- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Benir8 #15285 üzenetére
sokszor kell csinálni és belejön az ember, interneten rengeteg egyszerű recept van
- aztán idővel lehet bonyolultabbakkal is próbálkozni
tepsiben csirkecomb, sertésszelet, vagy hal (ez hamar meg is van); serpenyőben csirkemell pl.
Zöldségek többsége rövid párolással megvan, stb
Fehér rizs főzése: 1 egység rizs 2 egység víz - forrásig melegíteni utána lefedni és 15-20 perc alatt megvan rizstől függően - rakhatsz bele kurkumát, én néha hagymát szelek bele, vagy borsó és/vagy répa -
bagyulajuve
addikt
válasz
Speeedfire #15140 üzenetére
biztos fényevő vagy
-
bagyulajuve
addikt
én most nem edzek, mert focin összeszedtem egy jó kis húzódást és eléggé mozgáskorlátozott lettem
de holnap lehet lesz egy kis húzódzkodás, ami mostanában kicsit stagnál -
bagyulajuve
addikt
alsó hasizmot milyen gyakorlattal erősítsem? kissé gyengének érzem
viszont derékkímélőnek kellene lennie egyben
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Fred23 #14981 üzenetére
Bár én nem tudok sima egykezeset, csak olyan előformáját, aminek során a másik kezemmel fogom a csuklóm. Sajnos a bal karom és a függesztőövem gyengébb és hasonló fájó érzet alakult ki a bal lapockám területén, mint neked, csak enyhébb szerintem.
Kb 3 hete történt, de tegnap újrapróbálva a gyakorlatot szerencsére nem jött elő megint. De tényleg csak óvatosan, és ez igaz minden gyakorlatra amúgy, de az egykezesekre hatványozottan, tapasztalataim szerint, mert 1 kezes fekvőnél is sérülékenyebb pozíciót vehet fel az ember, de szívtam már meg oldalplank gyakorlattal is. -
bagyulajuve
addikt
mit hallott a terminátor utoljára?
"dikmáá, szines fééém"én majd csak, ha kitavaszodik fogom csak kipróbálni a pályát....
-
bagyulajuve
addikt
állítólag a hétvégén Debrecenben átadják az ország legnagyobb kondiparkját - jó az időzítés, mert jó hideg lesz
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bigmasterg #14785 üzenetére
én most emeltem a súlymellényemben tömeget, most 17 kilóval kezdtem húzódzkodni, de idén már nem emelek rajta szerintem
tolódzkodást is tolomés a muscle up nekem se megy - nem tudom h erő is kevés-e vagy technika is rossz, de a zeredmény ugyanaz
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
Ezek megbízható súlymellények? Tapasztalat?
Gondolkodom már egy ideje rajta, csak nem tudom milyenre érdemes beruházni. Leginkább a 30 kilósra gondolok. -
bagyulajuve
addikt
lehet ritkítani az edzés számot, és néha borozni helyette
-
bagyulajuve
addikt
na ma igazi fegyenc volt: felástam a fél kertet
-
bagyulajuve
addikt
életemben először voltam jógán, másfél órás volt, de néha eléggé megküzdöttem a gyakorlatokkal
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
Bicepszre mit ajánlotok saját súlyosak közül? Húzódzkodásból van olyan, ami inkább a bicepszet dolgoztatja meg, mint a hátizmot?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
westcoastog #5657 üzenetére
nájsz
-
bagyulajuve
addikt
na megvolt a napi edzés: 3 óra kaszálás a kertben
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Speeedfire #5466 üzenetére
a szőlőcukor az oké, jobb híján
viszonylag gyorsan hozzáférhető fehérje a tojásban lévő fehérje (persze legjobb a tejsavó lenne) -
bagyulajuve
addikt
válasz
Speeedfire #5464 üzenetére
edzés után érdemes gyors felszívódású fehérjét keresni és gyors felszívódású szénhidráttal kombinálva, a glikogén raktárakat minél előbb fel kell tölteni, hogy legkevesebb aminosav alakuljon át és épüljön be glikogénbe (glükoneogenezis)
-
bagyulajuve
addikt
Az edzés utáni turmix azért jó, mert nagyon gyorsan tudod pótolni a glikogén raktárt az izomzatban és gyorsan jut aminosavakhoz a szervezet. A "sima" kaját lassaban dolgozod fel még, ha az csirke+fehér rizs kombó is. Szóval célszerűbb rögtön edzés után mixet tolni, majd rendes kaját. De 1 hónap alatt sok különbséget biztos nem fogsz tapasztalni
.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Rabbitf_24 #3951 üzenetére
én gumikötél + 10 kg súllyal tolom a fekvőket, általában meghalok
. egyik legjobb döntés volt h szereztem gumikötelet, bizonyos gyakorlatokat nagyon meg lehet vele nehezíteni, főleg, ha több rétegbe hajtogatom azokat
-
bagyulajuve
addikt
válasz
westcoastog #3925 üzenetére
ezt én is elkezdtem csinálni vagy 3 hete, elég durva
-
bagyulajuve
addikt
am ha szálkásodni akar valaki, akkor a legjobb, ha jól berúg, én most 3 kilót "fogytam" az este alatt és mintha valami kockák jelentek volna meg hastájékon így reggel
-
bagyulajuve
addikt
amúgy van értelem több kör tabatát leedzeni? mert sok helyen azt írják, hogy csak a 8x20 sec munkát kell
én most ilyet csináltam:
8x20 sec boxzsák (ütés, rugás, etc)
8x20 sec kitörés előre -
bagyulajuve
addikt
Én most egyelőre még nem bírom a 8 ciklusos HIIT edzést, csak 6x20 s gyakorlataim vannak, ezeket heti 2x csinálom. Tegnapi program
1. bokszzsák
2. hegymászó (ebből csak 5 ment le)
3. kitörés előre
4. kettlebell swing
5. plankEzeket akarom felfejleszteni 8x20 szekundumra és még egy 6. elemet akarok berakni majd, ami valószínűleg guggolás lesz.
Ma fekvőtámaszos, tolódzkodásos, felüléses nap lesz. -
bagyulajuve
addikt
válasz
westcoastog #3475 üzenetére
nálam a muscle up a non plus ultra, szeretném 1x megcsinálni majd
na ma fekvőtámaszos és felüléses nap lesz
fekvőtámasz nehezítés: 10 kg súly + gumikötél, meglátjuk -
bagyulajuve
addikt
no tegnap megjött a gumicső: 2 darabban érkezett, egy rövidebb és egy hosszabb
fekvőtámaszokhoz használtam és 2 félbe hajtottam, sokat nehezített rajta, csináltam bicepsz gyakorlatokat is vele, volt amikor 3-ba hajtottam, azért ott már volt ellenállásmég szoknom kell, de idővel majd ráérzek a használatára
ma pihi nap lesz
amúgy a terv egyelőre az, hogy heti 5 edzésem lesz: 3 erősítő jellegű és 2 HIIT, közben visszaállok a majdnem "paleo" diétára (csak edzés után lesz rizses étkezés és a tejsavófehérje por is marad)Gaben360: a vállízülettel ne viccelj, ne terheld, és szedj ízületvédőket is, nekem nagyon sokat segítettek
-
bagyulajuve
addikt
válasz
kolosanyi #3328 üzenetére
holnap jön meg ez, már alig várom, hogy kipróbáljam
az elmúlt 1 hónapban elég lusta voltam amúgy, de vasárnap óta újra elszántan nyomom az edzéseket, ma csak egy "kis" hiit ez edzés volt (kb 3 hónapja szünetelt ez a fajta edzés programomból)
minden 20s munka 10s pihenés és 6 ismétlés:
1. boxzsák - ütés, rúgás, térd, könyök
2. kitörés
3. alpine climbers
4. 16 kg kettlebell kétkezes swing -
bagyulajuve
addikt
nálam is lumia van
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #3266 üzenetére
hoppá rossz helyre:
ez #3267-re válaszmire próbáltam addigra már eléggé kifárasztottam magam
én is gondolkodom egy ideje ilyen gumis ellenállásban, de a szalag vagy a gumikötél lehet a jobb vajon?
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Oppenheimer #2094 üzenetére
nekem is ez a problémám
én most kezdem el, azt hogy a heti 3 (H-Sz-P) "fegyenc" mellé berakok heti 2 HIIT edzést (K és Cs; boxzsák+kettlebell), kíváncsi vagyok rá milyen lesz, + heti 1 foci is van -
bagyulajuve
addikt
[Harcosok étrendje], egyik ismerősöm ezt tolja kb fél-egy éve, 3-4 hét volt az átállás rá, nem mellesleg személyi edző és kettlebell instruktor, azt mondja h sok zsírtól megszabadult és sokkal jobb a kondija (látszik rajta amúgy, bár eddig sem panaszkodhatott); én magam nem próbáltam és elég sokan hülyeségnek tartják, de azoknak jó lehet
, akik napközben nem tudnak rendesen étkezni.
-
bagyulajuve
addikt
Én tavaly tavasz végén kezdtem el a paleo diétát, ami gyakorlatilag most már gabonamentességet (és ezzel együtt gluténmentességet) jelent nálam. Azonban arra jöttem rá, hogy valamennyi szénhidrát kell, mert nem tudtam annyi zsírt enni és egyéb forrásból származó energiát nyerni, hogy nagyon ne fogyjak le túlságosan. Kb 10 kilót fogytam fél év alatt, és nagyon jót tett a szervezetemnek, de többet már nem akartam fogyni. 78-79 kilóról mentem le 68-ra, közben ment fegyenc és kettlebell. Jelenleg is edzek, de nem a fegyenc könyv szerint és a kettlebellt is szüneteltetem, és így tartom a 70 kg-ot stabilan, kajázásban van fehér és barna rizs + kukoricalisztes dolgok.
Szóval nekem jót tett a részleges életmódváltás, a vérképem is nagyon jó a dokim szerint, vérnyomással is minden oké, ami nem mindig volt így és hát amikor tartom a gluténmentességet (mert ritkán azért eltévelyedek, meg 1 kis söröcske is lecsúszik), akkor semmi hasi problémám nincs, pedig a kenyeres korszakomban nagyon sokszor kellett kétbetűs kitérőt tennem.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
vandeminek #528 üzenetére
össze kell szerelni a leírás szerint, és a felső részét fel kell tenni a felső ajtófélfa a kilógó részére, oldalt pedig az egész rendszer neki fog feszülni az oldalsó ajtófélfáknak, valahogy így: [link]
aram01: mi többen rendeltünk, és szétosztottuk a postaköltséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest