervize) -
Yodamest
veterán
válasz
Citroware
üzenetére
Szerintem meg ez stílusfüggő, ki hogy mozog, hogyan védekezi le a területeket. Én pl. hiába van a szélen egy Willian, ha elviszik mellette a lasztit, futok visszafelé és próbálok szerelni, ha kell a szögletzászlóig kísérem a támadót. Úgy érzem működni fog ez, 14-ben sem volt vele problémám csak aztán a 15-ben a sok Doumbia meg Aubagyemagg miatt kellett nagyon a 4 védő, amiből 2 GYORS is. Idén azért másképp lesz....
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na az az egyetlen. De akkor már már RM, LM helyett inkább RWB és LWB-t érdemes.
-
Stylerr
addikt
Ma hívtak az 576ból (Debrecen, Fórum) holnap érkezik a játék.
-
sagem
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
ezek a videók 99% ban kamuk

20 dollárt meg acc infokat kér aztán szépen ugrott a pénz meg az acc is
-
Nekem azért nem tetszik a 3 védős felállás, mert akkor a támadójátékban hiányzik nekem a széljáték. Úgy a szélsőnek nincs annyi támadási feladata, de van védekezési, így nem lehet vagy legalábbis nem érdemes betenni Ronaldo, Hazard, Reus, Robben típusúakat szélre, mert nem fognak érvényesülni.
-
elod22
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szerintem is nagyon adják a 3 védős felállások.
De azért ilyen alacsonyra nem teheted a lécet, mikor álomcsapatról van szó. Egy ilyent egy nap alatt össze lehet hozni. 
-
Yodamest
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na még jó hogy kérdeztem, ez szöget ütött most. Lehet én is bepróbálok egy 3-5-2 féleséget. Szögleteknél fasza lenne ha a csapatomban tudhatnék 3 jól fejelő benga CB-t.
Még az a jó, hogy a BPL tele van jobbnál jobb tenyészménekkel erre a posztra ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Carvus
senior tag
Holnapra kértem szabit, főnök elkezdi "jólvan, de lehet pénteken se kell jönnöd"..ezazz!

-
evibly
senior tag
Ez nálam is volt, meg másnál is előfordult. Az EA ebben az évben több szinten igyekszik kiszűrni a botokat, és meggyőződni arról, hogy valós személyek lépkednek be az appokba.
Ezért ha új felhasználó vagy, esetleg platformot váltottál időközben, de ugyanazt a fiókot akarod használni, a webappba és a mobilos alkalmazásba csak akkor léphetsz be, ha ezzel párhozamosan PC-n/konzolon is tolod. Ez sajna kicseszés, de el kell fogadni. Nálam az segített, hogy a konzolhoz kapott, egy hónapos Early Access előfizu miatt 10 órát játszhattam, aminek a végére beengedett.
Azt is tapasztalom, hogy a Companion app időnként kódot küld, és csak azzal léphetek be, vagyis igyekeznek kiszűrni az automatizált belépéseket.
-
Yodamest
veterán
Aki tudja már milyen taktikot fog tolni, mik az elképzelései idén az leírhatná

Nálam vagy 4-4-2 lesz, vagy megpróbálkozok egy 4-3-3-mal, habár utóbbinál nekem valahogy elvész az egy szem csatár ott elöl középen, ha kap is labdát távol vannak tőle a szélsők, nem igazán lehet egyérintős játékot végrehajtani.Én ezért csípem a 2 támadós megoldást, előrerúgom a targetmannak, pl. Bony ő megtartja és akár tudja is továbbtenni a másik éknek pl. Remynek. Én ezt a csatárokra felpasszolós gémet tolom sokszor, valszeg ezért kell nekem előre 2 mindenképp. Sőt továbbmegyek, a széljáték ami idén ismét dicső fényében ragyog majd, szintén jobban muzsikál ha 2 csatár várja a lasztit középen.

-
veterángeri
tag
Látom itt többen is a debreceni 576ból rendelték elő mint én. Engem tegnap délután hívtak a fórumból, hogy csütörtökön mehetek a játékért. Sztem már tegnap megérkezett hozzájuk!
-
Blashe
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezert örülök h váltottam konzolra. Még ki se jott a játék, de már több csalás van Pc-n mint tavaly

-
Andris837
senior tag
Konzolvilágnál mennyi idő után igazoltak nektek vissza? Ma megyek fel Pestre, így a házhoz szállításos rendelésemet lemondtam és megrendeltem bolti átvétellel. Remélem még ma visszaigazolnak.
-
vegitossj7
addikt
Na, ezért választották szét a piacokat.
-
Keller16
aktív tag
Én is beszereztem a pc verziót, bármennyire is nem akartam
És a fórumokat olvasgatva sajnos beigazolódni látszik a félelmem: már day 1 jelen vannak a trainert használók. -
bel19ve
tag
Első FIFA amit megvettem, postás már szállítja, remélem estére meg is érkezik a csomagautomatába

X360-n 4-5 éve toltam online, nagyon tetszett, azóta viszont nem volt rá alkalmam. Kíváncsi vagyok milyen lesz, a FUT játékmód évek óta érdekel, végre ki is próbálhatom élesben

-
yozsee11
aktív tag
Mai napi ajándékom 2500 coin volt

-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem amint belépsz! Elvileg minden héten 2-t fogsz kapni.
Más: Ma FIFA 15 ios-re egy 1,5 gb-os frissítés érkezett, teljes FIFA 16 játékos adatbázissal (szóval ha valaki packot nyit csupa újakat kap), új menü desing, FIFA 16 lapok, stb. Gondolom azok miatt csinálták, akiknek a 16 nem fut el, abból pedig akadnak jócskán... Viszont szerintem TOTW lapok nem lesznek, vagy még nem oldották meg, mert egy 50k pakkban húztam egy Ronaldot (
) és nem inform volt. Szóval érdekes, de legalább a válogatott mezek belekerültek! 
FIFA 15 Ultimate Team: New Season features over 10,000 players from over 500 licensed teams, with kits, balls, players, and boots from the 2015/2016 season. Plus, over 30 real leagues and stadiums! Build a dream squad of footballers and put them to the test. From the English Premier League, La Liga, and MLS, to the German Bundesliga and beyond. Plus, now you can take the thrill of football to even more places with the Apple Watch companion app.
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Én a 40 pakkos deluxe-t rendeltem meg meg is kaptam lemezes tök jó! Kérdés: mikor kapom az első pakkot pakkokat szerintetek?kösziValaki kapott már ilyen pakkot?
-
bucketb0b
őstag
Már várom az 1. offline szakaszt a fifa16ban, hogy mi lesz

gyerekek ez csak 1 játék, utoljára 12-13 évesen vártam így a mikulást és az ajándékomat, mint sokan itt a fifat
2-3 nap alatt senki sem fog komoly hátrányt szerezni, türelem, mert csak nagy lesz a csalódás ha nem úgy alakulnak a dolgok, hogy "na ezt vártuk aztán mi lett"
-
Kristof_94
nagyúr
Jó lenne már elkezdeni a játékot, de csütörtökön meg megyek haza és szombatig nem tudok

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jópéézért IF Ronaldoért bármit

-
Azoknak jó, akik konzolra vették, és lemez formájában, mert ők már ma is játszhatnak.
Persze csak ha BP-i lakosok. -
szekto
aktív tag
Ez a World Class nehézségi szint a FIFA 15-ben is ilyen hulladék volt? A gép ellenem kb. azt játssza, hogy 1 lövés = 1 gól. Sokszor olyan lehetetlen helyzetekből szerez olyan könnyed gólt, hogy lassan ott tartok, kib*szom az ablakon a kontrollert. Már felvettem a User-es dolgoknál a védők helyezkedését 75%-ra, valamivel jobb lett, de továbbra is hulladék számomra....
-
dracox
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szerintem élete sincs annak az embernek azóta..

-
LedyGyuszi
addikt
most nézem, hogy xone-on a legelső trader 11.200.000 coint kereskedett eddig össze...

-
Stylerr
addikt
válasz
Dr. Student
üzenetére
Előrendelői áron kaptam meg ha jól emlékszem.

-
LedyGyuszi
addikt
ti hogyan fejeltek? mert ultimate szinten szinte mindig lefejelnek... illetve folyamatosan elnyom a gép a párharcokban...LT-vel próbálkozom, de rendre ő nyer...

-
Yodamest
veterán
válasz
Dr. Student
üzenetére
Akkor holnap kell lebetegedni szerintem

Még az a jó, hogy minden szutyok cuccot vesznek az emberek web appon, így már 110K pénznél járok

-
Dr. Student
senior tag
Ezt nem tudom felfogni. 576 azt hittem egy komoly bolt.
Konkrétan 1 hónapja volt, hogy megrendeltem használtan a Gears of War 3 Xbox 360-ra unokaöcsémnek és nem tudták megmondani, hogy magyar nyelvet tartalmazz-e a kiadás. Vicc.
Reménykedtem benne, hogy igen. Szerencsére magyar nyelv volt benne, de csak véletlen volt.
-
Nazara
őstag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Tavaly is ez volt. Semmi elotoltes, vagy valami, nem, csütörtökön napközben jött be a debreceni üzletbe a játék, szóval mire hazavittem és letoltottem (nincs optikai meghajtom) lett néhány ősz hajszalam....
-
Yodamest
veterán
Fú de küzd mindenki az idővel
Mi lesz itt induláskor jesszusom! Én még csüt végig meló aztán majd csak este fogom tudni csapatni, szóval örüljön, aki már csüt reggel nekiállhat 
-
Stylerr
addikt
válasz
Dr. Student
üzenetére
Ha más nem, akkor csütörtök délután szépen becsattogok a debreceni Fórumba, és megveszem ott.. Tavaly is így történt, mert elkeverték az előrendelésem.
-
Dr. Student
senior tag
576 nekem se jelzet semmit. Ez azért gond mivel holnap éjfél után már játszható lenne...

-
Redcaster
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
11.-én és azóta semmi

-
Redcaster
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mázlista

-
-
HartgeH3-2.8
addikt
Akinek szintén jár a 15 hetes fut csomag azoktól kérdezem. Mi alapján tudja melyik usernek adja? A csomagban kódot vagy erre utalást nem találtam. Játékon belül lesz majd valami erről?
Redcaster: Azt írták leterhelt a rendszerük, de mindenki kap jelzést. Szerintem érdemes rájuk kérdezni.
-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én nem láttam olcsóbban attól, mint mikor vettem dobozosan máshol.
-
Redcaster
őstag
Valaki aki rajtam kívül még a Konzolvilágtól rendelt, írnak valamit? Nekem azóta sem jeleztek vissza

-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én majd besétálok a mediaba, vagy egy hozzá közel eső boltba és megveszem ott, ha van számomra elfogadható összegben, 14ezret nem vagyok hajlandó fizetni érte akármennyire jó lett, de még 12-t sem feltétlenül

-
szekto
aktív tag
Ez volt már? SpencerFC a FIFA 16-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BPL-ben azért van választék bőven szerencsére, Richards, Koschielny, Mangala, Vertonghen, Rojo, fú és még sokan mások, de fejből most így ezek tutira. Lehet válogatni

És a fórumokat olvasgatva sajnos beigazolódni látszik a félelmem: már day 1 jelen vannak a trainert használók.