Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Reménykedtem, hogy kihúzzák döntetlennel...

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még a szezon elején vagyunk, nem kell befosni.
De jó, közbe egyenlített a Bilbao...

Már 1-2

-
^Boss
őstag
nektek a webapp mennyi idő, mire felfogja, hogy már kijelentkeztetek a játékban? 15 perce mondtam le a mai játékról a rendkívül laggos és szerencsétlen meccsek miatt, kereskednék meccsnézés közben de azt írja be vagyok lépve...

-
gyulakr
tag
Nem akarom megismételni az eddigi sírásokat, de az első online draft-om eredménye: az első meccsen részemről 16/12 a kapuralövések aránya, neki 8/4, eredmény: 2-4 oda. Hát a f.szom fog erre költeni, kaptam érte egy 3 romhalmaz csomagot, a legjobb játékos Rafinha (78), az igen bazmeg.
-
Nazara
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jaj, most egy meccs nem a világ vége, még a nagy Bárszelónánál sem.
(#1996) Carvus : Pedig igaza van. Az első TOTW érkezése körül nyilt a web app, néhány óráig még lehetett nyitni a simát, de azóta csak a feketét, ma este 7-ig. Mostantól majd megtalálható lesz az.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem túlzás, a Vigo csatárai nagyon jól játszottak, és nagyon hatékonyak voltak ziccerben a megye2-es szintű Barca-védelemmel szemben, a Barcának nem feküdt az, hogy már a saját 16-osuknál letámadták (amit egyébként fordítva szoktak meg), így nem jutott el a labda a csatárokig, akik ráadásul azt a kevés helyzetet nem tudták gólokra váltani (1 kivétellel, de az mindegy).
Tavaly is meglepetést okozott a Celta a Camp Nouban, én egy ilyen rázós, sérülésekkel-eltiltásokkal-FIFA bannal tarkított szoros menetrend után nem csodálkozom ezen.
Hihetetlenül szépen, és bátran(!) játszott a Celta, ilyenre nem, hogy a spanyol bajnokságban, de világszinten sem nagyon van példa, hogy ennyire nyitottan beálljanak a Barca ellen, hatalmas gratula nekik.
-
^Boss
őstag
hát nekem kezdésnek online fut-ban két 0-3 úgy, hogy mindkétszer 10 kapuralövésem volt, ellenfélnek 4. siralmasan lassú Draxler a 80-as pace-vel. persze 2 full vicc gól is rögtön bejött, egyszer a védőmmel szereltem szorult helyzetben, de elbotlott a saját lábában, így lett ziccer, a másikat már le sem írom inkább, nem akarok lehúzni senkit.
egyelőre ugyanaz a szar, csak más szarságokkal, mint tavaly. sajnos.ja hozzáteszem nem a játékot nem érzem totál, előtte simán megnyertem a draft-os dolgot, 1 gólt kaptam 4 meccsen. pedig nem volt csak 1 neymarom, többi ilyen kiessling szint, vagy rosszabb
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na grat, örülök! Gyakorlat teszi a mestert, érdemes folyamatosan minél erősebb ellenfelekkel játszani.

(#1983) szpal17 : Detto.

(#1985) LendvaiFeri1: Az biztos, hogy most lesz ideje megmutatni magát.

-
Redcaster
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akkor már a Celta Vigo is lehetne magasabb pontszámú mint a Barca

-
Nazara
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Játszott kb. 10 meccset tavaly, gondolom ezért nem kapott UPot.
-
LendvaiFeri1
veterán
Keylor miért csak 79-es?

-
Nazara
őstag
válasz
veterángeri
üzenetére
Nono, mire fel ez a nagy pesszimizmus?

BTW, azt rebesgetik a madarak, hogy a visszajátszások számát lecsökkentették 1-re!
-
Nazara
őstag
De fasza, megvan a cél.

Only for the best: win Division 1 in #FUT Seasons and get this exclusive kit in #FIFA16!
-
Blashe
aktív tag
Holnap én addig játszok, farmolok amíg ezt a csapatot össze nem rakom

Ötlet esetleg vhol cserére?
[link] -
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Folyamatos növekedés lesz úgy október-november környékéig.
Viszont mivel hivatalosan csak holnap jelenik meg Európában, így holnap még sokan fognak nyitogatni, sok újonc kinyit valami jó játékost és kiteszi, úgyhogy szerintem csütörtök-péntek környékén lesz a minimuma az áraknak, és utána fog elkezdeni fokozatosan növekedni mindennek az ára, jövő héten már biztos, hogy minden drágább lesz, és így tovább. Aztán általában október-november környékén tetőzik mindennek az ára, és decembertől elkezd csökkenni nagymértékben. -
Takika14
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ez helyt álló lenne, ha nem most eszméltek volna a hívásom után, hogy nekem is kellene küldeni egy példányt. Konkrétan ha készlethiány lenne már a nagy érdeklődés miatt akkor le is csúsztam volna most erről. Nem azzal van a gond, hogy egy nappal később kapom kézbe hanem arról, hogy fölösleges az előrendelés ilyen téren.
Persze ki lehet magyarázni mindennel, bár szerintem az én főnököm nem nézné jó szemmel, ha azt mondanám, hogy holnap majd befejezem a munkámat mert még sok dolgom van..

-
bucketb0b
őstag
válasz
Redcaster
üzenetére
Több ezer megrendelésük van gondolom, mindenki sorra kerül. Nem azért küldik, mert írtál. Anélkül is megkapja mindenki higgyétek el.
(#1969) Takika14: szerintem az előrendelés meg arról szól, hogy ha esetleg "már nincs raktáron" effektus lenne akkor kimaradjon ebből

mindig ez volt, bárhol is legyünk. "nagy" játék, sok a megrendelés. Nem te/vagy bárki más az egyetlen akinek küldik. Ez várható volt, továbbra sem értem miért kell ez. Max. 1 napot késtek. Nem múlik rajta semmi továbbra sem. -
Takika14
aktív tag
Egy kis tapasztalat..
Szeptember 6.án megrendeltem konzolvilágból a 16-ot futárszolgálattal, 22.én hajnali fél 1kor kaptam egy emailt, hogy a csomagomat átadták a futárnak és kiszállítás 09.23.ára várható. Természetesen ma nem jött a futár ezért fél 6 körül felhívtam őket, hogy érdeklődjek mégis mi a helyzet. A srác megnyugtatott, hogy ők már kiadták úgyhogy holnap hozza a POSTÁS a csomagot mivel szerinte ma már nem fog jönni, amire persze magam is rájöttem mivel a postás csak kora délutánig jár erre, na mindegy is. Kicsit bizonytalan volt az Úr hangja, de nem foglalkoztam vele, letudtam azzal, hogy holnap hozzák.
Az eset pikantériája, hogy ma 19:47-kor kaptam egy emailt a magyar postától, hogy csomagot adtak fel a részemre....
Konklúziót mindenki vonja le maga és csörgesse fel a fent említett boltot ha esetlegesen onnan rendelte a játékot.

Ps: Magamból kiindulva az ember azért rendel elő valamit, hogy időben hozzá jusson a termékhez és ha nyit a játék akkor tudjon játszani nem pedig azért, hogy másnap délután bontsa ki a csomagot. Ne értsétek félre, nem vagyok egy nagy kocka de nem hiába rendeltem elő mivel többedmagammal dolgozunk, időhöz vagyunk kötve nem pedig 14 éves iskolásokként töltjük az egész délutánt a gép előtt..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bucketb0b
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
A szerződések ára kezd felfelé menni a 15éhez hasonlóan, már 600ért adják a 28as szerződéseket, pár napja még azonnalival is volt 200ért..
-
-
marcess
senior tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Igazából ha azt mondjuk, hogy várj vele 2 hetet várnál?
Hétvégén ilyenkor mindig magasabbak az árak, talán hétfőtől lenne érdemesebb bevásárolni, ha kibírod addig. -
BlessedElroy
senior tag
Szerintetek a mostani web app-os árak fel vagy le fognak menni a kezdés után? Nagyobb kereslet, de nagyobb kínálat is lesz. Érdemes most venni játékost, vagy pont most nem szabad?
-
Blashe
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
4-1-2-1-2(2) a legjobb választás kezdőknek mindig én azt mondom. Pár mérkőzés után pedig tudni fogod mi a játékod igazából és utána tudsz variálni.
Taktikát még ne buheráld sztem. Először legyen meg a játékstílusod. -
Kristof_94
nagyúr
Nézegettem néhányat a "FIFA 16 start team"-ek közül, de nem tudok választani!
Egy online kezdőnek milyen felállást tudnátok ajánlani? Illetve milyen taktikát? -
vegitossj7
addikt
-
Kaptam én is emailt, holnap érkezik meg. Ha holnap megjön, ennek megünneplésére felveszek itt mindenkit, aki PS4-es.

-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú***a jó

-
Kristof_94
nagyúr
Kevesebb, mint 5 óra van hátra... Kár, hogy reggel 6-kor kelek

-
_adaml21_
őstag
Vajon ha megrendelném G2A-ról most, megkapnám még ma a kódot?

-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Idén úgy lesznek az IF lapok fotói, hogy a kezdő 11-ben lévőkre pillanatképeket raknak a cserelapokra meg önarcképest?

-
Luki1010
újonc
Üdv a társaságnak. Eddig csak olvastam a fórumot, nagyon hasznos, sok okossághoz jut az ember, próbálok mostantól majd aktivizálódni.
Én ps3-on nyomom évek óta.
Ami most falb..ott egyből, hogy a deluxe edition-höz kapott kódot nem tudom "redeem"-elni, mert azt írja, h inkorrekt vagy nem érvényes.
Másnál is előfordult ez, vagy még nem ültető a kód?
A segítséget Köszi. -
Redcaster
őstag
Nos, megrendeltem a Konzolvilágtól a gamet egy xbox360 kontrollerrel együtt. Együtt adtam le a rendelést, de tegnap már rájuk írtam, hogy 11 nap után ideje lenne visszajelezni. Erre ma délelőtt kapom az e-mailt, hogy módosították a rendelésemet: külön vették a játékot, és külön a gamepadot, így most a gamepad "várakozó" státuszba került, a játék még mindig "előrendelhető"... Asszem ezek után sem fogok dobozos játékot venni, maradok a Steam/Origin duónál

(#1943) dtrms
Origin -> Termékkód beváltása és oda beírod

-
dtrms
aktív tag
Valaki tudna olyanban segíteni, hogy ha nálam lesz már a játék akkor originről hogyan tölthetem le? Hova kell beírni a kódot és honnan lehet majd letölteni? (most arra gondolok, hogy hova kell kattintgatni originen belül
) -
dtrms
aktív tag
Én direkt üzletbe kértem (itt van mellettünk 1 utcára) és most hívtak hogy mehetek érte, de majd csak holnap nyitásra tudok bemenni. Egész nap nálam lesz, de csak délután 5 kor végzek egyetemen :/...addig meg nézegethetem a borítót

-
bel19ve
tag
Nem tudjátok Posta meddig dolgozik? Reggel 7 óta feldolgozzák a csomagomat, kezdek aggódni
Csomagautomatába igazán berakhatnák már... Nem akarok ma aludni 
-
marcess
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az már nagyon későn volt vasárnap esti meccsek még benne vannak, ha hétfőn (vagy később) játszanak késés vagy valami miatt rúghat akár valaki öt gólt is (
) akkor sem lesz benne. Tavaly is így volt.Mondjuk egy Record Breaker jöhetne nem?
-
bobooo
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Vasárnapig tart a TOTW. Mivel ő tegnap játszott nagyot ezért majd a jövőheti TOTW-ben lesz benne

-
Keller16
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
De, csak mire lement a meccs, már le volt adva a komplett lista. Jövőhéten lesz IF Lewa.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Azért ne vonjunk le olyan következtetéseket, amiket ki se próbáltunk!

Lehet, hogy legendaryn és ultimaten mást fog adni... Nem biztos, de várjuk ki. Mondjuk mostanában még nem tesztelem, az tuti.

ÁZZE!
Nem akarom gerjeszteni a feszültséget, de durva a game... Megvolt az 1. online FUT draft meccsem, azt se tudtam, hol a FEJEM!

Nagyon pörgős, a demó ehhez képest az online meccshez képest, csak tötymörgés, egy 2012 óta játszó játékossal játszottam, Neymar-IF Ronaldo-Messi csatársorral, azonnal meg is szerezte a vezetést, végül sikerült megfordítanom, 2-1-re (Nekem is volt egy Ronaldom csatárban
), de bármikor lőhetett volna gólt, ahogy én is... Annyira pörgős, hogy a "majd szépen kivédekezem, mert lassú is, meg körülményes is" dolgot el is lehet felejteni, mert annyira gyors és pörgős, hogy mindig történik valami... Nem tudom, hogy ennek örüljek-e, vagy sem, mondjuk most a győzelem is beszél belőlem, de durva, az tuti...Néhány benyomás, de semmi "szakmai" következtetés, mert érdemlegesen még nem tudnék nyilatkozni:
- Sokkal gyorsabb, mint a demó.
- A rövid passzok jobban embert találnak.
- A 4 méteres előny Messivel még nem biztos, hogy gól, egy fáradt D. Luizzal szemben, ennek mondjuk örülök.
- Nagyon komoly gólhelyzeteket és passzokat lehet csinálni.
- A védekezés maradt OP, de ott is könnyű hibázni, ugyan úgy, mint támadásnál és akkor megvan a baj.A játékosok sokat hibáznak, de nem az az érzésem, mint amikor hendizik, vagy a gép qúr el valamit, hanem mintha egy igazi játékos rontana... Ki kell tapasztalni, most megyek a dokihoz...

Az 1. online meccs az elején szaggatott egy picit, aztán szépen helyreállt és végig sima volt.

-
Yodamest
veterán
És ezek a csuda pakkok mit tudnak? Milyen playerek vannak bennük? (még sose nyitottam rare goldnál nagyobb pakkot)
Én úgy látom, hogy tök mind1 milyen szinten tolod végig az offline draftot, ugyanaz lesz a jutalom, ergo simán csak átteszed amatőrre, ledarálod a 4 meccsedet azt kész...
Jaj és egy kérdés: az online meccsek hosszát lehet állítani? Tehát ha átrakom 4 percesre akkor olyan ellenfeleket fog beadni akiknek szintén 4 perc vagy ez egy fix idő mindig?
-
MdewC
nagyúr
Igazából tavaly is így volt, meg van EA accessem, nem tudom, hogy ennek van-e hozzá köze, de simán játszom már, mondjuk eddig csak 4 offline meccset toltam le.

Megvan az első WC offline draft, 1 db premium gold pack és 1 db jumbo premium gold pack-et adott!

World Classon meg kellett érte izzadni, a döntőben beadta a Juventust,
akit csak tizenegyesekkel tudtam verni 1-1 után. 
Nem tudom, hogy a szinthez volt-e köze, de WC szinten a döntőben kapott MIND A 2 PAKKOT ELADHATTAM! Persze azt a keveset...

-
ohcard
tag
KONZOLOK SZERVIZE:
Ha valaki innen rendelt, akkor lehetséges, hogy érdemes rájuk írni... Írtam nekik a chaten, hogy mikorra várhatom a futárt, mert emailt ugye nem küldtek... 1 percen belül jött az email, hogy holnap érkezik a futár... Ebből kiindulva ha nem írok nekik, akkor holnap nem is jött volna...
-
lofagi
addikt
Amúgy VPN-el már ma is, sőt, már tegnap is lehetett játszani, igaz,hogy csak offlineban, mert amerikai szerverre csatlakozni nem éppen fénysebesség.

-
Borusito
tag
Az kemény azért, hogy tegnap egy emailt, ma két sms-t küld a Konzolvilág, hogy 23.-án átvehetem, 30 perccel az sms után meg kiderül, hogy csak holnap. Ezaz, jól csináljátok!

-
getdizzy
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
ha jól látom boxos vagy, ez pedig PS4

-
getdizzy
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
egyet vettem, a másikat pedig ajándékba kaptam, e az oka
-
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan aki PC-n játszik és már megkapta és el is tudta indítani? Ma jött meg és bemehetnék érte, de ha csak éjféltől indítják a szervereket akkor meg csak holnap reggel megyek el a játékért...
+ valakinek van bármiféle infója a PC-s transfer marketről? Hogy idén is csak 80,000 emberrel számoljak és óriási játékoshiánnyal? :/
-
Genji
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Konzolon is hivatlaosan 24 elvileg.
-
veterángeri
tag
Nekem is sikerült az első fut draft meccsem wc fokozaton. Suarez dupla!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Miért becsülném le? Soha nem tettem, csak az elmúlt egy évet és a demót ultimaten toltam végig. Ettől még az elején el kell kezdeni valahol, meglepődtem, mert a demónál nehezebb a játék, de csak azért, mert egyértelműen gyorsabb, mint a demó volt. Ebből fakadóan kevesebb idő jut a védekezés pontos lefedésére, gyorsabban kell reagálni mindenre, nehezebb olvasni a játékot. Szóval gyorsabb mint a demó, a játékosok meg sokszor pontatlanok (befejezés és passzok), de ezt betudom a rossz chemistry-mnek...

Picit fura megint, szokni kell.

-
tomixx
csendes tag
válasz
veterángeri
üzenetére
Olyan nincs, hogy ne adja ide!

-
MdewC
nagyúr
Bakker!

Na, mondom az első free draft tokenemet mondom mégis csak offline kezdem, nem megyek élből szárazon ... jó lesz mondom a WC szint, biztos ami biztos, legyen meg tutira az első draft győzelem, ráérek még legendáskodni
meg ultiméteskedni... 
AHHA...
A 60. perctől imádkoztam, hogy csak tizenegyesekkel ne kelljen kiesnem, mert a gép az durván tolta a cuccot.IF Ronaldo megbukott,
két kapufa, kapusa 17-et védett, 9,7-es osztályzat, szögletnél két Koszcsielnyííí olló, hát azt nem tud, majd a végén I-B-A-R-B-O FEJESS!!!

Ő mentett meg a tiziktől a végén. Nem tudom, hogy ez az első meccs okozta sokk, de az tuti, hogy "van tétje" a draft fílingnek, főleg így elsőre, szóval higgadt fejjel kell tolni...
Pláne, hogy WC szint és nem is nehéz, de mégis szívatós volt.Remélem nem ilyen meccseim lesznek. Első benyomásra a sima passzok erősebbek, a lövések erőtlenebbek, de majd jelkezem pontos válaszokkal, csak még tapasztalnom kell.
A SAJÁT TAKTIKÁT (custom tactics) egyszer offline elmentette, annyi volt a dolgom, hogy a draft meccs előtt átállítottam defaultról --> customra és ott is volt az elmentett...

-
MdewC
nagyúr
SIF Roni welcome in my 1. free offline wc draft.

-
tomixx
csendes tag
Sziasztok! ma én is megkaptam a játékot!
Konzolvilágtól rendeltem (ps4 deluxe), ma délelőtt asszony át is vette
már csak haza kellene érni a melóból... 
-
Nazara
őstag
válasz
veterángeri
üzenetére
Bizony, nekem is jött az SMS, suli után becsattogok

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Beszéltem az EA Magyarország ügyfélszolgálatával. Én speciel nem szeretem ha hülyének néznek. Ők is azt erősítették meg mindenkinek jár 24 után is a 15 hetes gold csomag. Ami fontos gyűjteni raktározni nem szabad mert elvész. Tovább minden héten "be kell" lépni hozzá, hogy megkapja az ember.
Annak, hogy mennyire jogosan írták ki ezt "mint előrendelői" ajándék annak utána néz az EA!
kb ennyi.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ott a pont, akkor viszont ne írják ki EKKORA betűvel az előrendelői ajándékok közé.
Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)