Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dtrms

aktív tag

Pár észrevétel:

1. A játékos jelölő... szerintem nagyon király, hogy a jelölő színe fogy, mikor kezd fáradni az ember. Legalább látom, hogy kivel ne kezdjem üldözni az ellenfelet és nem kell folyton lepillantgatni a név sávhoz.

2. Visszajött a "trükkös passz" (L2+passz). Legalábbis nekem a 15-ben ez nem akart működni (vagy csak nem ez a kombo!?), mondjuk nem is nagyon kerestem de régen a 14-ben pl sokat használtam.

3. A játékosok mozgása és kinézete jelenleg elég gyenge. Cselezésnél meg passzolásnál nagyon jó, de sprintelni nagyon nem tudnak. Értem én hogy vissza kellett venni a 15-höz képest de azért ennél egy kicsit nagyobb kontraszt lehetne a lassú és nagyon gyors játékosok között (Bale-lel nem tudtam lefutni se Terry-t, se Ivanovic-ot....a valóságban meg szélső védőket kerülget). Valahol a kettő közt lenne az ideális.

A játékosok külsőre meg olyanok (nem mind) mintha felszedtek volna 10-15 kg-t. Először azt hittem rossz felbontáson játszom, de nem. Meglehet szokni, de kicsit irreális szerintem.

4. A menü botrányos. Ez a világos kék nem nagyon jön be. Világos kék alapon fehér betűk....nem a legkényelmesebb, nem túl átlátható stb. A 15-ös fekete mondjuk ilyen szempontból az eddigi legjobb volt szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés