Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Azért elég nagy különbség van a demoban egy Kagawa és Matic között.

Nem mind1, hogy Negredoval futsz a szélen, illetve csak kocogsz vagy Viettoval.

-
Azog the Orc
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Igen, tényleg disznó statokkal rendelkezik, elkerülte a figyelmem, köszi, bekerül a csapatba

más:
Csak én érzékelem úgy hogy a 16-ban kicsit háttérbe szorul az agilitás, valahogy nincs nagy különbség egy Matic, Fabregas, és pl Kagawa, Oscar mozgékonysága között,ez a 15-ben jobban kijött.
Nem azt mondom hogy nincs különbség csak nem sok.Szerintetek?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
-
Yodamest
veterán
Ezt a webappot PC-n hol érem el? Valahogy nem találom, csak ide lyukadok ki mindig:
https://www.easports.com/fifa/features#
hová van ez rejtve pontosan?

Jaaa 16-ot még meg sem vettem úgy nehéz lesz....
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Kicsit dühítő, de remélem "hamar" behozom a lemaradást.(#986) djrenato:

Én tegnap agyvérzést kaptam, de ez se rossz.

-
Yodamest
veterán
Már van nemhivatalos teszt is a játékról
Mike megmondja a frankót -
Yodamest
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
azért mert kurrvajó ez a csapatépítgetés, gyűjtögetés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fú remélem én is betudok lépni és elkezdhetem a bulit.
-
Rypejakten
addikt
jéézus mennyire rágörcsöltetek erre a kereskedés-csapatépítés-pakknyitás témára, úgy, hogy még meg sem jelent a játék.
lehet, hogy egy kalap kaki lesz az UT rész.
semmivel sem marad le az, aki 3 hét múlva kezd el játszani. -
Én amúgy így szoktam megduplázni a csapatom erősségét:
TOTY előtt pár nappal eladom őket, mert akkor még drágák, aztán TOTY megérkezése után szinte feleannyiba kerül minden játékos a sok nyitás miatt, ezért ugyanannyi zsetonból sokkal jobb csapatot hozok össze, miközben semmit nem csináltam.
Aztán ugyanezt eljátszom TOTS eljövetelekor is. -
lanikai
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
nekem ezt a 'programot' ajánlották: https://hola.org/
telepítés után telepít egy külön bővítményt az oldalon kiválasztott böngészőbe, ezután jobb felső sarokban aktiválod, és így már el tudod érni a mexikói store-t (nem tudom, mennyire megbízható, ezért vásárlások után letöröltem és blokkoltam a bővítményt, biztos ami biztos)én 59.99$-ért vettem a super deluxe edition-t múlthéten, valamint imént 6.99$-ért (2020Ft) 1050 FUT pontot (ki akartam próbálni, de látom semmit sem javult a csomagok tartalma, számomra lehúzás, még így is
)
mivel VPN, javasolt paypalon keresztül fizetni, azteljesen?biztonságos, a kártyás fizetést én inkább hanyagolnám -
Szerintem két időpontban a legideálisabb csomagokat nyitni (ha azt feltételezem, hogy TOTW és TOTS sose jön össze):
Az elején, mielőtt megjelenne a játék és a marhacsorda rászabadulna a Transfer Marketra, mert akkor hirtelen mindenki elkezd majd nyitogatni és minden olcsó lesz, szóval megjelenést követő napokban nem kifizetődő csomagot nyitni, mert ugyanazok a játékosok kevesebb értékűek, viszont megjelenés előtt 1-2 nappal kifizetődő, mert akkor a leggazdagabb mindenki a tehéncsorda megérkezése előtt, hogy több pénzeket is kiadjanak egy-egy játékosért.
Egy másik időpont, amikor tetőzve van a játékosok ára, az megjelenés után 1 hónappal, addigra mindenki eléggé meggazdagodott ahhoz, hogy teljen jobb játékosokra ezért feltolják a jó játékosok árait, ráadásul addigra mindenki rájött hogy nem kifizetődő csomagokat venni ezért akkor már nem is nagyon nyitogatnak, és pont akkor a legérdemesebb, mert ugyanazok a játékosok akkor többért mennek el. Aztán karácsonyra már kezd mindennek lemenni az ára, főleg a TOTY megjelenésekor, mert akkor megint mindenki világba nyitogat és nagy a kínálat és olcsósodik minden, utána a következő évben már szinte egyáltalán nem éri meg nyitogatni, max február-március környékén, amikor megint feljebb mennek az árak és még nem jött el a TOTS hadjárat. -
dtrms
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hol tudok írni az EA-nek azzal kapcsolatban, hogy megvan a fifa 15-öt de a web-app nem ismeri fel és azt írja, hogy nincs?
Esetleg valaki adna egy linket hogy hova vagy hol írhatok ? -
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Jaa értem.
És az honnan van?
Nem is tudom, hogy lehet venni ilyet, meg mennyiért. -
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Megfontolandó, de most még olyan kevés zsetonom van és így az elején olyan nagyon számít, hogy félek elcseszni.
Majd írjátok meg, hogy nektek mik jöttek.
Bár az is igaz, hogyha most az elején kapnék egy nagy löketet, ha dobna valami jót, azt is nagyon meg lehetne kamatoztatni.
-
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Emlékszem, hogy még a FIFA 12-es időkben életem legelső nyitott csomagjában volt egy Maicon, akit 30k-ért el tudtam adni, 7500-as csomagból. Szép nagy profit volt, gondoltam mindig így lesz, úgyhogy állandóan nyitogattam és végül az cseszte el az egész szezonom, mivel utána mindig szart kaptam.
Mondanom sem kell, hogy a FIFA 15-ben egyetlen csomagért sem adtam zsetont, és gazdaságilag messze a legjobban jöttem ki így. -
marcess
senior tag
Igen e-mailre kapsz majd kódot, és azzal kell a + dolgokat beváltani. Én tavaly onnan rendeltem volna ahonnan te, viszont megjelenés előtt 1 nappal telefonáltak, hogy késik a szállítmány és csak jövő héten tudják küldeni. Na akkor lemondtam, és betévedtem a helyi 576-ba
. Próbálnak mindenhol vásárlót szerezni, de az 576 a legbiztosabb. Én meg innen rendeltem most elő. Bocs ha már valaki beírta előbb. -
Borusito
tag
úgy látom idén nem lesz gond a brazil csatárokkal

-
MdewC
nagyúr
Üdv!
Beszéltem a supporttal, látják, hogy váltottam PS4-re, az accom tiszta, Fifa 15-el játszottam legalább 30 percet, de nem tudják, hogy miért nem kezdhetem el, "nagy valószínűség" szerint a platformváltás (PS3 -> PS4) miatt érzékeli azt, "új vagyok", pedig a 2012-es csapatnevemet felismerte, de a játék kijöveteléig nem kereskedhetek a web appon...
Nesze neked full arany team a kezdéskor.

-
Azog the Orc
őstag
Az a teóriám, hogy ma 19:00-tól a pakkokban jobb aránnyal lesznek jó lapok, akár IF-ek, beetetés,nyissatok parasztok címszóval, első TOTW, nem lehet a népet ruppós pakkokkal dobálni, tuti most jobb eséllyel lesznek értékesebb lapok!
Lehet veszek gyorsan 2200 pointot, 15 nyitás hátha
-
Carvus
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
aza Fredy már most kell nekem!!

-
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Fekete Guarín

Mert nem volt elég jó eddig az a Serie A középpálya
(főleg ha még Vidal is maradt volna...) -
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nekem mindig az a taktikám, hogy kiugratni az elöl lévőket. Beindulnak, pont akkor kapom el a passzt, amikor még nincs lesen, a következő pillanatban meg már utcahosszal a védők mögött.

Csak az a baj, hogy az utóbbi időben erre kitaláltak egy jó védekezést: mindig kifuttatják a kapust.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Már ha jól át tudja venni

Én nem használtam a 15-ben egyáltalán ezt az opciót, mert ritkán sprinteltem inkább vissza csel kavarás stb...
L.átvételkor sem használtam inkább a fake shot, de most viszont ezek a beidegződések elég hatástalanok lesznek sztem, úgyhogy lehet most bejátszik az a tolóka is
-
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Aubameyanggal jó lesz.

-
Azog the Orc
őstag
Volt a 15-ben is, de itt most hatásosabbnak érzem valamiért
Pl amikor sprintelsz, közben meghúzod abba az irányba a jobb analógot, ekkor megtolja maga előtt a labdát, ez azért jó mert labda nélkül gyorsabbak és pont elég az a plusz 3-4 labda nélküli lépés ahhoz hogy ott hagyd a szélső bekket.
De amikor passzolsz valakihez akkor az átvétel pillanatában meghúzod valamerre a jobb analógot akkor abba az irányba veszi át kicsit hosszabban.

más:
Na én EZT fogom gyűjtögetni mostantól, starter team-nek jó lenne

-
ali75
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Üdv.!
Mi is ez a jobb analóggal való megtolás?Hogy is kell ezt csinálni?
Ez is új dolog vagy volt a 15-ben is? A 16 demót nem nagyon játszom eddig nem jön be ezért kérdezem.
Köszi -
dtrms
aktív tag
Most kipróbáltam mindent. Megtaláltam az appot telefonon, ott belépek is az fogad, hogy: getting started...ott van 3 kép infókkal az továbblapozgatom és alul ott van, hogy learn more....ENNYI. Nem lép tovább és nem is tudok mit kezdeni vele.
Gépen: It looks like you don't have a FUT Club.
Join the community of millions by purchasing FIFA 16 and creating your first Ultimate Team.Erre beléptem a 15-ös FUT-ba, csináltam pár dolgot, hogy kapjak tapasztalati pontokat meg variálgattam a csapatot (hátha felismeri, hogy van fifa 15-öm...).
A fifát én is nem rég vettem meg (augusztus elején), de nem hiszem, hogy ez a probléma, mert a web app felismeri, hogy originen hányas szintű vagyok, mennyi pontom van stb.Valakinek van bármi ötlete, hogy mit lehet? Tudom, hogy hivatalosan holnaptól él,de ha már ennyi embernek működik....
-
Azog the Orc
őstag
Én innen fogom rendelni: [link] , ingyenes a kiszállítás, plusz 15 pakk előrendelői bónusz! Tudom a pakkokat sok más helyen is adnak hozzá.
Viszont én még sosem rendeltem elő, hanem boltban "fogd és vidd" módszerrel vásároltam, szóval az ajándék pakkok hogy jönnek, kapunk egy kódot az előrendeléssel ami a boltiban nincs benne???

-
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Mindenki kap napi egy ajándékot. Ez teljesen véletlenszerű, valamikor zseton, valamikor aranycsomag, valamikor bronzcsomag...
-
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát olyan nagy felhozatal még nincs, de úgy sejtem, hogy ma 4-kor kiteszik az első TOTW-et és akkor hirtelen mindenki elkezd majd csomagokat vásárolni azokból a zsetonokból, amit összekapart, vagypedig pénzért vásárolt FIFA Pontokból, szóval ma estére szerintem fellendül az egész.
-
Yodamest
veterán
És akik kereskedtek, hogy lehet az, hogy vannak játékosok a piacon? Túl nagy választék nem lehet, nem sokan nyitogathatnak pakkokat jelenleg....
Hazaértem kipróbálom, fasza lenne legalább 2-3 játékost már a csapatban tudni kezdéskor.

Én tuti egy Begovic-al kezdek, aztán jön Bolasie, Remy, talán Bony is. Ők kb elérhető áron mozognak?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Szerintem van egy besúgó a topikban aki jelentett rólad, mert váltani akartál pesre. Na jó kis tanulópénz volt számodra remélem
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is ugyanazt írja ki a másik felhasználómnak (
).Két dologra tudok gondolni:
- ahhoz nemrég kértem új jelszót, mert elfelejtettem, és az újjal léptem be, és ilyenkor lehet, hogy pár napig valamiért újravizsgálják a felhasználót
- mivel az nekem csak egy másodlagos felhasználó, hogy kettővel nyomulhassak a Transfer Marketban, így alig van rajta XP pontom, ezért lehet, hogy az alacsony szintű felhasználókat hátrányban részesítik. -
bucketb0b
őstag
Értem majd megnézem miután beszéltem a supporttal a saját hülyeségem miatt.
Bár ez már másodszor fordul elő velem szóval kétlem, hogy megint én voltam béna.. 
A 15ös progit néztem tegnap este, de semmi érdemi, bár nem tudtam bejelentkezni így lehet csak azért tűnt "réginek" lehet ha már be tudok lépni érdemben akkor jó lesz
-
szpal17
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nekem nincs még előrendelésem. Kivárom hátha lesz valami akció...

15-ös bejelentkezésem működik mindenhol. Web appon és a mobil app-on is. Délelőtt még nem találtam az alkalmazást, de délután már igen. Úgy látom a 15-ös programot alakították át 16-ra mert ott vannak a régi hozzászólások.Kaptam 2500 coint, azért mert volt 2015-ben is csapatom. Adhattak volna többet is.
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valamikor október november környékén ha jól emlékszem.
-
bucketb0b
őstag
És ez mikortól letölthető vagy honnan? Tegnap sehol sem találtam csak a 15-t, de ott meg sikerült kitiltanom magam a futból a rossz jelszó miatt így még a supporttal is lesz 1-2 köröm előtte
Egyébként ez hatással van a 16ra? Tehát be kell tudnom jelentkezni a 15 futba, hogy működésre bírjam? Illetve az accon kell fifa16nak lennie? (előrendelés pl.) Vagy működik anélkül is és mikor meglesz a játék akkor már így indulok. 
-
szpal17
őstag
Androidos alkalmazás is működik. Fifa16 Companion-t kell keresni. Lehet kereskedni meg minden...

-
Azog the Orc
őstag
Ismét 2 észrevétel a játékkal kapcsolatban:
1. amikor támadsz és lendületből felfutnak a játékosok, de mondjuk magasan eladod a labdát, visszafejelik akkor a játékosaid nem futnak még előre 3mp-ig hanem egyből visszafelé mozognak
, ez a 15-ben eléggé el lett tolva2. jó pár meccs után úgy most hogy intelligensebbek a védők ezért az idén a 4-3-3 azaz a wingeres felállások lesznek az előnyösek a védelem széthúzására
-
Garsza
veterán
Közben olvasom hogy akinek megvan a Fifa 15 az előb megkezdheti a kereskedést. Ez hogyan működik? Mert engem nem enged belépni a webappba.
Login Unavailable
Sorry, there was an error logging into the FUT Web Application. We were not able to verify your FUT 16 data. Please wait a while and try again by refreshing your browser. For help, please go to EA Answers HQ.Ezt az üzenetet kapom.
-
dracox
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Jól tömd meg a zsebét, nehogy elpártoljon még a megjelenés előtti napon vmi pénzesebb klubba..
. Garsza: én tegnap a gameshop-on rendeltem meg egy CR figurával karöltve 13.990 ft-ért -
szpal17
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Majd a játékban úgy is kiderül mit tudnak...tavalyi évet di nataléval kezdtem és simán jó volt egy ideig. Most azért kicsit megváltozott a játékmenet és nem a rohanás dominál. Szóval ez csak pár meccsig lesz aztán úgyis jön a zseton. Pár hét múlva meg kiderül, hogy kik azok akikre érdemes beruházni...ez egy folyamat.

Jelenleg erre volt zseton meg ezeket dobta a gép. -
Garsza
veterán
Helló! Tudnátok nekem linkelni oldalat hol rendelhetem elő a játékot PC -re legolcsóbban.
Lehetőség szerint Deluxe változat is érdekel. -
elod22
senior tag
Egy picit off, de kötelességemnek éreztem megosztani ezt a videót. Better love story, than Twilight
Még mindig könnyezek a röhögéstől 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Igen, de nem olyan rég vettem, az baj lehet?
Tuti az a gond...Az aláírásom úgy maradt véletlen
Miért lennék bajban? -
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megvan a Fifa 15?
(#923) Kristof_94: Akkor az aláírásodat nem értem. Nem mellesleg már 3x leírtam, hogy 17.-én lesz aktív minden, ha akkor nem lesz jó, akkor leszel bajban.
-
Kristof_94
nagyúr
Nálam mi a fenéért írja még ki mindig ezt?

Sorry, there was an error logging into the FUT Web Application. We were not able to verify your FUT 16 data. Please wait a while and try again by refreshing your browser. For help, please go to EA Answers HQ.
-
Yodamest
veterán
Aztán, nem akarok bajjósló lenni, de várjátok ki, hogy majd induláskor egyáltalán megkapjátok-e azt amit itt összekuporgattatok az 1 hét alatt...
-
vegitossj7
addikt
Most olvasom, hogy kell a FUT 15 a web apphoz, azt hittem elég csak 1 klub.

-
Genji
őstag
Mennyi a FIFA pont xboxra? Van valami kedvezmény amivel olcsóbban lehet venni?
-
szpal17
őstag
Én már el is kezdtem a Seria A-s gárdát. Meg tudtam venni apróért Lichsteinert, Zapata-t (CB Milan), Szchesny-t, Callejon-t...Még Asamoah megy bal középbe, elől van egy Pazzini, meg keresek valakit még előre....Van még 1-2 töltelék ember aki 1-2 meccs után úgyis kikerül.
-
dracox
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Akik megvásárolták a 15-öt azok egy héttel korábban már kereskedhetnek a webappon keresztül és egy induló tőkét létrehozhatnak a FUT-ban esetleg egy kezdő csapatot is összerakhatnak kereskedéssel, hogy a játék megjelenésénél egy kicsit előnyben lehetnek azokkal szemben akik kihagyták a 15-t. Ez olyan "jutalom" amiért megvásároltad az előző részt.

-
Yodamest
veterán
Fú gyerekek én nagyon durván lemaradtam itt! Valaki segítsen már ki, ti már játszotok a 16-tal vagy mi????
Mi ez, hogy már veszitek a játékosokat meg bontjátok a pakkokat? Hogy tudtok eleve klubbot létrehozni, ha még meg sem jelent a játék?????
-
Ezeket nézegetheted: Tervek
Sokkal fog még bővülni, mindig kinézek egy szempontot, hogy milyen célra akarok csapatot, megcsinálom, aztán elmentem, hogy össze lehessen hasonlítani a többivel. De mindig a lehető legjobb ár/tudás arány a cél.

Ott látható, milyen sokat csináltam a FIFA 15-ből is.

-
^Boss
őstag
ki milyen low-cost csapatot nézett össze?!
-
vegitossj7
addikt
Még mindig fos amúgy.

Amúgy köszönöm a sok gratulációt, szeretnék köszönetet mondani szeretteimnek, a reggeli kávénak, a pörköltnek nokedlivel, a gulyáslevesnek, ennek a tagnak, a gurulós széknek, és annak kallernak aki felengedett pestre jegy nélkül.
Én csak print-screenel csinálok képet, nem vagyok pronyó.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Haha

Elég is egy kezdőcsapatra
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ejha, ez igen.
Ezzel biztosítva van az egész vagyonod egész évre. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ez ugrott

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)