- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyicucu
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van ,hogy a rendszer újratelepítés után a /win7 pro/ xbox360 controlleremet másnak látja mint ami.Idáig semmi probléma nem volt vele.Ez mitől lehetséges? [link]van rá valami megoldás vagy újra kell telepíteni megint a rendszert?Kipróbáltam az eszközkezelőbe eltávolítottam az illesztőprogramot és drivert is raktam fel hozzá de semmi.Mindig ugyanezt írja ki. -
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én a skill csapatra gondoltam

-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Linkelj már be egy olyan bandát. Szemügyre venném őket.

-
Yodamest
veterán
Még a büntetők védésében reménykedem, hogy kicsit könnyebb lesz. 15-ben igazából, ha kicsit jobbra vagy balra irányítottad a lasztit, hiába vetődött oda a kapus, mellényúlt, nem lehetett kihagyni, ez bug volt már indulástól fogva.
-
sch_a
addikt
válasz
Dr. Student
üzenetére
Ez a Bolasie-flick, most került be a játékba: [link]
-
dracox
addikt
Pro Evolution Soccer 2016 tesztek - a kritikusok imádják. Kiváncsi leszek a Fifát mennyire fogják imádni

-
bucketb0b
őstag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Ez nem csak egy sima 360 amit a játékos magától így old meg kicsit cifrázva?
-
Yodamest
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ugyan úgy kell védekezni mint a 15-ben, csak könnyebb mivel nincs ez a pace túlhúzás.
Egyébként amire még csak most jöttem rá, hogy nem csak a containt, de a csapattárs containt sem kell ész nélkül nyomkodni. gyakorlatilag már szinte nem is használom és sokkal jobb lett a védekezésem!
-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Azt én is díjaznám, hogy nem a containen múlna a dolog, mint már korábban a 15ben említettem a Busquets utoléri és szereli a gyors játékosomat akit containnel "irányítottak", de én egy alapjáraton gyorsabb játékossal sem voltam képes befutni és szerelni a tőlem lassabbat miközben én irányítottam.
Meg azon is csinálhatnának érdemben valamit, hogy pl. olyan ne valósulhasson meg gyakran, mint amit Azog csinált a 16os környékén (utolsó fifa15 hsz között van valahol). 4-5 védőt is szétcselez és egyik sem tudja szerelni. Reális. Na meg amikor nem általad irányított játékos mellett csak úgy simán elviszed a labdát, mert nem is mozdul feléd csak fut melletted. Nem mondom, hogy én nem lőttem ilyen gólokat, de majd megoldom valahogy enélkül is ha eléggé jó leszek, de örülnék neki, mert elég sok játékos le is morzsolódna emiatt szerintem akik ezek miatt meccseket nyerhettek meg. -
vegitossj7
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Itt ésszel kell védekezni, nem kifutunk mint a vadbarom és nyomjuk a contain-t

Remélem ez így is marad, a containt nem is kell használni, az A.I. megoldja magától, ha rendesen zónázól.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
köszönöm

-
BlessedElroy
senior tag
Ha a 15 gold packos verziót veszem meg, akkor majd hetente kapok packot, vagy mind a 15-öt megkapom egyszerre?
-
Yodamest
veterán
Ez a preorder egyébként hogyan működik? G2A-t rendszeresen használom, de semmit nem rendeltem még elő. Ugyanúgy kapsz egy kulcsot, betudod aktiválni, de letölteni majd csak ha megjelent? Ha igen, akkor én is benevezek rá, úgy is megkell venni

-
Yodamest
veterán
Testcselhez az LB-t kell nyomva tartani, ilyenkor jól láthatóan el is kezd a játékos szambázni a labda körül, ha nála van. Ebből megindulásnál valahogy úgy látom kap egy extra löketet, tehát megállsz, kis testcsel, majd sprint, az elég jó kombó lehet. Ha érkezik feléd a laszti, lenyomod és áttudod engedni magad mellett, ezt nagyon sokféleképpen lehet majd használni online, kicsit felpezsdíti majd a repertoárt.
A pace értékeket kár is nagyon nézni a játékosokon, nem lesz olyan mérvadó mint tavaly volt. Hamar kifáradnak a játékosok (végre!!!!) szóval nem tudod átsprintelni az egész pályát, mint most egy Robbennel vagy Messivel vagy szinte bárkivel, aki gyors. Fú hányszor kaptam a 15-ben úgy gólt, hogy megindult Robbennel, futott vele fel alá, keresztbe kasul és hiába játszok az 1. osztályban, ergo azért tudok védekezni, nem bírtam lekövetni és végül csak lerázott mindenkit és belőtte.... na ez végre megszűnik, hállelúja!
A kamubüntetők is megszűntek szerintem, így végre nincs az, hogy egyszerű test-test elleni játékot simán befúj az a buzi

-
válasz
tigomigocika
üzenetére
Valamikor kb a FIFA 10-es időkben fent voltál nekem, és úgy emlékszem, hogy jó szoros meccseket játszottunk, de lehet, hogy keverlek valakivel.

-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
A Fifa16 lesz az első olyan Fifám, amiben tudok majd Ultimate Team-ezni (igen tudom nowarez), az lenne a kérdésem, hogy ebben a játékmódban lehet több profilt is indítani, mint a karrier módban?
-
sch_a
addikt
válasz
Dr. Student
üzenetére
LB-t kell nyomva tartani és a bal analóggal tudod a testcseleket előhozni. Egyébként szerintem nem nagy szám. Vagy csak rosszul/rossz játékosokkal próbáltam. A labda elengedése már az előző részekben is ehhez a gombhoz volt rendelve.
De egyébként van egy csomó aprób újítás, ami tetszik. Kapusok pattogtatják a labdát (húha
), a játékosok végre ésszel nyúlnak a labdához, ha az alap-, oldalvonal közelében vannak. Befejezések is változatosabbak lettek.A tekerés nagyon OP lett viszont, Két gólt le is mentettem a demo-ból: [link]
[link]Ez a második nagyon tetszik nekem, ilyen "bevágja a szeme közé" gólokat nem nagyon lehetett lőni szerintem a 15-ben.

-
Dr. Student
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi. Ezt kipróbálom.

-
Rypejakten
addikt
válasz
Dr. Student
üzenetére
azt hiszem, nem az RB, hanem az LB a testcsel, de a control settingsnél te is látod.
felpattintás: háromszor gyorsan egymás után jobbra a jobb oldali analógot.
-
Dr. Student
senior tag
Azért, aki teheti ne felegye, ha vásárol normális keretek között akkor támogatjuk a magyar boltokat az államot is illetve a játék kiadókat/fejlesztőket mivel egy G2A.com nem vagyok benne biztos, hogy támogatná bármelyiket is. Nyilván nem a Mad Max bolti ár 50% olcsóbban megvásárolható játékra gondolok itt. A 10 és a 12-14 között már tényleg nem sok különbség van, ha már úgy is megvesszük.

Ettől függetlenül, nekem ez az új cselezés valamiért nem működik.
RB nyomva tartva nem csinál semmi különlegeset a cselezésnél... nekem ugyan olyan mint a Fifa 15-ben a jobb analóggal és annyi.Mit is csinálna ez a trükkös "RB" lenyomva tartva ?
Azt kiszeretném próbálni, hogy lehet felpattintani a labdát... erre mi a mozgatási irány ?
Köszi.
Üdv.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Bal felső nem?

Egyébként ebben szeretnék segítséget kérni.
Ha vki már kitesztelte, hogy mikor van érdemi haszna ennek a bal felső ravasz + bal analaóg (adott esetben + jobb alsó a nagyobb testcselhez), akkor kérem írja le pontosan, részletesen, nagy segítség lenne. Nagyon kéne vmi érdemi IG haszon ennek a test csel cuccnak. Köszi!

-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez félrevezető, ez csak a demó játékosainak összértéke és potenciálja, de mivel a demó a nyári állapotot tükrözi még, ezért nem ezek a végleges értékek és potenciálok, pl itt még Lucas 85, de az Ultimate Teamben 82, ami viszont már a végleges állapotot tükrözi, azaz ennyivel fogja kezdeni a játékot. (mondjuk ezt nem értem, hogy hozták össze)
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Majd kiderül.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mertesacker is lesprinteli.

Ez azért már számít.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Valakinek nem a PACE számít.

-
Vampire Bat
aktív tag
Ezt a lapot láttátok
? Ngayon komoly lesz.Az a pace 
-
Carvus
senior tag
Elmúlt évek csalódási után eldöntöttem, hogy idén kimarad az új Fifa, mai napig egész jól bírtam....de annyi jót írtatok róla és még ez a G2A akció is megütötte a szemem, szal nem bírtam mégse ellenállni és megvettem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ez az univerzális FIFA topik.

Én először a konzolos szekcióban kerestem rá, de a FIFA 15 konzolos topikjában is volt vagy 2 komment, úgyhogy inkább jöttem ide.

Ha már itt tartunk, szívesen fogadnék egy pár bejelölést, akik PS4-en FIFA-znak, ugyanez az ID-m.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Közeli ismerőseinek elmondása alapján a nagyképűség és az autizmus egy rettenetesen veszélyes keverékével van megáldva a szentem, mindennek tetejébe egy beszűkült falusi paraszt. Azt is mondták még, hogy eléggé tartanak tőle, hogy egy pszichopata az ember

Amúgy még az is hozzátartozik a dologhoz, hogy sok munkatársánál kiveri a biztosítékot, hogy amíg ők a mindennapi élet megpróbáltatásaival küzdenek (háztartás, család fenntartása, hitelek, stb.), addig ő nagyképűen henceg az ultradrága IT-cuccaival, autóval, motorral, persze úgy, hogy anyunál lakik, és nyilván semmi más költsége nincs, mint a saját passziójának kielégítése....Hogy ON téma is legyen: Azt hallottam, hogy nem szereti a sportjátékokat, ezért nem lesz FIFA 16 4K Ultra-high summa cum laude gameplay

-
Yodamest
veterán
válasz
_adaml21_
üzenetére
Fú az az ember geccc
Csak egy storyt kiemelnék a közelmúltból:Feltett egy unboxingot, mert vett egy razer ouroboros egeret, ami kb 40K. Nincs ezzel semmi baj, szíve ügye.
DE nemsokkal rá, feltett még egy unboxingot, mert egy másik egeret is, ami talán asus volt.
Az az egy indoka volt a 40 ezres razer egér lecserélésére, hogy nem passzol a zöld razer logo az ő piros ledes gépházához....
Azóta már azt az asus egeret is lecserélte, mert az meg már nyílván nem volt olyan jó mint a razer. Nem tudom jelenleg miben lelte meg a boldogságát
Fú de nagyon sok ilyenje van, beteg az az ember....

-
Yodamest
veterán
Nálam 10/10 ahogy már írtam is, elképesztő balanszosnak tűnik. Végre átgondolták és egyensúlyba hozták a dolgokat, lehet ívelni, lehet cselezni, labdát megtolni hosszan szóval bármit és egyenlő esélyekkel jók ezek.
Nagyon jó dolgokat lehet művelni ezzel az új testcsel gombbal, pl. labdát magad elé engedni: jön a passz mondjuk a csatárnak és nem elé lépsz a labdának, hanem lenyomod ezt a gombot és simán átengeded magad mellett vagyis lefordulsz a védőről.
Úgy tűnik több lesz a rare gold lap is idén már, sokkal nagyobb kínálatból lehet majd válogatni. Bal szélső BPL-ben tavaly nem is nagyon volt, most az is van vagy 5-6. Fasza lesz a draft mód is, lehet majd sok lóvét nyerni vele
(am tisztára hearthstone aréna feeling az egész)A lövések is sokkal jobbak, reálisabbak. Eddig ugye az volt, amit meg is szoktunk már, hogy ha 0.5mp-ig nyomod a lövés gombot kb ugyanolyan nagy bikát küld kapura, mintha 1.5mp-ig nyomnád meg. Nem volt értelme sokáig lenyomni a gombot, mert csak fölé küldte. Na ezt most egyensúlyba hozták, végre az egész bar ki van használva: ha röviden nyomod valóban gyenge lesz a lövés, ha hosszan akkor meg nem fogja kilőni a stadionból. És ez valóban reálisabb így, mert egy életerős bombához 20-30 méterről, a valóságban is rá kell készülnie a játékosoknak, nem tudják csak úgy 0.5mp alatt elküldeni a lasztit. Szóval akinek a demo-ban gondja lenne a távoli lövésekkel próbálja meg jóval tovább nyomva tartani a lövés gombot, mint amit a 15-ben megszokott, én már nagyon csűröm a gólokat

Csak lenne már 24.-e wáwáwáwáwáwá
-
Nazara
őstag
Én már csak ennyit akarok hozzáfűzni a napok óta tartó platformháborúhoz.

PC Mustard race!!!

-
Giii
senior tag
Elkezdtem játszani a demóval.Nekem furcsa.Maga az elképzelés nem lenne rossz.Lövés rendszer nem rossz.De vannak szituk amikor eldurran az agyam.Viszem kapura gondoltam jól ellövöm a kapus mellett.Ahamm jah majdnem.Olyan gyengén lötte és még mellé is,hogy az szörnyű.Ha az érme másik oldalát nézzük,akkor meg a való életben is lehet ilyen.Fejelés nem lett rossz.Mozgás sem rossz,de néha furcsa az egész.Nektek hogy tetszik? Mik az észrevételetek?
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szerintem maradjanak csak, jókat lehet röhögni.

-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
K.

Mind1 az, nem utasítjuk ki ezért őket, az biztos.

-
HartgeH3-2.8
addikt
Nem tudtam mitől van furcsa érzésem, már tudom.
Hol járunk Vágó úr?
Fórumok » PC játékok » FIFA 16Ergo nem is értem a konzol tábor itteni érveléseit

-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
vidd már innen a mémjeid, ez nem az a hely.
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
tomb raider csak az első 1-2 hónapban lesz boxos utána jön ps-re és pc-re is. Fú de decemberben jön az uncharted 4 az valami beteg játék lesz, jön az új god of war, az until dawn is érdekesnek tűnik, last of us 2 majd egyszer, csak legyen ennyi szabadideje az embernek

-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Picit nagy lett ez a Pepe

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez kamu, szerintem nem ő van a képen.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
egészségedre!

-
vegitossj7
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
LedyGyuszi
addikt
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egyébként tényleg jobb, de nem hardverileg, hanem az exkluzív címek miatt. Xboxra csak Halo és Forza van mint saját címük, PSre meg végigsorolni is nehéz lenne, jobbnál jobb gémek... öhm Bloodborne öhm...
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Üdv!

PSN ID: Mdewc
Jelölj majd be nyugodtam.
A játék megjelenése után nekem még kell 1-2 hét, hogy szokjam, gyakoroljam, kitapasztaljam offline, plusz farmoljak picit jobb csapatra, de utána mehet a játék, szóval egy kis türelmet kérek majd.

Jó meccsnézést!
-
boff
senior tag
Gondoltam, hogy ha már így belinkelted akkor elő is rendelném, viszont ha beállítom, hogy Magyar áfa legyen akkor 14k-ra felugrik az ára azt meg már sokallom érte.
Vagy esetleg beállíthatok mást is, amire 0% áfa van? Elnézést a hülye kérdésért csak szökőévente 1x rendelek így játékot de előrendeli még soha nem rendeltem elő. -
vegitossj7
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Web app?

-
sch_a
addikt
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az volt PS3-on is, néztem amikor a FIFA 14-et rendeltem elő Store-on, de úgy voltam vele, hogy csak amiatt nem éri meg kifizetni az EA Accessért többezret, hogy pár nappal hamarabb játszhassak (nem volt az 6, kevesebb volt), mikor semmi más normális dolgot nem ad még. Néhány aranycsomagot UT-hez, egyet-egyet hetente, amiben általában nincs semmi, kb ennyi... mivel a többi EA játék (pl NBA) nem érdekel, ráadásul mostanában szar is. A játékot meg ugyanúgy külön meg kellett venni, ez csak pár nap előjogot adott hozzá.
-
A tavalyi esetre értettem, hogy már nyitott, mielőtt a játék megjelent.

Van valami Season Pass, meg egyéb lehetőség bétatesztereknek, akik már megjelenés előtt játszhatnak a FIFA-val. Ők már olyankor rajta csüngnek, mikor mi még várunk napokat arra, hogy kitegyék a boltba.
-
evibly
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tényleg, akkor jövő héten hogy lesz ez: kapunk egy első hetes TOTW-et a még meg sem jelent játékhoz? Hogy volt ez tavaly?

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Elolvasom, meg értékelem én a véleményedet, csak Messi témában nem

A gamer lapos nálam nem játszik, volt már, de most már csak üzleti laptopokban utazok, mert a minőségi hűtéssel rendelkező gamer lapos fél millió környékén kezdődik, átlagos árkategóriában (2-300 ezerig) a dedikált vga csak arra jó, hogy szétfűtse a gépet, ami 1 óra játék után súlyos teljesítményesésben (throttling) nyilvánul meg.
Itthon van egy asztali gép, amin jól fut a FIFA (általában ezen játszom), így a kollégiumban jól jönne egy asztali gép még, nem mellesleg tervezőszoftverek is jobban futnának, mint laptopon.
Szóval egyetértek veled, és MdewC-val, jelenlegi helyzetemben én is jobbnak látom a PC-t, majd 1-2 év múlva, egyetem után lehet hogy a konzol kényelmét többre fogom értékelni.
Részemről is ez volt az utsó ilyen hsz, nem akarom szétoffolni a topikot én sem

-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Anno fősuli alatt én is inkább a PC-t preferáltam, most a dolgos hétköznapokon egy fullos tv mellett kényelmesebb a konzol. Plusz ott van egy fullos laptop de nem is játszom rajta...
Azt vedd, ami most a legjobb neked és jó ár/értékben. Nem kell sokat költeni, am is hamar "elavul". 
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
_adaml21_
üzenetére
Leírom a véleményem, de nem tudom, hogy minek, mert nem fogod elolvasni. Na mind1.
Már 3. éve vagyok kolis, ha lenne konzolom, még akkor sem vinném be. Ehhez még TV is kell, nem valami dobozos cucc. Sokat flióztam rajta, hogy jövőre (ha isten is úgyakarja) mit kellene venni, PS4-et, vagy egy "gamer" lapost? 1 perc alatt eldőlt, hogy lapos lesz.
Folytatnám, de az már ba**ott nagy OFF lenne...
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az nagyon komoly teljesítmény, 5 gól 1 assziszt, emberfeletti a csávó.
Viszont őszintén remélem, hogy ez az idei jó szezonkezdet a tavalyihoz hasonló fellángolás lesz, és a legjobb időben fog leereszteni

-
_adaml21_
őstag
Amúgy számomra nem volt haszontalan ez a kis beszélgetés, mert én nagyon nem tudtam eldönteni, hogy mi a jó nekem, és így jó pár véleményt el tudtam olvasni ezzel kapcsolatban.
Volt fél évig egy xbox360-am törve, az jó bulinak tűnt, hogy ~60 ezerért van egy cucc, amire minden játékot le tudok tölteni ingyé', meg tudok GTA5-özni... Aztán azon vettem észre magam, hogy volt, hogy 3 hónapig feléje se néztem. Nem volt az igazi az akciójátékok irányítása kontrollerrel, nehezen szoktam meg, hogy nem bill+egér van. Igazából csak a FIFA-t nyomom kontrollerrel, az meg eredetiben volt meg PC-re, így azon nyomtam. Sajnos a TV-m is már elég régi, lassan 10 éves LCD, még FHD felbontást se tud, így nem volt akkora élmény, monitoron meg inkább akkor már a PC-t preferáltam.
Hozzátartozik a történethez, hogy fél év után haszonnal tudtam továbbadni az xboxon
Időm se engedi, hogy túl sokat játszak... Ha játszom, akkor viszont csak FIFA. Szóval van egy kis dilemma, de alighanem most megveszem PC-re a játékot, és ha tetszeni fog, akkor inkább gépet fejlesztek "egy konzolnyi pénzből".
Ha lenne saját lakásom, és nem ilyen "négylaki" életet élnék (otthon, kollégium, barátnő, másik lakás), ahol lenne egy kényelmes nappalim egy hatalmas TV-vel, valószínűleg tennék egy próbát egy konzollal, de így a PC megfelelőbb opció számomra azt hiszem.
Lehet cáfolni/egyetérteni, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
És bocsi a további offért. -
LendvaiFeri1
veterán
CR milyen lapot kap szerdán?
valszeg semmilyet. -
Yodamest
veterán
Én azt mondom PC + konzol és kész

Alapvetően PC-s vagyok, nekem a játékokkal nincs nyűgöm mint egyeseknek PC-n... Viszont az exkluzív címek miatt vettem PS4-et is és teljesen jól kiegészíti egymást a kettő. Ráadásul a DS4 kontroller remekül használható PC-hez is (DS4windows segítségével) így teljes az összhang
A kettő nem fedi egymást szóval kár vitázni ezen. PL. egy Bloodborne már önmagában akkora játék, hogy megéri miatta konzolt venni, mivel PC-n sose fog megjelenni. Ugyanígy ha én DOTA 2-t vagy WoW-ot akarok játszani, soha az életben nem fogok tudni a konzolommal.
Nincs keresztmetszet a kettő között, egyik sem jobb, azt kell inkább nézni, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani ez a legtriviálisabb különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
? Ngayon komoly lesz.Az a pace