Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:53

LOGOUT.hu

Mi is az a calisthenics?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3851) gunnyescobar válasza domerator (#3849) üzenetére


gunnyescobar
csendes tag

Nemtom én a természetes dolgok híve vagyok! Már amennyiben a mai túrót,tejet ésatöbbit természetesnek lehet nevezni. 100g túróban 16g fehérje van egy evésre meg szoktam enni 250got + mellé egy pohár joghurtot ez így nincs 500 pénz és rohadt jól lakok vele. Majdnem meg is van az 50g fehérje akár a steakkel.

(#3852) emiki6 válasza gunnyescobar (#3848) üzenetére


emiki6
veterán

"Gondolom téged (ahogy a legtöbb konditermi arcot) is elsősorban az érdekel, hogy lehetnél "nagyobb", azaz az izomtömeg növelése a cél; na jó, lássuk. Ez kétféle módon történik, hipertrófia (az izomsejtek mérete nő) vagy hiperplázia (sejtek száma nő) révén."
/emelj.blog.hu/
Erre gondoltam. Annyira nem tudom megoldani hogy annyit egyek. Ha elhízok egy kicsit az se baj, mert rámfér. :) Csak edzés után fogyasztok fehérjét (60g) és ch-t, szóval nem azon élek. Napi 3-5 x eszek rendes kaját, de még tápkieggel is csak alig lettem nehezebb. :U

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#3853) gunnyescobar válasza domerator (#3849) üzenetére


gunnyescobar
csendes tag

Ezel a mondatoddal: ''Alapjában igazad van, de ha elkezd komolyan edzeni, akkor az átlagember napi táplálkozásával tényleg nem tud annyi fehérjét bevinni, amennyi szükséges lenne sporthoz, főleg nem növekedéshez.'' kapcsolatban kérdezném, h a vödrös fehérje megjelenése előtti időkben akkor hogyan építettek brutálisan izmos és egyben erős testet is? Ha vödrös cucc nélkül ez nem lehetséges akkor azok az emberek ufok voltak:D?

(#3854) domerator válasza gunnyescobar (#3853) üzenetére


domerator
veterán

Dehogy voltak ufók... csak épp rengeteget ettek és akkoriban sokkal egészségesebb és táplálóbb ételekből. Akkoriban a gabona sem volt tele gluténnal, a csirke csontja fehér volt a húsa pedig zamatos, az eper mellett ott volt a szamóca, almából elég volt 3 fajta, mert egyenként is többet értek mint a mai agyament fajták... de ma már máma van :D ... és ahogy írtam sajnos egy átlag magyar nem biztos hogy képes a növekedési igényének megfelelő táplálkozást megengedni magának.
Csak tapasztalatból beszélek hidd el... nem testépítő vagyok és nem célom izmot építeni... de a napi 50-60g fehérjének a "vödörből" :DDD csak pozitív hatását érzem

[ Szerkesztve ]

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#3855) emiki6 válasza domerator (#3854) üzenetére


emiki6
veterán

Budapesten pláne. Csak a CBA van meg piac, de ahova én járok piacra, ott nincs csirke csak zöldség meg tojás. A bolti bojler csirke meg nem biztos hogy jobb, mint a vödör.

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#3856) gunnyescobar válasza domerator (#3854) üzenetére


gunnyescobar
csendes tag

Na igen a mai élelmiszerek... Nem is értem, h némelyik kajának nevezett kupac xart hogyan árulhatják.

(#3857) kolosanyi válasza westcoastog (#3845) üzenetére


kolosanyi
veterán

Igen, így van. Hogy lehet-e ilyet dopping nélkül építeni? Talán, de nagyon jó genetika és nagyon sok idő kell hozzá. Ő alig pár éve edz, legalábbis azt híreszteli. Példakép meg jó dolog, de nekem nincs kifejezetten ilyen. Én a "légy erősebb önmagad" filozófiát követem, magammal versenyzek.:)

(#3847) Szakbarbár
Akkor próbáld ki az ugráló kitörést vagy a bolgár guggolást. Jó cucc... :)

(#3848) gunnyescobar
Ez továbbra is egy demagóg marhaság, rettentően haragszom ezért a könyvre. Az orvosi ajánlás 0,7 g fehérje testsúlykilogramonként, ez fedezi a szintentartást. Ebből következik, hogy izmosodni, erősödni ekkora mennyiségtől nem fogsz, ezt túl kell lépni ahhoz, hogy képes legyél fejlődni. Hogy mennyivel léped túl, az képezheti vita tárgyát, de maga a tény, hogy ennél többre van szükséged nem hiszem, hogy különösebb magyarázatot igényel.

Az erő nélküli izom meg továbbra sem létezik. Arányokban lehet eltolódás, hisz nyilván erősebb aki pusztán erőre edz, mint aki tömegre, de a kettő összefügg. Nem tudod a miofibrillumok számát a végtelenségig növelni úgy, hogy a szarkoplazma ne növekedjen és az idegrendszer sem tud a végtelenségig adaptálódni. Magyarul egy bizonyos szinten felül muszáj masszát magadra pakolni, hogy erősebb legyél.

Az egyensúlyérzék megint no comment, igenis szükség van rá a súlyzós edzéshez is. Láttál már kezdőt fekvenyomni? Egyik kar a másik után lépeget, semmi kontroll nincs, rossz nézni. Vagy nézz meg egy olimpiai súlyemelőt. Szakítás például durván igénybe veszi az egyensúlyérzéket, de egy lökés, vagy egy katonai nyomás is elég nehéz egy gyakorlat. Nem az eszköz a lényeg, hanem az, ahogyan használod. Lehet divatból sarat dobálni a súlyzókra, vagy a táplálékkiegészítőkre, de ilyenkor meg kell nézni, mennyire hiteles az, aki épp észosztó szerepben tündököl. Al Kavadlo például vékony, ránézése 70 kiló az egész pali. Könnyen csinál saját testsúlyos kunsztokat, de biztos, hogy súlyzókkal nem úgy bánik, mint egy erre specializálódott ember. Egy erőemelő se fog támasz nélküli kézenállást csinálni, de nem is célja. Azonban egy crossfites mindkettőben otthon van, mert ő ezt tűzte ki célul.

Szumma szummárum, az élet nem fekete és fehér. Nem lehet kijelenteni, hogy egyik edzésforma jó, a másik rossz. Aki ezt mondja, az áldozatul esett a marketingnek és nem látja összefüggésében a dolgokat, nincs rendszerszemlélete, pedig talán a legfontosabb érteni, hogy mi miért történik, miért úgy reagál rá a szervezet, ahogy.

(#3858) dokee78 válasza dokee78 (#3821) üzenetére


dokee78
félisten

Help?

(#3859) gunnyescobar válasza kolosanyi (#3857) üzenetére


gunnyescobar
csendes tag

1. Nem mondtam, h nem kell több fehérje ha erősödni izmosodni, szeretnél!
2. Azért a fekvenyomás meg a szabad kézenállás nem egy kategória. Súlyemelés már másabb viszont kézenálláshoz ''kicsit'' több egyensúlyérzék kell. Nem dobálok sarat főleg nem divatból feljebb már írtam, h mehet vmi súlyzós edzés is ha már azért tartasz valahol a calisthenic gyakorlatokban de ha súlyzós edzésre alapozod a calisthenic gyakorlatokat akkor csalódás lesz belőle. Al ha 70 kiló is és(bár fogalmam nincs hány kg majd megkérdem tőle)? Ha van alapból egy 90-100 kilós ember ugyanúgy meg tudja csinálni a pro testsúlyos gyakorlatokat is ha nincs rajta felesleges ki nem használható izomtömeg. Hannibal hány kg? sztem nem 70 mindenki látta miket csapat! Kali hány kg? Kitartja a side levert simán! Ha nem vágjátok Kali-t akkor be is linkelem a csávót.

[ Szerkesztve ]

(#3860) domerator válasza gunnyescobar (#3859) üzenetére


domerator
veterán

Kali és Hannibal is megvan :DDD

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#3861) kolosanyi válasza gunnyescobar (#3859) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nem ezt mondtad, de a fegyenc 2 ezt mondja, meg példálózik az anyatejjel, mint optimális makrotápanyag arányossággal. Aztán meg olyan marhaságot ír, hogy egyél napi háromszor, mindig ugyanakkor, meg odadobja az állítólagos amcsi börtönmenüt, mert attól izmos leszel. Ja, véletlenül sem attól van pár nagydarab elítélt, mert a börtönök a bűn melegágyai, ott megfordul mindenféle gyógyszer, így a doppingszerek is. Értem én, hogy börtönromantika, csak a valóság nem így működik, ezt nap mint nap tapasztalom a leendő hívatásom miatt.

Továbbra sem a saját testsúlyos edzéssel van bajom, az király, nagyon szeretem, de ebben a kategóriában a fegyenc eléggé kommersz mű. Néhol nem stimmelnek a progressziós lépcsők, az ismétlésszámok se feltétlenül jók mindenkinek (minek csináljon 20-as szériákat, aki erőre megy, mikor az 5 ismétlés alatt kerül előtérbe?), a falpumpálásról nem is beszélve, ami melegítésnek vagy rehab gyakorlatnak jó csak, másra nem.

Súlyzós edzésre alapozni a saját testsúlyos edzést legalább akkora hiba, mint ugyanezt előadni fordítva. Van átfedés nyilván, de ezek egymást kölcsönösen segítik, kiegészítik, nem pedig helyettesítik. Attól fogsz jól fekvenyomni, ha sokat nyomsz fekve, de rengeteget dobhat ezen a súllyal nehezített, valamint az egykezes fekvő, mert aktiválja a törzsed. De a fekvenyomás is segít a fekvőben való továbbjutásban, mert fejleszti a nyomó izmokat, tehát máris megvalósult az átfedés, viszont ha versenyre készülsz, egyik sem fogja a másikat helyettesíteni. (Persze átlagos hobbiedzéshez tökéletes a fekvő, nagy rajongója vagyok, kedvenc nyomó gyakorlataim egyike.)

A testsúly nagyon nem mindegy a saját súlyos gyakorlatokban sem, nem véletlenül vannak súlycsoportok egy csomó sportban. Magamat hozom fel példának, 195 centi vagyok, 115 kiló, 15 a testzsírszázalékom jelenleg. Szerinted ki csinál meg könnyebben egy egykezes fekvőt? Egy 175 centis, 70 kilós ember, vagy én? A testsúly kb 60 százalékát mozgatod fekvőnél (a fegyenc szerint 70, más meg 50-55-öt mond), egykezesnél az dupla ennyi, plusz még a magasabb embernél nagyobb az erőkar, hosszabb a mozgástartomány, ez tovább nehezít a dolgon. Nyilván jóval nagyobb erőt kell kifejtenem nekem, mint a 175 centis fazonnak. Cserébe én előnyösebb helyzetben vagyok labdajátékoknál, küzdősportoknál, úszásnál, futásnál (rövid távon). Hozott anyagból dolgozunk. :)

Felesleges izom továbbra sincs, csak másképp edzett izomzat. Nem mindegy, hogy volumenedzést csinálsz, amire az izmok úgy reagálnak, hogy a tápanyagraktárak is megnagyobbodnak, emiatt jelentős méret növekedés is van, vagy a max erő érdekel és csak azt fejleszted. De hangsúlyozom, összefügg a kettő.

Kali nem releváns, két lábon járó laboratórium. Ugye te sem hiszed, hogy azt a fizikumot dopping nélkül csinálta, a rozskenyértől senki se nő ekkorára. Persze hazudik, mert pénze van ebből, valamilyen szinten érthető is, ahogy a buzipornójából is pénze lett. Hannibal már érdekesebb, de egyáltalán nem biztos, hogy ő tiszta. Felfedezhető rajta a gyno, ami általában a különböző kúrák egyik mellékhatása, de lehet örökletes is. Mi ennek a lényege? Járj nyitott szemmel, ha valami túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen, akkor az bizony az is lesz.

(#3862) Integra válasza kolosanyi (#3861) üzenetére


Integra
titán

+1
végre valaki nem a fegyences bullshitelést kántálja!

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#3863) kolosanyi válasza Integra (#3862) üzenetére


kolosanyi
veterán

Én a sokoldalúság és a rendszerszemlélet híve vagyok. Mindennek van előnye és hátránya, amiket ha ismer az ember, akkor hatékonyan tud alkalmazni, ellenkező esetben meg egy helyben toporog.

(#3864) brownus válasza gunnyescobar (#3853) üzenetére


brownus
veterán

biztos rohadt sokat zabáltak, minőségi táplálékokat! (no méreganyagok, a levegőből rárakodott szmogos szar, stb, stb....)

én azért tolok natúr, ízesítetlen fehérjét, mert nincs lehetőségem, és sokszor kedvem se főzőcskézni, hogy edzés után is szilárd kaját fogyasszak., ott a por, betolom és csókolom. gyors és egyszerű. nem kell ezt a fehére port túl gondolni, túl dimenzionálni. régen én is úgy álltam hozzá mint te, aztán egy idő után fogyni kezdtem, egyszerűen nem tudtam annyit enni, hogy ne így legyen. és jött a fehérje por, ami lenni verigut barát:)
ami végül is un. tej, túró, stb... csak por alakban. ja, és ár/érték arányban verhetetlen!

(#3865) brownus válasza brownus (#3864) üzenetére


brownus
veterán

még annyit, hogy ha megengedhetném magamnak/maguinknak, akkor kizárólag (bio) tanyasi csirkét ennék, meg tengeri herkentyűket, és halakat, mint pl. rák, kagyló, lazac, tőkehal, stb... de ez kb. 2x annyiba kerülne. (akkor lehet nem kéne a fehérjepor)

az 100%, hogyha vidéken élnénk, és lenne egy nagy kertünk, akkor nevelnék csirkéket, a tyúkokat meg a tojások miatt! lehet még egy kecskét is tartanék a teje miatt:D

bár a tanyasi csirke havi szinten meg van pár alkalommal, köszönhetően a szüleinknek. asszony szülei tartanak gyöngyösöket és kendermagosokat. anyáméknak meg vannak barátaik akik szintén:)

erre megint csak azt tudom mondani, hogy erre nincs anyagi lehetőségem, bassza meg ez a gyerek a napi masszív steak adagját, hát persze, hogy a pampasban ennék mindennap ha tehetném:D

[ Szerkesztve ]

(#3866) brownus válasza duo (#3836) üzenetére


brownus
veterán

(#3867) westcoastog


westcoastog
veterán

(#3868) Gaben360 válasza brownus (#3865) üzenetére


Gaben360
senior tag

Hála Istennek nekem van minden héten házi tojás,a jómúltkor az asszony hozott egyik volt kollegájától nagyüzemi tojást,hát nem bírtam megenni rántottának,mintha csirketápot ettem volna,gusztustalan volt,a színéről már nem is beszélve.
Lehetőségem lenne házi tejet is venni,csak azt nem tudom jobb lenne-e mint a bóti,olcsóbbnak olcsóbb az tuti.
Sajnos a halat nem tudom megenni,ki nem állhatom a szagát,de a halászlevet azt szeretem. :DDD

Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"

(#3869) duo válasza westcoastog (#3867) üzenetére


duo
őstag

ja. mi meg azon szívjuk a fogunkat h. legyen annyi idő a nap végén hogy lenyomjunk egy rövid edzést...:)

@brownus: :D

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

(#3870) enginev3.0 válasza westcoastog (#3867) üzenetére


enginev3.0
félisten

Istenem, de irigylem őket :O
Úgy mentem volna ma is edzeni, de péntekre már úgy el vagyok fáradva, hogy csoda hogy nem alszom el a vonaton :(
Szóval majd holnap, miután eljutottam a bioboltba

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#3871) westcoastog válasza duo (#3869) üzenetére


westcoastog
veterán

Istenem de csinálnám amit a videón nyomnak, kivéve a kippingelést. :DDD

(#3870) enginev3.0
Nagyon durvák a crossfitterek, na meg úgy néznek ki mint egy szikla, de jó nekik. :)
Én lenyomtam 4 napot, tegnapi lábazást érzem combban, ma inkább filmet néztem. :DDD
Hétfőtől meg újra edzés.

[ Szerkesztve ]

(#3872) duo válasza westcoastog (#3871) üzenetére


duo
őstag

nekem meg szanaszét van a vállam, pedig tök szabályosan toltam végig a hetet. de azért ma is nyomok csak lehet hogy több lesz az ugrabugra mint a többi. majd valami lakossági dárenbézre. :D

Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

(#3873) duo válasza duo (#3872) üzenetére


duo
őstag

Végülis inkább játszottam a fiammal. Majd holnapi nap lesz a péntek. Ez van.

Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

(#3874) Szakbarbár válasza duo (#3873) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Azért egy edzésnek az is elmegy ha 10 percnél tovább kell "röptetni" a gyereket a levegőben, mert épp olyan kedve van :D

kolosanyi
"Akkor próbáld ki az ugráló kitörést vagy a bolgár guggolást. Jó cucc... :)"
A bolgárt csinálom, csak megfájdul tőle a combom.

[ Szerkesztve ]

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#3875) duo válasza Szakbarbár (#3874) üzenetére


duo
őstag

pont azt csináltuk valameddig :D , de aztán vonat, meg rajztábla meg imádja scrollozni a weboldalakat. (22 hónapos amúgy.)

Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

(#3876) kolosanyi válasza Szakbarbár (#3874) üzenetére


kolosanyi
veterán

"A bolgárt csinálom, csak megfájdul tőle a combom"

Az a lényege! :DDD

(#3877) Szakbarbár válasza kolosanyi (#3876) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

De már az elsőnél? És mindig az fáj, amelyik hátul van. Ma csak sima kitörést csináltam. 1x50-et, meg mellé 2x30 guggolást páros lábbal. Az egy lábas még nem megy.

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#3878) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Ma láb nap lett volna, de még nem regenerálódtam a múltkori tesis sprintes, ugrálós, kitöréses, guggolásos köredzés óta rendesen, így inkább egy egész testes köredzést csináltam ma:
- renegát evezés, fekvőtámaszból karhajlítással (egy fekvő, egy evezés)
- thruster
- húzódzkodás
- elöl terhelt guggolás
- ez, ennek nem tudom a nevét, legyen mondjuk hídtartásból törzsfordítás
- hátrafelé kitörés karhajlítással (sima bicepsz hajlítás)

Jó volt, 30 másodperc mindegyik gyakorlatból, 3 kört csináltam. Ja, edzés elején, még melegítésnél poénból megpróbáltam csinálni egy függőmérleget és ment, bár tartani nem tudtam magam, azonnal vissza kellett engednem. Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy egyáltalán fel tudom venni a pozíciót, ezt már sikerként könyvelem el. :)

(#3877) Szakbarbár
Nyúlik? Lehet, hogy kötött vagy hozzá, az a baj.

(#3879) Szakbarbár válasza kolosanyi (#3878) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Mint a nagyi pulóvere, olyan kötött :DDD
Ez a funkcionális teszt alapján nálam az alábbi "hibák" vannak:
- Lábszárizmok: Rövidülés, A far nem érinti a lábszárat.

- Lábszárizmok, combhajlító izmok: Rövidülés, Nem tudjuk megfogni a lábfejet.

- Combközelítő izmok: Rövidülés, A két láb közötti szög kisebb mint 90°.

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#3880) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Ezeket vettem a hónapra, kreatinból fogalmam sincs melyik a jó, így ezt választottam
Illetve jön még 10kg csirke
Remélem meglesz a 75kg testsúly most már

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#3881) RBJ


RBJ
addikt

Jé nem is tudtam, hogy van bioboltba fehérje. :Y
Letelt a hetelős meló, du tán beugrok hátazni a terembe. :DD
Decathlon mániás vagyok kemény 13 e ért letudtam a pamut melegitő alsót, kapucnis felsőt, és technikai polót. Domyos. :C

[ Szerkesztve ]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#3882) enginev3.0 válasza RBJ (#3881) üzenetére


enginev3.0
félisten

Én mindig bioboltban vásárolok
Tejsavó ami a fenti képen látható, 100grammban van 80 gramm fehérje :)
Múltkor vettem én is egy edzős nadrágot NewYorkerben, rövidet, pedig volt ugyan olyan hosszúban is, de sajnáltam rá a 8ezret, a rövid meg csak 4 volt

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#3883) enginev3.0


enginev3.0
félisten

...Motiváció

Az összes "jajjj de dagadt vagyok, jajjj de el vagyok hízva" (meg az ellenkező) embernek megmutatnám ezt és az ilyen videókat, majd pofánb.... mindegyiket, hogy nesze

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#3884) RBJ


RBJ
addikt

Hétfőn mikor elkezdtem edzeni kollegák röhögtek rajtam. Mikor kezenállós kinyomást csináltam falnál akkor na majd ők, mi ez aaaa semmi. Megpróbálta az egyik még megállni se bírt nemhogy kinyomni, utána már másként néztek rám. :DDD
Meg a feszülős aláöltözetemre azt kérdezték, hol lehet ilyen szivacsos felsőt venni?
Azt hittem hízni fogok, pedig minden este nagy zabálások, magunknak főztünk mégse. -1 kg a heti eredmény. :DDD

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#3885) kk831228


kk831228
addikt

Üdv!!

Sokan nyomjátok itt a vödrös fehérjét?? :U Kíváncsi lennék hogy mennyire van hatása?? :))

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#3886) RBJ


RBJ
addikt

Én csak activlab os banánost nyomok azt is csak az íze kedvéért edzés után és csak egy adagoló kanállal.
Nem nagyon élem magam bele a hatásába. Átlag ember evéssel is hozhatja a formáját szerintem.

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#3887) RBJ


RBJ
addikt

Na letudtam a hát edzést. Hát 3 kávé volt bennem nap folyamán az utolsót is edzés előtt fél órával ittam.
Már remegtem egy kicsit de az edzést kicsaptam mint a tak.....ot.
Igaz valamiért kevesebb megyen
sima vízszintes rúdon 3*6
seggel felfelé 3*7 majd a végén abból back lever levezetésként.
párhuzamos rúdon 3*6
és a végén két steppad és kézi súlyzóból rögtönzött korláton L tartás és abból átfordulva fél kezenállás. 3*2

Jó volt a terembe lenni emberek között az egész heti melós napok után. :)
Igaz nézet a lány, hogy csak napi jegyet kértem, biztos gondolt, hogy csórinak nem fusssaa. :DDD

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#3888) kolosanyi válasza Szakbarbár (#3879) üzenetére


kolosanyi
veterán

Akkor nyújts, fejleszthető ez. :)

( #3880) enginev3.0
Én ízesítetlen Myproteint veszek, olcsó és jó minőségű. Kreatinból most rendeltem ízesítetlen Myproteint szintén, sima monohidrát, most fogom először kipróbálni, kíváncsi leszek rá.

(#3889) kolosanyi válasza Szakbarbár (#3879) üzenetére


kolosanyi
veterán

Akkor nyújts, fejleszthető ez. :)

( #3880) enginev3.0
Én ízesítetlen Myproteint veszek, olcsó és jó minőségű. Kreatinból most rendeltem ízesítetlen Myproteint szintén, sima monohidrát, most fogom először kipróbálni, kíváncsi leszek rá.

( #3885) kk831228
A tojásrántottának mi a hatása? És a csirkemellnek? Na, ennek pont annyi. A tápkiegek gyakorllatilag koncentrált élelmiszerek, nem csodaszerek és semmiképp sem doppingszerek. Még akkor sem, ha a cégek marketingje ezt próbálja meg elhitetni a vásárlóval.

[ Szerkesztve ]

(#3890) enginev3.0 válasza kolosanyi (#3889) üzenetére


enginev3.0
félisten

Én is először vettem kreatint, nem tudom mit fog segíteni :)
Ez a fehérje is jó, 100grammban van 80gramm fehérje, és iható :K

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#3891) kolosanyi válasza enginev3.0 (#3890) üzenetére


kolosanyi
veterán

A Myprotein is 80 körül van. Asszem 82 talán. A kreatin meg egyesek szerint 10%-os erőnövekedést is okozhat, mások meg abszolút nem reagálnak a magasabb kreatinszintre. Majd kiderül. :)

(#3892) enginev3.0 válasza kolosanyi (#3891) üzenetére


enginev3.0
félisten

Nagy reményeket fűzök hozzá

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#3893) Monochrome


Monochrome
csendes tag

http://i.imgur.com/No62niX.gif

(#3894) kolosanyi válasza enginev3.0 (#3892) üzenetére


kolosanyi
veterán

Én annyira nem, egy kis erőt talán hozni fog, de mivel ez nem kox, így nem várok túl nagy fejlődést.

(#3893) Monochrome
:C

(#3895) brownus


brownus
veterán

egy iylet veszek a héten és onnantól mehetnek a széles fogású húzódzkodások is:)

(jelenleg ilyen van otthon, és nem elég széles)

oo, és itt van tolodzkodó is, kéne egy ilyen is...

[ Szerkesztve ]

(#3896) kolosanyi válasza brownus (#3895) üzenetére


kolosanyi
veterán

Én az ajtókeretes cuccon tudok szélesen, a koliban meg úgyis az alagsori csöveken nyomon, ott van hely. Ott sikerült előadnom életem első függőmérlegét is. :)

Tolódzkodás meg mehet két pad közöt, kicsit igénytelen, de ingyen van. :D

(#3897) G.Peter válasza brownus (#3895) üzenetére


G.Peter
aktív tag

Van egybe húzódzkodó-tolódzkodó is, olcsóbb, mint külön megvenni.

(#3898) westcoastog


westcoastog
veterán

Na megvan hogy edzek, két részből fog állni az edzés, első rész erősítő, második rész kardió edzés.
Kézi súlyzó szettet érdemes lenne beszereznem? Ma fekvőtámasz nap van, de a tricepszeim már kezdik feladni, most lehetne bicepszezni pl.
Bár este úgyis fogok súllyal edzeni.

[ Szerkesztve ]

(#3899) westcoastog válasza westcoastog (#3898) üzenetére


westcoastog
veterán

Ja meg milyen enyhe kardióval kezdjek? Most elkezdtem, első gyakorlat, guggolásból felugrás ágyra, 8 kör feléig jutottam, de meg kellett állnom pihenni mert alig kaptam levegőt..
Kéne valami amivel szépen lassan felépül az állóképesség, mert ez így értelmetlen hogy 8 kört 1 gyakorlatból nem bírok végig.

(#3900) westcoastog


westcoastog
veterán

Ehhez mit szóltok?
Hétfő:

Kedd:

+Fat removal

Szerda:

+Fat removal

Csütörtök:

Lógó gyakorlat nélkül+Fat removal

Péntek:

+Fat removal

Mobilozóktól bocsánatot kérek. :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.