Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pogba után nem Parolo jön.

Az egész Serie A középpálya egy dög. Pogba, Marchisio, Nainggolan, Guarín, IF Guarín, Pereyra... ezek után beszélhetünk Paroloról.
Hát ha még Vidal is maradt volna. 
Védekező középpályások között is sok Beast van: Melo, De Rossi, talán Lulicot is idevehetjük.
És még OP támadó középpályásokkal is tele van: Callejón, Mertens, Insigne szóval OMG, és még ilyeneket, hogy Hamsík, Pjanic, meg sem említek. -
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kapcsold ki az adblockot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ohcard
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mindenkiből nagyon kevés van, szóval majd jóval lejjebb mennek ezek az árak is..
Sztem ez így kiábrándítóan alacsony... "Pillanatok" alatt összerakható lesz egy jó csapat...
-
vegitossj7
addikt
Nem vészes egyáltalán.

Tudván, hogy Pogba a legbuzibb középpályás utána Parolo. Csiellíni meg a legnagyobb ratinges a Seria a-ban.
Amúgy köszönöm.

-
lanikai
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Dybala ~25
Chiellini 100-200 közt, mikor hogy
Marchisio ~25
Pogba 200
Tévez 30-40 -
ohcard
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Akkor nézzük az előbb említett nagyrészt Juve spílereket:
Chiellini és Pogba esetében nehéz megmondani, mert az egy dolog, hogy 200k körül vannak kint, de csak 2-3 darab...
Dybala, Marchisio 20 k fölött...Pereyra most éppen nincs is piacon...
Tevez pedig 30 k körül...
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ne legyen jobb..... nem erről van szó csak ne annyival, mint idén volt, hogy egy Robben hátul megszerzi a labdát és föl alá végignyargal vele, addig amíg le nem ráz minden védőt majd begurítja a kapuba.... na ez nem volt reális idén.
-
Genji
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Van különbség csak nem olyan markáns mint eddig volt. Legyen már esélye azért egy közepes/jó védőnek is megállítani egy top csatárt vagy mi értelme az egésznek?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Nem mondom én se, hogy nem reálisabb, inkább azt mondom, hogy a 15 volt ilyen szempontból nagyon OP, mármint a támadásokat figyelembe véve.
De már látom, sőt olvasom a lelki szemeimmel azokat a kommenteket, hogy "bakker az a béna semmit nem csinált, csak védekezett, a védelme mindent megfogott, 57 kapura lövésem volt, de mind elakadt, bezzeg neki 1 kontából sikerült gólt lőnie..."

Szóval ez, hogy a védelem OP (ennek én csak örülni tudok
), még nem jelenti azt, hogy jobb is lesz, vagy amikor az OP passznak köszönhetően 1-0 után csak azt nézzük, hogy hátul passzolgat vki, az megint remek lesz. 
Merek arra fogadni, hogy lesz olyan patch, ami könnyíti a támadást.

A játékosok között pedig nem baj, ha van 1 kis különbség... Végtére is ha vki megdolgoz egy jobb lapért, akkor legyen is előnye, ha nem is sok...

Evibly: Az nagyon örömteli, hogy már olcsóbban is lehet csapatot építeni.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Dr. Student
üzenetére
Itt sem működik... Elmehetnek a fenébe...
-
Yodamest
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Már ha nem szólnak közbe a coinheckerek! Ahogy feltünnek (ha feltünnek) azonnal felugranak majd az árak sajna...
habár most először nagyon reklámozza az EA, hogy közbelép és nem lesz csalás, hát reméljük..
-
vegitossj7
addikt
Lesz ez még olcsóbb is.

Ha normális árakat nézünk, és ha csak pakkokat nyitnak az emberek, Ronci megint lemehet a 400 ezres kategóriába.
(#1278) Yodamest: Mint írtam, egyedül csak minden adat megadásával lehet zsetont venni + egyik youtuber sem reklámozza őket. A mastercardos köcsögök meg nem mernek venni.
-
evibly
senior tag
Tegnap este kimerészkedtem online terepre és nyomtam egy sima, meg egy FUT seasons meccset.
Az elsőben a 15-ben is kedvenc Intert választottam és csak lestem, mert egy rakat full OP emberrel bővültek (Felipe Melo, Jovetic, Perisic, Miranda). Egész más élmény volt, mint a demóban bármi - és ezt pozitív értelemben mondom. Azt többen írtátok, hogy lassult a játékmenet, de valahogy sokkal élvezhetőbb, vagy inkább természetesebb módon, mint a demóban. A védők mozgása hatalmas meglepetés: agilisan, megelőzően lépnek ki a falból, nagyon észnél kel llenni, hogy kinek passzolsz és milyen ütemben.
Ez az előre baszkodom típusú stíl nem megy, mert a védők simán lekapcsolják az átadásokat, ezért a labdatartás elég fontos lett, meg kell becsülni a bogyót. Na, most ez az a vonal, amit én mindig is bírtam és amit a 15 abszolút nem támogatott. Ennek ellenére eleinte én is kapkodtam, az ellenfél is, így az lett belőle, hogy minden passz után másnál volt a labda.

Mindhárom gólomat fejesből szereztem, ez is beszédes: egy szöglet, egy oldalról elvégzett szabadrúgás, illetve egy akció végén történő beadás után. Sima 3-0 volt, hendit nem éreztem, lassulást sem, inkább az a fajta lag volt, amikor egy töredék mp-re megáll a cucc, de utána megy tovább rendben. Ez annyira nem volt zavaró.
A FUT meccsre összeraktam egy basic Bundes csapatot, pár rare lappal, de semmi extra. Ez szorosabb volt, érzetre sztem továbbra is pörgősebb, gyorsabb a sima szezonnál, de talán nincs akkora különbség. A játékmenet hasonlóan tetszetős, meg kell szenvedni a gólért, sok lövésem volt és végül egy kapusról kipattanót tudott a chilei Vargas bekotorni (aki egyébként fasza opció gyors RW pozícióba, csak ajánlani tudom). A vége 2-0, nagyon élvezetes, jó meccs volt, de nyilván nem ezt mondanám, ha kikaptam volna

Meglepően olcsó minden Xbox One-on, 300-400 coinért lehet totál okés játékosokat venni és csak 80-as szint fölött drágábbak, de akkor is legfeljebb pár ezerről beszélünk. Szóval offline farmolás után, a coin boostokat feloldva kényelmesen tudtam vásárolni, pár ezerből megvoltam, úgyhogy ez tetszik. Jó lesz ez sztem...
-
vegitossj7
addikt
Csak nálam kért most az Origin biztonsági kérdést?
Valamit még írt, hogy a Fifához e-mailbe kapunk még külön biztonsági kódot.
(#1274) yozsee11: Na, akkor marad nekem a Kickass.

-
yozsee11
aktív tag
Aki előrendelte PC-n a 16-ot, ma este 19:00-tól lehet előtölteni, mármint nekem ezt írja az Origin.
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hát igen, és most fáj neki, hogy nehezebben tud majd érvényesülni.
A másik fájdalma pedig, hogy kisebb a különbség egy jó és egy top játékos között szintén tök jó húzás az EA részéről. Ez így szintén sokkal reálisabb, hisz az, hogy egy csapatnak van egy Robbene nem kell, hogy instant előnyt jelentsen. A valóságban sem csak ülnek a játékosok karba tett kézzel, ha jön egy Ronaldo, Messi, Robben, vagy akárki, hogy ez már egy lefutott meccs.. abszolút nem az és végre a fifában sem lesz az.
-
Yodamest
veterán
A tegnapi Ovvy-s videóhoz még annyit, hogy ugye kicsit panaszkodik a védekezés OP-sága miatt, hát nála lehet ez hátrány, mert nem tud olyan simán átgázolni a szerényebb képességű játékosokon, de ez sokkal reálisabb így. A valóságban is hányszor van az, hogy egy esélyesebb csapat egszerűen nem tud mit kezdeni a jól védekező gyengébb ellen, naggyon sok ilyen van. Ez így tök reális most végre. Persze nála hátrány, több X-et fog játszani, de ez így tök jó akkor is.
-
dtrms
aktív tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Én! Nekem se jó....ugyan az, mint eddig :/
Ebből valószínűleg nem lesz kereskedés a megjelenésig. Nem hiszem, hogy megjavulna/megcsinálnák addig. -
^Boss
őstag
bronze 4-es pakk, össz 31 coinért adtam el quick sellben, zseniális ajándék. ezeket komolyan gondolja az EA?
-
Dr. Student
senior tag
Nekem továbbra sem működik a web app.
Nagyon szomorú vagyok.

Járt így más is ?
-
rento
őstag
Kik azok a pár százas játékosok akikkel megéri kereskedni? Alig van zsentonom muszáj lenne kereskednem, de egyszerűen nem tudom, hogy kibe érdemes befektetni. PC-n vagyok.
-
Yodamest
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
Fifa point

Fú jó lesz nagyon, aktiválom a coin boostereket pikk-pakk lesz annyim, hogy egy full rare csapattal (cserékkel 22 fő) vágjak neki az idei szezonnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bucketb0b
őstag
Sajnos ez nem fog megtörténni a közeljövőben

Csak fifa miatt nem akaródzik ps-t venni, nem drága, de nem is olcsó mulatság vagy inkább úgy mondanám, hogy úri szórakozás lenne kidobni ennyi pénzt feleslegesen noha biztosan élvezném az ottani játékot, talán jobban is, mint pc-n.
(nem a konzolt szándékoztam szidni csak számomra ez így jelen formában nem túl gazdaságos
) -
bucketb0b
őstag
Olvasok én mindent
(de ne vedd magadra
) azért követek egy topikot, hogy beszerezzem a lehető legtöbb infót az adott témáról. Csak annyira nem tudtam értelmezni a mondatod, hogy az hihetetlen, aztán tényleg csak el kellett volna olvasni figyelmesebben, mert azt jelentette ami le van írva, de már fáradok így estére meg a 15ben most éltem túl tizipárbajjal egy negyeddöntőt a mindent megteszek "83"as kis csapatommal, hogy valahogy kihozzam x-re a meccset gyerek ellen, hogy ez hihetetlen..
ja mindezt emberelőnyben csinálta
előre felé nem volt se játékosa se tudása, de legalább csilli villi Chiellini meg ki tudja még ki befigyelt a védelembe.. már a végén majdnem eret vágtam csak legyen már vége nem bírtam így utolsó meccsnek ezt az ultra defenzív taktikát.. -
szekto
aktív tag
Jól érzem, hogy a játékosok kicsit reálisabban mozognak a pályán a 15-höz képest? Mintha most nem lehetne emberfeletti sprinteket/fordulásokat végrehajtani.
Elsőre így tetszik a cucc, de még nem akarok elkapkodni semmit se, 15-tel is így kezdődött a történetem.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Azt láttam, csak rákérdeztem, hogy aki járt már a teljesben azt pontosan tudja, hogy milyen IG... Már nem bízom a FH-ben. 
Bb0b: A lényeg, hogy olvasod amit írok, ez örömmel tölt el.

-
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ezt hogy érted?
-
bucketb0b
őstag
Öcsém 3 percig elemezgettem a mondatodat, de nem tudtam megfejteni (már szóltam a pápának is, hogy kezdjen el aggódni), aztán elolvastam a következő hsz-t és értelmet nyert
a legegyszerűbbre nem gondoltam, bár tegyük hozzá nem volt könnyű dolgom, mert a mai generáció nem tud hejesen irni 
más kép-> másképp

-
MdewC
nagyúr
Tudja valaki, hogy az IF lapokon tényleg más kép lesz mint a sima lapokon?

-
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A hucudni szintű csapat valóban nem a legerősebb...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Illetve a csapat szélesség is 60 nálam.
A demót így használom, ez persze 100%, hogy változik majd a teljesben.
80
55-60
szervezett
60
60
60
free
35
60
60
nem a les taktika.Szokásos védekezés taktika, hátul történik a labda szerzés, több időt vesz igénybe a támadás építés, de mivel ultimaten tolom, ezért most leginkább a védekezést gyakorlom. (Kevés gólt is lövök. De nem is nagyon kapok.)
Szóval ezt 100%, hogy át kell majd variálni, vagy legalább is ki kell egészíteni olyannal, ahol feljebb kezdődik a védekezés és lehet majd váltogatni!

TÉNYLEG! TAKTIKÁT LEHET MENTENI X1-ESEK???

-
MdewC
nagyúr
Coman a neki megfelelő helyen/ligában van, több a területe, illetve jobban illeszkedik a németek szél játékába. Tévez hidd el nekem is hiányzik. Egyébként pedig Pirlo lehet, hogy lassú volt már, de azokat a kulcs passzokat, finom indításokat, 40 méteres kereszt passzokat és 90. perces szabadrúgásokat senki sem fogja tudni pótolni, a helyezésünkön is látszik, ami remélhetőleg javulni fog. Tudom, hogy kellett a váltás, a kora miatt, a csúcson hagyta abba, de ettől még hiányzik majd.
Örüljünk, hogy nálunk is játszott, egy élmény volt látni a világ legjobb mélységi irányítóját és szabadrúgás lövőjét.Skacok!

Sajnos még objektív tesztekkel nem tudok jelentkezni, de a hasznos és kipróbált infókat nem tartom magamban, ajánlom ezt a videót a testcsel témában, eddig nekem nem ment, illetve a jobb magas indítások kivitelezéséhez az alábbi irányítás beállítást. Manual kell a Lob Pass-hoz...
Nekem dobott az indításaimon, főleg, ha a szélekre szeretném kiosztani a bogyót beadásra.
LedyGY: "contain egy fos" ebben annyiban vitatkozok, hogy a demóban nekem is annak tűnt, de amint feltoltam a csapat agresszivitást 60-ra, akkor jobb lett, persze szerelni nem fognak, de ettől még szépen lekövetik akit kell és eközben tudsz zárni, vagy megelőzni. Szóval nem rossz annyira, csak nem elég agresszív. Annyiban viszont jobb, hogy a falból értelmetlenül nem hoz ki embert, ami viszont nagy előrelépés. Persze ez csak demó, szóval nem annyira mérvadó...

-
LedyGyuszi
addikt
több mint 1 euro 100 fifa ponty...300 fifa ponty vagy 15k coin egy köt fut draft...

normálisak ezek?profiban offline behúztam a fut draftot, nyeremény egy prémium gold + egy jumbo pakk
gép elleni tapik:
- lapos szöktetés op
-löbbölések, szalomozások szinte kizárva
-offline továbbra is bemutat pár szép csalást a gép
-test cselezés mozgásban érdemes nyomni, általában ha vkit szöktetni akarunk, így egy kis kivárással jobb poziba tudjuk indítani
-távoli lövés huszároknak elég enhéz dolguk lesz sztem
-kapusok jól mozognak
-jockey védekezésnél végre nem korcsolyáztak az embereim
-contain egy fos
-szélről befelé indulás és így végigvitele, mert képtelenség normálisan embert váltani szintén eltűnt...röviden, tömören ezek a tapasztalataim, igaz offline...
véleményem szerint idén azok fognak érvényesülni, akik laposan járatják a labdát és keresik az üres területre való beinduló játékosokat -
Garsza
veterán
Coman engem Juve mezben egyszer sem győzött meg. Valahogy az volt az érzésem hogy van benne potenciál de nem nagyon tudott élni vele. Mintha ideges lett volna meccseken. Rengetegszer tolta meg hosszan a abdát meg ilyen apró technikai hibák. Vidal -val kapcsolatban meg az az érzésem hogy Sturaro betölti majd a helyét. Védekezésben 100% előre játékban meg majd kiderül.
Pirlot meg már el kellett engedni át kell már alakítani a csapatot Pirlo nélkülire sokszor volt már körülményes és lassú.
Én személy szerint Tevezt sajnálom a legjobban 1 évet maradhatott volna még. -
Azog the Orc
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
2 meccsen láttam eddig Zaza-t játszani, a ball control és a dribbling értékét kicsit alábecsülték, sztem technikás fickó.
-
Kristof_94
nagyúr
Sorry, there was an error logging into the FUT Web Application. We were not able to verify your FUT 16 data. Please wait a while and try again by refreshing your browser. For help, please go to EA Answers HQ.
Ezek a megjelenésig sem fogják megoldani a hibát...
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nya, rá én is. (Nem csak a játékban.)

-
vegitossj7
addikt
Én rá leszek kíváncsi, FM 15-ben nagyon adja, mindent tudó szörny.

-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Akkor rákérdezhetek nálad hogy Vidal hogy teljesít nálatok?
-
dtrms
aktív tag
Hát én a Manchester-nek!
...de ha olasz foci akkor a Juve-t preferálom -
Carvus
senior tag
Itt mindenki Juvés??

Milánó szebbik felének szurkol még rajtam kívül valaki?

-
MdewC
nagyúr
Ez így elég jól hangzik, főleg a vége.

-
Genji
őstag
Na 4-5 óra játék után:
EZ a FIFA minden idők legjobb Fifája, zero kétség!
Pár tapasztalat (némelyik szubjektív lehet):
- a lövés tényleg könnyebb demóhoz képest, de 15hez képest nehezebb.
- kapusok okosabban mozognak (nincs elfutok a kapus mellett story)
- a trough ballt nerfelték, csak akkor megy ha szabad a szög, amúgy leszedik/odaérnek a védők
- pace tényleg minta erősebb lenne demóhoz képest, de nem megy a védekezés rovására
- lapos szöktetés nagyon OP
- a játékosok iszonyat intelligensen mozognak, sok a beindulás és a szabad térbe mozgás
- stamina fontos (meccs végére senki nem fut már ha addig rá voltál feküdve a jobb ravaszra), de annyira nem mint gondoltam volna (vagy reméltem)
- shot power fontos ha messziről próbálkozol mert különben úgy rugnak bele mint b@zik (bocs ha megsértek ezzel valakit
)
- amit ovvy mondott abban van valami én nem vagyok nagy spíler de mintha most jobban menne a játék mint valaha, kiegyensúlyozottabb lett a game
- a végére meg: FORZA JUVE mindenki egy szörny!
-
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Neuernek érzi magát mind.
Kint rohangálnak egyfolytában. Hívni sem kell őket. Volt hogy egy keresztlabdára kirohant és lyukat rúgott.
Plusz elég sok a potya gól is, de ezt betudom a gyengébb kapusomnak. Viszont draftban Ruffier és Courtouis is rohangált ki vakon.Most toltam pár online season meccset is FUT-ban. Hát itt már feljebb van tekerve a sebesség. Érdekes. Draft és FUT season között olyan sebességkülönbség van, mint tavaly a FUT és a sima Seasons között.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hozzájuk már kevésbé.

-
Redcaster
őstag
Még sosem FUT-oltam, így lenne valaki olyan kedves, és elmagyarázná, hogy mit jelentenek ezek, hogy pár játékosból vannak "színes" kártyák is?

-
MdewC
nagyúr
Csak ezt találtam, de Tévezzel is linkeltem egy párat, csak nem találtam őket!
Jó lesz ez, már vár alig várom.
-
MdewC
nagyúr
-
Garsza
veterán
Nekem egy Ilyen csapat megépítése lesz a célom. Esetleg majd színes lapok még ha lesz valamelyikből.
És a 2* gyengébbik láb nem hátráltatja? -
mycsu29
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát ha még Vidal is maradt volna. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)