Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borusito
tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Ahogy olvastam, azt hittem ez egy én régebbi kommentem.
Taison az isten, nincs kérdés. Nekem CAM-ként eredményesebb, mint ST Hulk. 
Milyen platformon játszol?
-
Borusito
tag
Jó lett, aki eddig idegeskedett, az bele se kezdjen... Úgy mozogtak a játékosaim, mintha mindegyikük Lampard lett volna (aki -mint írták FH-n- lassabb, mint Stephen Hawking lyukas kerekekkel
). Közben az R2+L2 hatékonyabb, mint valaha, akár a kapussal is nekiindulhatsz, simán végigviszed a pályán, úgy se gyorsabb ugye nálad senki...
Katasztrófa. -
Borusito
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jól számolsz, csak azt kifelejted, hogy minden DIV1 győzelem után 15k-t kap a hacker. Vesz 11 bronz játékost 200 ért, 7 szerződéssel, így kb. 314 coinba kerül neki egy meccs, ami nagyjából visszajön a győzelemért kapott coinokból. ~15k nyeresége van minden 8 meccs után.
Azt állítani, hogy coin farmolás nem létezik...

-
Borusito
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kereskedés, meg amit adott a szezonok végén. Egyszer vettem egy MOTM Kádit 32k-ért, aztán egy hónap múlva mikor már kihalt, beraktam 200k azonnaliba és pár óra múlva megvették.
Előtte Tevezeket vettem és adtam el 1k-val többért. Előtte meg apróságok, amire itt kaptam infókat. 
-
Borusito
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
PC
-
Borusito
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van, másik oldalt Danci is kék. Nem sok coin ez, főleg ha azt nézzük, hogy az egész pénz amit összeszenvedtem a csapatomra, egy fél sima Ronaldo ára..
-
Borusito
tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Amit én ajánlanék:
RB Danilo-> Peres/Alves
LB Luis->MarceloEzzel a formációval gyakran fennragadnak a fullbackek, szóval spurizniuk kell vissza. Futásra alkalmas embert jobb oldalt még könnyen találsz, a másik oldalon nekem csak a kék Marcell segített

Gustavo->Fernandinho (Teixi, de ő nem biztos, hogy neked is beválik)
Gustavo CDM-be jó, CM-be nem való. Ha kopasz vagy akkor próbáld meg, ha nem akkor inkább ne, mert kihullik tőle az összes hajad.

Jonas->bárki (ott minden CAM isten lesz, mondjuk Jonas pont nem CAM
)Én mondjuk Taisont nyúzom, zseniálisan játszik.
Ha te is darabosnak érzed Hulkot, akkor Jonas ott tökéletes.
Nekem a TOTS César meg egyelőre minden egyes csavart labdát beenged, függetlenül, hogy távolról, közelről, magasan, alacsonyan, középre, vagy szélre érkezik a labda.

-
Borusito
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyik 8k, másik csak min. buy now áron ment el. 4.5k-ból 13.6k

-
Borusito
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Borusito
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy örül, ~100k point és őt kapta. Teljesen megérte.
-
Borusito
tag
Megérte az IF Diego Alves.

-
Borusito
tag
Nem tudom így TOTS előtt van-e értelme egy IF Diego Alvesbe befektetni.. Szerintetek?
-
Borusito
tag
Egy IF Lucasnak most még örülnék a TOTS-ok előtt.

-
Borusito
tag
Ezzel úszott el a DIV1-ben maradás.

-
Borusito
tag
Kinek van türelme ehhez a DIV1-hez?
20-ból 1 nem csaló, azaz egy meg általában egy nagy tál örökítőanyag. Öli a játékot, megállítgatja ha nála van, szögletzászlónál bohóckodik... -
Borusito
tag
Közel 600 meccs után ma (2016.04.07-én 1:03-kor /piros betűs nap/) sikerült feljutnom az első osztályba, ami három osztállyal jobb, mint amiben bármelyik eddigi FIFA-ban voltam.
Olyan közel van a fekete mez, de még sosem éreztem ilyen távol. 
-
Borusito
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
TAISOOOOOOOOON

Most nézem csak, hogy LM

-
Borusito
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Szép!

Luiz Gustavoval mi a helyzet? Nekem tönkretette az előre játékom. Hiába védekezett jobban mint pl. David Luiz, az én támadásaimat hatékonyabban akadályozta, mint az ellenfelét.
Az a 70 pace IG kb. 55-nek érződik, amivel sokra nem megyek se előre, se hátra. Na meg őt nem érdekli ha a 90+4. percben szöglet után a kipattanó elé kerül... üres kapura is gond nélkül felélövi. 
Próbáld ki Casemirot azon a poszton.
Gyorsabbnak érzed majd, mint Gustavot, nem hagy cserben támadás közben sem és akár a szabit is rábízhatod. -
Borusito
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Én EZT ajánlanám.
Kb. hetven darab arany brazil van akit még nem próbáltam a közel háromszázból (két silvert a cserék között kötelező kipróbálnod
), szóval a jelentős részét igen és én a linkelt társaságot -kivéve ugye Anderson, mert Neymar a 150k-s keretbe nem fér bele- érzem a legerősebbnek. Nyilván stílus függő is, ha sok 5*-os skillt nyomatsz, akkor inkább Costa a jobb szélre, ha a magasabb és erősebb szélső védőket preferálod akkor Sandro és Danilo, de ha nem vagy megelégedve Hulkkal, akkor Jonas legutóbbi fekete lapja is isteni.
Ha bárkiről véleményt szeretnél, szívesen írok pár sort.
-
Borusito
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem meg tök logikus, kisebb nyereményért gyengébb ellenfél, nagyobbért erősebb. Azt miért nem írod, hogy semipro-n az első meccs olyan, mintha bokaficamos csecsemők ellen játszanál, a második meg mintha down szindrómás ovisok ellen? Az meg, hogy nem kapsz rare playert, benne volt a dologban, hiszen a fokozat amin indultál, nem túl jó pakkokat kínál.
-
Borusito
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A kérdéses szituban nincs lesen senki. Szerintem 1:16-nál, a 8-as játékos vetődését érzékelte szabálytalannak, mert a B-vel (körrel) próbáltál fejelni, de lökés lett belőle.
-
Borusito
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon bejön a ST Hulk.
Tavaly is kipróbáltam a fekete ST lapját, akkor nem vált be. Most viszont beleillik a játékomba, bárhonnan képest gólt rúgni (videóm
), bár megszoktam régebben a 7 chemes Hulknál, hogy a bal lábára kell esnie a lövésnek, de mostmár erre se kell törekedni, mert a 3* WF-ja is jobb a legtöbb játékos erősebb lábánál 
-
Borusito
tag
-
Borusito
tag
Asszem ez a 4-3-3 (4) sajátja is, mivel a CM-ek is inkább a támadással vannak elfoglalva, a két szélső védő is gyakran a félpálya idegen oldalán ragad, a két belső védő pedig nem bírja el (egy-két alkalomnál többször) a 2-3 emberfölényes kontrákat. Ugyanakkor élvezetes játszani ezzel a formációval, mert ezzel az életveszélyes kinyílással gyakran 10-20 ig percre is eldugom a labdát az ellenfél elől, neki ilyenkor csak a kirúgás, a bedobás, meg a középkezdés marad.
Sajnos a szélsők nem kapnak olyan szerepet a gólszerzésben, mint bármelyik másik 4-3-3-as formációban, de az előkészítések terén elengedhetetlenek. Na és ott van a CAM pozíció, ahova bárkit raksz, isten lesz belőle. Nekem Taison (sőt Ramires is
) sokkal eredményesebb, mint a három támadó bármelyike. 
-
Borusito
tag
Az igazságtalanság melegágya ez a fifa.
2. divben 5 meccs, abból két ellenfelet éreztem jobbnak, másik hármat verni kellett volna, de abból kettő 0-0-nál és 1-1-nél kilépett (csak, hogy szar legyen nekem), az utcsó meg ez: 

Amúgy azt hiszem néha a védekezésemmel fájdalmas problémák vannak, ezt már nem lehet a szerencsére vagy a hiányára fogni (+ ugye a Diego Alves hatás
):link, link, link, link, link, link link, link, link, link

ez mind egy-egy minusz drága év az életemből

-
Borusito
tag
Amúgy miért lehet kilépni bármikor döntetlennél?

-
Borusito
tag
Minden tekintetben a legjobb fifás évem ez. Legjobb csapat, legmagasabb osztály (ma DIV2-be jutás
), leglátványosabb játék és most voltam a legidegesebb is eddig. 
Az új mezzel lehet amúgy kereskedni?

-
Borusito
tag
válasz
losilee1337
üzenetére
true gangsta

-
Borusito
tag
-
Borusito
tag
a hülye

-
Borusito
tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Meccsenként
Bevétel: ~750 coin (200-as boostal, jó tudom van ezres is
)
Kiadás: ~600 coin (szerződés [11x350/13~300] + erőnlét [1x1500/5~300])Ha megsérül valaki, akkor pihen és jön a bronz helyettese.

Ilyen anyagiakkal még a legkisebb szinten se tudok beszállni a kereskedésbe...
-
Borusito
tag
Áhh, elvették azt a teamet amit előre szenvedtem össze, akkor 3k volt Pato, most 10 körül...
Ez így esélytelen egyelőre. 
-
Borusito
tag
Az kemény azért, hogy tegnap egy emailt, ma két sms-t küld a Konzolvilág, hogy 23.-án átvehetem, 30 perccel az sms után meg kiderül, hogy csak holnap. Ezaz, jól csináljátok!

-
Borusito
tag
Pato a fedélzeten, más használhatót egyelőre nem találtam a brazil ligából.

-
Borusito
tag
FIFA 16 Commerical legszebb pillanata

-
Borusito
tag
Kész az első 16-os csapat

Lehet jobb mint a 15-ös volt

-
Borusito
tag
úgy látom idén nem lesz gond a brazil csatárokkal

-
Borusito
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Rosszul látod.
Olyan távolról amire én gondoltam (mondjuk a félpálya háromnegyedétől a feléig), kell 1-2-3 másodperc rákészülni, -úgy jöjjön ki a lépés, úgy pattanjon a labda, olyan szög legyen- ami azért elég sok idő. Ahhoz, hogy ennyi időm legyen, gyenge ellenfél kell, különben belelépnek, eléd csúsznak, elviszik a labdát, stb.Egyébként én is utálom ha valaki fogalmatlan és rálövi ahonnan tudja.. Inkább a 100%-ra játszás híve vagyok, a két szélről labdagörgetéssel, néha skillel a védők között cikázni, majd a tök üres társnak beemelni sokkal szórakoztatóbb.
De ha lehetőség támad egy rakétára, akkor azt nem fogom kihagyni. 
-
Borusito
tag
Demó alapján úgy látom, idén is be lehet majd gyilkosra gyakorolni a távoli lövéseket.
Bár minden évben változik picit, hogy mikor, honnan, kivel, milyen erősen, de pár tíz óra próbálgatással menni fog idén is. 
-
Borusito
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
ezt miattam rakták csak be

örömünnep

-
Borusito
tag
PC-n elérhető már a demo?

-
Borusito
tag
Teixeira

-
Borusito
tag
Azon hezitálok, hogy PS3-ra, vagy PC-re vegyem meg a 16-ot.
Azt hallottam PC-n rengeteg a csaló (?), meg ugye ott nincs magyar kommentátor, de a grafika meg annyival jobb, hogy megérné megvenni. (a gépem bőven elvinné)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Egyéni arckép OFF
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Taison az isten, nincs kérdés. Nekem CAM-ként eredményesebb, mint ST Hulk. 

20-ból 1 nem csaló, azaz egy meg általában egy nagy tál örökítőanyag. Öli a játékot, megállítgatja ha nála van, szögletzászlónál bohóckodik...
Gyorsabbnak érzed majd, mint Gustavot, nem hagy cserben támadás közben sem és akár a szabit is rábízhatod.