Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
Pár észrevétel:
1. A játékos jelölő... szerintem nagyon király, hogy a jelölő színe fogy, mikor kezd fáradni az ember. Legalább látom, hogy kivel ne kezdjem üldözni az ellenfelet és nem kell folyton lepillantgatni a név sávhoz.
2. Visszajött a "trükkös passz" (L2+passz). Legalábbis nekem a 15-ben ez nem akart működni (vagy csak nem ez a kombo!?), mondjuk nem is nagyon kerestem de régen a 14-ben pl sokat használtam.
3. A játékosok mozgása és kinézete jelenleg elég gyenge. Cselezésnél meg passzolásnál nagyon jó, de sprintelni nagyon nem tudnak. Értem én hogy vissza kellett venni a 15-höz képest de azért ennél egy kicsit nagyobb kontraszt lehetne a lassú és nagyon gyors játékosok között (Bale-lel nem tudtam lefutni se Terry-t, se Ivanovic-ot....a valóságban meg szélső védőket kerülget). Valahol a kettő közt lenne az ideális.
A játékosok külsőre meg olyanok (nem mind) mintha felszedtek volna 10-15 kg-t. Először azt hittem rossz felbontáson játszom, de nem. Meglehet szokni, de kicsit irreális szerintem.
4. A menü botrányos. Ez a világos kék nem nagyon jön be. Világos kék alapon fehér betűk....nem a legkényelmesebb, nem túl átlátható stb. A 15-ös fekete mondjuk ilyen szempontból az eddigi legjobb volt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest