- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
marcyman #5857 üzenetére
Egyél sokat és edz mellette rendesen.
Nyugodtan keverd a fegyencet a súlyossal. Pl a húzódzkodás, tolódzkodás kifejezetten jó cucc. Mellé súlyokkal tárogatás, fekvenyomás, koncentrált tricepsz és váll gyakorlatok. Nekem kb ezek hoztak eredményt, azaz ezek növelték leginkább az izmaim. Az első kemény huzi edzés után egy hétig izomlázam volt, sőt nem tudtam kinyújtani a karom rendesen, de egy hét alatt megnőtt a bicepszem, az alkari karhajlító izmom, valamint a bicepsz-tricepsz között lévó izmom. Durva volt. -
emiki6
veterán
válasz
marcyman #5842 üzenetére
Csirkemell + barnarízs volt az alapkaja ebédre, reggelire zabpehely. És akkor súlyokkal edzettem. Eleinte az edzett izmaim gyorsan megnöttek utána lelassult a fejlődés. Aztán megtetszett az sw és a filozófiája, meg a dolgoknak is jobban utána olvastam, most azt eszek ami van + a csirkerizst. Otthon szoktam csinálni a fegyencet.
Ja 180 magas vagyok, 17 éves. -
kolosanyi
veterán
válasz
marcyman #5846 üzenetére
Ez beviteli mennyiség, nem a bevitel módja. A te tömegeddel semmi szükség tápkiegre, szilárd kajából is bőven megvan. Töltsd le a telefonodra a Myfitnesspalt, segít számolni az értékeket. Nyomd a fegyencet, ha ahhoz van kedved, egy ideig az is jó. Ha elkezdesz stagnálni, akkor kell változtatni, ha nem indul meg a tömegnövekedés, egyél többet.
-
-
emiki6
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
Gaben360
senior tag
-
Apollo17hu
őstag
válasz
marcyman #5824 üzenetére
Azért kérdeztem, mert az én testtömegem csak akkor növekszik, ha sportolok is (tehát felesleget nem igazán szedek fel). Valószínűleg ebben eltérünk, viszont én 182 magas vagyok, és 57 kg voltam, amikor ezt elértem. Most kicsivel 70 feletti a súlyom. Heti háromszori futás mellett megjött az étvágyam is, felsőtestre egyelőre fekvők, húzódzkodás megy. Szerintem táplálékkiegészítőkben akkor gondolkodj, ha már megvan a rendszeres edzésed és étrended (én nem élek velük).
A paleokajálás meg ugyanolyan kamu, mint a vega- vagy a reformétkezés.
-
bagyulajuve
addikt
-
válasz
marcyman #5821 üzenetére
Hát ja, lehet hogy a paleót kicsit hagyni kéne. Meg zabálni is kéne. Paleóval a tejterméket is kizárod nem, a tejfől, túró meg hasonlókat? Én nem diétáztam még, de most készülök majd valamit keresni. Igazából nem tudok segítséget adni, de azt eltudom mondani, hogy eddig mit csináltam.
Falusi gyerek vagyok eszek kenyeret, kiflit a fehér lisztes témát. Régebben több péksüteményt is ettem, bár ezeket igyekszek az utóbbi időben visszafogni. Imádom a disznóhúst, ha kis zsír van rajt (nem a hatalmas cullang, hanem minimális az még bőven jó) az is lemegy. A kolbász, szalonna igen jó, tonhalat is szoktam enni és néha konzerv halat is. Hébe-hóba eszek magokat pl.: mogyorót. Eszek gyümiket is, de nem sokat szoktam. Főleg időszakosan, ahogy teremnek a hazaiak, eper, málna, szeder, barack, alma, körte stb. Sok cukrot ettem régebben, csokik, gumicukrok. Minden nap szinte ittam eddig tejet, Reggel este 3decit. Itthon parasztos ételek szoktak lenni. Mozgást most kezdtem rendszeresíteni pár hónapja, de előtte bringázni szoktam, nyaranta úszni (mell és kutya). Házi munkák szoktak lenni faszedés,-rakás és fűrészelés, meg egyéb fizikai munkák amikre befogtak. Az eddigi életmódom 75kg-ra lőtte be a testsúlyom (178-180cm magas vagyok) és kb 20% lehet a testzsírom. Csak annyi tippet tudok adni, hogy zabálj parasztos ételeket és kicsit terheld magad nehezebb fizikai munkával/edzéssel. Remélem találsz valami hasznosat a hozzászólásomban.
Visszatérve kicsit az elejére kis uzsi tipp: kőrőzött+tojás+kolbász+kenyér+zöldség. Az útóbbi időben sűrübben eszek kőrözöttet fél túrót szoktam bekeverni 1 tejföl mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoLTE/VoWiFi
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest