Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
No, én valami ilyesminek már tudnék örülni kezdéskor.
Kiváncsi leszek idén a Web Appot megnyitják-e megjelenés előtt, hogy kereskedéssel egy kis kezdőtőkét összeszedjünk.
Valamint nagyon várom a holnapi demót, számomra a legfontosabb a gameplay, valami nagyon jót kell mutatnia, hogy meggyőzzön a szoftver beszerzéséről.

-
tigomigocika
senior tag
most próbálom a droft módot!
eddig jó!!! -
Genji
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nana ott van Allan csak 76os!

Jah csatárok picit gyengék de gyorsak
-
Genji
őstag
Nálam a kezdőcsapat így alakul.

-
bajzal
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Új-Zélandi fiók?

-
bajzal
őstag
FIFA 16 - Demo Megjelenések! Forrás
– XBox 360 and XBox One – Live Gold (worldwide)
UK time: Tuesday, September 8th 2015 3am (GTM+1)
US time: Monday, September 7th 2015 7pm (PT)– XBox 360 and XBox One – Live Silver (worldwide)
UK time: Tuesday, September 15th 2015 3am (GTM+1)
US time: Monday, September 14th 2015 7pm (PT)– Playstation 3 (US)
UK time: Tuesday, September 8th 2015 9pm (GTM+1)
US time: Tuesday, September 8th 2015 1pm (PT)– Playstation 3 (Europe)
UK time: Wednesday, September 9th 2015 1pm (GTM+1)
US time: Wednesday, September 9th 2015 5am (PT)– Playstation 4 (US)
UK time: Thursday, September 10th 2015 5am (GTM+1)
US time: Wednesday, September 9th 2015 9pm (PT)– Playstation 4 (Europe)
UK time: Wednesday, September 9th 2015 1pm (GTM+1)
US time: Wednesday, September 9th 2015 5am (PT)– PC (worldwide)
UK time: Tuesday, September 8th 2015 7pm (GTM+1)
US time: Tuesday, September 8th 2015 11am (PT) -
Genji
őstag
Gyerekek új FIFA új remények visszatérek én is a játékhoz. Váltanék nextgenre PS4 vs ONE kérdésben tanács? Árban ugyanott van a mutatvány.
-
Kristof_94
nagyúr
Tudom, hogy nem ide kellene írni, off topic, stb., de aki esetleg tudna nekem küldeni egy ncore meghívót az kérem írjon egy privát üzenetet! Sürgős lenne!
Még egyszer elnézést az off miatt! Törlöm a bejegyzést, ha megoldódik!
-
evibly
senior tag
MdewC kollégához hasonlóan ebben az idényben én is konzolt váltok, de maradok Xbox-on (One), mert már jó lenne tényleg próbát tenni a next gen dolgokkal.

Viszont épp most olvasom, hogy mi marad meg Xbox360/PS3 vonalon a játékmódokból és azt kell mondanom, hogy korrekt a cég, mert szinte minden fontos cucc lesz. Itt most főleg a Draft módra gondolok, mert én azt gondoltam, h azt kiveszik, de ezek szerint még mindig túl nagy a tábor ahhoz, hogy ezt megtegyék...
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Üdv!

Starter csapatnak megteszi vmi ilyesmi is.
Atom stabil belső CDM páros, elsősorban a masszív védekezés és helyezkedés miatt, a belső CB páros is baromi OP, megszokni a védekezést könnyebb velük a x/H miatt (kevesebb kiugratási lehetőség az ellenfélnek) és a szélek is megjátszhatóak a sebesség miatt.
-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát azért, hogy 3. osztályú angol csapattal div1et nyerj oda már nem csak tehetség kell szerintem hanem kibaszott nagy mázli.. mikor div1ben voltam abból a lehetséges 10 meccsből (ami reálisan nézve 6-7 volt) kaptam 3x olyan csapatot ami pusztán ránézésre 6x annyit ért, mint az én csapatom posztonként
hiába a jobb tudás, azért egy 3. osztályú csapat és egy Silva között érezni a különbséget akármennyire balfasz az aki irányítja játékosból ekkora különbséget lazán hoz az ember. Szóval én nem tudom te kik ellen játszottál, de szeretnék én is ilyenek ellen div1ben kacérkodni

-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
De ha azzal a csapattal nem fog tudni nyerni, akkor ezzel amit linkeltél hogyan? Pusztán várva a hendire ha van?
a 15ben ha jól emlékszem div4-5ben volt, ezzel a csapattal talán a 3 meg lesz ha nem fejlődik sokat, de amit linkeltél azzal 4-6
szerintem.
Az a csapat mire összejön neki lesz karácsony minimum amúgy is. Meg amúgy is meg kell találni a rejtett op lapokat a játékban. Vannak gyöngyszemek amikről nem is gondolná az ember statok alapján és fordítva is igaz, vannak ritka szar lapok hiába a jó stat. -
vegitossj7
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Inkább valami ilyesmi.

-
tigomigocika
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Értem!
spanyol-angol hibrid? -
vegitossj7
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Az, hogy ebből nagyon nagy rage-ek lesznek. Azt hiszi az ember, hogy aki magas értékelésű jobb, mint az ezüst vagy az alacsony arany.
Mellesleg legalább 100 chemes csapatot tervezne az ember, ha már sablonemberekkel tölti meg azt.

Minden 2. meccsem ilyen csapat ellen van, aztán meg raqequit lesz a vége mindig.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
mi a baj a csapattal?
-
vegitossj7
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Hát ez nagyon eredeti.

-
tigomigocika
senior tag
-
bucketb0b
őstag
És azt is csinálja a taktika amit kell, mert volt példa rá nálam nem egyszer, hogy a cdm a 16os környékén mászkált ultra defenzív alatt miközben taktikában meg be volt állítva a stay back.

Ha edző lennék olyan szépen ki lehetett volna ott videózni mi volt a hiba. Középen sok üres terület maradt, mert vagy nem léptek fel vagy túlságosan is (4-1-2-1-2) ami nem lenne baj, ha megtalálná az ember a következetességét, hogy miért is lép fel vagy marad ott, de 3 meccsen 3féleképpen mozogni úgy, hogy ugyanaz a taktika az kicsit gáz
-
MdewC
nagyúr
Láttam, nem az igazi. :/
Mondjuk azért egy esélyt biztos, hogy kap, mivel még ki se jött a játék.

Lehet lesznek dolgok, amik másképp fognak működni, mindenesetre elég jó lap ezt leszámítva. Én bizakodó vagyok, tuti, hogy mindenkit fognak meglepetések érni. (Így előre nem vonnék le következtetéseket, de a lapok eléggé bejönnek, nem is gondoltam ekkora tuningolásokra...)
Remélem a játékos utasításokkal és az egyéni taktikákkal lehet alakítani a csapat stratégiákat megfelelően.
-
MdewC
nagyúr
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Fúúú bazd, kemények lesznek.
-
Kristof_94
nagyúr

-
bucketb0b
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért? Reálisan nézve a válogatottból talán Dzsudzsi a legjobb, de összratinget nézve ő sincs 76 fölött számomra. Persze lehet csak én gondolom rosszul és alulértékelem a játékosainkat.
-
dvtkfan
senior tag
Pár hét játék után el tudnék viselni egy ilyet:
-
tigomigocika
senior tag
Hali!
PS4 szekcióban mikor szedhető a demó? -
_adaml21_
őstag
Első nekiindulásnak egy ilyennel kezdenék.
-
1m1s
tag
Elérhető valahol a játék 10K körüli áron?Azért a 14K elég nagy rablás.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Várjuk ki mi lesz vele idén, amikor már nem lesz Tévez, aki ellője, hogy legyen kipattanó.

(Annyira egyébként nem rossz IRL, alkalmas volt arra, hogy kontra játékra építsen a Juventus néhány BL meccsen, lásd Dortmund ellen, pedig tavaly nem erre voltunk berendezkedve. Megértelek, de ennyire nem gyenge. Idén legalább is bizonyíthatja.)
Plusz várjuk ki, mire lesz képes a játékban. Engem amúgy is Dybala lapja érdekel jobban...[link] Az angoloknál is visszatérőben a normális CB védelem.

-
Rypejakten
addikt
Juve szurkoló vagyok, és fájdalmas látni, hogy egy ennyire tehetségtelen srácot ennyire tolnak. Kezdőbe vele, rating az egekben, csak egy valami hiányzik, a teljesítmény.
Böde Dani is egész faszán veri be a 3 méteres kipattanókat, mégsem 81-es fifában.75 agility, 65 balance, kb. olyan lesz, mint tavaly Lukaku. Papíron gyors, de mire eléri csúcssebességét, rég utolérik.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Te már teszteled a játékot, onnan vannak az infók?

Még szerencse, illetve az is, hogy láttál már meccset, ahol pályára lépett, mert ennyire jól ismered.
Végül is +6 pace upgradet kapott.

(Persze ettől még lehet kiveszem és cserélem gyorsabbra, illetve Cuad esetében tényleg nagyobb a sansz RW/RM-re, mert eddig az volt, viszont a Juvéban még "nincs posztja", nem tudni, hol fog helyet kapni. Majd az ea ad neki...)

Például ilyenre...
Kár, h Silva H/H lett. 

-
Vampire Bat
aktív tag
Egy kis Fifa 16 [link]
-
MdewC
nagyúr
Indén a SERIE A hiper beteg lesz!!!
(Különösen a JUVE lapok!) 
Cuadrado még nincs bent, de ha CAM lesz, akkor meg is vagyok.

Pereyra 4*
Pogba 4*
Marci 4*
Dybala 4* (kiváló lap!!)
Cuadrado 4-5* várható ...
Még Tévezre és a Viperára kell majd egy hibridet csinálni...

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Höhöhő majd meglátjuk.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezeknek megint semmi értelme. Jól néznek ki meg minden, de nem vagy előrébb velük.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Van 1-2, ami jól néz ki.
Persze IG sokszor az egyszerű cselek a leghatékonyabbak, de párat érdemes begyakorolni. 
Legalább a Juve mez benne van, remélem marad a fehér alsó rész a teljes játékban is!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kell gyakorolni és menni fog. 1-2 hét alatt nagyon bele lehet jönni. Főleg az arénát javaslom gyakorlásra és offline, ezután online.
-
szekto
aktív tag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
A játékbeli cseleket egy kontrolleren mennyi idő elsajátítani?
-
vegitossj7
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
-
1m1s
tag
Hej!Mikortól játszható a fifa demója?
-
B0V9B
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Naldo nekem is feltűnt, kicsit durva neki szerintem a 85.
-
MdewC
nagyúr
Bevallom őszintén, amióta Fifázom, se Ronaldot és se Messit nem próbáltam a FUT-ban, de idén erre megpróbálok sort keríteni.

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Te menthetetlen vagy, szerintem úgy járunk a legjobban, ha a hozzászólásaidat ezentúl nem veszem észre....
Ja, amúgy csak annyit az egészhez, hogy 1 évnyi rossz lábas gólt hasonlítasz össze 10 évnyi terméssel.
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Elhiszem, hogy zavar téged Messi, és természetesen ő sem tökéletes játékos, vannak hibái/hiányosságai/gyengeségei, de annyira nevetségessé teszed magad minden alkalommal... Állandóan olyan dolgokat állítasz, amiket nem tudsz alátámasztani, sőt, igazából csak cáfolni lehet a megjegyzéseidet...
Látom, azt sem sikerült elolvasnod/felfognod, hogy a Body Feint is skill, nem csak az Elastico, meg a chop-chop és társai.Szerintem teljesen reális mind CR, mind Messi weak foot és skill moves értékelései. Azt már sokkal kevésbé értem, hogy Ibra skillje miért 4* megint...
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Te olvastál valami statisztikát egyáltalán, hogy hány gólt szerzett jobbal, és hányat ballal? Ha olvastál volna akkor nem írtál volna ismét ekkora bődületes hülyeséget. Szerintem ne kezdd el itt is.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Bonu cipőfűzőjét se köthetné meg.
Kiv leszek, h az olasz mit kap. -
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Messi jobbosa pontosabb, CR balosa pedig sokkal erősebb. szerintem ezen nem éri meg rugózni.
engem Naldo +4 up-ja jobban lehoz az életről.
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Lassie idén tényleg sokat fejlődött a jobb lábra, megérdemli.

Ronaldo meg túl OP lenne 5* fos lábbal.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Akkor minek a 4*, ha a mozgásával megver mindenkit? Na mind1, ez még talán oké, de a 4* weak foot tényleg nevetséges. Ha neki ennyi, akkor CR-nek mennyi kéne? 12*?
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
melyik része? a jobbosa tényleg javul a kis törpnek, a skill meg... érted, egy Messinek nem adhatnak 4*-nál rosszabbat, amíg a játéka alapját képező skillekhez (body feint etc.) kell a 4*.
benne az a zseniális, hogy nincs szüksége cselekre, szimplán a mozgásával megver mindenkit. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Semmi, csak elég irreális.
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
mi a baj, papa?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
sorry, "új"nak szántam.

-
MdewC
nagyúr
Lehet elérted a napi limitet, 2000 tapasztalati pont, ha nem, akkor google, ea support és nyitsz egy bejelentő ticketet.
Coin nem vihető át PC/PS/XB 15-ből PC/PS/XB 16-ba.
Point átvihető PC/PS/XB 15-ből PC/PS/XB 16-ba.
Coin PC-ről nem vihető át PS/XB-re.
bajzal: Nyisd meg és az oldal tetején lévő topic összefoglalót olvasd és el (F15-ös). De a fórum is tele van infóval. [link]
Illetve youtube-on keresd az ovvy fifa 15 videókat. (beállítások, irányítások, támadás/védekezés/passzolás instrukciók, játékos tesztek, csapat építések)
-
bajzal
őstag
Valaki el tudna linkelni egy jó youtube videót az Ultimate Team játékmódról? Hogyan kell játszani, kezdőknek

-
dtrms
aktív tag
Ne haragudjatok, de megint kérdeznem kell.

Ez fifa 15-ös dolog, de az a topic már annyira nem él, gondoltam nem baj ha ide írok.
Olyan prolémám lenne, hogy elértem a 19-es szintet és megálltak a pontjaim. Nem kapok tapasztalati pontot, ez miért lehet?FUT-ban játszom leginkább és most elkezdtem az offline bajnokságot, hogy pénzt gyűjtsek és nem kaptam tapasztalati pontokat. Gondoltam, hogy azért mert offline, ezért játszottam pár meccset online, de úgy se kaptam.
Valaki valami ötlet? :/
-
dtrms
aktív tag
Még egy utolsó kérdésem lenne és abbahagyom a hülyeségek kérdezgetését.

Most fifa 15-ben amit elérek level, és amit fut-ban összeszedek coin ("arany") az jöhet velem a 16-ba? Tehát ha van most 40-50K zsetonom az meg lesz ott is kezdéskor?
Valamint ha esetleg átmennék PS-re akkor tudok e oda origin felhasználóval menni és megmaradnak e ott is az eredményeim?
-
vegitossj7
addikt
-
dtrms
aktív tag
Köszönöm a választ!
Akkor szerinted van rá esély, hogy a fifa 16-ban normális átigazolási piac lesz? Mármint játékos (user) van elég csak kereskedni nem kereskedtek ?
Ha a megjelenés után várok 1-2 hetet az elég ahhoz, hogy kiderüljön a coin hack-es dolog? -
vegitossj7
addikt
Minél több ember játszik egy platformon, annál több játékos kerül a piacra.
PS-en is volt zsetoneladás, mégis annyian játszottak rajta, hogy képesek voltak megtölteni a piacot.Mivel PC-n volt a legtöbb a coinhack, azért az infláció itt volt a legnagyobb. Az emberek drágábban adták az alapjátékosokat is, mert annyira értéktelen lett a coin. Pakkokat meg ha nyitottak, csak a drágákat tették ki, minden mást quick sellezték, hisz totál értelmetlen ezen idegeskedni.
Ezért nincs annyi Kompany a 15-ben, és ezért drágább PC-n.Ha ténylegesen tesznek a csalók ellen, lehetséges hogy egy PS>PC>XBOX piac fog kialakulni. Ehhez az kell, hogy totál kiszűrjék a csalókat.
U.I: ja és ennyit a hülye togói parasztról, nem akart kevesebb pénzért menni a crystal palace-ba...
-
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
Én még elég új vagyok a FUT-ban (most vettem meg a 15-öt nyáron). Most feljutottam a 2-ik Div.-be, de brutál nehéz pénzt összeszedni és játékosokat venni (PC-n játszom). BPL csapatom van és egy Hazard 90-ről 130K-ra ugrott, meg egy Sanchez is 36K lett. Nagyjából 70-80,000 live transfert szokott mutani, ami elég kevés. A haverom PS-en tolja és ott ez a szám olyan 850,000 szokott lenni még most is.
Na de ez csak egy kis felvezető volt, és azért a 16-os topicba írok, mert meg szeretném kérdezni, hogy amikor kijött a 15 akkor ez a szám mennyi volt?
Megszeretném venni a 16-ot és nem tudom eldönteni, hogy megvegyem e.Szerintetek ott is ezzel a 100,000 alatti live transferrel számoljak és ilyen magas árakkal?
Ui.: összehasonlításképp: a haverom PS-en megvette pl Kompany-t 6K-ért (válogathatott mert volt kb 200db Kompany), míg ez most PC-n olyan 18-25K és nagyjából 2-3 darab ha van belőle.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az is egy jó opció
, de sztem nem lesz gond a coin. (Persze letörném a kezem, ha illegálisan csinálnám.) 
Idén én is lazára tercezem, 1-2 IF és már örülni fogok!
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Sztem nem rossz.

Játékos chemek alapján, íme az 1. keret koncepcióm, illetve a 2. Persze ez még fog változni, de alapnak nem lenne rossz.

-
MdewC
nagyúr
Üdv!

Úgy néz ki, hogy meg lehet a 2. számú mezem a játékban.

- Tévez kihagyhatatlannak tűnik.
- Chiello ismét a legjobb védőnek tűnik.
- Boateng is keményen odaállt a használható védők sorába, sőt!

-
djrenato
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én tavaly nyáron vettem meg először a 14-et, nem sokkal utána találtam rá mobilos app-ra aztán gyorsan rabja is lettem.
Főleg éjszakás műszakba esténként 100-130k-kat piacolgattam (: -
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Dehogynem...
Egyetlen csaló coinforrás most már csak az új account vásárlása... PC-n ez nem adott, maradt a konzol. Ezt még az EA-nek sem lehet nehéz kiszűrni, akik szeptemberben csináltak accot és 500k coin fölött kóstálnak, jön a ban vagy a reset.
(#201) djrenato: Én annó suliban toltam mocsok sokat minden számtech órán és a szünetekben.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezt sajnos nem lehet kivitelezni.

-
djrenato
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egy ekkora cégnél akkora szánalom különben, hogy nem tudnak semmit kezdeni a coinhackerekkel... Pedig nekem kifejezetten tetszett a mobilos web app, már abból is kiindulva, hogy gyakran van a melóhelyemen szabadidőm ilyenekkel foglalkozni x)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ma már nem feltétlenül az a jó, ha valaki 2.10 meg 120 kiló. Foci nem csak az erőről szól, szerintem. Persze kinek mi. Számomra az izom foci nem pálya 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meccset nézz, ne statisztikát barátom.